Skip to Content

Totuus On Se, Ettei Hän Ole Henkisesti Rikki – Hän On Vain Ääliö

Totuus On Se, Ettei Hän Ole Henkisesti Rikki – Hän On Vain Ääliö

Hassu totuus ihmisten välisissä parisuhteissa on se, että meillä on taipumus perustella niiden ihmisten tekoja, joista välitämme syvästi.

Oikeasti me haluamme vain perustella itsellemme sitä faktaa, että me rakastamme jotain sellaista, joka ei selvästikään ansaitse rakkauttamme ja joka ei ansaitse sijaa elämässämme, joten luomme tekosyitä sen henkilön käyttäytymiselle.

Me tunnemme olomme nöyryytetyksi ja typeräksi, koska välitämme sellaisesta, joka ei ole meille hyvä ja ehkä ei ole edes hyvä ihminen muutoinkaan, mutta sydämemme kieltäytyy hyväksymästä tätä huomiota ja yrittää jatkuvasti nähdä sen, mikä piileskelee tämän henkilön käyttäytymisen takana.

Se on samoin sinun ja tämän yhden elämässäsi olevan miehen kohdalla. Siitä hetkestä, kun tapasitte, hän teki tämän asian selväksi.

Hän teki selväksi sen, ettei hän ole sellainen, joka on halukas sitoutumaan ja sellainen, joka voi antaa sen rakkauden, jonka sinä ansaitset.

Vaikka hän ei koskaan kertonut sinulle mitään sellaista ääneen, hän varmasti näytti sen sinulle tekojensa kautta.

Ja siitä lähtien kun tapasit hänet, hän ei muuta tehnyt, kuin aiheutti sinulle tuskaa. Sinä kärsit paljon hänen vuokseen ja siitä tavasta, jolla hän sinua kohteli, mutta kaikesta huolimatta hän ei hätistänyt sinua luotaan.

Joten on totta, että siinä oli jotain, miksi pysyttelit tämän miehen lähellä.

Tietysti on totta, että sinulla oli syviä tunteita häntä kohtaan. Sinä rakastit häntä ja sinä olisit tehnyt kaikkesi, jotta hän olisi rakastanut sinua takaisin.

Mutta jostain syystä se ei tapahtunut kaikista yrityksistäsi huolimatta.

Vaikka tämä mies oli ääliö sinulle suurimman osan ajasta, milloin tahansa halusit lähteä tilanteesta, hän teki jotain, joka sai sinut miettimään päätöstäsi uudelleen.

Hän teki jotain, joka sai sinut antamaan hänelle uuden mahdollisuuden, vaikka hän ei selvästikään sitä ansainnut.

Hän antoi sinulle pienen palan rakkauttaan ja huomiotaan – juuri tarpeeksi pitääkseen sinut lähellä. Ja tämä on jotain, joka voi jatkua kuukausia.

Monien ajatusten jälkeen sinä päädyit johtopäätökseen.

Sinä päädyit ajattelemaan, että tämä mies on oikeasti henkisesti vaurioitunut ja hajalla ja se aiheuttaa hänen kaikki ongelmansa.

Tämä on syy sille, miksi hän käyttäytyy kohtaasi niin ja siksi hän on se mies, joka hän on tänään.

Siksi hän ei halua sitoutua ja siksi hän ei halua avautua sinulle tai päästää sinua sisälle elämäänsä.

Koska häntä on selvästikin satutettu menneisyydessä ja hän ei salli saman koskaan tapahtua uudelleen.

Tämä on jotain, joka saa sinut ajattelemaan, ettei hän ole niin paha miltä näyttää.

Tämä on asia, joka saa sinut perustelemaan hänen käyttäytymistään sinua kohtaan.

Sinä yksinkertaisesti oletat, että tämä mies tarvitsee rakkauttasi muuttuakseen, että hän tarvitsee sinun ohjaustasi ja tukeasti elämän läpi, etkä voi jättää häntä roikkumaan ilmaan.

Näet itsesi supernaisena, jonka tehtävä on pelastaa tämä mies ja parantaa hänen sydämensä.

No, ikävää, että minä joudun olemaan se, joka rikkoo harhaluulosi, mutta on mahdollista, että tämä mies ei ole henkisesti vaurioitunut ja hajalla.

On mahdollista, että hän on vain myrkyllinen mies, joka pelaa mielen pelejä ilman mitään syytä.

Tiedän, että yrität löytää syyn hänen käyttäytymiselleen ja että yrität löytää syyn, miksi hän käyttäytyi niin sinua kohtaan, mutta sinun on aika hyväksyä se, että jotkut miehet tekevät näin ja sinä et pysty siihen vaikuttamaan mitenkään.

Tiedän, että tämä on sinulle vaikeaa kuulla, mutta en halua sinun ajattelevan, että tämä mies rakastaa sinua jossain syvällä sydämessään ja että sinun täytyy vain yrittää hieman kovemmin saadaksesi tämän rakkauden nousemaan pintaan.

En halua sinun ajattelevan, että hän oikeasti pakenee hänen tunteitaan sinua kohtaan, koska hän olisi pelokas niiden voimasta.

En halua sinun ajattelevan, että hän on kauhusta kankeana siksi, että satuttaisit häntä ja siksi hän kieltäytyy antautumasta täysin sinulle.

En halua sinun ajattelevan, että tämän miehen sisällä on haavoittuvainen pieni poika odottamassa rakkautta.

Koska mikään näistä ei ole totta.

Tämä mies vain yksinkertaisesti käyttää sinua ja rakkauttasi sekä kiltteyttäsi hyväkseen.

Hän vain käyttää sinua egonsa vuoksi, seksin tai vain koska hän nauttii olla sinun rakastamanasi tai haluaa aina olla jonkun kanssa.

Kuinka vain, pointti on aina sama – lopeta hänen tekojensa perustelu, koska sinun on aika katsoa totuutta silmiin.