Skip to Content

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Hän Todella Rakastaa Ja Kunnioittaa Sinua

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Hän Todella Rakastaa Ja Kunnioittaa Sinua

Onko mahdollista tunnistaa hyvän ihmisen ominaisuudet?

Jos nimittäin katsoisit menneisyyttäsi ja sitä, mitä virheitä olet tehnyt miesten kanssa, luulisi, että et.

Mutta toisaalta, ehkä ne kaikki olivat oppitunteja, jotka sinun oli opittava ennen kuin löysit kultaa, ennen kuin löysit sen yhden täydellisen miehen, jota olit odottanut.

Monet eri asiat, joita hän tekee, voivat kertoa siitä, mitä hän tuntee sinua kohtaan, ja jos todella katsot asiaa tarkkaan ja jos yrität olla objektiivinen ottamatta tunteitasi tai toiveitasi mukaan, pystyt näkemään, tuhlaatko vain aikaasi tämän miehen kanssa vai näetkö todella tulevaisuutta hänen kanssaan.

Oli miten oli, tärkein asia, jota sinun on etsittävä, on kunnioitus.

Jos kunnioitusta ei ole, suhteessa ei ole rakkautta. Kunnioitus on pohja, jolle kaikki rakennetaan.

Kun siis tarkistat miestä nähdessäsi, onko hänellä etsimäsi ominaisuudet, tarkista myös ne, jotka vahvistavat, että hän kunnioittaa sinua.

Mistä voit tietää, että hän todella rakastaa sinua? Jos hän kunnioittaa sinua, hän rakastaa sinua. Se on niin yksinkertaista.

1. Hän kuuntelee sinua

Hän on aidosti kiinnostunut kuulemaan mielipiteesi. Hänen ei edes tarvitse olla samaa mieltä kanssasi kaikesta, mitä sanot, mutta hän kunnioittaa sinua tarpeeksi kuullakseen, mitä sinulla on sanottavaa.

Tämä on yksi tärkeimmistä indikaattoreista siitä, että mies kunnioittaa sinua ja siksi rakastaa sinua.

Hän ei teeskentele, ettei kuule sinua, tai kieltäydy kuuntelemasta, mitä sinulla on sanottavana, koska häntä ei kiinnosta; hän kuuntelee sinua kärsivällisesti ja puhuu sitten asiat kanssasi läpi.

2. Hän tukee sinua

Hän tietää, että olet itsenäinen, mutta hän haluaa myös sinun tietävän, ettei sinun tarvitse käydä kaikkea läpi yksin.

Hän haluaa sinun tietävän, että hän tukee sinua, tapahtui mitä tahansa.

Se ei tarkoita, ettetkö hänen mielestään pystyisi ratkaisemaan ongelmia yksin, se tarkoittaa vain sitä, ettei sinun tarvitse.

Hän kunnioittaa sinua tarpeeksi ollakseen tunkeilematta ja käytännössä pakottamatta sinua pyytämään apua, mutta hän on tukenasi, jos tarvitset häntä.

3. Hän on vain hieman mustasukkainen

Hän tulee hieman mustasukkaiseksi, kun puhut muista miehistä elämässäsi, mutta se on itse asiassa hyvin söpöä. Kun ajattelet asiaa, hän vain pelkää menettävänsä sinut.

Hän näkee, miten muut miehet puhuvat sinulle ja miten he katsovat sinua. Ja totuus on, että hän haluaa olla ainoa, joka saa tehdä niin.

Mutta hän kunnioittaa sinua liikaa eikä tee siitä numeroa. Hän ei järjestä kohtausta. Hän kärsii hiljaisuudessa.

4. Hän on aina rehellinen

Jos pukeudut johonkin, josta hän ei pidä tai joka ei sovi sinulle, hän kertoo sen sinulle. Mutta hän ei ole loukkaava ja loukkaa tunteitasi.

Hän vain kertoo sinulle, että toinen mekko, jota sovitit aiemmin, on paljon parempi, sanomalla: “Tämä on ihan hyvä, mutta se ei tee mitään hyvää savuavan kuumalle vartalollesi.” Tämä on ihan hyvä mekko.

Hän nimittäin arvostelee sinua antamalla sinulle kohteliaisuuden.

5. Hän viettää aikaa kanssasi

Hän tekee mieluummin kaikkein tylsimpiä asioita kanssasi kuin jotain super mielenkiintoista yksin. Hän rakastaa olla kanssasi, mutta antaa sinulle myös tilaa.

Hän arvostaa aikaasi eikä halua, että kyllästyt häneen. Hän siis kunnioittaa henkilökohtaista tilaasi, mutta jos pyydät häntä, hän tekisi mitä tahansa kanssasi tai puolestasi.

6. Hän ei tuomitse kirjaa sen kannen perusteella

Hän ymmärtää, ettet tarkoita sitä, mitä sanot, kun olet vihainen. Hän tietää, että sanoit jotain epäkunnioittavaa vain siksi, että olit kiihtynyt ja turhautunut.

Hän tietää, että hän tekisi samoin ja sitten hän olisi pahoillaan kuten sinä. Kaikki pariskunnat käyvät näitä asioita läpi, eivätkä he kanna kaunaa, tai ainakaan ne, jotka menestyvät, eivät kanna.

7. Hän tekstaa, että hänellä on ikävä sinua

Tämä ei ole tapa, vaan jotain, mitä hän todella tuntee. Hän todella kaipaa sinua ja hän todella haluaisi, että olisit hänen kanssaan, ja hän on rehellinen sen suhteen.

Ja jos se tekee hänestä immeisen, joka haluaa viettää kaiken aikansa sen ihmisen kanssa, jota hän rakastaa ja kunnioittaa, niin olkoon niin.

8. Hän luottaa sinuun

Hän tietää, että olet hänen rinnallaan, kun hän on sairas. Hän tietää, että hän voi tukeutua sinuun ja pyytää sinua auttamaan häntä.

Hän voi levätä turvallisesti sylissäsi, koska hän tietää, että pidät hänestä huolta. Tuot kuuman keiton hänen sänkyynsä ja ruokit hänet, kun hän on liian sairas tehdäkseen sen itse.

Soitat hänelle ennen nukkumaanmenoa vain tarkistaaksesi hänen vointinsa ja kysyäksesi, tarvitseeko hän jotain.

Kun hän on pulassa, olet hänen tukenaan, koska tiedät, että hän tekisi saman sinulle.