Skip to Content

Vaatii Paljon Rohkeutta Lähteä Pois Sellaisen Luota, Jota Rakastaa

Vaatii Paljon Rohkeutta Lähteä Pois Sellaisen Luota, Jota Rakastaa

Kun puhumme eroista ja parisuhteiden lopuista, me keskitymme aina siihen ihmiseen, joka jätettiin. Jokainen on aina huolissaan sen ihmisen tunteista ja tuskasta, olettaen, että poislähtijän osa on kuin pala kakkua.

Jokainen olettaa, että jonkun jättäminen ja parisuhteen purkaminen ovat helpointa, mitä voi tehdä.

Jokainen olettaa, että sillä ihmisellä, joka ottaa sen askeleen ulos, ei ole tunteita ja etteivät he tunne yhtään kipua. Muutoin he eivät olisi lopettaneet suhdetta, eiväthän?

Mutta tilanne on täysin toinen, jos lähdet pois sellaisen luota, jota kohtaan sinulla on edelleen vahvoja tunteita. On täysin eri asia, kun lähdet sellaisen luota, jota edelleen rakastat, mutta tiedät, että se on ainoa vaihtoehto, joka sinulla on. Se on päätös, joka sinun on tehtävä, jos haluat pelastaa itsesi, koska sinulla ei selvästikään ole tulevaisuutta tämän ihmisen kanssa.

Koska joskus rakkaus ei yksinkertaisesti riitä.

Joskus rakastat puolisoasi luitasi myöden, mutta tiedät, että on aika alkaa rakastaa itseäsi enemmän.

Joskus olet hyvin tietoinen toista ihmistä tuntemiesi tunteiden intensiivisyydestä, mutta sinun on valittava itsesi tämän henkilön sijaan.

Ja ainoa tapa tehdä tämä on lähteä pois sen ihmisen luota, joka tekee elämästäsi vaikeaa, huolimatta kaikesta tuosta välillänne vallitsevasta rakkaudesta.

Tulee aika, jolloin tunnet, että menetät järkesi jonkun toisen lähellä. Näet, että menetät itsehallintasi tuon ihmisen vuoksi.

Ja mikä tärkeintä – näet, että sinä menetät itsesi, jos pysyt tuon ihmisen rinnalla.

Näet, että tämä parisuhde tuo sinulle enemmän pahoja kuin hyviä asioita. Sinä näet, että se saa sinut surulliseksi ja tuntemaan pahoin itsestäsi ja huomaat, että vietät enemmän aikaa surullisena kuin onnellisena tuon ihmisen lähellä.

Eikä ole kyse siitä, ettet olisi yrittänyt taistella tämän parisuhteen eteen, koska sinä totisesti taistelit.

Näit paljon vaivaa saadaksesi asiat toimimaan teidän kahden välillä, mutta kävi selväksi, että jotkut ihmiset eivät vain sovi yhteen ja että jotkut ihmiset eivät toimi yhdessä, niin paljon kuin he sitä haluaisivatkin.
Ymmärsit, että jotkut ihmiset ja parisuhteet eivät ole tarkoitettu olemaan, vaikka yrittäisit kuinka kovin.

Pitkän harkinnan jälkeen päädyit siihen, että sinun on vain lähdettävä tuosta myrkyllisestä ja haitallisesta parisuhteesta ennen kuin se tuhoaa järkesi ja fyysisen terveytesi kokonaan.

Ja kun lopulta lähdit, tuli syyllisyys.

Kyselit itseltäsi jatkuvasti, olisitko voinut tehdä jotain pelastaaksesi parisuhteesi ja luovutitko liian helposti.

Pohdit, olisitko voinut tehdä enemmän tämän miehen vuoksi ja tunsit olosi syylliseksi, kun lähdit pois. Tunsit syyllisyyttä, kun jätit tämän miehen roikkumaan etkä taistellut hänen vuokseen.

Sinä tunsit itsesi heikoksi ja itsekkääksi.

Et vain enää pystynyt olemaan parisuhteessa ja se sai sinut uskomaan, että et ole tarpeeksi vahva kohdataksesi ongelmia. Tunsit hävinneesi, koska et pystynyt voittamaan kaikkein tärkeintä taistelua elämässäsi.

Sinä valitsit itsesi tuon henkilön sijaan, jota sinä rakastit ja ensimmäistä kertaa ikinä sinä ajattelit omia tarpeitasi ja omaa hyvääsi. Syyllisyys kulutti sinua, kun teitä jotain tällaista, vaikka se oli ainoa järkevä asia, jonka pystyit tekemään.

Anna minun kertoa sinulle yksi asia – olet kaikkea muuta kuin heikko.

Koska poislähteminen jonkun sellaisen luota, jota rakastat, on rohkeinta, mitä voit tehdä.

Se tarkoittaa sitä, että olet tarpeeksi vahva olla piittaamatta tunteistasi, vaikka ne olisivat kuinka vahvoja.

Se tarkoittaa sitä, että olet tarpeeksi vahva olemaan kuuntelematta sydäntäsi, koska sinä tiedät, ettei se olisi tuonut sinulle mitään hyvää.

Se tarkoittaa sitä, että olet tarpeeksi vahva valitsemaan sen, mikä on oikein sinulle pitkällä tähtäimellä, vaikka sinä tiedät särkeväsi sydämesi tämän päätöksen johdosta. Se tarkoittaa sitä, että olet tarpeeksi vahva särkemään sydämesi suuremman hyvän vuoksi.

Se tarkoittaa sitä, että olet tarpeeksi kypsä tehdäksesi ainoan tarvittavan asian, joka on tehtävä, jos haluat pelastaa itsesi.

Ja siksi sinun tulisi olla ylpeä itsestäsi.