Skip to Content

6 Asiaa, Jotka Luetaan Pettämiseksi, Vaikka Ne Eivät Olisi Fyysisiä

Me kaikki tiedämme, mistä pettämisessä on kysymys.

Kun saa tällaista epäkunniottavaa käytöstä siltä ihmiseltä, jota rakastamme eniten saa meidät unohtamaan kaikki hyvät ajat, joita heidän kanssaan jaoimme. ,

Emme kykene enää koskaan luottamaan heihin uudelleen.

Minun mielestäni pettäminen on tavallaan oman itsensäkin epäkunnioittamista puhumattakaan toisen ja parisuhteen.

Tälle ei ole siis minkäänlaista positiivista näkökulmaa.

Nykyään kaikkien näiden uusien kommunikointitapojen vuoksi on muodostunut uusia tapoja pettää.

Kun mietit tarkemmin, huomaat että jokainen näistä seuraavista asioista luetaan pettämiseksi vaikkei niillä ole mitään tekemistä fyysisen kosketuksen kanssa.

1. Viestien poistaminen

On ok jos hän haluaa tyhjentää muistitilaansa välillä, mutta jos olet käynyt läpi hänen puhelimensa jossain kohtaa etkä ole löytänyt yhtään viestiä, sinun tulisi olla huolissasi.

Viestien poistaminen on tavallaan sellaisten asioiden piilottamista, mitä hän tekee eikä hän ole täysin rehellinen sinulle.

Voitko koskaan luottaa tällaiseen ihmiseen?

Jos he ajattelevat, että se, mitä ikinä peittelevätkään, suututtaa sinua, se todennäköisesti on niin.

2. ‘Liian läheiset’ ystävät

Ei ole olemassa ketään tässä maailmassa, joka kertoisi sinulle, että sinun tulee luopua ystävistäsi poikaystäväsi/tyttöystäväsi vuoksi, mutta kun olet parisuhteessa, sinun tulee pitää tietty etäisyys ihmisiin, jotka saattavat muodostaa tunteita sinua kohtaan.

Samasta syystä jos huomaat hänen olevan liian läheisiä naispuolisten ystäviensä kanssa, halailevan heitä paljon, vitsailevan sisäpiirijutuista tai yksinkertaisesti sulkevan sinut ulos heidän maailmastaan, ole tietoinen siitä että tämä on yksi tapa pettää.

3. Deitti-sivuilla oleminen

Syy, miksi ihmiset luovat profiilin deitti-sivuille on se, että he haluavat löytää poikaystävän/tyttöystävän – jonkun, jonka kanssa lyöttäytyä yhteen tai ainakin viettää yhdessä yö.

Joten miksi kukaan säilyttäisi Tinder-profiilinsa, jos he eivät halua näitä asioita?

Eikö sinun tule poistaa kaikki tällaiset profiilit, jos alat seurustella jonkun kanssa?

Sen vuoksi jos kuulet joltain, että puolisosi on aktiivinen deitti-sivuilla, sinulla on täysi oikeus laittaa hänet siitä tilille!

4. Muiden ihmisten tarkkailu

Tapahtuu tämä sitten sinun silmiesi edessä tai kuuletko joltain toiselta, että puolisosi tarkkailee muita ja/tai flirttailee jonkun toisen kanssa, tämä luetaan pettämiseksi.

Älä salli kenenkään pelleillä kanssasi ja kertoa, että heidän flirttailunsa on harmitonta.

Koska jos hän on vakavissaan sinun suhteesi, hänen silmänsä pysyvät vain sinussa.

Sinun kädestäsi kiinni pitäminen ja muiden naisten minihameiden vilkuileminen on todella epäkunnioittavaa käytöstä.

5.   Yhteydenpito eksän kanssa

Eksän kanssa ystävinä pysyminen on hyvin vaikeaa etenkin, jos sinulla on joku uusi ihminen elämässäsi. He saattavat tulla epävarmoiksi ja tämä saattaa koitua ongelmaksi. Mutta eksän näkeminen, säännöllinen viestittely ja nukkuminen pehmolelujen kanssa, jotka on saatu eksältä, ovat kaikki epäkunnioittavaa käytöstä.

Kertoiko hän sinulle, että he tapaavat toisiaan vain ystävinä, vaikka hän tietää että se häiritsee sinua?

Mitä tahansa he tekevätkään, intiimejä asioita tai ei, he olivat läheisiä jossain kohtaa eikä mikään estä heitä uudelleen elämästä noita asioita mielessään.

6.   Sekstailu

Se ei ole fyysistä, mutta se on lähempänä pettämistä, kuin mikään muu.  Kun näet puolisosi lähettävän alastonkuvia itsestään ja/tai kirjoittelevan mielikuvista, joissa hän harrastaa seksiä jonkun kanssa, on sydäntäsärkevää.

Se ei ole luonnollista fantasioida seksistä jonkun toisen kanssa, kun olet sitoutuneessa parisuhteessa ihmisen kanssa, jota sanot rakastavasi. Loppujen lopuksi, on sinusta kiinni, mitä itse lasket pettämiseksi.

Jos se tekee sinut epävarmaksi ja puolisosi silti jatkaa sinua häiritsevää käytöstä, silloin hän ei ole todella uskollinen sinulle.

Aseta rajasi, jotka määrittelevät sen, mitä pidät hyväksyttävänä ja mitä et.

Keskustele niistä puolisosi kanssa. Kyse on yhteisestä onnellisuudesta pitkällä tähtäimellä.