Skip to Content

5 Horoskooppimerkkiä, Jotka Todennäköisimmin Päätyvät Elämään yksin

5 Horoskooppimerkkiä, Jotka Todennäköisimmin Päätyvät Elämään yksin

Vesimies

Vesimies on tunnettu horoskooppimerkkien haamuna ja sen vuoksi ei ole yllätys, että he ovat listan ykkösenä. He ovat myös se tähtimerkeistä turvallisimmillaan omillaan ja sen vuoksi he päätyvät todennäköisimmin elämään yksin. Vesimiehellä on syvä sielu ja hän haluaa syvän yhteyden johonkin.

Ongelma on siinä, että kuinka luoda tämä yhteys, koska he ovat myös taipuvaisia sulkemaan sydämensä ja asettamaan ylleen maskin suojelemaan itseään. Tunteiden ja haavoittuvuuden näyttäminen ei tule kysymykseenkään ja sillä on hintansa. Puolisosi saattaa pelästyä ja lähteä tiehensä sen vuoksi, että he pelkäävät sinun salaavan jotain tai sen vuoksi, ettet pysty avautumaan hänelle.

Kauris

Kauris asettaa aina uransa ensimmäiseksi. Toinen asia, jonka he asettavat heidät näin korkealle tällä listalla on se, että heillä on taipumus kantaa kaunaa. Rankasti työskenteleminen ja korkeat standardit yleensä tuovat ongelmia sitoutumisessa, mutta toisaalta, kun pääset kauriin paksun nahan alle, sinä saat hänet iäksi.

He ovat uskollisia puolisoita ja jos sinulle on ok elää heidän aikataulujensa mukaan ja luopua useimmista kompromisseista, kauris on sinulle sopiva. Jos et pysty tähän (useimmat ihmiset eivät pysty), silloin sinun tulee vältellä kauriita, kun etsit romanttista kumppania. Tämän vuoksi kauriit jäävät hyvin todennäköisesti yksin.

Neitsyt

Neitsyet ovat aivan liian kriittisiä ja heidän jatkuva murehtiminen saa toisetkin murehtimaan. He yliajattelevat kaikkea ja haluavat vain täydellisiä yhdistelmiä.

He eivät vain halua olla parhaita itselleen, mutta toisille myös. Jos he tuntevat, etteivät ole tarpeeksi hyviä sinulle, heillä ei ole ongelmaa päästää sinua menemään – sinun oman itsesi vuoksi.

Toisaalta, heidän puolisonsa voi väsyä kaikkeen tähän pakkomielteeseen korjata asiat, elämien hallitsemiseen ja jatkuvaan yliajatteluun, joka saa heidät tuntemaan, että heissä on jotain vikaa.

Oinas

Oinas on yksi intohimoisimmista tähtimerkeistä ja he tietävät aina, mitä haluavat ja tavoittelevat sitä. Heidän intohimonsa ja omistautumisensa on ihailtavaa, mutta se voi myös olla päinvastaista. Joskus he ottavat liian suuren harppauksen ja päätyvät tilanteeseen, johon he eivät ole vielä valmiita.

Tämä pätee myös parisuhteisiin. He lähtevät niihin mukaan suurin odotuksin ja usein päätyvät liian syvälle tai pettyvät. Heidän korkeat odotuksensa ja nälkänsä useimmiten tarkoittaa sitä, että he kyllästyvät nykyiseen puolisoonsa ennen pitkää ja siksi oinas on tällä top 5 –listalla.

Härkä

Tämä on sanottu moneen kertaan ja se pysyy samana: Härkä on itsepäinen. Voi olla hyvin vaikeaa tottua heidän itsepäisyyteensä ja useat ihmiset eivät halua olla tekemisissä tällaisen kanssa. Toisaalta, niin itsepäisiä kuin he ovatkaan, he ovat uskollisia ja tarvitsevia myös.

Heidän ykkös-tavoitteensa on olla turvassa. He kyseenalaistavat paljon, koska mitä tahansa he tekevätkään, he haluavat olla varmoja siitä, että se on kaiken sen vaivan arvoista. Tämä voi olla upeaa suhteen alussa, mutta myöhemmin heidän takertuvuutensa ja tarvitsevaisuutensa on kumppanille liikaa.