Skip to Content

7 Sellaisen Miehen Ominaisuutta, Joka Auttaa Sinua Parantumaan

7 Sellaisen Miehen Ominaisuutta, Joka Auttaa Sinua Parantumaan

Nainen ei tarvitse miestä parantamaan häntä, mutta ollaan rehellisiä – hän voi oikeasti auttaa meitä pääsemään ylitse sellaisesta, mitä olemme käyneet läpi kuukausien ajan.

Se on luultavasti puolet siitä ajasta, jota me tarvitsimme, kun me kävimme kaiken läpi itseksemme.

Mutta kuinka voimme olla varmoja siitä, ettei hän tule hajottamaan meitä sillä tavoin, kuten jokainen mies aiemmin?

Mitkä ovat sellaisen miehen ominaisuuksia, joka oikeasti voi auttaa meitä parantumaan sen sijaan, että tekee siitä meille vaikeampaa?

Me emme voi aina olla täysin varmoja siitä, mutta on olemassa muutamia ominaisuuksia, joita tämän tyyppisillä miehillä on.

1. Ymmärtäminen

Onko olemassa kauniimpaa, kuin se, kun mies ymmärtää eikä tuomitse sitä, mitä olet käynyt läpi?

Mies, joka voi auttaa sinua parantumaan, tulee olemaan mies, jolle voit puhua menneisyydestäsi, itsestäsi ja ruhjeistasi ilman, että hän saa sinua tuntemaan syyllisyyttä.

Hän tulee olemaan se, joka ymmärtää sinun tarvitsevan omaa aikaasi ja tarvitset aikaa yleensäkin.

En tarkoita sitä, että voisit päästä yli kaikesta tapahtuneesta yhdessä yössä, vaan se on pitkä prosessi, johon hän on valmis yhdessä sinun kanssasi. Hän ymmärtää sinua.

2. Valmis muuttumaan sinun vuoksesi

Se ei tarkoita sitä, että sinä muuttaisit hänen persoonallisuuttaan, vaan ennemminkin hän on valmis tekemään kompromisseja.

Hän ei halua sinun lähtevän vaeltamaan tai lenkille, jos et halua sitä, joten hän pysyy kanssasi kotona ja tekee sinulle kupin teetä ja katsotte jotain sarjaa yhdessä.

Hän on valmis luopumaan pitämistään asioista, pyydät sitä tai et, yksinkertaisesti siksi, että hän haluaa sinun näkevän, että hän on tarpeeksi avomielinen tehdäkseen kaikki nämä asiat sinun vuoksesi.

3. Uskollisuus

Tämä on kaikkein tärkeintä jokaisessa parisuhteessa, mutta jos sinä tulet antamaan hänen auttaa sinua parantumaan, silloin uskollisuus on vieläkin tärkeämpää.

Sinä haluat miehen, joka voi vakuuttaa sinulle sen, että sinä olet hänelle tarpeeksi hyvä (koska olet enemmän kuin tätä).

Sinä haluat hänen näyttävän, että olet enemmän kuin tarpeeksi ja että sinä olet hänen huomionsa keskipiste.

Pidä mielessäsi, että petturi ei voi koskaan auttaa sinua toipumaan, koska hän saa sinut kärsimään vieläkin enemmän.

4. Turvallisuus

Jos sinä tulet antamaan hänen auttaa sinua parantumaan, sinä tarvitset jonkun, jolla on sinulle suoja.

Sinä tarvitset jonkun, jonka luokse voit mennä, kun ajatuksesi villiintyvät tai sydämesi ei rauhoitu.

Tämä on hetki, jolloin sinä tiedät, onko hän oikeasti rakastava ja välittävä. Eikö turvallisuus ole oikeasti kaikkein tärkein asia rakkaudessa?

Kun voit tuntea olosi turvalliseksi ja voit antaa toisen tuntea jokaisen pienen asian itsessäsi?

5. Suojeleva

Naiset ovat luonnostaan herkkiä ja siksi on mukavaa, jos mies voi suojella meitä silloin, kun emme voi käsitellä maailmaa itseksemme.

Mies, joka voi auttaa sinua parantumaan varmistaa, että voit luottaa siihen, että hän on siinä ja suojelee sinua muilta miehiltä (myös eksältäsi) ja itseltäsi.

6. Empaatia

Jos et tunne empatiaa, olet psykopaatti. Joten miksi haluaisit miehen, joka ei osoita empatiaa?

Jos miehesi voi auttaa sairaita eläimiä, avutonta vanhaa rouvaa tai tuntea kanssasi yhteyden siihen pisteeseen, missä hän tuntee tuskasi yhtä paljon kuin sinä, silloin hänestä kannattaa pitää kiinni.

7. Rakastaa ehdoitta

Kun miehesi rakastaa sinua ehdoitta, sinä tiedät, että teille kahdelle ei voisi tapahtua mitään pahaa tai että hän jättäisi sinut.

Hän rakastaa sinua ehdoitta ja saa sinut uskomaan jälleen rakkauteen – se on mies, joka auttaa sinua parantumaan.