Skip to Content

Pysy Sinkkuna, Kunnes Löydät Miehen, Joka Tekee Nämä 18 Asiaa

Pysy Sinkkuna, Kunnes Löydät Miehen, Joka Tekee Nämä 18 Asiaa

1. Hän kysyy sinun mielipidettäsi 

Koska tällainen mies jo näkee sinut osana maailmaansa ja hän haluaa puhua kanssasi tärkeimmistä asioista hänen elämässään.

2. Hän ei painosta seksiin

Kun mies rakastaa naista, hän ei painosta mihinkään, etenkään seksiin. Hän odottaa, kunnes sinä olet valmis ja sitten hän rakastelee sinua kaikkein aistikkaimmalla tavalla, koska hän haluaa sinun tuntevan hyvää.

3. Hän haluaa tavata vanhempasi 

Jos mies rakastaa sinua, hän haluaa tavata ihmiset, jotka auttoivat sinut muokkautumaan naiseksi, joka olet nyt. Hänen suhteensa vanhempiisi tulee olemaan tärkeää ja hän yrittää näyttää heille, että hän rakastaa sinua ehdoitta.

4. Hän ei käytä sinua hyväkseen millään tavalla

Tällainen mies ei koskaan käytä sinua hyväkseen, henkisesti eikä fyysisesti. Hän tietää, millainen nainen hänellä on vierellään ja hän ei koskaan petä sinua. Hän kohtelee sinua tavalla, jonka oikeasti ansaitset ja tämä ei koskaan muutu.

5. Hän pitää ystävistäsi

Tällainen mies tietää, että ystäväsi olivat osa elämääsi jo kauan ennen sinua ja siksi hän vaalii heitä, kuin he olisivat hänen ystäviään. Hän ei koskaan yritä eristää sinua heiltä tai saada sinua tappelemaan heidän kanssaan.

6. Hän arvostaa sinua

Hän arvostaa sinua naisena ja ihmisenä. Hän arvostaa rehellisyyttäsi ja hänellä on halu saada kaikki välillänne toimimaan. Joka ikinen ponnistus, jonka teet, merkitsee hänelle koko elämää ja hän aina antaa sinulle oman hyvityksensä.

7. Hän muistaa pienet asiat 

Ehkä jotkut miehet eivät pidä tärkeänä sitä, että muistaa kaikki pienet asiat tytöstä, jota he tapailevat, mutta totuus on, että pienet asiat merkitsevät eniten. Ja oikea mies tunnistaa tämän.

8. Hän ei koskaan vähättele sinua

Itseasiassa, tällaiselle miehelle sinä olet hänen ainoa vaihtoehtonsa, valo tunnelin päässä ja sateenkaari sateen jälkeen. Sinun onnellisuutesi on tärkeämpää kuin hänen omansa ja hän tekee aina niin, kuin se on sinulle parasta.

9. Hän peruu suunnitelmiaan ollakseen kanssasi 

Koska olet hänelle tärkein ihminen, hän peruu kaikki suunnitelmansa ollakseen sinun kanssasi. Ja tiedätkö mitä? Koska hän ei ole missään muualla niin mielellään, kuin sinun sylissäsi.

10. Hän pitää kädestäsi kiinni ylpeänä

Asia, josta hän pitää eniten, on pitää kädestäsi kiinni, kun te kaksi kävelette kadulla. Hän rakastaa nähdä, miten muut katselevat sinua ja ajattelevat, mikä upea pari te olette. Ja ajatus kädestäsi hänen kädellään saa hänet kiljumaan siitä, kuinka paljon hän rakastaa sinua.

11. Hän ei ole mustasukkainen

Hän ei ole mustasukkainen, koska hän tietää, miten paljon mustasukkaisuus voi tuhota parisuhdetta. Siksi hän yrittää käsitellä asioita viileästi ja kysyy sinulta, jos jokin vaivaa sinua. Hän kysyy aina eikä oleta.

12. Hän yrittää saada sinut nauramaan

Oikea mies yrittää aina saada puolisonsa nauramaan. Hän tietää, että nauraminen saa ihmiset tuntemaan olonsa paremmaksi ja hän aina yrittää tehdä sen sinun läsnä ollessasi. Juttu on siinä, että hän yrittää tehdä vaikutusta tyttöön, josta hän todella pitää ja näkee hänen eteensä mielellään vaivaa.

13. Hän ei koskaan lopeta yrittämästä

Tällainen mies ei koskaan lopeta yrittämistä, koska hän tietää, että hän menettää sinut, jos hän niin tekee. Joten hän yrittää saada sinut hymyilemään, saada sinut tuntemaan olosi hyväksi ja hemmottelee sinua. Lopulta, se on jotain, mitä jokainen tyttö ansaitsee, eikö vain?

14. Hän tukee uraasi 

Kun mies pitää naista tärkeänä, hän tukee kaikkea sitä, mitä nainen tekee, mukaan lukien hänen uransa. Ja tämä on hyvin tärkeä asia, koska on olemassa niin monta miestä, jotka eivät halua tukea naistaan työssään, koska he ovat liian mustasukkaisia hänestä. Jos löydät miehen, joka tukee sinua näin, älä päästä hänestä irti.

15. Hän pitää sinusta jopa pahimmasta versiostasi

Häntä ei haittaa, jos näytät nuhruiselta, koska hän rakastaa sinua. Hän tietää, että meillä kaikilla on päiviä, jolloin olemme allapäin ja jolloin emme halua tehdä mitään. Mutta oikea mies rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet, koska sinä olet koko paketti.

16. Hän suutelee sinua julkisesti

Oikea mies ei koskaan häpeä suudella sinua hänen ystäviensä tai kenen tahansa edessä julkisesti. Näin tekemällä hän haluaa sinun tietävän, kuinka paljon hänelle merkitset ja että hän on siunattu saadessaan pitää sinut elämässään.

17. Hän kertoo sinulle, että olet kaunis, vaikka sinulla ei ole yhtään meikkiä kasvoillasi

Hänelle ei ole merkitystä, oletko pukeutunut tyrmäävästi vahvalla meikillä höystettynä ja korkeissa koroissa. Hän rakastaa oikeaa sinua. Hän rakastaa jokaista takkua hiuksissasi aamuisin ja jokaista ryppyä kasvoillasi. Ja hän haluaa sinun tuntevan olosi hyväksi omana itsenäsi.

18. Hän näyttää, että on sinusta ylpeä

Kun saat isoja asioita aikaan, hän aina kertoo, kuinka ylpeä hän on sinusta. Hän on aina paras ystäväsi ja tukesi kaikessa, mitä teet. Ja hänen kanssaan tunnet, kuin olisit voittanut lotossa.