Skip to Content

Joskus Luoja Hajottaa Sinut, Jotta Hän Voisi Korjata Sinut

Joskus Luoja Hajottaa Sinut, Jotta Hän Voisi Korjata Sinut

Kuinka monta kertaa olet kuullut, että kaikki tapahtuu tarkoituksella? Kaikessa on olemassa aina jotain hyvää, jos vain katsot sitä ja se riippuu vain siitä, miten valitset nähdä elämän?

Kuinka monta kertaa joku on sanonut sinulle, että kaikella tapahtuneella on suurempi tarkoitus, jota et aina ymmärtänyt? Että kaikki paha muuttuu lopulta hyväksi?

Kuinka monta kertaa olet kuullut, että joskus sinun täytyy hävitä pieniä taisteluja voittaaksesi suurempia, tärkeämpiä sotia?

Että jokaisella kokemallasi sydänsurulla ja henkisellä tuskalla on lopulta tarkoitus opettaa sinulle rankka opetus?

Ja joka kerta kun kuulit jotain tällaista, ajattelit että se on merkityksetön fraasi.

Ajattelit sitä tyhjänä lauseena, jota ihmiset sanovat lohduttaakseen toisiaan. Etkä koskaan uskonut yhtään sanaa niistä.

Anna minun kertoa sinulle yksi asia – uskot sen tai et, kaikki tämä on totta. Koska asiat todella tapahtuvat jostain suuremmasta syystä ja sinun tulisi oikeasti olla kiitollinen kaikesta tuskasta ja vaikeuksista, joita olet läpi käynyt.

Tiedän, että aina kun hävisit rakkaan ja kun petyit, tulit nöyryytetyksi tai satutetuksi, et voinut muuta, kuin miettiä, miksi Luoja lähetti sinulle nämä haasteet.

Aina, kun sydämesi särkyi, kysyit miksi Hän valitsi antaa sinulle tämän taakan, miksi kaikista ihmisistä juuri sinä, kun sinä et ole tehnyt mitään ansaitaksesi sitä.

Tiedän, että sinun on vaikea ymmärtää, miksi sinun tuli kokea vaikeat ajat elääksesi läpi helpompien vaiheiden. Miksi sinun tuli kokea kaikki se suru ennen kuin sait mahdollisuuden olla onnellinen?

Et ehkä tiedä sitä, mutta jokainen elämän haaste on tavallaan testi. Se on testi voimistasi. Ja se on testi uskostasi.

Aina kun jotain pahaa tapahtuu sinulle, se on mahdollisuus kasvaa ihmisenä. Se on sinulle mahdollisuus puhdistaa elämäsi kaikesta myrkystä.

Se on mahdollisuus nähdä, ketkä ovat oikeita ystäviäsi ja ketkä eivät ansaitse paikkaansa sinun lähelläsi. Mahdollisuus nähdä jälkimmäiset selvästi ja poistaa heidät elämästäsi.

Aina kun Luoja heittää sinulle tuhkaa, Hän antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa.

Aina kun Hän lyö sinut jaloiltasi, Hän antaa sinulle mahdollisuuden nousta parempana ja vahvempana, kuin olet koskaan ollut.

Jokainen sydänsuru on enemmän kuin vain sydänsuru. Se on sinulle mahdollisuus nähdä oma arvosi, voimasi ja rohkeutesi.

Mahdollisuus oppia omista virheistäsi ja olla toistamatta niitä uudelleen enää koskaan.

Ja mikä tärkeintä – se auttaa sinua näkemään kaiken sen, mihin olet kyvykäs, vaikka et tiennyt sitä. Koska Luoja lähettää sinulle vain sen verran, kuin hän uskoo sinun kestävän.

Joskus Hän laittaa sinut käymään läpi joitain asioita ja Hän lähettää joitain ihmisiä elämääsi vain antaakseen arvokkaan opetuksen.

Aina kun Hän lähettää sinulle jonkun myrkyllisen ihmisen, Luoja antaa sinulle mahdollisuuden oppia, millainen ihminen sinusta ei koskaan tulisi tulla ja ketkä ovat niitä, joiden ei koskaan tulisi olla osa elämääsi.

Tulee olemaan aikoja, jolloin Hän opettaa sinua olemaan kiitollinen kaikesta, mitä sinulla on. Tai arvostamaan enemmän ihmisiä, jotka rakastavat sinua ja jotka ovat aina siinä sinua varten.

Tulee olemaan aikoja, jolloin opit kuinka rakastaa ja arvostaa itseäsi enemmän. Aikoja, jolloin opit laittamaan itsesi ykköseksi.

Tulee olemaan aikoja, jolloin sinun tulee kohdata sisäiset demonisi ja varjosi menneisyydestä vain nähdäksesi, kuinka paljon olet kasvanut.

Aikoja, jolloin sinun tulee oppia, milloin on aika päästää irti ja milloin pitää tiukasti kiinni.

Joten mitä tahansa sinulle tapahtuukaan, muista yksi asia – Luoja jättää arpia ja haavoja sinun sieluusi ja sydämeesi muistuttamaan sinua kaikesta ja kaikista, jotka rakensivat sinut ja auttoivat sinua olemaan se ihminen, joka olet tänään.

Tavalla tai toisella. Joskus Hän hajottaa sinut palasiksi vain rakentaakseen sinut uudelleen.

Ja kun se tapahtuu, pidä itseäsi onnekkaana. Koska se tarkoittaa sitä, että sinä sait mahdollisuuden panostaa itseesi ja lopulta tulemaan parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäsi. Eikä jokainen saa tätä tilaisuutta.