Skip to Content

7 Piirrettä, Jotka Tekevät Sinusta Seksikkään (Miesten Mukaan)

7 Piirrettä, Jotka Tekevät Sinusta Seksikkään (Miesten Mukaan)

Useimmille miehille naiset ovat ihania olentoja. He pitävät kaikesta heissä, viettelevistä hymyistä vartalon kurveihin. Mutta jos haluat olla vieläkin viehättävämpi ja haluttavampi, sinun tulee tietää muutama asia, joita miehet palvovat naisissa. Tässä on seksikkäimpiä piirteitä naisissa miesten mukaan. Lue varovaisesti!

1. He pitävät siitä, että olet vahva

Sanotaan se suoraan – jotkut miehet eivät ole tarpeeksi vahvoja, joten he etsivät heitä vahvempaa naista tunteakseen olonsa turvalliseksi. Vaikka tämä on jotain, jonka naisten tulisi tehdä, nykyään monet miehet käyttäytyvät tällä tavoin.

Joten jos hän näkee sinut vahvana ja itsenäisenä naisena, saat sinut hämilleen, ajatellen, että sinä voit tehdä itse kaiken etkä tarvitse häntä täydentämään itseäsi. Tämä on tärkein piirre, jota miehet etsivät naisessa ja useimmat heistä ovat sitä mieltä, että naiset vahvalla asenteella ovat seksikkäimpiä.

2. He pitävät siitä, että saat heidät tuntemaan itsensä tarpeellisiksi 

Se, että olet vahva ja itsenäinen nainen on sitä, mitä miehet haluavat, mutta he haluavat myös palan kakusta. He haluavat sinun tuntevan olosi turvalliseksi heidän kanssaan, antaen sinulle syyn pysyä, koska he tekevät kaikkensa tehdäkseen sinusta onnellisen naisen.

Joten on hyvin tärkeää, jos kerrot heille, että he ovat hyödyllisiä ja että sinä arvostat asioita, joita he tekevät tehdessään elämästäsi parempaa. Koska jos mies näkee, että sinä pystyt tekemään itse kaiken ja hän ei voi tehdä mitään auttaakseen sinua, hän vain lähtee, koska hän ajattelee, ettei hän ansaitse sinua.

Joten boostaa hänen egoaan kertomalla hänelle, että hän on kyvykäs tekemään monia asioita ja että sinä tarvitset hänen apuaan.

3. He pitävät siitä, että käytät heidän vaatteitaan

Miehet pitävät siitä, että naiset pukeutuvat heidän vaatteisiinsa. Se luo heille tuhmia ajatuksia sinusta alastomana niiden alla ja että hänen paitansa koskettaa sinun vartaloasi. Tämä on yksi asia, josta useimmat miehet pitävät ja se saa heidät syttymään saman tien.

Joten kun yövyt hänen luonaan, varmista, että puet jonkin hänen vaatteensa yllesi ja menet keittiöön valmistamaan aamupalaa. Tai sanoisinko, että hän ottaa sinut aamupalakseen?

4. Kun sinä haluat seksiä

Mitä tahansa seksuaalista, mitä ehdotat hänelle, saa hänet toivomaan olevansa sinun poikaystäväsi. On fakta, että miehet pitävät seksistä ja he ovat siihen valmiita lähes aina, mutta jos sinä ehdotat sitä silloin tällöin, hän on tyytyväinen, koska hän tuntee olevansa viehättävä.

Joten mitä sinä vielä odotat? Mene ja tee miehestäsi onnellinen – moneen kertaan!

5. He pitävät siitä, kun teet asioita, joista sinä et pidä, tyydyttääksesi heitä

Jokainen hyvä tyttöystävä viettää laatuaikaa miehensä kanssa tehden asioita, joista hän ei niin kovasti pidä. Vaikka niin, hän tekee kaiken sen, koska rakastaa miestään ja haluaa tehdä tämän onnelliseksi.

Joten jos nainen katsoo jalkapallo-matsin miehensä kanssa eikä edes tiedä pelaajien nimiä, hän voi pitää itseään onnekkaana miehenä. Tällainen nainen näkee kaiken, mitä hänen miehensä on tehnyt hänen vuokseen ja haluaa antaa takaisin samalla mitalla.

6. Kun ihmiset rakastavat sinua 

Jos ihmiset rakastavat sinua, se ei tarkoita, että olet miellyttäjä. Se vain tarkoittaa, että sinulla on positiivista energiaa, josta jokainen pitää ja että sinä tykkäät tavata uusia ihmisiä.

Kun mies näkee, että olet suosittu tyttö porukassa ja että sinä pidät siitä, että saat muut ihmiset nauramaan, hän pitää sinusta vieläkin enemmän. Ainakin hän tietää, että hänellä on aina kivaa seurassasi ja hän ei koskaan tunne oloaan tylsistyneeksi.

7. Kun sinulla on punaista huulipunaa 

Punaisessa huulipunassa on jotain maagista. Ehkä se muistuttaa miehiä noista kuumista naisista elokuvissa, joilla on punaiset huulet ja jotka tekevät tuhmia asioita.

Ja ehkä punainen huulipuna näyttää niin upealta sinulla, korostaa sinun luonnollista kauneuttasi. Joka tapauksessa, käytä sitä, koska miehet pitävät siitä niin paljon. Olen varma, ettet kadu sitä!