Skip to Content

Kuinka Mies Haistattaa Sinulle Pitkät Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Kuinka Mies Haistattaa Sinulle Pitkät Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Oinas-mies 

Oinas on tulimerkki ja se on suora merkki voimasta. Hän on hyvin holtiton ja ennalta-arvaamaton ja se tekee hänestä vaikean vastustajan.

Hän on myös hyvin kilpailuhenkinen siihen pisteeseen asti, että hän on valmis tekemään mitä tahansa voittaakseen. Riidellessään hän käyttää ilkeitä sanoja eikä omaa moraalia.

Näinä hetkinä hän syyttää sinua asioiden sotkemisesta, kuin sinä olisit aloittanut riidan hänen sijaan. Johtopäätös? Hyvästi oinas, en tule ikävöimään sinua!

Härkä-mies 

Härkä on kylmä kuin kurkku, kunnes hän suuttuu. Kun hän on vihainen, hän on pelottava, joten sinun on oltava varuillaan.

Koska hän on härkä, hän ei pelkää riidellä kanssasi ja todennäköisesti päätyy voittajaksi. Jokaisessa riidassa hän syyttää sinua ongelmista, joita hänellä on.

Hänen asenteensa on: ”Tarvitsen tilaa käsitelläkseni asioita!” ja hän ei jätä sinulle muuta vaihtoehtoa, kuin kuunnella häntä tai pakata tavarasi ja lähteä.

Hän ei koskaan sano anteeksi ja hän väittää olevansa oikeassa. Melko uuvuttavaa, eikö vain?

Kaksos-mies

Kaksoset ovat hyvin nopeita. Silmänräpäyksessä hän löytää syyn sinun syyllisyyteesi.

Jos sotket hänet, voit odottaa ilkeitä pelejä, kuten alastonkuviesi jakamista kavereidensa kanssa tai juoruilua asioista, jotka eivät ole totta.

Hän ajattelee olevansa voittaja jokaisessa riidassa, joten joskus hän ei edes vaivaudu puolustamaan itseään.

Hän vain jättää sinut elämään tuota valhetta, että olet häntä parempi, mutta syvällä sisimmässään hän uskoo vahvasti, ettet ole edes riitelemisen arvoinen.

Rapu-mies 

Kun rapu riitelee, me puhumme jostain hyvin vakavasta asiasta. Hän ei voi sietää, että joku on häntä parempi, joten riidellessään hän on niin ilkeä, kuin on tarpeen voittaa.

Kaikki likaisista mielen peleistä suloisiin sanoihin on mahdollisia keinoja ja hän on kaikista horoskooppimerkeistä taitavin riitelijä.

Hän on itsekäs eikä kunnioita rajojasi, joten unohda viettäväsi omaa aikaa, jos rapu haluaa olla kanssasi.

Hänen itsekkyytensä ja ’olen aina oikeassa’ –yhdistelmä tekee hänen kanssaan sopimisen mahdottomaksi. Minun ehdotukseni: ”Juokse niin lujaa, kuin pystyt!”

Leijona

Mikä yllätys – toinen tulimerkki. Leijona on vahva ja voimakas. Hän pelkää menettämistä ja nöyryytetyksi tulemista, joten hän tekee kaikkensa pysyäkseen viidakon sankarina.

Kun hän riitelee kanssasi, hän iskee sinun heikoimpaan kohtaasi. Hän todennäköisesti pettää sinua tunteakseen olonsa paremmaksi taas.

Jos saat hänet kiinni, hän pyytää anteeksi, mutta hän tekee sen uudelleen – jos saa siihen tilaisuuden. Kuinka ilkeää!

Neitsyt 

Neitsyt-mies on oikea panomies. Hän on tunnettu perfektionismistaan ja hän tekee elämästäsi surkeaa yrittäessään tehdä sinusta täydellistä tyttöystävää.

Kaikki, mitä sanot tai teet ei ole hänelle riittävästi. Kun riitelette, hän tietää, että hyvä ajoitus on kaiken a ja o.

Jos ajoitus on oikea, hän voittaa, mutta jos se ei ole, hän häviää.

Hänen kanssaan on mahdotonta olla pitkäaikaisessa parisuhteessa, ellet käytä masennuslääkkeitä, jotta ei olisi väliä, millainen poikaystävä sinulla on. Riittävästi sanottu!

Vaaka-mies 

Vaaka saattaa näyttää hyvikseltä, mutta sinun ei koskaan tulisi tuomita kirjaa sen kannen perusteella.

Ehkä hän vaikuttaa suloiselta ja rauhalliselta mieheltä, mutta oikeasti hän on vain panomies, joka tekee kaikkensa päästäkseen tavoitteeseensa.

On hänellä sitten tyttöystävä tai on hän sinkku, hän iskee muita tyttöjä. Hän ei pysty hyväksymään sitä asiaa, että hän on parisuhteessa ja uskollisena oleminen on avain saada asiat toimimaan.

Vaikka hän yrittää olla uskollinen, hän ei pysty pitämään kaluaan housuissaan kovinkaan kauaa!

Skorpioni-mies

Skorpioni on todellinen kontrollifriikki. Hän yrittää vakuuttaa sinulle, ettet tarvitse ketään muuta, kuin hänet ja eristä sinut ystävistäsi ja perheestäsi.

Skorpioni on muuttumaton merkki, hänellä on skorpionin piikki ja se on hyvin synkkä. Hän tietää parhaat keinot tuhota sinut sisältä ja ulkoa.

Koska hän on hyvin fiksu, hän tietää mitä tehdä ja milloin.

Yksi hänen tehokkaimmista aseistaan on manipulointi ja hän käyttää sitä satuttaakseen sinua silloin, kun olet herkimmilläsi.

Jousimies 

Jousimies on hyvin kilpailuhenkinen ja hän tekee kaiken voitavansa ollakseen paras versio itsestään.

Parisuhteessa hän ei ole kovin omistautunut, joten voit odottaa, että hän on kanssasi treffeillä ja makaa toisen tytön kanssa kotimatkallaan.

Hän ei tunne olevansa sinulle selitystä velkaa, joten hän ingooraa sen täysin.

Hän vihaa olla sidottu parisuhteeseen, joten avoin parisuhde sopii hänelle.

Ikävä totuus, että hän on todellakin hauskaa materiaalia, mutta valitettavasti hän ei koskaan ole aviomies-materiaalia.

Kauris-mies 

Oi, tämä on pahan luokan pelaaja. Hän kertoo sinulle asioita, joita haluat kuulla päästäkseen housuihisi.

Sen jälkeen kun hän on saanut haluamansa, hän ei mieti kahdesti sinun jättämistäsi ja uuden naisen etsimistä. Hän on täysin tunteeton ja keskittyy elämässään nautintoon.

Joten ainoa asia, jonka voit tehdä, on pysyä kaukana hänestä, äläkä koskaan usko hänen suloisia valheitaan. Usko minua, olen ollut siinä!

Vesimies 

Hän on itsepäinen, itsenäinen ja etäinen. Useimmille meistä nämä ovat hyviä ominaisuuksia, mutta valitettavasti vesimies käyttää niitä niin, ettei hänen tarvitse määritellä teidän parisuhdettanne.

Jos yrität kertoa, kuinka pahalta sinä tunnet hänen sitoutumattomuudestaan, hän saa sinut uskomaan, että sinä olet väärässä ja on olemassa paljon aikaa seurustelulle.

Hän on looginen ajattelija, joten hänelle ei ole ongelma saada sitä, mitä hän haluaa.

Kalat-mies 

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä – Kalat!

Hän ei ole kunnianhimoinen ja se saattaa johtaa parisuhteen kaatumiseen.

Pahinta hänessä on se, että hän elää omaa elämäänsä ja unohtaa, että tangoon tarvitaan kaksi!

Jätä hänet, ellet halua viettää loppuelämääsi miellyttääksesi häntä ja unohtaa omat unelmasi ja tavoitteesi.