Skip to Content

On Iso Ero Sen Välillä, Taisteletko Rakkauden Vuoksi Vai Aneletko Sitä

On Iso Ero Sen Välillä, Taisteletko Rakkauden Vuoksi Vai Aneletko Sitä

Joskus me hämmennymme kovasti näistä nykyisistä treffailu-kuvioista ja yksinkertaisesti eksymme niihin.

Kiitos tästä sekasotkusta, joka on käynnissä muiden ihmisen päässä ja omissamme, meillä on taipumus väärinymmärtää oikeaa väärästä.

Ehkä tämä on pääsyy siihen, miksi päädymme myrkyllisiin parisuhteisiin ihmisten kanssa, jotka eivät oikeasti ansaitse meitä.

Katsos, yksi suurin väärinkäsitys tapahtuu silloin, kun epäonnistumme erottelemaan rakkaudesta taistelemisen ja rakkauden anelemisen.

Voisi sanoa, että näiden kahden välillä on veteen piirretty viiva, mutta minä yritän eroitella.

Kun taistelet rakkauden puolesta, sinä johdatat sitä. Sinä viet sitä.

Sinä olet tarpeeksi itsevarma mennäksesi sellaisen perässä, jonka tiedät ansaitsevasi ja minkä uskot olevan aikasi arvoista.

Rakkaus on parisuhde ja aina tarvitaan kaksi tangoon. Aina tarvitaan kaksi rakkauteen.

Rakkaudesta taisteleminen tarkoittaa kahta ihmistä, jotka tekevät yhdessä töitä saavuttaakseen yhteisen lopputuloksen ja sovittaakseen erimielisyytensä yhdessä.

Kaksi ihmistä ottavat vastuunsa rooleistaan parisuhteessa. Siinä on aina kaksi ihmistä. Jos vain toinen yrittää, silloin se ei ole rakkautta – se on kidutusta.

Kuinka tiedät, onko parisuhteesi taistelun arvoista? Yksinkertaisesti. Te molemmat teette rankkaa työtä toisen ihmisen kanssa. Sinä et ole koskaan yksin kantamassa koko taakkaa.

Et ole ainoa, joka raahaa koko parisuhdetta eteenpäin. Koska, jos se on oikeaa, sitä ei tarvitse ikinä pakottaa.

Kun anelet rakkautta, se on merkki siitä, että olet epätoivoinen.

Kun anelet rakkautta, jahtaat todennäköisesti jotain sellaista, jonka ei koskaan tarkoitettu olevan sinun alun perinkään.

Koska jos se olisi, sinun ei tarvitsisi jahdata sitä.

Rakkauden aneleminen tarkoittaa sitä, että tanssit yksin sitä kappaletta, jonka kuuluisi tanssia parin kanssa.

Jostain sellaisesta kiinni pitäminen, joka ei oikeasti halua olla sinun kanssasi on kuin takertuva hiekka. Se pakenee sormiesi läpi joka tapauksessa.

Jos sinun täytyy anella rakkautta, silloin ihminen, jota jahtaat, ei pysty rakastamaan sinua sillä tavalla, kuin ansaitset. Jos jahtaat jotain, se tarkoittaa sitä, että hän pakenee sinua.

Ja jos tämä on tilanne, silloin mitä tahansa teetkin, ei aseta sinua heidän arvojärjestyksessään ykköseksi. Sinä et koskaan saa heidän huomiotaan, aikaansa tai rakkauttaan. Sinä vain taivut mitättömän vuoksi.

Älä koskaan anna menettämisen pelkosi sitouttaa sinua keneenkään sellaiseen, joka ei ole hyvä sinulle. Ja ihminen, jolta sinun täytyy anella rakkautta, on yksi heistä.

Jos sinun täytyy anella rakkautta joltain tai pyytämään häntä pysymään elämässäsi, se on selvä merkki siitä, että hän ei kuulu elämääsi.

Muista aina, että kun yksi ovi ei aukea vaikka kuinka kovasti yrität vetää tai työntää, se on sinulta lukossa eikä sinua varten ole sen toisella puolella mitään.

Väärä ihminen saa sinut anelemaan huomiota, viehätystä, rakkautta ja sitoutumista. Oikea ihminen antaa sinulle nämä asiat, koska hän rakastaa sinua.

Katsos, jos joku haluaa sinut, sinä olet hänen ensimmäinen vaihtoehtonsa ilman pyytämistä. He ovat valmiita taistelemaan rakkaudestasi sen sijaan, että laittaisivat sinut anelemaan sitä heiltä.

Sinun ei tulisi joutua pakottamaan jotain olemaan kanssasi – rakkaus ei toimi niin.

Kun joku on se oikea, sinä tunnet sen. He eivät saa sinua tuntemaan itseäsi surkeaksi ja he eivät pidä sinua käsivarren etäisyydellä.

Sinä tiedät, on ok taistella jonkin sellaisen vuoksi, joka rakastaa sinua, mutta ei ole ok taistella jotakuta rakastamaan sinua. Tiedä ero.

Sen sijaan, että tuhlaat elämääsi rakkauden anelemiseen, jonka ei ole tarkoitettu olevan sinun, pidä aina tarpeeksi itsekunnioitusta tietääksesi, että maailma on liian suuri ja sinulla on liian paljon tarjota.

Muista, että sinä ansaitset oikeanlaista rakkautta, ei sellaista, jota sinun tulee anella. Olkoon tämä johtotähtesi, kun alat pohtimaan, tulisiko sinun antaa toinen mahdollisuus vai kävellä tiehesi.