Skip to Content

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja

Naiset ovat melko suoria. Kun me pidämme jostain, me teemme parhaamme, että hän tietää sen ja osoitamme kiinnostuksemme ja saamme hänet tuntemaan itsensä erityiseksi.

Me osaamme osoittaa tunteitamme emmekä pelkää näyttää haavoittuvaa puoltamme sille miehelle, josta pidämme. Mutta miehet ovat aikalailla päinvastaisia.

Useimmiten heillä on ongelma osoittaa tunteitaan sinua kohtaan. Tämä ongelma pohjautuu syvästi yhteiskuntaamme, koska miesten on aina oltava kovia ja maskuliinisia.

Siksi he pelkäävät näyttää meille heidän hellän ja herkän puolensa. He ovat pakotettuja löytämään epäsuora tapa osoittaa mielenkiintonsa ilman, että he tulevat tuomituksi siitä, että ovat liian naisellisia ja haavoittuvia.

Tehdäkseen tämän he luottavat kehonkieleensä ja pieniin eleihin, jotka osoittavat sinulle sen, kuinka paljon he sinusta välittävät.

Tässä on joitain yleisimpiä tapoja, joilla miehet osoittavat tunteitaan ilman sanoja. 

1. Hän suutelee sinua otsalle.

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja: Hän suutelee sinua otsalle.

On olemassa erilaisia suudelmia ja jokaisella suudelmalla on oma merkityksensä ja symbolinsa. Suudelma otsalle on kaikkein erityisin, koska siinä ei ole mitään seksuaalista. 

Hän saattaa suudella sinua otsallesi, kun hän pitää sinua hyvin suloisena tai kun hän lähtee töihin tms. Tällaiselle suudelmalle on monia tilaisuuksia. Se on erityinen samaan aikaan tavanomainen.

Suudelma otsalle osoittaa kunnioitusta, välittämistä ja ymmärrystä. Se kertoo: rakastan sinua sellaisena kuin olet. Sinä olet hyväksytty ja ymmärretty. Minä todella välitän sinusta. 

Seuraavaksi kun hän suutelee sinua otsalle, muista nämä yllä olevat lauseet.

2. Hän yllättää sinut.

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja: Hän yllättää sinut

Jos hän yllättää sinua toistuvasti, sinä olet todella onnen tyttö. Jos hän tuo sinulle kahvia tai ostaa sinun lempikarkkiasi, se on hänen keinonsa osoittaa, kuinka paljon hän sinusta välittää. 

Hän haluaa sinun tietävän, että hän kuuntelee sinua ja toiveitasi. Sinun jokainen toiveesi on hänen käskynsä eikä sinun tarvitse pelätä, että hän saa sinut pettymään.

Sinun hyvinvointisi merkitsee hänen omaa hyvinvointiaan ja hän haluaa varmistaa, että sinä olet rakastettu, viihdytetty ja huolehdittu. 

3. Hän haluaa sinun viettävän aikaa hänen ja hänen ystäviensä kanssa

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja: Hän haluaa sinun viettävän aikaa hänen ja hänen ystäviensä kanssa

Hänen ystävänsä ovat hänelle kuin toinen perhe ja jos hän haluaa sinun olevan osa hänen perhettään, silloin sinä olet totisesti sisällä. Hän haluaa esitellä sinut ystävilleen ja kertoa heille: HÄN ON SE OIKEA.

Jos he alkavat pitää sinua pilkkanaan, hän puolustaa sinua heidän edessään, koska sinä olet hänen naisensa. Sinä olet hänelle ykkönen ja hänen ystävänsä ovat myös sinun ystäviään.

4. Hän kuuntelee sinua tarkasti.

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja: Hän kuuntelee sinua tarkasti.

Jos mies kuuntelee tarkkaan jokaisen sanasi, hän todella välittää sinusta.

Hän haluaa sinun tietävän että hän puntaroi kaikki kertomasi, jotta hän voi löytää ratkaisun, jos siihen on tarve.

Jos joku esimerkiksi ärsyttää sinua, hän tekee parhaansa rauhoittaakseen sinut ja saadakseen olosi parantumaan.

5. Hän tekee ruokaa.

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja: Hän tekee ruokaa

Te todennäköisesti teette molemmat töitä ja teillä on aikaa itsellenne vain iltaisin.

Jos hän haluaa tehdä sinulle ruokaa, hän kertoo sinulle tietävänsä sinun olevan väsynyt ja haluaa sinun rentoutuvan ja nauttivan herkullisesta ateriasta rankan työpäivän jälkeen.

Hän haluaa sinun tuntevan olosi suojelluksi ja huolehdituksi, koska hän tuntee, että se on hänen tehtävänsä. Hän haluaa varmistaa, että hänen naisensa on turvassa.

6. Hän lähettelee sinulle emojeja ja kuvia.

6 Miesten Tapaa Osoittaa Tunteitaan Ilman Sanoja: Hän lähettelee sinulle emojeja ja kuvia.

Me kaikki tiedämme, että miehillä on täysin eri ajattelutapa, kun he viestittelevät. He käyttävät viestejä vain yleisesti vaihtaakseen ajatuksiaan tai sopiakseen joitain suunnitelmia kanssasi. 

Mutta jos hän lähettää sinulle suloisia emojeja, kuvia itsestään töissä tms. Hän yrittää kertoa sinulle, että hän ajattelee sinua. Hän haluaa saada sinut hymyilemään, kun avaat hänen viestinsä.

Joten älä unohda hymyillä, avata sydäntäsi ja vaalia tätä miestä.