Skip to Content

Hänen Yrityksensä Ovat Heijastuksia Hänen Rakkaudestaan Sinua Kohtaan

Hänen Yrityksensä Ovat Heijastuksia Hänen Rakkaudestaan Sinua Kohtaan

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa annat kaikkesi koko sydämestäsi jollekin, joka ei vastaa siihen?

Tilanteessa, jossa panostat kaiken energiasi parisuhteeseen jonkun kanssa, joka ei antanut sinulle mitään takaisin?

Oletko koskaan odottanut jotain näkemään vaivaa sinuun ja näyttänyt sinulle, että hän välittää?

Oletko koskaan pitänyt kiinni jostain tietäen, että sinun tulisi päästää hänet menemään ja tietäen, että he eivät koskaan tulisi antamaan sinulle tarvitsemaasi rakkautta?

No, minä olen ja voin kertoa sinulle, että se on pahin tunne maailmassa. Sinä jatkat yrittämistä miehen kanssa, joka sanoo rakastavansa sinua, mutta käyttäytyy, kuin häntä ei voisi vähempää kiinnostaa.

Sinä jatkat sellaisen ihmisen priorisoimista, joka ei anna sinulle paikkaa elämässään.

Ja sen sijaan, että saat häneltä rakkautta, saat laimeita tekosyitä ja selityksiä. Sinä saat myöhäisiä puheluita ja anteeksi pyyntöjä.

Sinä saat turhia lupauksia siitä, että asiat tulevat parantumaan ja että hän rakastaa sinua. Tekojen sijaan saat tyhjiä sanoja.

Jos olet koskaan löytänyt itsesi tekemästä jotain tällaista, anna minun kertoa sinulle ohje – jos hän käyttäytyy, kuin hän ei välittäisi sinusta, ala uskoa häntä.

Unohda asiat, joita hän sinulle sanoo, unohda valheellinen toivo, jota hän sinulle antaa. Keskity hänen yrityksiinsä.

Koska hänen vaivannäkönsä ovat ainoa heijastus hänen rakkaudestaan sinua kohtaan.

Energia, jonka hän panostaa tähän parisuhteeseen on heijastus hänen kiinnostuksestaan sinua kohtaan.

Aika ja kärsivällisyys, jonka hän antaa sinulle on heijastus hänen tunteistaan sinua kohtaan. Ikävä loukata sinua, mutta kaikki muu on sontaa.

Ja tämä on viimeinen asia, mitä ansaitset keneltäkään. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi jahdaten jotain miestä, joka ei tiedä, mitä hän haluaa.

Sinun ei tarvitse odottaa ketään valitsemaan sinua ja tulemaan järkiinsä. Sinun ei tarvitse välittää jostain, joka vain johdattaa sinua harhaan eikä anna itseään sinulle kokonaan.

Sinun ei tarvitse antaa koko sydäntäsi jollekin, joka voi antaa sinulle vain puolet omastaan.

Joten ole kiltti, ymmärrä arvosi ja kävele pois tämän miehen luota, joka ei selvästikään ansaitse sinua. Lopeta priorisoimasta sellaista, joka ei aseta sinua prioriteettilistansa kärkipäähän.

Lopeta antamasta aikaasi sellaiselle, joka on aina liian kiireinen sinulle. Lopeta välittämästä miehestä, joka rakastaa vain itseään.

Sen sijaan, että valitset hänet, valitse itsesi. Sen sijaan, että rakastat häntä, ala rakastaa itseäsi oikealla tavalla.

Ja sen sijaan, että yrität löytää hänen hyvät puolensa, keskity sinun omaan arvoosi.

Sinun on aika alkaa kunnioittamaan omaa aikaasi, energiaasi ja yrityksiäsi. Ja on aika lopettaa tuhlaamasta niitä vääriin ihmisiin, jotka eivät koskaan vastaa niihin ja jotka eivät koskaan arvosta kaikkea sitä, mitä heidän eteensä teet.

Koska sinä et ole toisiksi paras ja sinun tulee ymmärtää se. Sinä tarvitset miehen, jonka silmät kohdistuvat vain sinuun.

Miehen, joka ei tarjoa sinulle vain rakkautensa murusia. Miehen, joka antaa jakamattoman huomionsa sinulle kaiken aikaa.

Miehen, joka ei saa sinua kyseenalaistamaan hänen aikeitaan. Miehen, joka tietää, kuinka kunnioittaa sinua ja joka on enemmän kuin onnellinen saadessaan sinut elämäänsä.

Sinä ansaitset miehen, joka antaa sinulle koko sydämensä.

Ja sinä et ehkä tiedä tätä, mutta tämä mies on olemassa ja hän tulee elämääsi. Ja hän saa sinut ymmärtämään, että kaikki muu oli vain vähempään tyytymistä.

Joten lopeta vähempään tyytyminen ja irrota sellaisesta, joka ei ole tarpeeksi. Näe itsesi sellaisena, kuin olet ja näe oikea arvosi.

Lopeta välittämästä tästä miehestä ja siirry elämässäsi eteenpäin, kuin häntä ei olisi koskaan ollutkaan.

Koska se on sitä, mitä hän oikeasti ansaitsee ja olet itsellesi tämän velkaa.