Skip to Content

Sano Hyvästit Tällaisille Parisuhteille Vuonna 2023

Sano Hyvästit Tällaisille Parisuhteille Vuonna 2023

Tuo energia, jonka tuhlaat pitäessäsi kiinni parisuhteista, jotka vain pidättelevät sinua elämästä estää sinua elämästä elämääsi täysillä.

2023 on vuosi, jolloin sinä olet itsellesi velkaa sen, että rakastut itseesi ensin ennen kuin keskityt rakastumaan johonkin muuhun. Ja suuri ero tulee olemaan se, että poistat elämästäsi ihmiset, jotka eivät tee sinua onnelliseksi.

On olemassa niin paljon enemmän rakkautta ja niin paljon enemmän potentiaalia ja sinä olet onnekas, kun sinulla on mahdollisuus kokea se kaikki. Koska jos et ole päästänyt irti eksästäsi, sinä et pystyisi kokemaan kaikkea sitä taikaa, jota vuosi 2023 on sinulle varannut.

Kaikki taianomaiset asiat alkavat sinusta! Sinun tulee päättää, mikä on parhaaksi sinulle itsellesi, eikä välittää yhtään siitä, mitä muut tästä sanovat. Päätä tehdä itsestäsi ykkönen ja sen jälkeen sellaisen löytäminen, joka ansaitsee sinut, on helppoa.

Tämän tyyppisille parisuhteille sinun on sanottava hyvästit vuonna 2023.

1. Melkein parisuhteet

pari seisoo selkä vastakkain

Hitot näistä. Sinä olet aivan liian hyvä sellaiselle, joka antaa sinulle vain puolet rakkaudestaan ja elämästään. Sellainen, joka ei halua tai pysty antamaan sinulle koko sydäntään ei ole sellainen, joka sinun tulee ottaa vuonna 2023!

Joku, joka pelkää sitoutua tai pelkää kertoa sinulle ja muille, mitä sinä merkitset hänelle, tulisi pyyhkiä listaltasi saman tien. Sinä ansaitset ihmisen, joka kiljuu katoilla, kuinka paljon hän sinua rakastaa eikä välitä tippaakaan siitä, mitä muut ajattelevat!

Älä koskaan tyydy sellaiseen, joka ei tunne yhtä syvästi kuin sinä, rakasta yhtä lujasti kuin sinä tai joka on yleisesti pelokas vakavien asioiden suhteen. Tämä on epäkypsä poika, jota et tarvitse elämääsi.

Katkaise tällaiset suhteet ja etsi arvoisesi.

2. Tekosyitä, tekosyitä

kuva pariskunnasta riitelemässä

Hän pelkää. Hän on rikki. Hänellä on ollut rankka elämä. Hänen viimeisin eronsa vaati veronsa. Hän ei ole valmis juuri nyt…Ymmärrämme, sinä olet kyllästynyt tähän!

Kuka sanoo, ettet sinä ole käynyt paljoa läpi? Kuka sanoo, ettei sinun viimeisin parisuhteesi ollut helvettiä ja kuka sanoo, että sinulla on ruusuinen menneisyys? Mutta ero on siinä, ettet käytä näitä koskaan tekosyynä kohdellaksesi jotain toista kuin roskaa!

Meillä on kaikilla takanamme omat sotkumme ja me kaikki käsittelemme ne omalla tavallamme. Mutta käyttämällä niitä tekosyinä muiden kaltoin kohteluun ja muiden raahaamisen perässä on todella typerää!

Älä rakastu tällaiseen mieheen. Koska kun löydät sen, joka oikeasti haluaa olla kanssasi, hän saa sen toimimaan! Tekosyitä ei tarvita. Hän rakastaa sinua liikaa pelatakseen sinut pois.

3. Toinen jalka ulkona ovesta

kaukainen pari

Monet ihmiset eivät vain arvosta tarpeeksi sitä, mitä heillä on ennen kuin he menettävät sen! Ja siksi he pitävät toisen jalan oven ulkopuolella, odottaen jotain parempaa tulevan ja hukkaavat sinun arvokasta aikaasi!

Jos tunnet, että hän ei anna kaikkeaan sinulle ja että sinä tulet toisena, anna hänen mennä. Jos tunnet, ettei hän ole kanssasi 100 %:sti, älä tuhlaa aikaasi. Tämä mies ei ole koskaan onnellinen vain yhden naisen kanssa. Hän on aina vain puoliksi läsnä ja toinen puoli etsii jotain parempaa.

Nämä miehet ovat ääliöitä, joita ei voi muuttaa eikä sinulla pitäisi olla mitään tekemistä heidän kanssaan. He läpikäyvät vain omia epävarmuuksiaan sinun kanssasi ja suoraan sanottuna sinä et tarvitse tällaista elämääsi.

4. Itsekkäät parisuhteet

pari tappelussa

Meillä kaikilla on taipumus rakastua noihin pahoihin poikiin ja olemme lumoutuneita heidän salaperäisestä luonteestaan ja kukoistavasta persoonallisuudestaan. Me haluamme vain päästä perille heidän epätavallisesta ja viettelevästä käytöksestään.

Kun totuus on se, että nämä miehet ovat vain manipuloivia narsisteja. He saavat sinut tuntemaan olosi huonoksi siksi, että sinulla on tunteet ja tarpeet, koska heidän asiansa on jotenkin aina tärkeämpiä. He ovat niin syvällisiä ja ongelmaisia ja sinun tulee aina taipua taaksepäin heidän vuokseen.

Lopeta hänen surkeiden tekosyiden vastaanottaminen sille, miksi hän kohtelee sinua huonosti. Tunnista hänen käytösmallinsa ja lue rivien välistä.

Hän imee sinusta energian ja käyttää sinua ruokkimaan omaa egoaan. Älä anna hänen tehdä sitä. Anna tämän miehen mennä ja pelasta sielusi ennen kuin hän imee sinut kuiviin.

Sinä ansaitset niin paljon enemmän vuonna 2023, joten lopeta tällaisten ääliöiden tapailu ja etsi itsellesi hyvä mies, jolla on kiltti sydän. Hän saa sinut tuntemaan, kuin kasvoillasi kävisi lämmin kesätuuli.