Skip to Content

Minun On Aika Valita Itseni Melkein Rakkauden Sijaan

Minun On Aika Valita Itseni Melkein Rakkauden Sijaan

Olen päättänyt, että minulle riitti. Olen päättänyt, etten tuhlaa enempää aikaani odottaen sinun rakastavan minua takaisin.

Olen päättänyt, että ansaitsen enemmän. Tiedän, että ansaitset tulla rakastetuksi.

Tiedän, että on olemassa joku, joka antaa minulle kaiken tarvitsemani, joku joka pitää minut aina käsivarsillaan – ei vain silloin, kun se tuntuu hänestä sopivalta.

Ehkä se on hölmöä, mutta minä vieläkin uskon ehdottomaan rakkauteen, nyt enemmän kuin koskaan.

Nyt kun sinä olet murskannut unelmani siitä, että vietän elämäni sinun kanssasi, olen enemmän kuin varma, että löydän jonkun toisen, jonka kanssa vietän.

Minä olen väsynyt tulkitsemaan ristiriitaisia merkkejäsi. Olen väsynyt pelaamaan tätä peliä.

Minä en pidä säännöistä, koska ne sopivat vain sinulle.

Rakastuin sinuun, koska ajattelin, että sinussa on enemmän. Näin sinun potentiaalisi.

Olen nähnyt, että jos haluaisit, sinä voisit olla lähes täydellinen. Mutta sinä päätit pysyä samanlaisena.

Sinä päätit olla lähes rakastaja. No, en tarvitse sellaista.

Sinä et ollut koskaan selkeä aikeissasi. Sinä et sanonut koskaan, mitä oikeasti haluat. Koska jos olisin tiennyt sinun haluavan tätä, en olisi koskaan lähtenyt mukaan.

Se on kuin tekisi sopimuksen paholaisen kanssa – sinä saat kaiken, mitä haluat ja sille on aina hintansa. Minun hintani oli särkynyt sydän.

Sinä sait minut ajattelemaan, että me tulemme selvittämään asiat. Sinä suutelit minua intohimoisesti ja lähetit rakkaus-viestejä.

Sinä tuijotit minua silloin, kun en katsonut. Sinä nukuit vierelläni ja esitit, että mitään ei ole tapahtunut. Ystävät eivät tee niin.

Annoin parhaani itsestäni sinulle enkä saanut mitään takaisin, paitsi puoliksi täytettyjä lupauksia ja valheita.

Totta puhuen sain sinulta vain sanoja, en koskaan tekoja. Se ei ollut minulle tarpeeksi.

En voinut viettää loppuelämääni odottaen sinun tekevän sen, mitä sanoit tekeväsi.

Mutta valitettavasti minulla oli kanttia katkaista välit ja jatkaa sellaisen etsimistä, joka tekee kaiken, mitä sinä et koskaan tehnyt.

Mitä et koskaan ymmärtänyt on se, että rakkaus ei tule paloissa. Se joko on tai ei ole.

Sinä halusit pitää minut jossain välimaastossa.

Sinä halusit pitää minut melkein-alueella aina silloin tällöin ja sitten annoit minulle juuri tarpeeksi, jotta pysyin.

Sinä annoit minulle valheellista toivoa. Siksi en kunnioita sinua yhtään. Sinä olisit voinut olla mies ja sanoa suoraan, ettet rakasta minua.

Sen sijaan sinä valheellisesti ylläpidit tunteitani. Sinä yritit huijata minua, mutta et voi teeskennellä rakkautta.

Kukaan ei voi tehdä sitä. Sinä voit yrittää, mutta sinä hajoat jossain pisteessä, koska et ole onnellinen sellaisen kanssa, joka ei ole sinulle oikea.

Olen päättänyt, että ansaitsen niin paljon enemmän kuin sinut.

Minä ymmärsin, että ansaitsen tosirakkauden, jota sinä et koskaan voisi minulle antaa.

Minä päätin siirtyä eteenpäin, vaikka se sattuu.

Minä päätin, että minun tulee ottaa riski, koska en halua viettää loppuelämääni onnettomana, ajatellen mitä olisi voinut tapahtua, jos olisin lähtenyt.

Nyt minä käännän uuden sivun elämässäni ja jätän sinut taakseni. Minun on aika kirjoittaa elämässäni seuraava kappale – onnellisempi, jossa vihdoin valitsen itseni.

Valitsin itseni, koska en halua tyytyä sellaiseen, joka ei ole minusta varma. Minä tiedän, mitä minä haluan rakkaudelta eikä se ole sitä, mitä sinä annoit minulle.

En halua pakotettuja suudelmia, kun lähden talosta. En halua sinun viestittävän minulle, koska ajattelet, että sinun täytyy tehdä niin.

Siksi minä valitsen itseni tällä kertaa. Se johtuu siitä, että minä haluan kaiken, mitä sinä melkein teit, tehtävän täysillä.

Valitsin itseni, koska olen väsynyt kyseenalaistamaan kaikkea mitä teet. Olen väsynyt ajattelemaan päätöstesi läpi löytääkseni oikean motiivin, koska tiedän, etten se ole minä.

Minä valitsin itseni, koska minun on parempi ilman sinua.

Minä valitsin itseni, koska haluan antaa itselleni mahdollisuuden tavata jonkun, joka tekee nämä asiat minun vuokseni – miehen, joka tekee asiat (vaikka ei kaikesta pitäisi) koska hän haluaa tehdä jotain minun vuokseni.

Valitsin itseni, koska en rakasta tätä versiota itsestäni, joka olen sinun kanssasi. En halua olla uupunut ja tyhjä ja sinä teit minusta tällaisen.

Jokainen negatiivinen asia, jonka sanot, osuu suoraan sydämeeni. Jokainen sanasi tuhoaa minua joka päivä enemmän ja enemmän enkä halua olla tällainen versio itsestäni.

Valitsin itseni, koska tarvitsen jonkun, johon voin nojata etkä se ole sinä. Tästä lähtien se joku olen minä ja ehkä joskus tulevaisuudessa joku muu.

Kun pusket kaltaiseni naisen äärirajoille, hän hajoaa ja sinä menetät hänet iäksi. Sinä todennäköisesti kadut sitä, mutta silloin se on liian myöhäistä.

Valitsen itseni joka kerta, koska en halua enää olla jonkun toinen vaihtoehto. Ajattelen, että ansaitsen olla jonkun ykkönen ja se joku tulee olemaan minä.

Haluan olla jonkun tyttöystävä siksi, että hän haluaa vain minut eikä ketään muuta. Haluan hänen olevan onnellinen siitä, että me tulemme viettämään lopun elämäämme yhdessä.

Valitsen itseni joka kerta, koska en tarvitse sellaista, joka piilottaa sen totuuden, että me seurustelemme, vaikka hän ajattelee, että hän voisi löytää jonkun paremmankin.

Haluan sellaisen, joka pitää kädestäni ylpeänä kiinni ja huutaa nimeäni maailmalle. Haluan sellaisen, joka esittelee minut ystävilleen ja perheelleen, koska hän välittää minusta tarpeeksi.

Valitsen itseni joka kerta, koska en halua tyytyä vähempään, kuin ansaitsen. En halua sellaista, joka rakastaa minua melkein. Haluan jonkun, joka näkee ylimääräistä vaivaa, koska teen samoin hänelle.

Haluan rakkauden, joka tuo perhosia vatsaani. Haluan miehen, joka on viimeinen asia, jota ajattelen kun nukahdan ja ensimmäinen asia, jota ajattelen kun herään.

Valitsen itseni joka kerta, koska en halua sellaista, joka ei hyväksyä minua omana itsenäni. Haluan jonkun rakastavan minua juuri tällaisena kuin olen.

Haluan jonkun, joka tuntee virheeni ja hyväksyy ne, koska hän tietää ettei kukaan ole täydellinen, en minäkään.

Valitsen itseni, koska haluan jonkun, joka et ole sinä.

Valitsen itseni joka kerta, koska haluan määrittelyn ja haluan tietää tarkalleen, mihin parisuhteemme on menossa. En halua pidätellä itseäni.

Minulla on paljon rakkautta ja haluan löytää jonkun, joka ottaa sen ja rakastaa minua takaisin yhtä paljon.

Haluan asioiden olevan tuttuja ja mukavia. Haluan tuntea olevani turvassa ja kanssasi en tuntenut koskaan niin.

En ole pahoillani, että olin kanssasi. Olen pahoillani siitä, että minulta vei niin pitkään ymmärtää, ettei meidän tule olla yhdessä.

En halua melkein rakkautta. Minä en tarvitse sitä. En ansaitse sitä.

Minä ymmärsin vihdoin, että minun on asetettava itseni ykköseksi tästä eteenpäin.

Koska tähän asti olen tehnyt juuri päinvastaista eikä se vienyt minua muualle kuin kohti pettymystä, surua ja tuskaa.

Minä olen yrittänyt niin kovasti saada sinua rakastamaan minua täysin, mutta sinä olit jumissa melkein-tilaan.

Olen pahoillani, etten antanut aiemmin periksi ja päättänyt sitä tuskaa, jossa me molemmat elimme.

Olen pahoillani, että halusin sinun pysyvän, mutta sinä päätit työntää minut pois.