Skip to Content

Näin Kohtelee Sinua Mies, Joka Ajattelee Sinun Olevan Tarpeeksi Hyvä

Näin Kohtelee Sinua Mies, Joka Ajattelee Sinun Olevan Tarpeeksi Hyvä

Mitä tulee seurusteluun, sinulla on varmaan jo ollut muutama väärä tyyppi elämässäsi tähän mennessä.

Olet erotellut heistä ne, jotka ovat rakastaneet sinua enemmän kuin sinä heitä, tapailit heitä, jotka kyseenalaistivat itsetuntosi ja ehkä tapailit muutamaa niitäkin tyyppiä, jotka eivät arvostaneet sinua tai asioita joita teit.

Se on osa elämää ja legendan mukaan sinun tarvitsee seurustella muutamien väärien kanssa ennen kuin olet valmis oikealle miehelle, joka kohtelee sinua kunnioituksella.

Joskus ongelma saattaa olla se, että elämä antaa sinulle miehen joka on sinun aikasi arvoinen ja joka rakastaa sinua ja on valmis kohtelemaan sinua ansaitsemallasi tavalla, mutta et huomaa sitä koska et ole parhaimmillasi merkkien lukemisessa.

Estääksesi tämän tapahtumista, on olemassa joitain merkkejä, joita sinun tulee etsiä, jos et halua missata sitä oikeaa miestäsi, joka ajattelee sinusta korkeasti.

Miestä, joka ajattelee sinun olevan enemmän kuin tarpeeksi ollaksesi osa hänen elämäänsä.

1. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän on ensimmäinen, joka tekstaa

Ei ole kyse siitä, kuka mies on tai riisuisimmeko sinusta naisvoimaasi, mutta kun mies näkee sinussa sen arvon, että olet tarpeeksi hyvä, hän ei jätä yhtään tilaa kenellekään muulle liukua väliin.

Hän tekstaa sinulle ensimmäisenä ja hän varmistaa, että heräät hyvän huomenen viestiin hänen puhelimestaan, koska hän haluaa sinun näkevän hänen nimensä ensimmäisenä aamulla.

Myöskään hän ei päästä sinua nukkumaan ennen kuin on toivottanut sinulle hyvää yötä, koska hän ei halua sinun nukahtavan ajatukseen, miettiikö hän sinua vai ei.

2. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän ei koskaan saa sinua pelkäämään katoavansa savuna ilmaan

Kun mies tietää sinun arvosi ja kunnioittaa sinua, hän ei tee mitään epäkunnioittavaa kuten pilkkaa sinua tai katoamalla savuna ilmaan.

Miehen kanssa, joka tietää arvosi, tiedät aina, kuinka hän tuntee sinua kohtaan ja olet aina tietoinen, milloin hänen tunteensa muuttuvat.

Hän ei vain näytä kylmentyneitä tunteitaan lyhyellä tekstiviestillä tai vastaavalla.

Hän keskustelee kanssasi kasvotusten ja yrittää ratkaista ongelmanne sen sijaan, että juoksisi ja piileskelisi niin kuin pelokas poika tekisi.

3. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän varmistaa sinun tietävän, että hän on aina sinun saatavillasi

Sinun ei tarvitse miettiä kahdesti ennen kuin viestität hänelle ja välillänne ei ole mitään sellaista, ettet pelkäisi tukahduttavasi häntä, koska hän varmistaa sinun tietävän, että hän rakastaa nähdä nimesi puhelimensa näytöllä.

Hän todistaa sinulle, että olet korkealla hänen prioriteeteissaan ja sinulla on aina etuoikeus, kun hän antaa aikaa muille.

Hän tekee aina tilaa kalenterissaan noin hyvälle naiselle.

4. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän antaa sinulle palan elämästään ja tulevaisuudestaan

Miehen kanssa, joka tietää arvosi, sinun ei tarvitse koskaan kyseenalaistaa missä kohtaa hänen elämäänsä sinä olet.

Sinun ei koskaan tarvitse miettiä, oletko osa hänen elämäänsä koska hän juttelee sinulle asioista, joita tulette tekemään yhdessä pitkällä tulevaisuudessa.

Parasta on se, että sinun ei tarvitse taistella tuosta paikasta hänen elämässään, hänelle on täysin loogista tehdä se tila sinulle.

Hän tekee sen itse, koska hän tietää, että olet tarpeeksi hyvä ja että hän ei saa tehdä mitään, mikä saisi hänet menettämään sinut.

5. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän ei jätä sinua miettimään oletko hänen tyttönsä vai yksi hänen tytöistään

Sinulla on varmaan ollut tämä kysymys mielessäsi jossain aiemmassa parisuhteessasi, mutta kun on kyse miehestä, joka tietää arvosi, sinun ei koskaan tarvitse kysyä itseltäsi oletko vain yksi hänen tytöistään.

Koska hän tekee kaiken voitavansa saadakseen sinut tuntemaan itsesi erityiseksi ja varmistaa, että olet tietoinen siitä, että olet yksi ja ainoa hänelle.

Hän saa sinut varmistumaan siitä, että on vain sinä ja sinä olet enemmän kuin tarpeeksi hänelle.

6. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän saa sinut tuntemaan, että on turvallista näyttää tunteesi hänelle

Sinun ei tarvitse pidätellä tai tuntea tarvetta odottaa kertoaksesi kuinka paljon hän sinulle merkitsee, koska hän voittaa siinä kisassa mennen tullen.

Hän näyttää, että hän ei pidättele ja siksi sinunkaan ei pidä pidätellä. Totta puhuen, hän on helpottunut nähdessään sinun näyttävän kaiken mitä tunnet sen sijaan, että pullotat tunteitasi.

Hän tekee tämän, koska rakentaakseen terveellisen suhteen kanssasi hänen on tärkeää tietää tunteesi.

Siksi, että hän ajattelee sinun olevan tarpeeksi ja hän haluaa tehdä oikeita asioita sinulle.

7. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän on vierelläsi ja nappaa sinut, kun rakastut häneen

Hän ei anna sinun langeta häneen ilman ajatusta napata sinut. Hän ei anna sinun rakastua häneen ilman aikomusta rakastaa sinua takaisin.

Sen sijaan hän varmistaa sen, että tiedät hänen jo rakastuneen sinuun kauan ennen kuin edes ajattelit tapailla häntä.

Ja kun tunne on molemminpuoleinen, hän ei ignooraa tätä vaan hän varmistaa, että hän kohtelee sinua vieläkin paremmin.

8. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän esittelee sinua ylpeänä

Hänen ystävänsä ja perheensä tulevat tietämään olemassaolostasi ja sen lisäksi he tulevat kohtelemaan sinua äärimmäisen kunnioittavasti koska he ihailevat sinua jo paljon ennen kuin ovat edes tavanneet, koska he ovat kuulleet sinusta niin paljon.

Lisäksi sinun ei tarvitse keksiä tekosyitä hänen huonolle käytökselleen omille ystävillesi ja perheellesi, koska hän on enemmän kuin onnellinen tavatessaan heitä ja luodakseen hyvän vaikutelman heihin, koska hän on jo tietoinen siitä, kuinka isossa osassa elämääsi he ovat ja paljonko he merkitsevät sinulle.

Hän ei koskaan tee mitään seistäkseen sinun ja heidän välillään, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä koskaan.

9. Jos mies ajattelee sinun olevan tarpeeksi hyvä, hän näyttää sinulle ja koko maailmalle, että hän on varma sinusta

Kun mies piilottaa sinut kaikilta, silloin sinä vaistoat jonkin loppuneen.

Mutta kun mies tietää arvosi ja milloin hän ajattelee sinun olevan tarpeeksi, ei ole yhtä ainoaa ihmistä hänen elämässään, joka ei tietäisi sinusta.

Hän ei estele pitämästä kädestäsi kiinni julkisesti tai näyttämällä tunteitaan koko maailman edessä, koska hän on enemmän, kuin mielissään kertoessaan maailmalle kuinka hyvä nainen hänellä on vierellään.

Jos hän ajattelee sinun olevan tarpeeksi, hän näyttä sen sinulle. Hän tekee kaikkensa saadakseen sinut rakastumaan itseensä ja että sinä olet ’hänen’.

Koska kukaan järkevä mies ei koskaan sallisi hyvän naisen liukua sormiensa välistä. Hän tekee kaikkensa näyttääkseen sen, että hänkin on sinun rakkautesi arvoinen.