Skip to Content

Vuonna 2021, Toivon, Että Opit Päästämään Irti Kaikesta, Joka Hajottaa Sinua

Vaikka olisimme kilometrien päässä, haluan sinun tietävän, että tiedän, millainen sinä olet.

Sinä olet sellainen tyttö, joka kiintyy niin helposti. Sinä annat ihmisille niin monia mahdollisuuksia ja ajattelet, että he ymmärtävät ajan myötä, kuinka upea sinä olet.

Mutta niin ei koskaan tapahdu, vai mitä?

Tiedän myös, että sinä välität muista enemmän kuin itsestäsi ja sinua sattuu, kun näet pahoja asioita tapahtuvan ympärilläsi. Minä tiedän kaiken tämän, koska minä olen samanlainen kuin sinä.

Sinä antaudut rakkauteen epäitsekkäästi ajatellen, että toiset vastaavat siihen samalla tavalla, koska sinulla on niin suuri sydän.

Mutta kultaseni, sinun tulee tietää, että sinun ja minunlaiset tytöt ovat nykyään harvinaisia.

Me olemme kuin timantteja ja vaikka kuinka yrittäisimme asettaa itsemme ykkösiksi, me emme onnistu siinä joka kerta.

Mutta ennen kuin sydämesi särkyy jälleen sellaisen miehen toimesta, joka ei ansaitse sinua tai petturi-ystävän vuoksi, tiedä tämä: ”Toivon, että vuonna 2021 sinä opit päästämään irti kaikesta, joka hajottaa sinua”.

Toivon, että sinä näet, kuinka upea olet ja että sinun tulee päästää irti kaikista noista myrkyllisistä ihmisistä ympärilläsi.

He eivät ansaitse aikaasi eivätkä rakkauttasi. He eivät ansaitse sinun huolenpitoasi, koska he eivät koskaan pysty oikeasti ymmärtämään sinua.

Sen jälkeen, kun olet päästänyt heistä irti, tee sama miehille, jotka eivät ansaitse sinua. Älä ole jonkun kanssa ja ajattele, että hän tulee muuttumaan ajan myötä.

Ikävä totuus on se, että he olisivat jo muuttuneet, jos he tuntisivat jotain vahvaa sinua kohtaan.

Älä anna heidän hajottaa sinun sydäntäsi ja jättää sinut miettimään, olisitko voinut tehdä jotain paremmin. Koska sinä et olisi voinut.

Se oli kaikki heidän vikansa. He olivat syyllisiä siihen, että tekivät virheitä ja pilasivat kaikki mahdollisuudet kanssasi. Joten jätä heidät nyt äläkä riskeeraa sydämesi särkymistä uudelleen.

Kerran kun olet valmis heidän kanssaan, ajattele vain itseäsi ja asioita, jotka vaivaavat sinua. Sinä tiedät tuon syyllisyyden tunteen, ettet ole tehnyt jotain oikein, eikö vain? Päästä siitä irti.

Se on historiaa, joten jätä se sinne. Aloita uusi vuosi täysin uudelta pohjalta ja hankkiudu eroon kaikesta sellaisesta, joka on vaivannut sinua jo pitkän aikaa.

Se ei johda sinua mihinkään, jos murehdit asioita, joihin et voi vaikuttaa. Elä rauhassa äläkä ajattele virheitäsi, se on ainoa keino löytää onni.

Kun tunnet, että onnistuit siinä, haluan sinun päästävän irti joistain muista asioista. Päästä irti negatiivisuudesta, koska se tuo sinun mielesi alas ja leikkii ajatuksillasi tavalla, jota et olisi voinut uskoa todeksi.

Päästä irti tulevaisuuden pelosta, koska sinä ajattelet, ettet ole tehnyt mitään ansaitaksesi kirkkaan tulevaisuuden. Muista, että sinä taistelit itsesi puolesta niin lujasti kuin pystyit äläkä anna kenenkään vakuuttaa sinua toisin.

Vuonna 2021 haluan sinun lopettamasta asettamasta muita edellesi. Ei siksi, ettetkö haluaisi vaan siksi, että he eivät ansaitse sinua.

Heillä oli niin monta mahdollisuutta kanssasi, mutta jotenkin sinä päädyit olemaan se, joka veti lyhyen korren.

Älä vertaa itseäsi muihin, koska sinä et tiedä, mitä heidän tekohymynsä taakse piiloutuu.

Ehkä kaikilla heillä on surkeampi elämä kuin sinulla, mutta sinä et näe, koska he osaavat valehdella paremmin.

Lopeta ottamasta asioita henkilökohtaisesti, koska joskus sinä vaivaat päätäsi asioilla, jotka eivät ole edes kohdistettu sinulle.

Muista, että kaikki ihmiset yrittävät satuttaa sinua jossain kohtaa elämässä, mutta sinä olet se, joka päättää, kuka on kyyneleidesi arvoinen.

Ole kiltti ja päästä irti sanomasta ’kyllä’ kaikille vain siksi, että säälit heitä.

Kerro minulle, milloin oli viimeksi aika, jolloin joku sääli sinua?

Pidä mielessäsi, että ihmiset käyttävät sinua juuri sen verran, kuin sallit, joten älä ajattele, että sinä loukkaat heidän tunteitaan, jos sanot ’ei’ aina välillä. Se on sinun parhaaksesi.

Lopuksi päästä irti menneisyydestäsi, koska se ei määritä sinua. On totta, että sinä olet tehnyt jotain asioita, jotka eivät olleet oikein, mutta sinä et voi ajatella niitä asioita koko ajan.

Jätä menneisyys sinne, minne se kuulee ja katso tulevaisuuttasi silmiin, koska sinne sinun tulee mennä.

Varmista, että sinä olet onnellinen elämässäsi ja päätöksissäsi, koska ainoa ihminen, jota sinun tulee kuunnella, olet SINÄ!

Suurin Yllätys, Joka Sinua Odottaa Vuonna 2020, Horoskooppimerkiesi Mukaan
Previous
Suurin Yllätys, Joka Sinua Odottaa Vuonna 2021, Horoskooppimerkiesi Mukaan
Next
KOLME ELÄMÄNMULLISTAVAA OPETUSTA, JOTKA SINUN TULISI OPPIA VUONNA 2021 (HOROSKOOPPISI MUKAAN)

Google

Tuesday 2nd of March 2021

Google

Just beneath, are several totally not associated web pages to ours, having said that, they're certainly worth going over.

Google

Wednesday 17th of February 2021

Google

That could be the end of this article. Right here you will uncover some sites that we believe you’ll appreciate, just click the links.

bluray

Monday 11th of January 2021

Outstanding post, you have pointed out some superb points, I likewise believe this s a very superb website. Johnna Radcliffe Nichy

download

Thursday 24th of December 2020

There is certainly a great deal to find out about this issue. I like all of the points you made. Lynea Jackie Virgin

bedava

Wednesday 23rd of December 2020

Excellent post! We are linking to this great article on our site. Keep up the great writing. Trixy Sutherland Sprage