Skip to Content

Jos Hän Tekee Nämä 7 Asiaa, Häntä Pelottaa, Että Hän Menettää Sinut

Jos Hän Tekee Nämä 7 Asiaa, Häntä Pelottaa, Että Hän Menettää Sinut

Jokainen parisuhde on täydellinen aluksi. Tunnet olevasi taivaissa ja olet hulluna rakastunut. Jopa asiat, joita et muutoin sietäisi, valuvat ohi, koska sinä olet niin korviasi myöten rakastunut.

Oikeastaan se ei ole edes rakkautta, se on tuo alkukokemus, hulluus, kun olet täysin sokaistunut ja pakkomielteinen uudesta poikaystävästäsi.

Mutta ennemmin tai myöhemmin tuo alkuliekki alkaa hiipua ja oikea elämä ampaisee ovesta sisään. Silloin vasta näet, oletko oikeasti rakastunut häneen vai olitko liian innoissasi ajatuksesta rakkaudesta.

Tässä ajanjaksossa kaikki asiat, joita katsoit ylöspäin aiemmin, tulevat taakaksi. Hänen omituisuutensa ja vikansa tulevat toteen ja on sinusta kiinni, opitko rakastamaan niitä vai irrottaudutko niistä.

Saatat jopa kamppailla hänen tämän puolensa kanssa etkä tiedä, kuinka reagoida. Sinä et tiedä kuinka saada hänet ymmärtämään, että hän on menettämässä sinut. Se saattaa mennä niin tai surullista (vaikka tätä tapahtuu harvemmin), hän saattaa huomata, että sinä liusut pois, että jokin etäännyttää sinua hänestä.

Siksi hän tuo esiin suuret aseet, jos hän oikeasti rakastaa sinua ja tekee nämä asiat pitääkseen sinut:

1. Hän flirttailee kanssasi

Hän tietää, että hän on jo voittanut sinut puolelleen, mutta hän ei lopeta yrittämistä. Jos hän vaistoaa, että sinä saatat lähteä, hän flirttailee kanssasi taas. Hän yrittää voittaa sinut uudelleen.

Hän vie sinua mukaville illallisille eikä ole myöhässä treffeiltänne. Hän vastaa viesteihisi heti, kun saa ne. Periaatteessa hän viettelee sinut uudelleen.

2. Hän jättää kaiken muun ollakseen sinun kanssasi

Mikään muu suunnitelma ei ole yhtä tärkeä kuin sinä. Jos katsot hänen käytöstään tarkkaan, huomaat, että hän on todella, oikeasti, hulluna, syvästi rakastunut sinuun. Hän välittää sinusta ja hän ei halua pelata ulos itseään tästä mahdollisuudesta olla sinun kanssasi.

Hän välittää ja hän taistelee sinusta. Jos tarvitset häntä, hän peruu mitä tahansa on suunnitellutkaan vain ollakseen siinä sinua varten ja tietenkään hän ei koskaan kerro sinulle sitä tai anna sinun huomata sitä, ellei vahingossa.

3. Hän antaa sinulle lahjoja

Ei tarvitse edes olla erikoistilanne. Hän ostaa jotain todistaakseen, että hän rakastaa sinua tai hän kävelee puistoon ja poimii kukan tai kaksi ja tuo ne sinulle. Hän näyttää henkistä kiintymystä ja sen, kuinka paljon sinä merkitset hänelle tehdessään näitä pieniä asioita, jotka merkitsevät lopulta paljon.

4. Hän kohtelee sinua ykkösenään

Mikään ei ole hänelle tärkeämpää, kuin sinä. Hän asettaa sinut aina ensimmäiseksi, koska sinä olet hänelle tärkein asia hänen elämässään ja hän haluaa sinun olevan tietoinen siitä.

Hän haluaa varmistaa, ettet jätä häntä koskaan ja kohtelee sinua niin, kuin sinä ansaitset. Niin kuin jokainen nainen ansaitsee tulla kohdelluksi. Hän on tarpeeksi viisas nähdäkseen sen.

5. Hän kehuu sinua

Hän haluaa, että tunnet olevasi erityinen ja haluttava. Hän haluaa sinun tuntevan olevasi kaunis, koska sinä olet. Tämä ei ole vain epätoivoinen yritys pitää sinusta kiinni tyhjillä sanoilla. Hän todella tarkoittaa sanojaan ja todistaa ne teoillaan.

Hän kehuu sinun ulkonäköäsi, koska hän on hulluna rakastunut sinuun ja sinulle sinä olet kaikkein kaunein tyttö maailmassa. Hän kehuu asioita, joita teet ja kuinka niitä teet, koska hän todella ihailee sinua ja kykyjäsi.

6. Hän välittää sinun perheestäsi ja ystävistäsi

Hän tietää, että he ovat tärkeitä sinulle, siksi hän tekee työtä saadakseen heidät pitämään hänestä. Kuin hän yrittäisi voittaa sinut puolelleen.

Vaikka hän ei pitäisi heistä, hän ei koskaan näytä sinulle sitä ja hän pitää sen omana tietonaan, koska hän rakastaa sinua eikä halua loukata sinua.

7. Hän on siinä sinua varten silloin, kun tarvitset häntä

Yleensä ihmiset, jotka ovat yhdessä pitään, alkavat pitää toisiaan itsestään selvyytenä. Vaikka kun toinen puoliso parisuhteessa tarvitsee apua, toinen ei ota sitä vakavasti, koska uskoo, että toinen pystyy sen käsittelemään itse.

Hän ei toimi näin. Hän näkee, kun olet stressaantunut ja hän tulee luoksesi avuksi. Hän joko vain on siinä sinua varten ja kuuntelee tai antaa sinulle ohjeita, mikä vain toimii sinun parhaaksesi sillä hetkellä.

blog

Wednesday 1st of April 2020

Hey there would you mind stating which blog platform you're using? I'm planning to start my own blog soon but I'm having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

VanitaJuicy

Wednesday 14th of November 2018

Hi. I see that you don't update your site too often. I know that writing content is time consuming and boring. But did you know that there is a tool that allows you to create new articles using existing content (from article directories or other websites from your niche)? And it does it very well. The new posts are unique and pass the copyscape test. Search in google and try: miftolo's tools

youngElton

Wednesday 14th of November 2018

I have noticed you don't monetize your blog, but you can earn extra cash every day. It is very easy even for noobs, if you are interested simply search in gooogle: pandatsor's tools

BestLourdes

Monday 12th of November 2018

I have noticed you don't monetize your page, don't waste your traffic, you can earn extra bucks every month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website