Skip to Content

9 Merkkiä Siitä, Että Hänellä On Syvempiä Tunteita Sinua Kohtaan, Vaikkei Hän Ole Koskaan Sanonut Sitä

9 Merkkiä Siitä, Että Hänellä On Syvempiä Tunteita Sinua Kohtaan, Vaikkei Hän Ole Koskaan Sanonut Sitä

On melkein kuin miesten sisällä olisi jotain, joka estää heitä puhumasta tunteistaan.

Näyttää siltä, että he pelkäävät jonkin verran sanoa: “Rakastan sinua”, vaikka useimmat heistä eivät sitä myöntäisikään.

Luulen, että heidät on vain johdotettu eri tavalla. Tai ehkä he pelkäävät vielä enemmän loukkaantumista kuin naiset.

He eivät halua purkaa tunteitaan ennen kuin ovat niistä 100-prosenttisen varmoja tai ennen kuin tuntevat olonsa riittävän turvalliseksi.

Mutta yksi asia, joka on parempi kuin tunteista puhuminen, on niiden näyttäminen, niiden paljastaminen teoilla, ja miehet ovat siinä mestareita.

On aina tärkeämpää, mitä mies tekee kuin mitä hän sanoo. Sanoja voi taivutella, mutta teot ovat aina totuudenmukaisia.

Jos hänellä on todella syvempiä tunteita sinua kohtaan kuin hän antaa ymmärtää, hän varmasti vastaa useimpia alla luetelluista merkeistä:

1. Kaikki on hänen kosketuksessaan, suudelmassaan, tavassa, jolla hän katsoo sinua…

Hän tuijottaa pisamia nenässäsi, koska pitää niitä ihastuttavina. Hän laittaa hiuksesi korvan taakse, jotta hän näkee paremmin hymynaamasi.

Hän vetää sinut lähelleen, kun hän tuntee hellyyttä sinua kohtaan jonkin sanomasi vuoksi. Hän halaa ja suutelee sinua usein, ja se on intensiivistä.

Hän ei voi pitää silmiään erossa sinusta, olipa ympärilläsi ketä tahansa. Hän katsoo sinua kuin olisit maailman kaunein nainen. Tarvitseeko minun sanoa lisää?

2. Hän jakaa kanssasi paljon

Hän kyselee sinulta päiväsi kuulumisia ja kertoo aina, miten hänen päivänsä meni. Hän haluaa tietää elämästäsi, koska olet iso osa sitä.

Hän kertoo sinulle päivästään, ongelmistaan, menneisyydestään, unelmistaan ja ajatuksistaan, koska merkitset hänelle paljon ja olet jo hänen sydämessään.

3. Hän pyrkii pitämään yhteyttä

Hän osoittaa rakkautensa sinulle joka aamu yksinkertaisesti haluamalla tietää, nukuitko hyvin. Hän osoittaa sen joka ilta lähettämällä sinulle yksinkertaisen tekstiviestin hyvänyönsuukon kera.

Tekemällä näitä yksinkertaisia asioita hän kertoo sinulle, että olet hänen mielessään ja että hän ei voisi kuvitella aamujaan tai öitään ilman sinua.

4. Hän antaa sinulle aikaansa

Ilman, että sinun tarvitsee edes pyytää sitä. Hän löytää aina aikaa viettää aikaa kanssasi riippumatta siitä, kuinka kiireinen hän on.

Hän antaa sinulle ymmärtää, että olet tärkeä. Näet selvästi, että hän ei malta odottaa, että voi olla kanssasi.

Sillä ei ole väliä, mitä teette tai kuinka kauan, kunhan olette yhdessä, se on hauskaa ja onnellista koko ajan.

5. Hän on kiinnostunut pienistä suurista asioista

Hän osoittaa sinulle välittävänsä, kun hän tulee koputtamaan ovellesi noutokana-keittoa, kun olet sairas.

Jos hän ei voi tehdä sitä, hän ainakin tekstaa tarkistamaan, miten voit.

Hän muistaa kaikki tarinat, joita olet kertonut hänelle. Hän kysyy sinulta asioita – yksityisiä, henkilökohtaisia asioita.

Hän muistaa, miten juot kahvisi ja miksi et pidä ananaksesta pizzassa.

Hän muistaa, koska hän kiinnittää huomiota siihen, johon hän on rakastunut.

6. Hän ei piilottele sinua

Päinvastoin, hän on ylpeä siitä, että olet hänen elämässään. Olet jo tavannut joitakin hänen ystäviään, ja hän esittelee sinut aina tyttöystävänään, vaikka se aiheuttaisi punoitusta hänen poskillaan.

Hän julkaisee kuvia kanssasi sosiaalisen median tileillään.

Eikä sillä ole väliä, onko se yksi kuva vai tonneittain – rakkautta ei voi mitata tuolla tavalla. Olennaista on, ettei hän piilottele sinua elämänsä ihmisiltä, ei edes virtuaalisilta.

7. Hän pysyy rinnallasi, tapahtui mitä tahansa

Hän on paikalla, kun olet surullinen. Hän ei juokse kukkuloille, kun asiat ovat sinulle vaikeita. Hän pysyy ja tukee. Hän tietää, että kaikki ei voi olla aina täydellistä.

Hän ei peräänny, kun olet vihainen hänelle tai kun teillä oli juuri riita. Hän tekee aina parhaansa puhuakseen asiat läpi ja ratkaistakseen kaikki ongelmat, joita sinulla saattaa olla.

Jos hän tajuaa olleensa väärässä, hän pyytää ongelmitta anteeksi ja tekee parhaansa, jotta hän ei toista mitään, mikä on loukannut sinua.

8. Hän odottaa innolla tiettyjä asioita tulevaisuudessa

Hän puhuu konsertista tai elokuvan ensi-illasta muutaman kuukauden päästä. Hän puhuu sinulle kesä- tai talvilomasta ja siitä, minne haluaisit mennä.

Hän tekee etukäteen suunnitelmia jopa ensi viikon illallisesta. Hän pyrkii osoittamaan sinulle, että hän näkee sinut rinnallaan pitkällä aikavälillä.

9. Hän itse asiassa kertoo sinulle paljon – sinun täytyy vain pysähtyä ja huomata

Jos hän tekee suurimman osan edellä luetelluista asioista, olet yksi onnekkaista. Hän saa sinut tuntemaan rakkautensa, ja se on jotain voimakkaampaa kuin kaikki maailman sanat.

Ja kun ajattelet asiaa, pelkkä tunteistaan puhuminen tuntuu niin tavalliselta ja yksinkertaiselta. Tämä on kymmenen kertaa parempi.