Skip to Content

15 Horoskooppi-paria, jotka Sopivat Yhteen Ja Miksi

15 Horoskooppi-paria, jotka Sopivat Yhteen Ja Miksi

Horoskooppimerkit kertovat meistä paljon, myös sinusta ja minusta, kuten kaikista, jotka uskovat horoskooppimerkkeihin. Kyse on siitä, että energiasi kohtaa hyvin toisen ihmisen energian kanssa.

Horoskoopit ovat hyvä työkalu auttamaan meitä löytämään sen, kenen kanssa sovimme yhteen hyvin. Joskus jos otat tämän täysin kirjaimellisesti, se voi kuitenkin olla rajoittava.

Siitä syystä pidä mielesi avoinna!

En kerro sinulle, että sinun pitää erota puolisostasi, koska merkkinne eivät sovi yhteen. Yritän oikeasti antaa tässä ohjenuoraa, jos olet sinkku ja haluat jonkun tuovan esiin näitä merkkejä, joihin voit kiinnittää huomiota treffaillessasi.

1. Rapu + Skorpioni

Tietysti tämä on ensimmäinen listallamme, koska moni voisi sanoa, että tämä on pari, joka on saatettu yhteen taivaassa!

Tunteellinen rapu ja intohimoinen skorpioni sopivat täydellisesti yhteen, koska he ovat molemmat hyvin yhteistyöhaluisia ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa toistensa eteen, koska he ymmärtävät puolisonsa tarpeita.

He ovat toistensa tukipilarit – toinen on vahva siinä, missä toinen on heikko. He pitävät toisensa tasapainossa ja he yksinkertaisesti auttavat toisiaan kasvamaan rakastamalla toisiaan ilman ehtoja.

He ovat molemmat perheorientoituneita ja tämä on myös syy siihen, miksi he sopivat täydellisesti yhteen.

2. Vaaka + Vesimies

Nämä kaksi ihmistä stimuloivat toisiaan henkisesti niin hyvin, että he voivat käyttää päiviä jutellen asioista, joista et edes tiennyt pystyvän keskustella.

He ovat molemmat hyvin itsevarmoja, itsenäisiä ja vahvoja luonteita, joista voisi lopulta tulla täydellinen pari.

Jotkut voisivat olla sitä mieltä, että he voivat olla niin itsepäisiä ja ylpeitä, että jossain kohtaa heidän olisi liian vaikeaa luopua ylpeydestään ja antaa toisen ihmisen voittaa.

Mutta sen tosiasian vuoksi, että molemmat heistä rakastavat kommunikointia ja he OSAAVAT kommunikoida oikein, he ovat hyvä pari.

Myöskin heidän likaiset mielensä auttavat heitä saamaan upean seksielämän.

3. Neitsyt + Kauris

Nämä kaksi perfektionistia tekee mitä tahansa saadakseen parisuhteesta kauniin.

He ovat molemmat hyvin sulkeutuneita, kunnes he tuntevat toisensa paremmin, mutta molemmat merkit ovat hyvin kärsivällisiä ja ovat valmiita rakentamaan luottamusta parisuhteessa mahtavalle tasolle.

Tämä pari kääntää seksielämän henkiseksi keskusteluksi, jossa he voivat kertoa toisilleen tarinoita vartaloillaan.

Vaikka kaikki näiden kahden merkin välillä tuntuu tapahtuvan hyvin hitaasti muihin merkkeihin verrattuna, he ovat ihmisiä, jotka haluavat kiirehtiä asioita.

He haluavat rakentaa luottamusta, kunnioitusta, uskollisuutta ja rakkautta välilleen. Nämä ovat mahtavan parisuhteen peruspilarit.

4. Oinas + Kaksoset

Tämä voimakas pari saa jokaisen leuat loksahtamaan, koska kukaan ei ymmärrä, kuinka he voivat olla aina jossain tekemässä jotain mielenkiintoista.

He haastavat toisensa ja lopulta he molemmat ovat parempia ihmisiä puolisonsa vuoksi.

He jakavat rakkauden ja tuon yhteisen seikkailuhenkisen sielun ja tämä on vahvempaa kuin mikään hankaluus, jonka he saattavat kohdata parisuhteessaan.

He rakastavat keskustella merkityksellisistä asioista eivätkä koskaan peräänny ongelman edessä. He ennemminkin puhuvat siitä kuin nukkuvat yön yli.

5. Leijona + Jousimies

Kun nämä kaksi sielua tapaavat, he eivät voi muuta kuin rakastua! He molemmat ovat tulimerkkejä, joka tarkoittaa sitä, että he ovat hyvin intohimoisia ja pelottomia.

Kun he rakastuvat, nämä kaksi tulimerkkiä oppivat, kuinka näyttää haavoittuvan puolensa toisilleen, he tietävät, kuinka näyttää heidän herkkä puolensa ilman tuomitsemista.

Toistensa kunnioituksen vuoksi heidän seksielämänsä on upeaa! Leijona rakastaa jokaista kohtaa jousimiehen vartalossa ja he ovat molemmat hyvin intohimoisia makuuhuoneessa.

Kahtena vahvana yksilönä he oppivat ymmärtämään toisiaan ja antavat toisilleen tarpeeksi tilaa ja aikaa. Tämä on heidän salainen aseensa!

6. Kalat + Kalat

Tämä yhdistelmä voi päätyä kahdella tavalla: joko heistä tulee upein pari ikinä tai he hajottavat toisensa sirpaleiksi.

Kun kaksi kalaa tapaavat, he tuntevat yhteenkuuluvuuden tunteen ja he yhdistyvät toisiinsa lähes välittömästi.

He ovat molemmat hyvin itsenäisiä ja vahvoja yksilöitä, jotka inspiroivat toisiaan olemaan parempia ja työstämään itseään.

Kun kaksi kalaa rakastuu, he saavuttavat satumaisen rakkauden, joka on taianomaista ja ikuista, mitä tahansa ongelmia he voivatkaan kohdata.

7. Härkä + Rapu

Näillä kahdella merkillä on jotain suurinta yhteenkuuluvuutta kaikista. Miksi, saatat kysyä?

He ovat molemmat helliä, pehmeitä ja kilttejä ihmisiä, joilla on sama päämäärä parisuhteessa. He molemmat haluavat jonkun, joka tukee heitä henkisellä tasolla rehellisesti.

He eivät koskaan harrasta seksiä nautinnon vuoksi, ennemminkin he tekevät seksistä jotain pyhää, jotain erityistä eivätkä he koskaan petä toisiaan, koska he tietävät, etteivät koskaan tapaa täydellisempää puolikasta.

8. Oinas + Jousimies

Kun tämä pari oppii kunnioittamaan toistensa mielipiteitä ja tulevat tietoiseksi erilaisuuksistaan ilman tuomitsemista, he ovat peloton pariskunta, joka voi valloittaa maailman!

He molemmat rakastavat nauraa ja heidän huumorintajunsa on suurin etunsa. Mikään ei yhdistä kahta ihmistä paremmin, kuin onni ja se on ainoa, mistä he välittävät.

He ovat molemmat hyvin intohimoisia tulimerkkejä, joilla on hauska seksielämä ja he rakastavat toistensa vartaloita maksimaalisella tasolla.

Kun he ovat pari, nämä kaksi rakentavat heidän rakkautensa luottamuksen, rehellisyyden, intohimon ja kiintymyksen avulla.

9. Leijona + Vaaka

Vaa’an älykkyys ja leijonan intohimo kulkevat käsi kädessä, koska he varastavat shown missä ja milloin vain.

Leijonan itseluottamus ja vaa’an seksuaalisuus luovat heidän välilleen liekehtivää seksiä ja he tietävät, kuinka pitää liekkiä yllä. He eivät kyllästytä kumppaniaan koskaan.

Heillä on molemmilla tavoitteet asetettuna parisuhteelle, joten he tietävät, mihin tähtäävät, mutta heidän perusarvonsa ovat aina kunnioitus ja ymmärrys toisiaan kohtaan.

Vaikka ottaisimme huomioon tämän parin vanhempina, he ovat voittamattomia, koska he ovat upea tiimi ja perheorientoituneita!

10. Vesimies + Jousimies

Tämä pari luo ympärilleen toivoa ja innostusta. He ovat tavoitteellisia ja jos kukaan voi tehdä muutosta maailmaan, se on tämä pari.

He ovat molemmat rationaalisia ja he pelaavat niin hyvin yhteen, että se saa heidät ymmärtämään toistensa näkökulmia, vaikka jotkin heidän mielipiteensä olisivat erit.

Seksi heidän välillään on hyvin innovatiivista, koska he rakastavat kokemuksia, mutta pystyvät myös antamaan toisilleen täydellisesti takaisin sen, mitä he tarvitsevat.

Se vapauden määrä, jota tässä parisuhteessa tarvitaan pysyäkseen terveellisellä tasolla, he rakentavat vahvan luottamuksen, jota ei pysty rikkomaan missään tilanteessa.

He ovat upeita kommunikoijia ja heillä ei ole ongelmaa puhua toisilleen asioista, joita he pitävät vääränä parisuhteessaan.

Näiden ominaisuuksien vuoksi ja sen, kuinka hyvin he pelaavat yhteen, tämä pari on yksi vahvimmista horoskooppien matcheista.

11. Kalat + Kauris

Innostun, kun puhun tästä parista, koska he ovat täydellisiä toisilleen. He molemmat pitävät avioliittoa, perhettä ja lapsia tärkeinä.

Kun he päätyvät parisuhteeseen toistensa kanssa, heillä on taipumus suunnitella yhteinen tulevaisuus saman tien.

Kalat ovat hyvin ennalta arvaamattomia, joka saattaa saada kauriin hyvin rennoksi, etenkin kun kyse on seksistä.

Nämä kaksi merkkiä ovat tasapainossa, koska kauris tuo vakautta parisuhteeseen ja kalat optimistisuutta ja rentoutta.

Heidän oli molempien löydettävä puuttuva puoliskonsa, se osa, joka heiltä on ollut kadoksissa liian pitkään, mutta nyt he ovat vihdoin yhdessä ja he voivat työstää upeaa parisuhdetta yhdessä.

12. Härkä + Vaaka

Näitä molempia merkkejä hallitsee Venus, joka tarkoittaa sitä, että he molemmat tuovat mukanaan kauneutta, loistoa ja rakkautta.

Molemmat heistä ovat hyvin helliä parisuhteessa eivätkä he pidä stressistä ja draamasta ympärillään.

Samasta syystä he ovat täydellisessä harmoniassa toistensa kanssa ja voivat kääntää riidan rakentavaksi keskusteluksi, joka auttaa heitä ratkomaan kaikki ongelmat, joita he saattavat kohdata.

He eivät pelkää ottaa vastaan sitä, mikä luo upean parisuhteen heille molemmille ja lopulta he löytävät hyvän tasapainon. Se on heidän suurin vahvuutensa.

Molemmat kumppanit haastavat toisensa ja se tekee heistä erityisiä.

13. Vesimies + Vesimies

Kahden vesimiehen yhdistelmä tarkoittaa vain yhtä asiaa: vallankumous!

Tämä pari kykenee tyydyttämään toistensa tarpeet täysin, koska he eivät koskaan pelkää yrittää uusia keinoja miellyttää puolisoaan.

Tämän sanottuani, jokainen vesimies vihaa stereotyyppejä ja he haluavat vältellä sellaista millä hinnalla tahansa ja siksi he vaalivat parisuhdettaan.

He haluavat luoda parisuhteen, jota ihmiskunta ei ole ennen nähnyt, koska molemmilla heillä on upeat mielet täynnä ymmärrystä ja inspiraatiota.

Nämä kaksi ihmistä omaavat upean mahdollisuuden pysyä yhdessä, koska he ovat älyllisesti haastavia, he ymmärtävät, mistä heidän tunteensa tulevat eivätkä he pelkää syvää henkistä yhteyttä.

14. Kauris + Härkä

Näiden kahden osalla menisin niinkin pitkälle, että kutsuisin heitä sielunkumppaneiksi. Tämä pari voi muodostaa niin vahvan siteen, ettei mikään voi sitä rikkoa.

Nämä kaksi merkkiä voivat luoda särkymättömän yhteyden luoteidensa vuoksi, jotka nojaavat rakkauteen, luottamukseen ja suojelemiseen.

Vaikka he ovat joskus hieman aggressiivisia, se saa lopulta heidät käyttämään hyvää kommunikointikykyään päästäkseen yli mistä tahansa ongelmasta millä tahansa keinolla.

Seksi voi olla hieman hankalaa aluksi, koska härkä ei luota vartaloaan ihan kenelle tahansa. Heidän tulee tuntea toistensa syvimmät salaisuudet ennen kuin voivat antautua täysin, mutta kaurista ei haittaa, vaikka he lähestyvätkin seksiä hitaasti ja hellästi.

He ovat molemmat hyvin varovaisia rakkauden suhteen, mutta siksi he myös ymmärtävät toisiaan niin hyvin ja pystyvät luomaan upean yhteyden.

15. Vaaka + Neitsyt

Tämä pari kykenee yhdistymään niin monin tavoin. Ensitreffeillään he voivat jutella taiteesta, musiikista ja jostain syvemmästä aiheesta, koska toisin ajatteleva neitsyt näkee, että vaaka on valmis asettamaan kaikki kortit pöydälle ilman pelkoa siitä, että heidät tuomitaan.

Kun nämä kaksi ovat muodostaneet vahvan henkisen suhteen, seksi paranee päivä päivältä.

Kaikki heidän ystävänsä näkevät heidät niin huolettomina ja harmonisina, koska he oikeasti ovat sitä.