Skip to Content

Nainen, Joka Sinusta On Tulossa, Tulee Maksamaan Sinulle Paljon, Mutta Valitse Hänet Silti

Nainen, Joka Sinusta On Tulossa, Tulee Maksamaan Sinulle Paljon, Mutta Valitse Hänet Silti

Vahvistut päivä päivältä. Olet itsenäisempi ja omillaan toimeen tulevampi, kuin olet koskaan ennen ollut. Tiedät, kuka olet ja mitä ansaitset etkä siedä sontaa keneltäkään. Älä anna sen pelästyttää sinua.

Älä anna kenenkään todistella sinulle, että teet jotain väärää. Itserakkaus ei ole itsekkyyttä, se on tarpeellista. Syleile tätä muutosta, jota koet. Rakasta tuota pelotonta naista, joka sinusta on tulossa.

Opit koko ajan. Elämä saa sinut oppimaan, vaikka et aina niin haluaisi. Jotkut opetukset ovat vaikeita käsitellä, jotkut helppoja. Valitettavasti me saamme enemmän irti niistä rankoista opeista. Virheesi ja oikeat valintasi, kaatumisesi ja huippuhetkesi, tuskasi ja onnesi ovat muokanneet sinut tuoksi naiseksi, joka olet tänään.

Sinusta on tulossa nainen, joka ei tyydy mihinkään puolikkaaseen.

Sinä olet oppinut, että puolikas elämä, melkein-parisuhde ja valheelliset ystävyyssuhteet eivät ole sellaisia, joihin tuhlaisit aikaasi. Et anna loputtomia mahdollisuuksia ihmisille enää, koska sinä tiedät, että lopulta he saavat sinut pettymään.

Haluat elämääsi ihmisiä, jotka ovat siinä täysillä. Haluat poikaystävän, et melkein-poikaystävää. Haluat ystäviä, jotka ovat todellisia ja aitoja. Et niitä, jotka ovat siinä, jos kokevat sen sopivaksi.

Sinusta on tulossa nainen, joka ei ole hiljaa silloin, kun jokin asia vaivaa häntä.

Silmäsi ovat arat läpi sormien katsomisesta. Katsot läpi niin monen asian, jotka vaativat reagoimista. Huulesi liikkuvat nyt lakkaamatta, koska ne oli sinetöidyt niissä hetkissä, kun niiden olisi pitänyt puhua.

Sinä ajattelit, että teit oikein parisuhteissasi ja ystävyyssuhteissasi pysyessäsi hiljaa asioista, jotka vaivasivat sinua tai satuttivat sinua. Sen sijaan, ne vain sulkivat ajatuksesi sisällesi, kunnes katkesit. Sinä tiedät nyt, että on parasta puhua ja päästää se ulos.

Sinusta on tulossa nainen, joka tietää mitä hän haluaa sietää ja mitä ei.

Sinä asetat hiljalleen omat rajasi. Et salli kenenkään kohdella sinua huonosti. Sinä tunnet nyt rajasi. Sinä tiedät, kuinka monet yöt vietit itkien, koska joku satutti sinua. Sinä olet väsynyt antamaan anteeksi ilman, että kuulet oikeita sanoja. Olet väsynyt näkemään ihmisissä parasta silloin, kun he antavat sinulle huonointa. Siksi sinä opit hiljalleen laittamaan stopin tällaiselle.

Sinusta on tulossa nainen, joka ei jahtaa ketään.

Ne, jotka haluavat pysyä elämässäsi, näkevät vaivaa. He panostavat parisuhteeseenne. He antavat aikaansa. He lähettävät viestin. He soittavat. He tekevät kaikkensa ollakseen sinun elämässäsi. He eivät keksi tekosyitä ja tarjoa sinulle valheita.

Sinusta on tulossa nainen, joka osaa sanoa ”EI!” ja on sen vuoksi vahva. Et pysty edes laskemaan niitä kertoja, kuinka monesti olet tehnyt jotain sellaista, mitä et olisi oikeasti halunnut tehdäksesi jonkun toisen onnelliseksi. Et pysty laskemaan niitä kertoja, jolloin asetit jonkun toisen tarpeet omiesi edelle. He eivät koskaan arvostaneet sitä – ennemmin pitivät sitä itsestään selvänä. Siksi ”Ei”-sanasta on tullut lempisanasi. Et anna kenenkään painostaa sinua.

Sinusta on tulossa nainen, joka haluaa yhtä paljon kuin antaa.

Aiemmin sinä olit aina se, joka rakasti, antoi ja teki enemmän ihmisille, joita rakasti. Nyt se on kaikki takana päin. Nyt sinä vaadit tasa-arvoisuutta ja vastavuoroisuutta. Sinä tiedät, että ansaitset rakkautta, arvostusta, aikaa, huomiota, viehätystä ja kaikkea niitä asioita, joita sinä haluat antaa takaisin.

Sinä tiedät, ettet koskaan ole onnellinen jossain yksipuolisessa, joten et lähde sellaiseen mukaan.

Sinusta on tulossa nainen, joka rakastaa itseään enemmän joka päivä.

Rakkaus, joka sinussa on itseäsi varten kasvaa joka päivä. Myrkylliset ihmiset elämässäsi täytti sinut itse-epäilyillä. He vahingoittivat vakavasti sinun itsetuntoasi ja itsevarmuuttasi. Sinä alat nyt nähdä, että he vain siirsivät omia epävarmuuksiaan sinuun eikä siinä ollut kyseessä sinä.

Sinä opit rankalla tavalla, että sinun tulee rakastaa itseäsi täydestä sydämestäsi ja kohdella itseäsi oikein, jotta muut voivat oppia esimerkistäsi.

Valitse nainen, joka sinusta on tulossa. Se tulee vaatimaan suuren hinnan. Se maksaa sinulle ihmisiä elämässäsi. Mutta ne oikeat jäävät. He toivottavat tämän uuden naisen tervetulleeksi. He ovat iloisia siitä, että ravistelit tuon painon hartioiltasi. Sinä saat enemmän laatua jokaisen osa-alueeseen elämässäsi.

Älä luovuta sen naisen suhteen, joka sinusta on tulossa, vaikka se on ajoittain rankkaa. Sinä ajaudut vanhoille poluillesi, mutta varmistu, että löydät tiesi takaisin. Sinä olet omalla tielläsi luomassa elämää, josta tulet olemaan ylpeä. Olet keskellä prosessia, jossa keksit itsesi uudelleen ja teet itsestäsi onnellisen. Älä annan kenenkään tai minkään estää sinua tekemästä sitä.