Skip to Content

Kuinka Pitää Miehen Mielenkiinto Yllä: 15 Tehokasta Keinoa

Kuinka Pitää Miehen Mielenkiinto Yllä: 15 Tehokasta Keinoa

Ei ole väliä, oletteko vasta alkaneet seurustella tai oletko pitkässä parisuhteessa, joka on ajautunut rutiineihin – kyse on siitä, että meitä kaikkia pohdituttaa se, miten pitää mies itsellämme.

Saadakseen se mies itselleen, josta pitää, ei ole helppoa, mutta sen varmistaminen, että hän pysyy luonasi, on vieläkin vaikeampaa.

Se kuitenkin onnistuu ilman liian suurta vaivaa ja tässä sinä saat selville kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä asiasta.

Huolimatta siitä selvästä asiasta, että jokainen mies on yksilö ja heillä on erilaiset standardit ja odotukset parisuhteelta, tässä on joitain universaaleja asioita, joita lähes jokainen mies hakee romanttisesta puolisostaan.

Mitä sinun siis tulisi tarkalleen tehdä estääksesi häntä menettämästä mielenkiintoa ajan myötä ja kuinka saada mies pysymään rinnallasi?

Kuinka tehdä itsestäsi haluttava koko ajan ja kuinka ylläpitää hänen kiinnostustaan kaikkein tehokkaimmin?

Jos jotkin näistä ajatuksista pyörii mielessäsi ja on asioita, joihin sinulla ei ole vastausta, olet tullut oikeaan paikkaan.

Sinä saat lukea tästä ohjeita, kuinka pitää mies vierelläsi.

1. Älä ole liian takertuva

pari istuu autossa

Kun rakastut johonkin uuteen ihmiseen, on täysin luonnollista, että haluat viettää hänen kanssaan kaiken aikasi ja omistautua hänelle täysin.

Sinä et voi pitää näppejäsi hänestä erossa ja sinusta tuntuu, että voisit vain tuijottaa tätä miestä ikuisuuden.

Odotat hänen tuntevan samoin ja sinusta tuntuu uhkaavalta se, että tämä mies haluaa viettää aikaa myös erillään.

Sinun tulee pitää mielessäsi, että hänellä oli elämä jo ennen sinua etkä voi vaatia, että sinusta tulee hänen universuminsa keskipiste yhdessä yössä.

Joten jos kamppailet selvittääksesi, kuinka pitää miehen mielenkiinto yllä, tiedä se, ettei sinun tule koskaan sallia itsesi olla liian takertuva ja vaativa, vaikka joskus tietämättäsi käyttäytyisit tällä tavoin.

Epätoivoiselta vaikuttaminen on viimeinen asia, mitä haluat tämän miehen sinussa näkevän, koska tämän mies tuntee niin, että tukehdutat hänet.

Siksi sinun tulee antaa poikaystäväsi hengittää kaikissa tilanteissa ja varmistaa, että annat hänelle tilaa.

Luota minuun – tämä on ainoa keino saada hänet joskus ikävöimään sinua eikä pitämään sinua itsestään selvyytenä.

Tämä saa hänet pysymään koukussasi.

2. Näytä hänelle, että välität

Kun kysyt naiselta, kuinka pitää mies, useimmat vastaavat, että peittämällä todelliset tunteet, koska hän tulee käyttämään niitä sinua vastaan.

He kehottavat sinua esittämään vaikeasti tavoiteltavaa niin kauan kuin pystyt, koska miehet haluavat jahdata.

Asia ei kuitenkaan aina ole näin. Kyllä, on todennäköistä, että kasvatat miehen mielenkiintoa, jos hänen tulee jahdata sinua aluksi.

Tämä ei kuitenkaan ole keino pitää miehen mielenkiintoa yllä pitkällä tähtäimellä.

Sen sijaan, että esittäisit, ettei sinua voisi vähempää kiinnostaa, sinun tulee näyttää tälle miehelle, että välität.

En sano, että on tarpeen tehdä suuria romanttisia eleitä koko ajan tai olla liian imarteleva, mutta tämän miehen tulee olla tietoinen siitä, että sinulla on tunteita häntä kohtaan.

Älä pelaa pelejä vaan ole rehellinen tunteistasi.

Näytä hänelle, että olet onnekas, kun sinulla on hänet rinnallasi ja kunnioitat hänen olemassaoloaan.

Jos te kaksi olette pitkäaikaisessa parisuhteessa, varmista, että hän tietää ettet voisi kuvitellakaan eläväsi jonkun toisen kanssa ja että rakkautesi häntä kohtaan on suurempaa kuin sanat.

Muista yksi asia – vain koska mies ei näytä sitä, että haluaa rakkautesi ja huomiosi, se ei tarkoita sitä, etteikö hän janoaisi sitä.

Luota minuun – aivan kuten mekin, heidän tulee tuntea olevansa rakastettu, haluttu ja kunnioitettu.

3. Päästä irti henkisestä taakastasi

pari kahvitreffeillä

Jos etsit neuvoa siihen, kuinka pitää mies rinnallasi, ensimmäiseksi sinun tulee unohtaa menneet ja kaikki ne asiat, jotka pidättelevät sinua antamasta itsesi täysin tälle miehelle.

Tämä on erityisen tärkeää, jos olet vasta aloittanut uuden parisuhteen, joka ei tule toimimaan, jos aiempi elämäsi on läsnä tässä hetkessä.

Älä ymmärrä väärin – en sano, että sinun tulisi esittää, kuin sinulla ei olisi ollut elämää ennen häntä tai että olisit kärsivällisesti odottanut juuri häntä niin kauan kuin pystyt muistamaan.

Sinun ei kuitenkaan tule sallia henkisen taakkasi vaikuttaa nykyiseen parisuhteeseesi.

Älä koskaan vertaile poikaystävääsi yhteenkään eksääsi äläkä saa häntä tuntemaan, että hänen tulee kilpailla sydämestäsi menneisyyden haamujesi kanssa.

Älä saa häntä ajattelemaan, että hän on joku, jonka löysit auttamaan sinua parantamaan henkiset haavasi, koska kukaan ei halua tuntea olevansa jonkun toisen korvaaja.

4. Älä ole liian kiltti

Vastoin yleistä kuvitelmaa, miehet eivät pidä naisista, jotka ovat liian kilttejä.

Oikeastaan he näkevät sen näin: useimmat miehet eivät pidä naisista, jotka esittävät olevansa äärimmäisen kilttejä vain siksi, että vastakkainen sukupuoli pitäisi heistä enemmän.

Sen sijaan he pitävät naisista, jotka haastavat heitä.

He pitävät huumorintajuisista pahis-naisista, jotka eivät pelkää kohdata heitä ilman, että menettävät naisellisuutensa ja naisista, jotka tietävät, mitä haluavat eivätkä pelkää tavoitella sitä.

En sano, että tie miehen sydämeen vie jatkuvan riitelyn kautta tai että sinun tulisi haastaa riitaa aina, kun sinulla on siihen mahdollisuus.

Ei ole kuitenkaan syytä pelätä kertomasta mielipiteitäsi ja osoittamasta asennettasi ja seistä niiden takana vakaasti.

Vaikka olet valmis tekemään mitä tahansa tehdäksesi miehesi onnelliseksi, totuus on, että kukaan mies ei halua seurustella ihmisten mielistelijän kanssa, joka nyökyttelee kaikelle, mitä hän sanoo.

Jos parisuhteessasi on jotain, minkä toivoisit muuttuvan, puhu ääneen ilman epäröintiä.

5. Ole spontaani

Kun yrität voittaa miehen puolellesi, sinä teet parhaasi näyttääksesi hänelle, kuinka hauska, rento ja ulospäinsuuntautunut sinä olet.

Selvästikin nämä ovat ominaisuuksia, joista useimmat miehet pitävät vastakkaisessa sukupuolessa.

Tietysti elämä tuo meidän eteemme monia tilanteita, jotka pakottavat meitä muuttamaan asenteitamme.

Meistä tulee vastuuntuntoisempia, varovaisempia ja ajan myötä tuo rento tyyppi, joka joskus olimme, katoaa pois.

Jos sinä kuitenkin haluat selvittää keinoja pitää mies, sinun tulee tietää, että spontaanina pysyminen parisuhteen alkuvaiheen jälkeen on must.

Yritä kerrankin unohtaa velvollisuutesi ja mennä virran mukana ja osoita hänelle, ettet pelkää astua ulos mukavuusalueeltasi.

Sen sijaan, että pysyt tiukkana koko ajan, rentoudu vähän.

Sen sijaan, että eläisit joka päivä ohjekirjan mukaan ja seuraisit ennalta sovittua aikataulua, älä epäröi kokeilla uusia asioita, jotka varmasti maustavat parisuhdettasi.

6. Tee alotteita

pari puhumassa aamiaisen aikana

Niin kauan kuin muistan, yksi kirjoittamaton sääntö seurustelussa on se, että miehet ovat saalistajia ja naiset saaliita.

Miehet ovat niitä, jotka tekevät ensimmäisen siirron, jotka soittavat ensin, jotka pyytävät ensimmäisille treffeille ja jotka ehdottavat lähes kaiken fyysisen kontaktin.

Naisten vapautumisesta huolimatta, moderni treffailu ei ole juurikaan muuttanut tätä näkökulmaa.

No, jos haluat tietää, kuinka pitää mies, älä koskaan epäröi olla aktiivisempi äläkä pelkää ottaa ohjia käsiisi.

Tällä tavalla poikaystäväsi näkee sinut tasavertaisena kumppanina parisuhteessa ja hän näkee, että sinua kiinnostaa parantaa sitä myös etkä odota hänen tekevän kaikkea työtä yksin.

Aloitteiden tekeminen makuuhuoneessa on asia, mistä miehet erityisesti pitävät.

Luota minuun – poikaystäväsi ei koskaan kuvittele lähtevänsä luotasi, kun hän näkee, että näet vaivaa parantaaksesi seksielämäänne.

7. Osoita mielenkiintosi häneen

Yksinkertaisin asia pitää miehen mielenkiinto yllä on osoittaa oma mielenkiintosi häntä kohtaan.

Älä ole itsekäs vaan näytä hänelle, että välität siitä, kuinka hänen päivänsä sujui.

Osoita, että olet kiinnostunut hänen harrastuksistaan ja että hänellä on iso osa sinun elämässäsi. Ole hänen ystävänsä ja rakastajansa.

Ei, en sano, että sinun tulisi esittää pitäväsi joistain asioista vain miellyttääksesi häntä tai unohtamaan omia mielipiteitäsi ja mielenkiinnon kohteitasi hänen vuokseen.

Annan sinulle vain neuvon, että osoita tälle miehelle, että kaikki hänelle tärkeät asiat ovat tärkeitä myös sinulle.

Kuuntele häntä huolellisesti ja osoita hänelle, että hän voi luottaa sinuun ja kertoa sinulle kaiken ilman, että joutuu pelkäämään tulevansa tuomituksi.

Jos poikaystäväsi esimerkiksi pitää tietystä urheilusta tai bändistä, näe vaivaa oppiaksesi näistä asioista jotain.

Lähde joskus hänen mukaansa peliä katsomaan tai järjestä treffit hänen lempilaulajansa keikalle, vaikket itse pitäisi samoista asioista.

Tällä tavalla sinä saat tämän miehen ymmärtämään, että hän merkitsee sinulle ihmisenä ja sinä voitat hänet puolellesi hetkessä.

8. Ole mukava hänen perheelleen ja ystävilleen

Kun rakastat miestä, sinä yrität kovasti rakastaa jokaista, jota hänkin rakastaa.

Ja jos tämä ei ole mahdollista, sinä voit vähintään arvostaa heitä, koska he ovat osa puolisosi elämää ja sydäntä.

Joten jos haluat tietää, kuinka pitää mies koukussasi, yksi tehokkain tapa on olla mukava hänen ystävilleen ja läheisimmille perheenjäsenilleen.

En sano, että sinun tulee nuolla heidän takapuoliaan tai stalkata heitä ollaksesi heitä lähellä, mutta yhteinen kunnioitus ja arvostus on aina iso plussa.

Tietysti on vieläkin parempi, jos sinulla synkkaa näiden ihmisten kanssa ja nautit viettää aikaa heidän kanssaan.

Viimeisin asia, mitä sinun tulee tehdä, on ahdistaa poikaystävääsi odottamalla hänen vievän sinut kaikkiin perhetapaamisiin ja jokaiseen tilanteeseen, johon hän menee ystäviensä kanssa.

Sinun tulee kuitenkin nähdä vaivaa luodaksesi jonkinlaisen yhteyden näihin ihmisiin ja viettää aikaa heidän kanssaan.

Loppujen lopuksi, jos sinä ja poikaystäväsi menette lopulta naimisiin, nämä ovat ihmisiä, joista tulee osa elämääsi tavalla tai toisella, joten mikset yrittäisi ystävystyä heidän kanssaan heti alusta lähtien?

Sen lisäksi se, että sinä yrität näiden ihmisten lähellä, joista hän pitää, merkitsee puolisollesi paljon.

Hänelle se on merkki siitä, että sinulla on syviä tunteita häntä kohtaan.

9. Älä koskaan lopeta viettelemästä häntä

nainen katselee miestään

Parisuhteen alussa jokainen meistä näkee erityistä vaivaa näyttääkseemme ja käyttäytyäksemme parhaamme mukaan uuden poikaystävämme nähden.

Me pukeudumme, meikkaamme ja yritämme olla hyvällä tuulella aina hänen läsnäollessaan.

Monet tytöt tekevät kuitenkin suuren virheen siinä, että he muuttavat dramaattisesti käyttäytymistään heti kun kuherrusvaihe on ohi.

Myönnämme sen tai emme, ajan myötä alamme pitää puolisoamme itsestään selvyytenä – tiedämme hänen rakastavan meitä tapahtui mitä tahansa eikä hän ole menossa mihinkään.

Loppujen lopuksi, me olemme jo voittaneet hänet puolellemme, joten mitä järkeä on yrittää enää enempää.

No, anna minun neuvoa, että yksi tärkein asia on jatkaa hänen viettelemistään koko parisuhteenne ajan.

Sinun ei tulisi koskaan lopettaa muistuttamasta häntä siitä, miltä perhoset vatsassa tuntuvat, koska se on ainoa tapa pitää hänet rakastuneena sinuun.

Olette olleet yhdessä kuinka kauan tahansa, pidä hänet yllättyneenä sängyssä äläkä lopeta näyttämästä julkisesti kiintymystäsi.

Jatka hänen viettelemistään kaikin mahdollisin tavoin.

Tee mitä tahansa estääksesi parisuhdettanne ajautumasta rutiiniin äläkä koskaan salli hänen lopettaa näkemästä sinua viehättävänä naisena.

10. Älä yritä muuttaa häntä

Surullista, että jotkut meistä naisista tekee suuren virheen uuden romanttisen suhteen alussa, joka tuomitsee sen epäonnistuneeksi alusta lähtien.

Rakastumme miehiin, joista emme oikeasti edes pidä.

Kyllä, selvästikin pidämme joistain asioista näissä miehissä, muutoin emme olisi ryhtyneet mihinkään heidän kanssaan alun perinkään, mutta totuus on, että monilla naisilla on taipumus ihastua miehiin, joiden perusominaisuudet ovat sellaisia, joita he ajattelevat jossain kohtaa tulevaisuudessa muuttaa.

Tämä nähdään helppona tehtävänä.

Anna minun kertoa, että tämä on jotain, mitä sinun ei koskaan tulisi edes kuvitella tekeväsi, jos mietit, kuinka pitää mies.

Tietysti, kun olet parisuhteessa toisen kanssa, teet joskus kompromisseja, jotka sisältävät joidenkin asioiden muokkaamista omassa itsessäsi. Ja poikaystäväsi tekee samoin.

Sinun tulee kuitenkin unohtaa hänen perusolemuksensa muuttaminen tai odottaa hänen olevan täysin eri ihminen, koska rakkautesi ei voi muuttaa miestä ellei hän itse päätä tehdä sitä.

Ei vaikka kuinka paljon haluaisit.

Vaikka onnistuisitkin tässä ja hän alkaa muokata itseään miellyttääkseen sinua, lopulta tämä mies alkaa tuntea olonsa epämukavaksi omana itsenään ja hän alkaa syyttää sinua siitä, että hän on hukannut itsensä.

11. Pidä hänestä huolta

Vaikka useimmat heistä ei todennäköisesti koskaan myönnä sitä, totuus on, että monet miehet pitävät siitä, että heidän tyttöystävänsä pitää heistä huolta.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tulisi olla äiti jollekin epäkypsälle pojalle tai että sinun pitäisi huolehtia hänen jokaisesta tarpeestaan, mutta jos mietit, miten pitää mies vierelläsi, sinun tulee ehdottomasti osoittaa hänelle, että sinä pidät hänen hyvinvointiaan tärkeänä.

Kysymällä hänen kuulumisiaan, pitämällä hänestä huolta kun hän sairastaa tai kysymällä, onko hän syönyt hyvin ovat asioita, joita jokainen mies arvostaa.

Se on oikeastaan melko yksinkertaista – hän rakastaa sitä tietoa, että on olemassa joku, joka huolehtii siitä, että hän on päässyt kotiin turvallisesti tai siitä, onko hän väsynyt.

Muista kuitenkin aina olla varovainen, koska tärkein asia huolenpidossa on se, ettet liioittele sitä.

Viimeisintä, mitä haluat on se, että tukahdutat häntä kohtelemalla häntä siten, kuin hän ei osaisi pitää itsestään ja omasta elämästään huolta.

Hänen lempiruokansa valmistaminen silloin tällöin tai auttamalla häntä valitsemaan asunsa tärkeään tilaisuuteen ovat hyviä asioita.

Hänen kohteleminen lapsen tavoin ja hemmotteleminen siihen pisteeseen asti, että sinusta tulee hänen henkilökohtainen avustajansa ovat täysin eri asioita.

Yritä parhaasi löytääksesi tasapaino ja osoittaaksesi miehellesi, että hän voi luottaa sinun auttavan silloin, kun hän sitä tarvitsee ilman, että yrität viedä häneltä hänen itsenäisyyttään ja ilman, että hän saa tilaisuuden käyttää kiltteyttäsi hyväkseen.

12. Näe yhtä paljon vaivaa kuin hän

pari istuu kahvilassa

Yksi suurin virhe, minkä voit tehdä parisuhteessa huomaamattasi, on se, että annat itsestäsi liikaa liian nopeasti.

Kun sinä rakastat toista, sinä luonnollisestikin haluat hänen tuntevan tunteidesi syvyyden ja olet valmis tekemään mitä tahansa tämän ihmisen vuoksi.

Sinun tulee kuitenkin olla varovainen, ettet näe liian paljon vaivaa parisuhteeseen ilman, että saat mitään takaisin.

Jos näin tapahtuu, sinä näytät poikaystävällesi vihreää valoa ja hän alkaa pitää sinua itsestään selvyytenä ja käyttämään sinua hyväkseen.

Jokaisessa parisuhteessa on tärkeää se, ettet koskaan salli itsesi olevan ainoa, joka yrittää.

Muista, että parisuhteen rakentaminen on kahden ihmisen tehtävä ja te olette molemmat vastuussa siitä, että saatte asiat toimimaan.

Paras asia on siis nähdä yhtä paljon vaivaa ja sitoutua yhtä paljon, kuin poikaystäväsi.

Jos annat itsestäsi liian vähän, hän saattaa alkaa tuntea olonsa torjutuksi ja hänellä on oikeus epäillä tunteitasi.

Toisaalta jos yrität liikaa, sinä asetat hänet automaattisesti yläpuolellesi ja annat hänelle valtaa. Muista – tasapaino on kaikki kaikessa.

13. Buustaa hänen egoaan

Miehet saattavat olla Marsista ja naiset Venuksesta, mutta pohjimmiltamme me olemme paljon samankaltaisempia, kuin uskommekaan.

Sinähän tiedät, kuinka tunnet olevasi huipulla aina kun miehesi kehuu sinua ja saa sinut tuntemaan olosi vastustamattomaksi?

No poikaystäväsi tuntee olonsa myös hyväksi, kun hän kuulee samoja asioita sinulta, vaikka hän ei koskaan sitä myöntäisi.

Miesten ymmärtäminen tarkoittaa sen tiedostamista, että he ovat hyvin haavoittuvaisia etenkin silloin, kun he esittävät olevansa kovia.

Joten jos mietit, kuinka pitää mies luonasi, yksi menestyksekkäin tapa on buustata hänen egoaan, kehumalla häntä ja saamalla hänet tuntemaan, että hän on paras mies koko maailmassa.

En sano, että sinun tulee liioitella tässäkään, mutta yritä edes olla alentamatta hänen itsetuntoaan, koska se työntää hänet vain kauemmas luotasi.

Älä loukkaa häntä tai tee häntä surulliseksi, etenkään julkisesti, äläkä koskaan vertaa häntä eksääsi.

Älä ikinä nöyryytä häntä millään tavalla, joka saattaisi vaikuttaa negatiivisesti hänen miehuuteensa.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tulisi olla hiljaa asioista, jotka vaivaavat sinua hänessä välttääksesi häntä tuntemasta, ettei hän ole tarpeeksi hyvä.

Varmista kuitenkin aina, että valitset sanasi ja keinosi viisaasti, koska et missään nimessä halua miehesi alkavan kyseenalaistamaan omaa arvoaan.

Kun osoitat sanoja hänelle, käytä tärkeintä rakkauden kieltä – vahvistuksen sanoja.

Yksinkertaistettuna – näytä hänelle, että arvostat häntä ja vaadi samaa kohtelua häneltä.

14. Ole oma itsesi

Neuvo, jonka tulet lukemaan ei liity vain siihen, kuinka pidät miehen mielenkiinnon yllä – se liittyy myös jokaiseen parisuhteeseen elämässäsi ja se on se, että sinun tulee aina pysyä omana itsenäsi.

On täysin luonnollista, että haluat miehesi pitävän sinusta mahdollisimman paljon.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulisi koskaan sallia hänen yrittävän muuttaa sinua tai saada sinua sopimaan hänen standardeihinsa.

Tämä ei ole oikea tie miehen sydämeen.

Sen lisäksi, että tämä on pahaksi sinulle, antamalla miehen muovata sinua haluamallaan tavalla osoittaa hänelle luonteesi heikkouden.

Muista, että hän rakastui siihen tyttöön, joka sinä olit ensikohtaamisellanne ja sinun ei tarvitse yrittää olla kukaan toinen.

Luota minuun – jos hän onnistuu muuttamaan sinua, hän on tyytyväinen saavutukseensa hetken aikaa.

Kuitenkin kun hän huomaa sinun olevan tyttö, joka ei ole joku toinen vain hänen vuokseen, pitkällä aikavälillä hän kunnioittaa sinua varmasti enemmän ihmisenä eikä hän koskaan edes kuvittele manipuloivansa sinua tai pelleilevänsä kanssasi tulevaisuudessa.

15. Rakasta ja kunnioita itseäsi

pari istuu kahvilassa seinän vieressä

Jos kysyt minulta, kuinka pitää mies itselläsi ja mitä tehdä, jotta hän rakastaa sinua aina, kerron sinulle tämän: rakasta ja kunnioita itseäsi ja hän varmasti seuraa malliasi.

Kun mies näkee, että arvostat itseäsi ja että asetat itsesi ykköseksi, hän tietää sinun olevan tyttö, joka tuntee arvonsa eikä hän koskaan yritä väheksyä sitä.

Tämä saattaa kuulostaa kliseeltä tai tyhjältä lauseelta, mutta se on oikeasti ainoa totuus.

Oli tämä mies kuinka tärkeä sinulle tahansa, sinun ei tulisi koskaan rakastaa häntä enemmän kuin itseäsi.

Huolimatta kaikista tunteistasi häntä kohtaan, miehen ei koskaan tulisi nähdä sitä, että tarvitset häntä ja hänen läsnäoloaan on olennaisin asia olemassaoloasi.

Varmista, että hän on tietoinen siitä, että valitsit hänet, koska halusit olla hänen kanssaan etkä siksi, että sinä et voi elää ilman häntä.

Varmista, että hän tietää sinun välittävän hänestä syvästi, mutta että sinä pysyisit kokonaisena ihmisenä, vaikka kävisi niin, että te kaksi ajautuisitte erillenne.

Että sinä et ole henkisesti riippuvainen hänestä ja että selviytyisit yksinkin.

Tämä on epäilemättä yksi tehokkain tapa sille, ettei mies koskaan pidä sinua itsestään selvyytenä ja hän jatkaa yrittämistä sinun rakkautesi vuoksi aina.

Sinun tulee totisesti tehdä tämä, jos haluat, ettei hän menetä mielenkiintoaan ja hän pysyy koukussasi.

Kuinka Pitää Miehen Mielenkiinto Yllä: 15 Tehokasta Keinoa