Skip to Content

Kuinka Olla Kaunis: Naiset, Jotka Pysyvät Aina Viehättävinä.

Kuinka Olla Kaunis: Naiset, Jotka Pysyvät Aina Viehättävinä.

Vaikka ei olekaan olemassa tarkkoja sääntöjä siitä, miten olla kaunis, on varmasti olemassa toivottavia piirteitä, jotka tekevät jostakusta viehättävän.

Tieteen mukaan viehättävinä pitämämme kasvot ovat yleensä symmetriset ja keskivertorakenteiset. Älä siis ole huolissasi, jos et näytä huippumuotimallilta, sillä se on luultavasti hyvä asia.

On kuitenkin joitakin muita tekijöitä, jotka heikentävät yleistä viehättävyyttäsi. Vetovoima on ominaisuus, joka aiheuttaa kiinnostusta ja vetovoimaa jotakuta kohtaan, eikä kyse ole vain luonnollisesta kauneudesta.

Suuri osa siitä liittyy kehon hoitamiseen, kaunistamiseen, parantamiseen ja siitä huolehtimiseen. Muuten kyse on siitä, miten käyttäydyt, liikut ja puhut.

On paljon asioita, joita voimme tehdä tehdaksemme itsestämme houkuttelevampia, eivätkä ne ole vaikeita tai uuvuttavia, kunhan tiedämme, millainen ihonhoito sopii meille.

Voimme vaikuttaa siihen, miltä ihomme näyttää, mikä voi määrittää vaatteet, joita meidän tulisi käyttää, ja voimme käyttää meikkiä korostamaan piirteitämme ja muotoilla hiuksiamme. Lyhyesti sanottuna voit oppia näyttämään jatkuvasti hyvältä.

Siksi tein tämän luettelon kauneusvinkeistä, joita haluat opiskella matkallasi näyttääksesi parhaalta.

FACE
1. Huolehdi ihostasi oikealla tavalla

Määritä ihotyyppisi.

Tämä vaihe on erittäin tärkeä. Terve iho on yksi ensimmäisistä asioista, jotka ihmiset alitajuisesti huomaavat toisista ihmisistä.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tietää todellinen ihotyyppisi. Jos et tiedä ihotyyppiäsi, voit käyttää tuotteita, jotka voivat pitkällä aikavälillä huonontaa ihoasi.

Ihotyyppisi voi selvittää monin tavoin. Yksi menetelmistä on paljas kasvot -menetelmä.

Voit kokeilla sitä pesemällä kasvosi ja jättämällä kasvot paljaiksi (ilman lisätuotteita, kuten kosteusvoidetta) ja tarkistamalla ihosi kolmenkymmenen minuutin kuluttua.

Jos ihosi tuntuu kireältä, se on todennäköisesti kuiva. Jos huomaat kiiltoa nenässä ja otsalla, se on todennäköisesti normaalia. Jos kiiltoa näkyy myös poskillasi, ihosi on todennäköisesti rasvainen.

On myös tärkeää huomata, että ihomme voi muuttua ajan myötä monien tekijöiden, kuten ruokavalion, iän ja ilmaston vuoksi.

Etsi oma rutiinisi ja pidä siitä kiinni.

Jokainen ihotyyppi tarvitsee erilaista ihonhoitoa ja rutiinia. Internet on täynnä neuvoja siitä, miten hoitaa ihoasi.

Etsi se, mikä sopii sinulle ihotyyppisi perusteella. Jos et huomaa parannusta, hylkää nykyinen rutiinisi ja etsi toinen.

Perusvinkkejä ovat säännöllinen pesu, kuorinta yhdestä kolmeen kertaa viikossa (miedoilla kuorinta-aineilla) ja kosteutus.

Ihottumat voivat mutkistaa asioita, mutta niitä on mahdollista hallita, ja parasta on neuvotella ensin ihotautilääkärin kanssa.

2. Korosta symmetriaasi meikilläsi

Meikin voima on kiistaton. Taitavasti levitetty meikki voi korostaa kasvoja ja saada kaikki parhaat piirteesi esiin.

Sinun ei tarvitse olla meikkitaiteilija ollaksesi hyvä meikkaamaan. Jokainen voi opetella perusasiat meikkipohjan, peitevoiteen, ripsivärin ja huulikiillon levittämisestä, ja ne yksinään kohottavat ulkonäköäsi.

Jos kuitenkin haluat todella oppia tekemään kasvoistasi symmetrisemmät, sinun on löydettävä, mikä sopii juuri sinun kasvoillesi.

Opettele, miten luomiväriä ja eyelineria levitetään hupullisille, alaspäin kääntyneille, pienille/suurille silmille tai minkä muotoiset silmäsi sitten ovatkaan. Löydä kasvojen muodon perusteella paras tapa ääriviivojen muotoiluun sekä pronssin ja korostustehosteen levittämiseen.

Selvitä, mikä tyyli sopii sinulle paremmin – heleä vai matta, viileät vai lämpimät sävyt. Etsi julkkiskaksosesi ja tutki heidän parhaita lookkejaan.

Paras neuvo meikkauksen suhteen on ymmärtää, ettei kannata seurata trendejä, jos ne eivät sovi meille, vaan pitää kiinni siitä, mikä näyttää meikissä parhaalta.

Säteilevä iho, suuret silmät, huolitellut kulmakarvat ja täyteläiset huulet näyttävät aina hyvältä, samoin kuin värit, jotka sopivat pohjasävyihisi – tästä puhun myöhemmin.

Jos haluat säteilevän ihon, käytä kosteusvoidetta ja pohjamaalia ennen meikkipohjan levittämistä (ja juo paljon vettä). Etsi ihollesi täydellisesti sopiva meikkivoide, levitä se naputtelevin liikkein eikä ihoa vetäen ja häivytä se hyvin.

Tarkista, onko kaulallasi karheita juonteita ennen kuin lähdet kotoa. Äläkä jätä irtopuuteria väliin, jos sinulla on rasvainen tai jopa normaali iho.

Jos haluat suuret silmät, käytä luonnonvärisiä luomivärejä, jotta saat aikaan optisen illuusion suuremmista silmistä (YouTubessa on paljon videoita, joissa selitetään, miten se onnistuu; yritä löytää henkilö, jolla on samankaltainen silmien muoto kuin sinulla).

Voit käyttää tekoripsiä tai hankkia ripsienpidennykset pysyvämpää ratkaisua varten.

Jos haluat huolitellut kulmakarvat, käy säännöllisesti kosmetologilla tai nypi itse kulmakarvat kosmetologin aiemmin tekemän muodon mukaan. Harkitse niiden värjäämistä tai vaalentamista, jos ne eivät sovi hiustesi väriin.

Hyvä kontrasti kasvoillasi on ratkaisevan tärkeää, joten älä odota kulmakarvojen nyppimistä, kunnes ne ovat täysin kasvaneet.

Jos haluat pulleat huulet, varmista, että ne on kuorittu ja kosteutettu ennen kuin käytät mitään muuta. Voit käyttää huulten kuorintavoidetta (se on helppo tehdä itse) ja kosteuttaa huulipunalla säännöllisemmin päivän mittaan.

3. Hanki hammasraudat

Hampaat ja hymy ovat erittäin tärkeitä ihmisen yleisilmeen kannalta. Ne voivat muuttaa kasvojen ulkonäköä rajusti, ja ne ovat yksi niistä asioista, joita voi ehdottomasti parantaa!

Jos uskot, että voit kohottaa hymyäsi käyttämällä hammasrautoja, tee niin. Suorat, valkoiset hampaat lisäävät varmasti itseluottamustasi.

4. Harjaa ja käytä hammaslankaa muutaman kerran päivässä.

Hampaiden ja suun pitäminen puhtaana ei ole vain terveellinen tapa, vaan se vaikuttaa myös vetovoimaasi. Raikas hengitys on niin tärkeää vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Täydelliset hampaat eivät ole niin tärkeitä, mutta terveet ja puhtaat hampaat ovat.

Jotta hampaasi pysyvät puhtaina ja hengityksesi raikkaana, käytä hammaslankaa ja harjaa hampaat vähintään kahdesti päivässä (mutta ne on hyvä harjata jokaisen aterian jälkeen), äläkä unohda harjata kieltäsi!

Huolimaton kieli on usein syy pahanhajuiseen hengitykseen.

Jos olet liikkeellä, käytä suuvettä ja pidä minttupastilleja käsilaukussasi kaikissa tilanteissa.

5. Poista kasvokarvat

Kaikilla naisilla on kasvokarvoja, mutta kaikilla niitä ei ole liikaa. Joillakin ne ovat näkyvämpiä kuin toisilla. Jos sinua ärsyttää kasvokarvasi, hankkiudu niistä yksinkertaisesti eroon.

Näitä menetelmiä voit kokeilla; pinsettiä (helpoin ja halvin, mutta hieman kivulias), lankaamista (jos teet sen itse, tarvitset harjoittelua), vahaamista (nopein menetelmä) ja laseria (pysyvä poisto, joka tehdään salongissa tai kotilaserilla).

Voit myös ajella karvasi, mutta sitä ei suositella, koska karvat kasvavat takaisin tylppinä ja näyttävät näkyvämmiltä.

Kasvokarvojen poistoon kuuluu kulmien ja ylähuulen alueen hoito, mutta myös partakarvat ja muut kasvojen osat, kuten leuan tai otsan vauvakarvat.

Karvoitus on täysin normaalia, eikä siitä tarvitse olla epävarma tai hävetä.

6. Anna itsellesi kasvohieronta

Sisällytä kasvohieronta kauneushoitoosi. Miksi? Kasvohieronta vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon rakennetta, rentouttaa lihasjännitystä ja auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja.

Ne auttavat ylläpitämään nuorekkaan ja raikkaan näköisiä kasvoja.

VARTALO
7. Suihku säännöllisesti

Vaikka päivittäinen suihkussa käynti ei ole terveyden kannalta välttämätöntä, se on tapa, joka saa meidät tuoksumaan ja tuntemaan olomme paremmaksi ja vähemmän ahdistuneeksi kehon hajusta. Muista käyttää mietoja tuotteita päivittäin.

8. Kuori koko keho

Vartalon kuoriminen on tärkeä askel terveen ja hehkuvan ihon saamiseksi. Kunnollisen kuorinnan jälkeen ihosi on niin sileä ja pehmeä, että tunnet itsesi kymmenen kertaa puhtaammaksi.

Vartalosi iho on paksumpi kuin kasvojen iho, joten se tarvitsee useammin kuorintaa (ellei ihosi ole liian herkkä tai kuiva).

Miksi kuorinta on hyväksi ihollesi? Kuorintaa käytetään ihon rakenteen parantamiseen ja kuolleiden ihosolujen poistamiseen.

Sen lisäksi se voi ehkäistä vartaloaknen muodostumista ja auttaa epäpuhtaan ihon ja sisäänkasvaneiden karvojen kanssa.

Se poistaa kuolleiden ihosolujen kerääntymisen, jotka vangitsevat uudet ihosolut ja johtavat usein epätasaiseen ihoon tai tukkeutuneiden huokosten aiheuttamiin puhkeamisiin, ja se auttaa myös tuotteen parempaan imeytymiseen.

Jos kärsit vartaloaknesta, yritä kiinnittää huomiota päivittäin käyttämiisi materiaaleihin ja kokeilla kuorintaa ja kosteutusta ihollesi sekä terveellistä ruokaa (joka ei sisällä paljon sokeria).

On olemassa paljon DIY-kuorintareseptejä, joita voit tehdä halvalla, ja jotkut niistä ovat:

Kahvinporoista, vedestä ja haluamastasi öljystä tehty kahvikuorinta (tämä tuoksuu ja tuntuu hyvältä).

Sokerikuorinta, joka on tehty ruskeasta tai tavallisesta sokerista ja haluamastasi öljystä (voit halutessasi lisätä eteerisiä öljyjä). Ammattilaisvinkki: sulata sokeria muutaman sekunnin ajan, jotta kiteistä tulee vähemmän teräviä ja karheita; voit tehdä samoin merisuolan kanssa.

Älä unohda hangata myös jalkojasi. Voit käyttää kuorinta- tai hohkakiveä.

Huomautus: Vältä kuorintaa samana päivänä, kun ajelet tai vahaat ihosi. Parranajo ja vahaus kuorivat ihoa jo valmiiksi, joten lisäkuorinta johtaisi hyvin kuivaan ihoon.

9. Käytä kosteusvoidetta

Ota tavaksi kosteuttaa ihoasi suihkun jälkeen (ja erityisesti kuorinnan jälkeen), niin tulet kiittämään. Tämä tekee suuren eron ihon koostumukseen ja pitää sinut hyväntuoksuisena.

Valitse suosikkivoiteesi ja levitä se kostealle iholle, sillä kostea iho imee tuotteen helpommin.

Tiheä kosteutus pitää ihosi sileänä ja pehmeän tuntuisena koko ajan, eikä sinun tarvitse huolehtia kuivista kyynärpäistä tai hilseilevästä ihosta.

Sen lisäksi, jos käytät oikeaa voidetta, tuoksut aina hyvältä, vaikka unohtaisitkin käyttää hajuvettä.

10. Pidä kynnet kiillotettuina

Jos pidät luonnonkynsien ulkonäöstä, pidä ne leikattuina ja puhtaina, mutta jos haluat näyttää kootummalta, investoi aikaa kotimanikyyriin ja -pedikyyriin. Kynnet on mahdollista huoltaa itse.

Valitse kynsilakka (mieluiten sellainen, joka sopii asusteisiisi, vaatteisiisi tai vuodenaikaan) ja noudata vinkkejämme pitkäikäisen manikyyrin saamiseksi:

1. Kuivaa kynnet kokonaan ennen minkään levittämistä. Tämä on tärkeä vaihe, sillä se määrittää manikyyrin pitkäikäisyyden.

2. Levitä aluslakkaa ja anna sen kuivua kokonaan.

3. Levitä sen jälkeen kaksi kerrosta valitsemaasi kynsilakkaa. Varmista, ettei kynsilakkasi ole vanha ja kuiva, levitä ja anna kuivua huolellisesti.

4. Viimeistele päällyslakalla ja anna taas kuivua.

Vältä lämpöä ja vettä heti manikyyrin jälkeen ja nauti siitä sitten päiväkausia.

Huomautus: Nude-värit ovat aina turvallinen valinta ja näyttävät hyvältä etenkin pedikyyrinä.

11. Käytä deodoranttia ja hajuvettä

Hyvältä tuoksuminen on ratkaisevaa, kun kyse on houkuttelevuudesta. Tavallaan se on sanatonta viestintää, se vaikuttaa siihen, miten muut reagoivat sinuun.

Hajuaistimme saa meidät tekemään tiedostamattomia päätöksiä. Hajuaistimme on hyvin voimakas, joten muista käyttää deodoranttia ja kiinnitä huomiota siihen, mitä hajuvettä käytät.

Kun valitset hajuvettä, yritä löytää tunnusomainen tuoksusi. Oikean hajuveden pitäisi lisätä itseluottamustasi, kohottaa mielialaasi ja saada sinut tuntemaan itsesi viehättäväksi.

Voit tutustua moniin tuoksuperheisiin, kuten makeisiin, kukkaisiin, hedelmäisiin, itämaisiin ja aromaattisiin tuoksuihin. Valitse, mistä pidät, ja nauti hajuvedestäsi.

Älä huoli, jos päädyt rakastamaan hyvin suosittuja hajuvesiä ja tuntuu, että tuoksut kuin kaikki muutkin tytöt. Totuus on, että hajuvesi tuoksuu jokaisella ihmisellä eri tavalla.

Se riippuu ihomme pH-tasapainosta ja lämpötilasta sekä ruokavaliostamme.

Täältä voit oppia eron erityyppisten hajuvesien välillä:

Parfumissa on korkein tuoksupitoisuus (yleensä 20-30 % useimmissa parfumeissa). Kaikista tuoksuista parfyymit kestävät pisimpään, yleensä kuudesta kahdeksaan tuntia, ja niiden hinta on korkein.

Eau de Parfum (EDP) -hajuveden tuoksupitoisuus on 15-20 %. Eau de Parfum kestää keskimäärin neljästä viiteen tuntia, ja se on edullisempi kuin parfum.

Eau de Toilette (EDT) on tuoksupitoisuudeltaan 5-15 %. Se on edullisempi kuin Eau de Parfum, ja se on yksi suosituimmista saatavilla olevista tuoksutyypeistä.

Eau de Cologne (EDC), jossa on alhainen tuoksupitoisuus, yleensä 2-4 % tuoksupitoisuus ja korkea alkoholipitoisuus. Se kestää vain enintään kaksi tuntia. EDC on yleensä isommissa pulloissa, ja se on halvin.

12. Paranna ryhtiäsi

Hyvä ryhti on todistetusti viehättävämpi vastakkaisen sukupuolen mielestä. Jos et ole tyytyväinen ryhtiisi, voit korjata sitä; säännöllinen liikunta ja venyttely voivat parantaa sitä huomattavasti.

Hyvä ryhti yhdistettynä viehättävään kehonkieleen ja hymyyn viestittää miehille naisen houkuttelevuudesta.

13. Kehon kieli

Kehonkieli on yksi tekijä siinä, miten muut kokevat meidät, joten luonnollisesti, jos haluamme vaikuttaa houkuttelevammilta, voimme parantaa kehonkieltämme ja tehdä vaikutuksen.

Vetovoimaiseen kehonkieleen kuuluu katsekontaktin ottaminen, kaulan paljastaminen hiuksia kääntämällä tai koskettamalla/hieromalla, pään kallistaminen alaspäin ja katsominen ylöspäin sekä käsivarsien irrottaminen.

14. Harjoitus

Olemme jo tulleet siihen tulokseen, että tervettä kehoa pidetään viehättävänä. Terveen kehon ylläpitämiseksi on hyvä harrastaa liikuntaa.

Säännöllinen liikunta voi auttaa ylläpitämään yleistä vartaloamme, mutta vaikuttaa myös positiivisesti ihoon, hiuksiin ja myös seksihaluomme.

HIUKSET
15. Pese hiuksesi säännöllisesti

Se, kuinka usein peset hiuksesi, riippuu hiustyypistäsi; älä kuitenkaan odota, että ne likaantuvat. Muita asioita, joita voit tehdä hyvännäköisten hiusten ylläpitämiseksi, on nukkuminen silkkityynyliinan päällä ja hiusten säännöllinen trimmaaminen terveen näköisten päiden ylläpitämiseksi.

Hiusten peseminen viileämmällä vedellä vaikuttaa myös hiusten kuivumisen jälkeen, sillä veden lämpötila vaikuttaa kynsinauhoihin ja kihartumiseen.

Jotta voit muotoilla hiukset onnistuneesti ja löytää hiuksillesi sopivat tuotteet, sinun on määritettävä hiustyyppisi.

Hiustyyppejä on neljä: tyyppi 1 (suorat hiukset), tyyppi 2 (aaltoilevat hiukset), tyyppi 3 (kiharat hiukset) ja tyyppi 4 (kiharat hiukset). Tyypillä 1 (eli suorilla hiuksilla) ei ole muita alaluokkia, kun taas muilla tyypeillä on.

Esimerkiksi tyypillä 2 (aaltoilevat hiukset) on myös alaluokkia, jotka ovat tyyppi 2A, joka edustaa hiuksia, joilla on pehmeä, pörröinen rakenne, kun taas tyyppi 2B edustaa hiuksia, joissa on kiharoita keskikohdasta latvoihin, ja tyyppi 2C edustaa hiuksia, joissa on selvästi erottuvia S-muotoisia aaltoja.

Yritä oppia lisää tästä hiusluokituksesta ja löydä hiustyyppisi.

16. Muotoile hiuksesi joka päivä

Hiusten muotoilu joka päivä kuulostaa liian työläältä, mutta sen ei tarvitse olla sitä. On monia vaivattomia, yön yli toteutettavia kampauksia, jotka voit tehdä vain muutamassa hetkessä.

Jos se ei onnistu, voit aina kokeilla poninhäntää tai sotkuista pullaa ja auttaa itseäsi hiuslakalla ja kuivashampoolla volyymin saamiseksi.

17. Ravitse hiuksiasi

Älä unohda käyttää hoitoaineita hiuksiisi aina kun peset ne. Muuten voit käyttää öljyjä ravitsemukseen.

Voit levittää niitä hiuspohjaan ennen nukkumaanmenoa (ja pestä hiukset sitten aamulla) tai käyttää niitä hiusten päihin antamaan hiuksillesi kiiltoa.

VAATTEET JA TYYLI
18. Etsi vartalotyypillesi sopivia vaatteita

Nätin olemisen taidon oppiminen liittyy paljon oikeiden vaatteiden valintaan. Et tarvitse stylistiä näyttääksesi hyvältä.

Ensinnäkin sinun on selvitettävä, minkälainen vartalonmuoto sinulla on. Useimmat vartalonmuodot voidaan jakaa neljään eri luokkaan: tiimalasivartalotyyppi, omenavartalotyyppi, päärynävartalotyyppi ja suorakulmion vartalotyyppi.

Tiimalasivartalotyyppi: Lantiosi ja rintakehäsi ovat lähes samankokoiset, ja sinulla on hyvin erottuva vyötärö, joka on molempia kapeampi.

Omenavartalotyyppi: Hartiasi ja rintakehäsi ovat suuremmat kuin suhteellisen kapeat lantiosi.

Päärynävartalotyyppi: Hartiat ja rintakehä ovat kapeammat kuin lantio.

Suorakulmainen vartalotyyppi: Vyötärösi mitat ovat suunnilleen samat kuin lantiosi tai rintakehäsi.

Kun olet selvittänyt vartalotyyppisi, tutki ja lue stylistiohjeet siitä, miten voit korostaa vartaloasi.

Esimerkiksi tiimalasivartaloinen vartalotyyppi näyttää hyvältä kaikessa, mikä korostaa hänen vyötäröään, kuten mekoissa, jotka istuvat hyvin kurvien päälle.

Omenainen vartalotyyppi näyttää hyvältä sellaisessa, joka vie huomion pois vyötäröltä ja keskittyy sen sijaan jalkoihin tai vartalon yläosiin, kuten A-linjaisiin mekkoihin, yksivärisiin mekkoihin ja virtaaviin yläosiin.

Päärynävartalotyyppi näyttää hyvältä vaatteissa, jotka tasapainottavat yläosaa, kuten röyhelöisissä tai väljissä yläosissa ja kapeissa farkuissa.

Suorakulmaisella vartalotyypillä on epämääräinen siluetti, yleensä pitkät käsivarret ja sääret, ja se näyttää hyvältä hihattomissa, olkaimettomissa mekoissa.

19. Etsi värit, jotka sopivat ihonväriisi

Miten selvittää, mitkä värit sopivat sinulle? Yksinkertaisesti värianalyysin avulla. Värianalyysi on menetelmä, jolla määritetään, mitkä vaatteiden värit ja meikkisävyt sopivat yhteen henkilön ihonvärin, silmien värin ja hiusten värin kanssa.

Ensinnäkin sinun on määritettävä pohjasävysi; onko se viileä vai lämmin?

Viileä ihonsävy – sinulla on vaaleanpunainen tai ruusuinen pohjasävy, ihonsävysi on viileä ja sinisen pohjasävyn värit sopivat sinulle parhaiten.

Lämmin ihonsävy – sinulla on kultainen pohjasävy, ihosi sävy on lämmin ja keltapohjaiset sävyt sopivat sinulle parhaiten.

Tämän jälkeen voit kysyä itseltäsi, mihin näistä neljästä väriryhmästä kuulut – kesä-, syys-, talvi- vai kevätväriin.

Kesäväritys:

– Viileä ihonväri

– Luonnolliset tuhkan sävyiset vaaleat tai vaalean- ja keskiruskeat hiukset (ilman punaisia tai kultaisia korostuksia).

– Vaaleansiniset, vihreät tai harmaat silmät

Syksyn väritys:

– Lämmin ihonväri

– Punaiset, punaruskeat, tummanruskeat tai mustat hiukset, joissa on punaisia, kultaisia tai kastanjanruskeita korostuksia.

– Vaaleanruskeat tai vihreät silmät

Talvinen väritys:

– Viileä ihonväri

– Tuhkan sävyiset keskiruskeat tai tummanruskeat tai mustat hiukset (ilman punaisia tai kultaisia korostuksia).

– Syvänsiniset, vihreät tai ruskeat silmät

Kevään väritys:

– Lämmin ihonväri

– Kullanvaaleat tai vaalean- ja keskiruskeat hiukset, joissa on kultaisia korostuksia.

– Kirkkaansiniset tai turkoosit silmät, joskus vihreät tai topaasinväriset ja usein keltaisella pilkulliset, usein tummempi reunus iiriksen ympärillä.

Tästä tiedosta on hyötyä myös meikissäsi.

TERVEISET KÄYTÄNNÖT
20. Nuku paljon

Riittävä uni on tärkeää monista syistä, kuten yleisen hyvän terveyden (ja vähemmän näkyvien tummien silmänalusien) vuoksi.

Joitakin asioita, jotka liittyvät siihen, ettei nuku tarpeeksi, ovat muun muassa korkeampi ruumiinpaino ja suurempi sydänsairauksien tai aivohalvauksen riski.

Se on myös yhteydessä masennukseen ja lisääntyneeseen tulehdukseen kehossa, ja se voi vaikuttaa myös tunteisiimme ja sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Sitä vastoin riittävän unen saanti on yhteydessä keskittymiskyvyn ja tuottavuuden paranemiseen sekä parempaan urheilusuoritukseen.

21. Juo vettä

Veden juomisella on merkittäviä terveyshyötyjä, ja se auttaa meitä näyttämään ja tuntemaan olomme paremmaksi joka päivä. Hyötyjä ovat muun muassa kehon jätteiden huuhtelu, verenpaineen ylläpitäminen, ruoansulatusjärjestelmän auttaminen ja hapen kuljettaminen koko kehoon.

Kun kyse on nimenomaan kauneudesta, se auttaa ihoa näyttämään nuoremmalta kosteuttamalla ja lisäämällä sen kimmoisuutta, se lisää ihon hehkua ja auttaa ihoa poistamaan aknea tai ekseeman kaltaisia sairauksia.

Vinkkejä vedenjuonnin lisäämiseen ovat muun muassa (mieluiten uudelleenkäytettävän) vesipullon kuljettaminen mukanasi kaikkialla ja sen muistaminen, että juot vähintään yhden lasillisen vettä jokaisen aterian jälkeen.

22. Syö ravitsevaa ruokaa

Terveellisen ruoan syöminen auttaa sinua tuntemaan olosi ja näyttämään paremmalta.

Ihosi ylläpitämiseksi muista syödä riittävästi ruokaa, kuten rasvaista kalaa (sisältää runsaasti E-vitamiinia ja omega-3-rasvahappoja), avokadoa (sisältää runsaasti terveellisiä rasvoja, E-vitamiinia ja C-vitamiinia) ja runsaasti beetakaroteenia sisältäviä ruokia, kuten bataattia.

LUOTTAMUS
23. Vältä vertaamasta itseäsi muihin

Itsesi vertaaminen muihin ihmisiin johtaa vain kateuden ja riittämättömyyden tunteisiin. Jotta voisit auttaa itseäsi lopettamaan sen, yritä tiedostaa, mikä sinua laukaisee, ja sitten välttää laukaisevia tekijöitäsi.

Yksi suurimmista laukaisijoista on nykyään sosiaalinen media. On lähes mahdotonta selata syötettä alaspäin näkemättä jotain, joka saa sinut tuntemaan olosi huonoksi itsestäsi, yksi taso lisää, jolle et voi päästä.

Se on huono asia mielenterveydellesi, eikä sitä pidä aliarvioida elämässäsi.

Sen sijaan, että tavoittelet saavuttamattomia tavoitteita, voit työskennellä sen parantamiseksi, mitä sinulla on, ja löytää arvoa siitä, mitä sinulla on sisälläsi. Voit käyttää muiden menestystä inspiraationa, etkä moittia itseäsi.

24. Hyväksy kohteliaisuudet

Joillekin ihmisille kohteliaisuuksien vastaanottaminen tuntuu kiusalliselta, ja se johtuu yleensä siitä, että he miettivät liikaa, mitä sanottiin, tai he eivät näe itseään vastaavana kohteliaisuudessa sanottuun, koska heillä on heikko itsetunto.

Se ei kuitenkaan ole syy olla hyväksymättä kohteliaisuutta. Ihmiset kohtelevat toisiaan osoittaakseen, että he pitävät jostain toisesta ihmisestä, joten miksi he eivät hyväksyisi sitä?

On myös hyvä idea vastata kohteliaisuuteen ja yleensäkin kehua ihmisiä useammin.

Kaiken sanotun jälkeen on tärkeää ymmärtää täysin muutama asia. Vaikka emme voi kiistää ulkonäön merkitystä ihmisen elämässä, emme voi myöskään kiistää kaiken muun merkitystä, joka tekee hänen elämästään.

Meissä on niin paljon muutakin kuin ulkonäkö. Ominaisuuksillamme, kiinnostuksen kohteillamme, tietämyksellämme ja tavallamme kohdella muita ihmisiä on myös suuri merkitys yleiseen vetovoimaamme.

Nätin olemisen opettelu ei auta meitä tuntemaan itseämme itsevarmaksi, ellemme hyväksy itseämme sellaisena kuin olemme sisältä ja ulkoa, ja juuri siinä piilee todellinen kauneus.