Skip to Content

Näin Vahvat Naiset Pysäyttävät Narsistiset Ihmiset

Näin Vahvat Naiset Pysäyttävät Narsistiset Ihmiset

Narsistiset ihmiset ovat hyvin osaavia, kun puhutaan jonkun toisen ihmisen elämän hallinnasta.

He käyttävät kaikki keinot ja tekevät kaikkensa saadakseen ihmiset tekemään sen, mitä he haluavat ja he ovat ne, jotka saavat tästä kaiken hyvän itselleen.

Jokainen taistelee narsistia vastaan omin keinoin, mutta vahvat naiset onnistuvat taistelussa heidän kanssaan pelottamalla heidät pois.

Näin vahvat naiset tekevät eri tavalla:

1. Narsistit ovat hyviä löytämään kiltit ihmiset. He tarvitsevat kilttejä ihmisiä ympärilleen, jotta voivat tuntea oman olonsa paremmaksi. He tarvitsevat kilttejä ihmisiä ruokkimaan heidän egojaan

Katsos, he ympäröivät itsensä sellaisilla ihmisillä huijaamalla heitä ajattelemaan, että he ovat samanlaisia. Ero on siinä, että kiltit ihmiset sanovat vain kilttejä asioita sinulle ja oikeasti tarkoittavat sitä.

Narsistit käyttävät näitä sanoja huijatakseen sinut olemaan kanssaan ystävä. Hän ei tarkoita yhtään niistä kilteistä sanoista, joita hän sanoo.

Ydin on siinä, että vahvat naiset eivät ole niin naiiveja. He pystyvät havaitsemaan, jos joku oikeasti tarkoittaa sanomaansa tai se on vain huijausta.

Vahvat naiset ovat tietoisia ulkonäöstään ja muista ominaisuuksistaan. Sillä hetkellä, kun he huomaavat jonkun olevan vilpillisin mielin liikkeellä, he potkaisevat tämän ulos elämästään.

2. Narsistit ovat hyviä vakuuttamaan muut siitä, että joku muu on/oli ongelma

Katsos, he omaavat kyvyn asettaa syyn toisen päälle silmänräpäyksessä. Sen hyväksyminen, että he tekivät jotain väärin, ei ole koskaan vaihtoehto, elleivät he käytä sitä keinonaan manipuloida sinua.

Ydin on se, että vahvat naiset eivät salli kenenkään käyttää heitä kaatopaikkana.

He myöntävät oman osuutensa syytöksistä, mutta he vaativat samaa toiselta osapuolelta.

He eivät edes salli narsistin vyöryttää syitä itselleen tai kellekään muullekaan ja siksi narsisteilla on taipumus välttää vahvoja naisia.

3. Narsistit saattavat tehdä monia pitkän tähtäimen lupauksia nostaakseen panoksia parisuhteessa ja varmistaakseen, että henkilö, jonka kanssa he seurustelevat, panostavat suhteeseen kunnolla

Katsos, kun he houkuttelevat uhrinsa uskomaan, että heillä on yhteinen tulevaisuus ja silloin uhrit laskevat suojamuurinsa kokonaan alas.

Jos olet uhri, sinä alat suunnitella yhteistä tulevaisuutta, etkä ole tietoinen, että narsisti käyttää tuota avointa ikkunaa käyttääkseen sinua hyväkseen kaikin mahdollisin keinoin.

Ydin on siinä, että vahvat naiset eivät laske suojamuuriaan niin helposti. He eivät koskaan usko pelkkiä sanoja, he odottavat muiden ihmisten myös tekevän sen minkä lupaavat.

Tässä kohtaa he huomaavat ristiriidan, koska kuten jo varmasti kuvittelit, narsistiset ihmiset eivät koskaan pidä lupauksiaan.

4. Narsisteilla on taipumus manipuloida ihmisiä

Katsos, narsistiset ihmiset kontrolloivat muita omaamalla kyvyn vaikuttaa muiden tunteisiin tai tekoihin, jolloin asiat menevät heidän mielensä mukaan.

Ydin on siinä, että vahvoja naisia on erittäin vaikea manipuloida.

Jos he eivät halua tehdä jotain tai jos heillä on vahva mielipide jostain, on hyvin epätodennäköistä, että vahvinkaan manipuloija, kuten narsistinen ihminen, huijaisi heitä tekemään asioita, joita he eivät halua tehdä.

5. Narsistit usein vetävät ympärillään olevat ihmiset alas

Katsos, voidakseen itse tuntea itsensä suureksi, kaikkien muiden tulee olla heitä alempana.

Siksi narsistiset ihmiset usein alistavat ihmisiä, tuo heidät alas tai tuo heidän virheitään esiin pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Kun narsistit tuntevat olonsa synkäksi, he tekevät mitä vain kenelle vain vetääkseen heidät mukaansa, jotta voivat tuntea itsensä paremmaksi.

Ydin on siinä, että vahvoja naisia ei ole niin helppo saada alas. He ovat hyvin tietoisia omasta persoonastaan ja tietävät, kuinka vahvoja he ovat.

Vahvat naiset ovat myös tietoisia vioistaan ja he työstävät näitä joka ikinen päivä, joten he eivät koskaan tule yllätetyksi virheistään.

Tämä aina kostautuu narsisteille, kun he yrittävät käyttää hyväkseen vahvoja naisia.

6. Narsisteilla on taipumus käyttäytyä eri tavalla julkisesti ja yksityisesti

Katsos, narsistisilla ihmisillä on monet kasvot ja monta varjoa samoilla kasvoilla ja he asettavat näkyville sen, mikä soveltuu parhaiten tilanteeseen.

He hyväksyvät sinun mielipiteesi tai jonkin asian, kun olette keskenänne. Mutta kun olette ulkona muiden ihmisten kanssa, he todennäköisimmin vaihtavat mielipidettään miellyttääkseen muita.

Ydin on siinä, että vahvat naiset eivät siedä tällaista käyttäytymistä. He paljastavat narsistin heti ja uhmaavat häntä julkisesti.

Se on epätavallista käyttäytymistä, jollaiseen narsistit eivät ole tottuneet, joten he eivät tiedä, mikä heihin iski.

7. Narsistit pelaavat säännöllä ”hyökkäys on paras puolustus”

Katsos, kun saat narsistin kiinni valheesta tai kun havaitset hänen valepukunsa, taistelet hänen kanssaan kaksi minuuttia hänen käytöksestään ja sen jälkeen puolustelet omaa käyttäytymistäsi kaksi tuntia.

Hän vain pyörittää pallon sinun pihallesi ja pitää sinut niin kiireisenä puolustamassa itseäsi, että unohdat, mistä koko riidassa oli alun perin edes kysymys.

Ydin on siinä, että vahvat naiset eivät koskaan vaimenna ääntään eivätkä salli kenenkään suunnata ajatuksiaan toisaalle.

Joten kun narsisti yrittää vaihtaa aihetta, he katkaisevat siltä pohjan sanomalla, ettei se ole aihe, josta keskustellaan ja että siihen asiaan voidaan palata myöhemmin, mutta ensin käsitellään alkuperäinen asia.

He eivät jätä narsistille tietä ulos ja heidän tulee paljastaa oikeat kasvonsa.

8. Kun narsisti narahtaa, hän esittää uhria

Katsos, kun hänen oikeat kasvonsa on paljastettu, hän yrittää piiloutua uhrin maskin taakse.

Hän keksii tekosyitä sille, mitä ovat ja syyttävät hänen ’hyväksikäytettyä’ menneisyyttään.

He tekevät tätä herättääkseen muissa ihmisissä empatiaa ja saadakseen sinut säälimään heitä ja antamaan heidän kaikki syntinsä anteeksi.

Ydin on siinä, että vahvoilla naisilla on tunteet ja he tuntevat empatiaa muita kohtaan, mutta he pystyvät täsmällisesti tunnistamaan, kun joku pelaa heidän kanssaan.

Heitä ei voi koskaan huijata säälimään jotain, jolle heidän tulisi olla vihainen.

He pysyvät koskemattomina koiranpentu-ilmeen edessä, jota narsisti yrittää tuoda eteen, eivätkä he salli tunteiden sumentaa heidän tuomiotaan.

Vahvat naiset vastustavat hyväksikäyttäjiään. He eivät vaimenna omaa ääntään, he eivät anna muiden esittää olevansa jotain muuta, mitä ovat.

He eivät anna muiden käyttää itseään sätkynukkena. He seisovat omien uskomustensa takana ylpeästi ja he ovat rehellisiä itselleen tapahtui mitä tapahtui. Sitä he odottavat myös muilta.

Jokainen yritys narsistilta, jokainen temppu, jonka he tekevät, jokainen peli jota he yrittävät pelata, ei toimi vahvoihin naisiin, koska nämä näkevät sen läpi.

Siksi vahvat naiset ovat narsististen ihmisten mielestä pelottavia.

Tällä tavoin vahvat naiset pysäyttävät narsistiset ihmiset.