Skip to Content

Hyvät Vaimot Luokiteltuna Parhaasta Pahimpaan (Horoskooppimerkkien Mukaan)

Hyvät Vaimot Luokiteltuna Parhaasta Pahimpaan (Horoskooppimerkkien Mukaan)

RAPU

Rapu-naiset ovat hyvin tunteellisia ja omistautuneita. He pitävät sydäntään kämmenellään. Valitettavasti näin vahvasti tunteellisina ajaa heidät usein sydänsuruihin.

Huolimatta siitä tosiasiasta, että he ovat helposti loukkaantuvia, rapu on klassinen esimerkki naisesta, joka on oikea valinta vakaalle ja pitkälle parisuhteelle.

He rakastavat ajatusta naimisiinmenosta ja avioliitosta; se on jotain, joka antaa heille merkityksen. He ovat hyvin huolehtivaisia ja he juoksevat ylimääräisiä kierroksia miehensä ja lastensa vuoksi, vain koska haluavat tehdä niin ja koska heillä on paljon rakkautta annettavanaan.

Heillä on puhdas sydän ja he eivät koskaan valehtele. Joten kun rapu kertoo sinulle jotain, voit olla varma, että hän on rehellinen. Hän on täydellinen valinta, kun annat luottamuksesi jollekin.

Jos olet tarpeeksi onnekas saadaksesi rapu-naisen elämääsi, et tule pettymään, koska hän tekee elämästäsi paremman kuin se on koskaan ollut.

Hän rikastaa elämääsi puhtaalla ja epäitsekkäällä rakkaudella. Tämän vuoksi rapu-naiset luokitellaan parhaiksi vaimoiksi horoskooppimerkkien mukaan.

KALAT

Kalat ovat naisina luotettavia. He eivät petä kenenkään luottamusta, vaikka tuo ihminen ei olisi tehnyt mitään ansaitakseen heidän luottamustaan ja rakkauttaan. He antavat sinulle aina toisen mahdollisuuden.

Ensiksi he saattavat vaikuttaa hieman ujoilta, mutta kun he päästävät sinut sisälleen, löydät kokonaisen uuden maailman rakkautta ja kiintymystä. Älä ole niin hölmö, että käyttäisit sitä hyödyksesi.

Heidän luovuudestaan johtuen he ovat älykkäitä ja heillä on ihastuttava puoli, jota et tule koskaan unohtamaan. He haluavat johtaa hienostunutta elämää ja nauttivat hyvästä ruoasta ja musiikista.

He saattavat olla hieman tunteikkaita, mutta heidän hyvyytensä ja lojaalisuutensa kompensoi tätä. Ja kun puntaroit sitä, kuinka hyväsydäminen hän on, annat anteeksi hänelle hänen vaihtuvat mielialansa.

VAAKA

Vaa’at ovat hyvin tunteellisia ja he ovat horoskooppimerkeistä kilteimpiä. He aina pyrkivät olemaan positiivisia ja onnellisia, mutta se ei pysäytä heitä käsittelemästä mitä tahansa avioliiton ristiriitoja.

Vaaka ei pysty nukkumaan rauhallisesti ennen kuin hän selvittää minkä tahansa riidan puolisonsa kanssa ja siksi hän vaatii ongelmien ratkomista niin pian kuin mahdollista.

Tämän myötä he ovat ajattelijoita, jotka inspiroivat puolisoaan saavuttamaan tavoitteitaan. Se on se, joka saa heidän puolisonsa haluamaan olla parempi ihminen.

He eivät koskaan saa mitään puolisoltaan taitavien suunnitelmien kautta – ainoastaan kiltteydellä, joka on heidän kaunein piirteensä. He ovat mahtavia rakastajia ja mestareita romantiikassa.

HÄRKÄ

Kun hän löytää jonkun, jota rakastaa, Härkä-nainen on hyvin omistautunut tälle henkilölle. Mikään ei merkitse heille enemmän, kuin se ihminen, jota he rakastavat.

He uhraavat elämänsä paremmalle puoliskolleen ja he juoksevat maailman ääriin sopiakseen hänelle, koska he rakastavat häntä. Nämä naiset ovat hyvin älykkäitä ja he haluavat parisuhteelta enemmän kuin vain fyysisiä juttuja.

Älykkyydestä johtuen, jos haluat härkä-naisen huomion, sinun tulee sitouttaa ja haastaa heidän mielensä heidän vartalonsa lisäksi ja tätä tehtävää ei ole helppo suorittaa. Sinun tulee olla hänen täydellinen osumansa älykkyydeltäsi ja tunteiltasi.

Viimeisenä rivinä, he ovat hyvin lojaaleja, kun pääset heihin sisälle, mikä ei ole helppoa, ja he ovat hyvin suojelevaisia perhettään kohtaan – erityisesti, mitä tulee heidän lapsiinsa.

VESIMIES

Nämä naiset ovat hyvin impulsiivisia, koska he eivät osaa käsitellä tylsyyttä. Jos he tuntevat olevansa jumissa rutiineissa, he tekevät asialle jotain saman tien.

Joten jos haluat mennä naimisiin vesimies-naisen kanssa, sinun tulee olla varovainen, ettet anna parisuhteenne polkea paikoillaan tai hän jättää sinut. Koska jos hän näkee, ettei hän ole pääsemässä mihinkään, hän lähtee ja etsii jotain mielenkiintoisempaa tekemistä.

Tämän päälle vesimiehet ovat hyvin viisaita ja he haluavat puolisonsa olevan samankaltainen. Joten, jos pystyt ylläpitämään heidän jännitystään ja älykkyyttään, mene naimisiin yhden tällaisen kanssa, etkä tule katumaan sitä!

KAURIS

Nämä naiset ovat hyvin kunnianhimoisia. Jos he saavat jotain päähänsä, he saavuttavat sen – tavalla tai toisella. He ovat oikeita kuningattaria multitaskingissa – pitämässä huolta lapsista, talosta, työstään ja mikä tärkeintä, johtaessaan onnellista avioelämää.

Jos menet naimisiin tällaisen naisen kanssa, sinun tulee tietää, että sinun pitää olla hyvin organisoitu. He eivät siedä laiskuutta tai ihmisiä, jotka lupailevat asioita, eivätkä tee asian hyväksi mitään. Mikään vähempi kuin täydellinen organisointi ja tavoitteiden saavuttaminen on sopimusten rikkomista.

KAKSOSET

Kaksos-naiset ovat hyvin konstikkaita. Yhtenä hetkenä he ovat parasta vaimomateriaalia, jota olla voi. Heidän rakastavat sanansa ja huolehtivaisuutensa ovat pinnalla. Ja sitten seuraavana hetkenä he voivat muuttaa mielensä täysin – tuosta noin vain, sekunnin murto-osassa.

Jos haluat mennä naimisiin kaksosen kanssa, sinun täytyy tietää, että hänessä on kaksi puolta ja sinun täytyy elää niiden molempien kanssa. On helppo elää rakastavan ja huolehtivaisen puolen kanssa, mutta entä kun se toinen puoli tulee esiin? Oletko valmis siihen?

SKORPIONI

Skorpioni-naiset eivät ole huonoin vaihtoehto viettää loppuelämääsi yhdessä. Heillä on taipumus tuoda paras puolesi itsestäsi esiin, mutta erityisellä tavalla, joka ei vetoa kaikkiin.

Totta puhuen heillä on hyvin korkeat standardit; jos olet kyvytön seuraamaan häntä ja saavuttamaan tavoitteita, jotka hän on asettanut hyvin korkealle, et pärjää hänen kanssaan. Siksi vain vahvimmat pystyvät ’kesyttämään’ skorpionin.

NEITSYT

Neitsyet ovat hullun organisoituja ja he uskovat tietävänsä tarkalleen, mikä on väärin ja mikä on oikein. Pystyäkseen elämään neitsyt-naisen kanssa, sinun tulee hyväksyä fakta, että kaiken tulee mennä hänen tavallaan.

Mutta toisaalta, jos viihdytät häntä, koet uskomattoman rakkauden ja kohtelun, jota et ennen ole kokenut, koska syvällä sisimmässään hän ymmärtää, miten sinä häneen panostat ja hän tekee sinulle samoin. Tästä huolimatta, jos avioliittonne kestää, sinä totut hänen käyttäytymiskuvioonsa.

LEIJONA

Jos saat leijonan, saat täysosuman! Mutta on olemassa varoitus – jos hän ei saa haluamaansa, jollekin käy hullusti. Tarkoitan, että todella hullusti. Hän ei murjota – hän raivoaa!

Joten mieti kahdesti ennen kuin sotket itsesi leijona-naiseen. Kuitenkin, yksi asia tulee vielä sanoa. Kun sinulla on leijonan sydän, koet ehdotonta rakkautta. Kun he rakastavat, he rakastavat ikuisesti. Hän jakaa mielellään valokeilan sinun kanssasi.

Älä vain ole lähellä silloin kun hän suuttuu – juokse kauas, kunnes hänen tunteensa ovat viilenneet.

OINAS

Oinas-naiset ovat hyvin kyvykkäitä ja he ovat ihania ja säteileviä. Ei epäilystäkään, että rakastut saman tien tämän kaltaiseen naiseen.

Hän on hyvin lojaali avioliitossa, mutta hän odottaa saavansa jotain takaisin. Jos et anna hänelle tarvitsemaansa, hän lähtee ja etsii jonkun, joka antaa – ja usko minua, on olemassa paljon noita, jotka tappaisivat päästäksesi sinun tilallesi.

Älä aiheuta pettymystä oinas-naiselle, koska hän tulee siinä tapauksessa repimään sinut palasiksi.

JOUSIMIES

Jos haluat olla hämilläsi ja tietämätön tapahtumista, mene naimisiin jousimies-naisen kanssa. Nämä naiset ovat hyvin intohimoisia eivätkä pysty olemaan yhdessä paikassa pitkään, koska he eivät siedä tylsyyttä tai pysähtyneisyyttä.

Heti kun heillä on tunne, että heitä pidetään alhaalla, he juoksevat eivätkä katso taakseen. Hyväksy heidät sellaisina, kuin he ovat, äläkä koskaan yritä kesyttä heitä, koska sinä epäonnistut ja kadut sitä.

He himoitsevat vapautta enemmän kuin sitoutumista ja se on jotain, mitä et pysty muuttamaan. Ainoa ratkaisu on olla itse yhtä vapaamielinen kuin he.

Jos pystyt hyväksymään tämän ja näkemään maailman kuten he, teillä tulee olemaan täydellinen avioliitto. Jos ajattelet hänen olevan sen arvoinen, ehdottomasti tee se!