Skip to Content

Mikä Saa Miehen Rakastumaan Ja Sitoutumaan (10 Ominaisuutta, Joita Miehet Kaipaavat Kovasti)

Mikä Saa Miehen Rakastumaan Ja Sitoutumaan (10 Ominaisuutta, Joita Miehet Kaipaavat Kovasti)

Onnistuneeseen parisuhteeseen ei ole olemassa taikakaavaa. Ei ole olemassa mitään tiettyä naistyyppiä, jonka miehet haluavat rinnalleen.

Sinun ei tarvitse olla arvokas tai omaa jotain erityistä saadaksesi miehen rakastumaan ja sitoutumaan.

Loppujen lopuksi kaikki pitkäaikaiset suhteet ovat hyvin erilaisia keskenään.

Kaikki naiset ja miehet eivät ajattele samalla tavalla, rakasta samoja asioita ja toimi samalla tavalla.

Yritän sanoa, että ei ole olemassa mitään tarkkaa kaavaa, jolla mies voisi rakastua ja sitoutua. Kaikki riippuu yksilöstä.

Sinulle on luultavasti käynyt niin, että olet aloittanut suhteen ja luullut, että se oli siinä, että olet löytänyt oikean miehen, mutta loppujen lopuksi olet pettynyt. Joko hän tai sinä et tuntenut samoin.

Ette olleet samalla sivulla, ja jotain, jonka toivoit olevan ikuista, muuttui täydelliseksi epäonnistumiseksi.

Et voi syyttää tästä miestä etkä myöskään itseäsi. Se ei vain toiminut, koska te kaksi ette saaneet sitä toimimaan.

Ehkä toinen teistä ei yrittänyt yhtä paljon, mutta kyse on siitä, että oli helpompi luovuttaa kuin yrittää pelastaa jotain, mikä ei ollut pelastamisen arvoista.

Vaikka ei olekaan varmaa vastausta siihen, miten saada rakkautta ja sitoutumista, on olemassa parisuhdeneuvoja, jotka voivat ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Ehkä et ole kiinnittänyt huomiota, mutta syy siihen, miksi monet miehet rakastuvat, piilee niissä erityispiirteissä, joita monilla naisilla on.

On siis vain loogista olettaa, että jotkin näistä piirteistä edustavat jotain, mitä miehet kaipaavat (no, useimmat niistä).

Mikä saa miehen rakastumaan ja sitoutumaan naiseen?

1. Heillä on niin monia erilaisia ominaisuuksia

Erilainen eli vastakkainen. Ne eivät ole vain yhtä. He eivät aina käyttäydy samalla tavalla. He ovat valmiita toimimaan tilanteen mukaan.

Esimerkiksi näillä naisilla on kiltin tytön julkisivu, kiltin tytön, joka ei satuttaisi kärpästäkään, mutta kaiken sen alla on ripaus pahaa tyttöä.

Nämä naiset ovat täydellinen sekoitus molempia. Miehet ihailevat näitä ominaisuuksia naisessa.

Se on esimerkiksi kuin puhuisi naiselle, joka on äärimmäisen fiksu, mutta (valitettavasti stereotypioiden vuoksi) et odota hänen olevan kuuma tai juhlivan kuin eläin.

Kun mies siis tapaa naisen, jolla on näitä ristiriitaisia ominaisuuksia, hän tulee heti hulluksi häneen.

Miehet eivät pidä naisista, jotka osaavat tehdä vain yhtä asiaa ja elävät vain yhden säännön mukaan.

Lisäksi, jos olet liian kuuma tai liian kiltti, jos olet vain yhtä asiaa, se osoittaa, että olet epävarma.

Täydellinen nainen on sekoitus vähän kaikkea, mikä myös osoittaa, että hän on itsevarma itsestään ja että hän voi olla mitä tahansa hän haluaa olla.

2. Heillä on äidillistä lämpöä

Tiedät, että miehet ovat herkimpiä, kun on kyse heidän äidistään. Ja loppujen lopuksi se on se, mitä he etsivät naiselta.

Älä ymmärrä väärin, he eivät etsi jotakuta, joka kylvettää ja ruokkii heidät, vaan he etsivät jotakuta, joka on lempeä ja kiltti.

Toki villi seksi ja hullu suutelu on ok, mutta ei aina. Kaikki miehet haluavat syvällä sisimmässään, että heistä pidetään huolta ja heitä vaalitaan.

He haluavat, että heitä hyväillään, he haluavat, että nainen katsoo heitä silmiin, kun hän koskettaa heitä.

Miehet haluavat tuntea äidillisen vireen naisessa, koska he tuntevat olonsa turvalliseksi.

Ja naiset, jotka osaavat saada heidät tuntemaan olonsa suojatuksi ja lämpimäksi, ovat niitä, joista he pitävät eniten.

Ehkä he eivät edes tiedä, mitä he kaipaavat, mutta heidät on ohjelmoitu tuntemaan niin.

3. He ovat tunteellisia

Heidän tunteillaan on voima, jota et voi edes kuvitella. Jos he haluavat, he voivat tunteitaan käyttämällä kääntää miehen pois heistä tai saada hänet lähemmäksi heitä kuin koskaan. Kaikki on kiinni siitä, miten ilmaiset itseäsi.

Useimpien miesten mielestä viehättävän naisen tärkein piirre on se, että hän osaa kommunikoida tunteellisesti kypsällä tasolla.

Hän ei käyttäydy kuin tyttö, jos jokin asia ei mene hänen mielensä mukaan, eikä hän ylireagoi vakavaan tilanteeseen.

Nämä naiset eivät tukahduta tai takerru miehiin. He tasapainottavat tunteitaan ja luovat täydellisen keskitien.

4. He ovat haavoittuvia

Miehet rakastavat naisia, jotka ovat rehellisiä, kun kyse on heidän tunteistaan.

He eivät voi vastustaa, jos he näkevät naisen, joka ei pelkää avautua ja antaa miehelle luvan nähdä, mitä hänen päänsä sisällä liikkuu.

Vaikka he pelkäävät avautumista, he tekevät sen, koska se on ainoa tapa näyttää miehelle, miltä heistä tuntuu ja mitä he ajattelevat.

Nykyään useimmat naiset, useimmat ihmiset, pitävät asiat omana tietonaan. He eivät halua paljastaa itseään kenellekään, koska silloin he voivat loukkaantua helpommin.

Kun naiset siis sulkevat itsensä sisäänsä, he vievät asiat liian pitkälle ja torjuvat tahattomasti heistä kiinnostuneen miehen, mikä on ymmärrettävää.

Jos nainen ei osoita haavoittuvuuttaan, mies ei voi pitää hänestä huolta. Ja kun hänellä ei ole ketään, josta huolehtia, on todennäköistä, että hän jättää sinut.

5. He osaavat antaa miehelle tilaa ja vapautta.

Kun olet sitoutuneessa parisuhteessa, se ei tarkoita, että sinulla on oikeus hallita kumppaniasi ja tehdä päätöksiä teidän molempien puolesta.

Nämä naiset tietävät sen ja he tietävät, että saadakseen miehen rakastumaan ja sitoutumaan, heidän on annettava hänelle tilaa. Miehet toimivat niin, toisin kuin naiset.

Kun nainen loukkaantuu, hänellä on tarve puhua asiasta jonkun kanssa.

Hän kaipaa emotionaalista tukea ja ymmärrystä, mutta kun miestä loukataan tai hänellä on jokin ongelma, hän sulkeutuu. Hän yrittää löytää keinon käsitellä asiaa yksin.

Siksi sinun on annettava hänelle tilaa. Jos hän tulee kotiin ärtyneenä ja näet, että hänellä on ongelma, anna hänen selvittää se.

Kun hän on selvittänyt asian, hän kertoo sinulle kaiken. Jos vaivaat häntä miljoonilla kysymyksillä, kuten, mitä tapahtuu, miksi käyttäydyt niin oudosti, pahennat vain hänen oloaan, etkä saa vastausta. Anna hänen sulkeutua miesluolaansa ja hoitaa asiansa yksin.

6. He ovat itsenäisiä

Nämä naiset osaavat olla omillaan. Tehdään yksi asia selväksi: miehet nauttivat siitä, että heitä tarvitaan, kukapa ei nauttisi? Mutta tarvitsevuuden on loputtava jossain vaiheessa.

On vedettävä raja, jossa tarpeellisuus muuttuu pakkomielteeksi.

Miehet ihastuvat naisiin, jotka tekevät kaiken itse, mutta eivät pelkää pyytää heiltä apua, kun he sitä tarvitsevat.

Nämä naiset ottavat miehen mukaan elämäänsä, mutta pitävät kiinni omastaan.

Ennen kuin olette puhuneet sitoutumisesta, sinun on siis näytettävä miehelle, että pärjäät täydellisesti yksin, etkä tarvitse miestä pitämään sinusta huolta.

Miehet pitävät tätä äärimmäisen seksikkäänä. Se on hieman ristiriitaista, sillä he haluavat jonkun, josta pitää huolta, mutta jos sinusta tulee juuri sellainen, henkilö, josta pitää huolehtia, he menettävät kiinnostuksensa sinuun välittömästi. Tarvitsevuus ei ole houkutteleva piirre, mutta riippumattomuus on.

7. Ne tekevät miehen onnelliseksi

Tämä ei tunnu ominaisuudelta, mutta jos saat jonkun ympärilläsi tuntemaan olonsa onnelliseksi ja mukavaksi, se tarkoittaa, että olet miellyttävä ihminen, ja se on ominaisuus ja erittäin viehättävä sellainen.

Nämä naiset osaavat luoda tilanteen, jossa heidän miehensä huomaa olevansa onnellinen heidän seurassaan.

He herättävät syviä tunteita, jotka ovat piilossa heidän sisällään, ja jos he lähtevät, mies tulee kaipaamaan tätä tunnetta. Kun näin tapahtuu, se on sitoutumisen bingo!

Sinun on tehtävä asioita, joista molemmat nautitte, sinun on pidettävä hauskaa hänen kanssaan.

Nämä ovat tilanteita, joissa hän tuntee itsensä onnelliseksi ja turvalliseksi. Ja jos lähdet, nämä ovat tilanteita, jotka muistuttavat häntä siitä, kuinka tyytyväinen hän oli sinun seurassasi. Lyhyesti sanottuna hän haluaisi sitoutua.

8. He osaavat arvostaa ja arvostaa jotakuta

Miehet tarvitsevat tunteen siitä, että heitä arvostetaan. He tarvitsevat rinnalleen jonkun, joka auttaa heitä saavuttamaan sen, mitä he haluavat.

He tarvitsevat naisen tukea, emotionaalista ja kaikenlaista muutakin. Naiset, jotka osoittavat heille näitä asioita, ovat heidän silmissään pitäjiä. Tämä liittyy läheisesti eräänlaiseen heidän egonsa kohottamiseen.

Jos haluat voittaa hänen sydämensä lopullisesti, tee hänelle kohteliaisuuksia. Kerro hänelle, että hän on menestynyt, viehättävä, tee hänestä itsestään tärkeä.

Hän tulee rakastamaan sinua vain enemmän. Jätät vaikutelman, että luotat häneen ja hänen arvostelukykyynsä ja että olet vakuuttunut siitä, että hän pystyy tekemään suuria asioita.

Älä kuitenkaan liioittele kohteliaisuuksien kanssa. Ne voivat kyllästyttää, jos sanot jatkuvasti samaa.

Pidä se luonnollisena ja kerro hänelle aika ajoin, mitä tunnet ja ajattelet hänestä.

9. He eivät koskaan yritä muuttaa ketään

Hänen on tiedettävä, että luotat häneen ja että olet tyytyväinen siihen, millainen hän on. Naiset, jotka osaavat saada miehen sitoutumaan, tekevät juuri niin.

He antavat heille juuri sen verran vapautta, etteivät he menetä itseään. He tietävät, etteivät he voi yrittää muuttaa ihmisiä ja että jokaisessa tapaamassaan miehessä on jokin vika.

On sinusta kiinni, aiotko pakkomielteisesti miettiä tuota vikaa ja antaa sen pilata suhteenne, vai opitko elämään sen kanssa. Loppujen lopuksi kukaan ei ole täydellinen, etkä ole sinäkään.

Sinun on saatava hänet uskomaan, että pidät hänestä juuri sellaisena kuin hän on. Vakuuta hänelle, ettei hänen tarvitse muuttaa itseään täyttääkseen odotuksesi.

Hän arvostaa sitä, että ymmärrät häntä ja että olet tyytyväinen häneen sellaisena kuin hän on.

Tämä saa hänet varmasti haluamaan sitoutua sinuun, sillä suoraan sanottuna tällaista naista on todella vaikea löytää.

10. He tietävät, milloin antaa heidän astua kuvaansa

Kuten on jo kirjoitettu, miehet haluavat tuntea itsensä hyödyllisiksi, mutta he eivät halua, että heitä käytetään hyväksi.

On valtava plussa, jos olet itsenäinen, mutta katso asiaa eri näkökulmasta.

Jos olet liian itsenäinen, miehelle tulee tunne, ettet tarvitse häntä, ja se saattaa aiheuttaa sen, että hän vetäytyy pois jo alkuvaiheessa. Sinun on pelattava tämä fiksusti.

Nämä naiset tietävät tarkalleen, kuinka paljon itsenäisyyttään pitää näyttää miehen edessä.

He tietävät, milloin on oikea aika antaa heidän astua esiin ja tehdä jotain heidän puolestaan.

He tietävät, miten saada heidät tuntemaan, että heitä tarvitaan, mutta juuri oikeassa määrin. Ole fiksu ja yritä tehdä samoin.

Onneksi nämä ovat piirteitä, jotka joku voi oppia ja joihin voi sopeutua, joten ei ole mahdotonta käyttää niitä saadakseen miehen rakastumaan ja sitoutumaan sinuun. Tee töitä itsesi eteen, niin onnistut varmasti.