Skip to Content

Tätä Uskollisena Oleminen Todella On (Koska Se On Muutakin Kuin Pettämättä Jättämistä)

Tätä Uskollisena Oleminen Todella On (Koska Se On Muutakin Kuin Pettämättä Jättämistä)

Uskollisuus on muutakin kuin rakastelua vain yhden ihmisen kanssa ja rakkauden sanomista hänelle. Se tarkoittaa sen yhden ihmisen valitsemista joka ikinen päivä.

Se tarkoittaa sitä, että tekee ylimääräisen kilometrin hänen vuokseen ja tietää, että hän on sen arvoinen.

Se tarkoittaa sitä, että vietät suurimman osan ajastasi rakkaasi kanssa ja unohdat villit yöt kavereidesi kanssa ja muiden tyttöjen iskemisen. Olet nyt varattu, ja muun maailman pitäisi tietää se.

Uskollinen oleminen tarkoittaa sitä, että kerrot jokaiselle sinua iskevälle tytölle, ettet ole kiinnostunut, koska sydämesi kuuluu jollekin toiselle.

Uskollinen oleminen tarkoittaa avointa kommunikointia kumppanisi kanssa. Se tarkoittaa sitä, että kerrot hänelle, että toimistokollega on katsellut sinua koko päivän, mutta et ole vastannut hänelle.

Se tarkoittaa sitä, että tiedät kaikki hyvät ja huonot puolet, mutta pysyt silti siinä.

Taistella kaikkia niitä huonoja asioita vastaan, joita elämä asettaa eteemme. Uskollisena oleminen tarkoittaa sitä, että tietää rajansa eikä koskaan ylitä niitä.

En sano, että sinun pitäisi sulkea silmäsi muiden tyttöjen edessä, mutta et voi käyttäytyä samalla tavalla heitä ja tyttöystävääsi kohtaan. Jos teet niin, siinä ei ole mitään järkeä.

Usko minua – se ei saa häntä tuntemaan itseään erityiseksi. Ei ollenkaan. Joten sinun on parasta miettiä tekojasi kahdesti.

Kukaan ei voi kieltää sinua viettämästä aikaa vastakkaista sukupuolta olevien ystävien kanssa, jotka ovat olleet osa elämääsi niin pitkään. Mutta jos piilottelet tekstiviestejäsi toisen henkilön kanssa tyttöystävältäsi, se tarkoittaa, että siellä on jotain, mitä tyttöystäväsi ei saisi nähdä.

Ajattele, miltä tyttöystävästäsi tuntuisi, jos hän saisi tietää siitä. Hän olisi huolissaan, epävarma ja hämmentynyt.

Hän tietää, että missä on valoa, siellä on ukkosta. Hän voi tuntea sen, koska hän tuntee sinut pirun hyvin.

Hän on se, joka päättää lauseesi, joten älä luule, että voit pettää häntä.
Muista, että uskollinen oleminen tarkoittaa sitä, ettet koskaan päästä toista ihmistä sydämeesi, koska siellä on jo joku erityinen, eikä siellä ole tilaa kenellekään muulle. Ainakaan romanttisessa mielessä.

Uskollinen oleminen tarkoittaa sitä, että olet täysin tyytyväinen siihen, että vietät loppuelämäsi saman ihmisen kanssa. Se tarkoittaa, että teette kaikkenne, ettette sotke elämäänne.

Uskollinen oleminen tarkoittaa sitä, ettet kuuntele ystäviäsi, kun he ehdottavat, että menet tanssimaan sen tytön kanssa, joka on katsellut sinua koko illan.
Se tarkoittaa sitä, että ajattelet järjelläsi etkä kalullasi. Sillä vaikka sinulla olisi suhde, teidän välillänne on jotain hänen omaansa – hänen kätensä, jotka työntävät sinut takaisin, hänen huulensa, jotka purevat sinua.

Tunnet, että hänen henkensä on siellä. Ja tunnet syyllisyyttä, jos teet sen.
Ole mies ja tee päätös elämästäsi. Jos voit elää vain yhden naisen kanssa, se on hienoa. Jos et voi, älä petä häntä.

On parempi kertoa hänelle, ettet rakasta häntä enää ja antaa hänen mennä. Tiedät, että hän kyllästyy kaikkiin suhteisiisi, ja hän vain pakkaa laukkunsa ja lähtee jonain päivänä.
Muista – mikään ei ole pahempaa kuin petetyn naisen raivo.

Ole siis uskollinen ja saat sen ainoan asian, mitä me kaikki haluamme elämässä: Jonkun, joka pitää kädestä kiinni, kun kuolemme.