Skip to Content

Näin Vahvat Naiset Hyvästelevät

Näin Vahvat Naiset Hyvästelevät

Vahva nainen on ainutlaatuinen. Hän tekee kaiken omalla ainutlaatuisella tavallaan, eri tavalla kuin kukaan muu. Eikä hyvästeleminen ole poikkeus.

Tällaista naista ei kannata yrittää manipuloida tai leikkiä hänen kanssaan. Koska hän näkee aikeidesi läpi ja hylkää sinut ennen kuin huomaatkaan.

Hän jättää sinut heti, kun hän tuntee itsensä ei-toivotuksi tai rakastamattomaksi. Heti kun hän näkee, että pidät häntä itsestäänselvyytenä tai että et panosta suhteeseen. Heti kun hän tajuaa, ettet ansaitse häntä tai että pidätät häntä.

Tällä tytöllä on vahvat deal-breakerit, eikä hän siedä sitä, että kohtelet häntä kuin paskaa tai satutat häntä, vaikka hän kuinka välittäisi sinusta. Hän ei koskaan tyydy vähempään kuin mitä ansaitsee, eikä hän alenna vaatimustasoaan kenenkään vuoksi.

Hän ei kerjää jakamatonta huomiotasi eikä vietä unettomia öitä yrittäen tulkita sekavia merkkejäsi. Hän ei odota, että päätät hänestä ja tulet järkiinsä. Eikä hän todellakaan kasvata sinusta kypsää miestä, jota hän tarvitsee.

Tämä tyttö sanoo lopulliset hyvästit, jos se on hänen pakko tehdä, huolimatta rakkaudesta, jota hän tuntee sinua kohtaan. Hän katkaisee suhteesi silmänräpäyksessä, vaikka tämä päätös repisi hänen sydämensä kappaleiksi.

Totuus on, että hän ei tarvitse sinua eikä ole koskaan tarvinnutkaan. Hän valitsi sinut osaksi elämäänsä samalla tavalla kuin hän valitsee sinut tarvittaessa ulos siitä.

Ja kun hän tekee niin, hän ei kanna sinulle kaunaa. Hän ei anna kaunan tai katkeruuden vangita itseään.

Sen sijaan hän vapauttaa itsensä ja antaa sinulle anteeksi kaiken vahingon, jonka olet aiheuttanut hänelle. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän unohtaisi sen tai että hän päästäisi sinut enää koskaan lähelleen.

Kun vahva nainen jättää sinut, ei nimittäin ole toista mahdollisuutta. Hän tietää tarkalleen, miksi hän tekee niin, eikä sinun kannata toivoa, että voit kerjätä tiesi takaisin hänen luokseen. Tämä tyttö miettii asioita loppuun asti, ja jos hän on päättänyt, että on aika lähteä luotasi, se tarkoittaa, että olet tehnyt jotain, jonka vuoksi olet menettänyt paikkasi hänen elämässään.

Tämä tyttö ei syytä itseään siitä, ettei yrittänyt kovemmin saada suhdetta toimimaan, koska hän tietää tehneensä parhaansa. Hän ei ajattele, ettei hän ollut tarpeeksi, eikä mieti, miten teidän välillänne olisi voinut käydä, jos hän olisi pysynyt rinnallasi vähän pidempään.

Älä käsitä minua väärin – en yritä sanoa, että hän olisi sydämetön ja että hänen olisi helppo jättää joku, jota kohtaan hänellä on syviä tunteita. Koska se on kaikkea muuta kuin sitä.

Kyllä, hän todennäköisesti särkee oman sydämensä hyvästellessään. Mutta hän ei tule murtumaan.

Hän ei anna tämän tuhota itseään, koska hän tietää, että joidenkin ihmisten ei yksinkertaisesti ole tarkoitus olla yhdessä, ja koska hän tietää olevansa vahvempi kuin kaikki se tuska, jota hän saattaa tuntea. Sen sijaan, että hän antaisi tämän sydänsurun pilata hänet, hän nousee siitä ja selviää, vahvempana kuin koskaan.

Vahva nainen ei koskaan kadu päätöstään, eikä hän koskaan pyydä sinua palaamaan. Ja tiedätkö miksi? Koska hän ei jättänyt sinua antaakseen sinulle opetuksen tai saadakseen sinut tajuamaan, ettet voi elää ilman häntä. Hän ei lähtenyt pois saadakseen sinut jahtaamaan häntä, eikä hän pelaa kanssasi mitään ajatusleikkejä.

Ei, hän ei ota sinua takaisin avosylin, kun ymmärrät, mitä olet menettänyt.

Hän ei muuta mieltään, kun yrität ryömiä takaisin hänen elämäänsä sillä hetkellä, kun ymmärrät, että sinun olisi pitänyt kohdella häntä paremmin, ja kun olet valmis olemaan se mies, joka sinun olisi pitänyt olla koko ajan. Koska silloin on liian myöhäistä, ja hän unohtaa sinut kokonaan.

Katsos, kun hän sulkee oven takanasi, hän ei katso enää koskaan takaisin. Kun hän jättää sinut menneisyyteen, sinne minne kuulutkin, sinne jäät lopullisesti.