Skip to Content

7 Yleisintä Syytä, Miksi Naiset Rakastuvat Pois

7 Yleisintä Syytä, Miksi Naiset Rakastuvat Pois

Useimmat naiset eivät pidä rakkautta elämänsä ohimenevänä asiana. He taistelevat pitkään ja hartaasti pitääkseen rakkauden elossa ja saadakseen asiat toimimaan.

Mutta se ei ole pelkästään heistä kiinni. Rakkaus ilman vastavuoroisuutta ja ilman hoivaa on pakko hiipua.

He harvoin menettävät rakkautensa yhtäkkiä. Useimmille naisille se on asteittainen prosessi, josta he eivät yleensä ole tietoisia.

Se hiipii heihin pikkuhiljaa, kun he ovat kuluttaneet jokaisen atomillisen voimansa johonkuhun, joka ei näe heitä sellaisena kuin he todella ovat.

Kun tarkastelen aiempia suhteitani, melkein yksikään niistä ei päättynyt yhden suuren syyn takia.

Oli miljoonia pieniä syitä, jotka kasautuivat ajan mittaan ja tappoivat kaiken rakkauden, joka oli olemassa.

Kun tutkin asiaa perusteellisesti, tajusin, että monet naiset ovat samaa mieltä kanssani. Ja vaikka on monia syitä, miksi naiset eroavat rakkaudesta, tässä ovat yleisimmät niistä:

1. Rakkaus hiipui kyynelten kautta

Kyyneleet ovat voimakkaita. Niillä on todella puhdistava vaikutus silmiin ja ne auttavat poistamaan ne ruusunpunaiset lasit, jotka useimmilla meistä on päällään rakastuessamme.

Jatkuvaa epäkunnioitusta, huomion puutetta, huonoa kohtelua ja jopa hyväksikäyttöä siedetään rakkauden vuoksi.

Mutta kun nainen tajuaa, että hän itki parempaa osaa suhteestaan läpi ja että hän ei voi enää sietää kaikkia huonoja asioita, hän on poissa eikä tule takaisin.

2. Särkynyt luottamus

Nopein tapa menettää nainen on valehtelemalla ja pettämällä. Jos mies pystyy siihen suhteen alkuvaiheessa, kuvittele, millainen hän on myöhemmin.

Jos tiedämme jotain rakkaudesta, tiedämme, että sen perusta perustuu luottamukseen.

Ja jos nuo perustukset horjuvat, niitä on lähes mahdotonta korjata.

3. Väsynyt olemaan prioriteettilistan pohjalla

Tämän useimmat naiset antavat helposti ja toistuvasti anteeksi, kunnes he eivät vain pysty enää.

He ajattelevat jatkuvasti: “Mitä sitten, jos hän perui suunnitelmamme viime hetkellä, mitä sitten, jos hän ei tekstaa koko päivänä, mitä sitten, jos näemme toisiamme vain kerran sinisessä kuussa, mitä sitten, jos en muista, milloin hän viimeksi sanoi minulle jotain mukavaa tai sai minut tuntemaan itseni tärkeäksi”.

On niin paljon muitakin mitä jos -tilanteita, niin monta kertaa he katsovat jonkin asian ohi ja antavat anteeksi kaikesta loukkaantumisesta huolimatta.

Eräänä päivänä he eivät voi enää antaa anteeksi, koska millään tekosyillä ei ole väliä ja kaikki heidän ponnistelunsa ovat olleet turhia, kun mies pelaa heidän rakkautensa pois.

4. Kemia on olematonta

On normaalia, kun kuherruskuukausivaihe on ohi, että kipinä ei ole enää yhtä vahva kuin ennen, mutta sinun pitäisi silti tuntea jonkinlaista yhteyttä kumppaniasi kohtaan.

Monet naiset rakastuvat pois, koska poikaystävä on nyt vain heidän kämppiksensä. Hänestä tulee joku, jonka kanssa he asuvat yhdessä, mutta ei mitään muuta.

He eivät voi olla tuntematta, että he tyytyvät elämään ilman rakkautta. Sekä kemia että rakkaus voivat kadota ilman molemminpuolisia ponnisteluja.

5. Mustasukkaisuuden tukahduttama

Mustasukkaisuus ei voi pakottaa rakkautta naisista ulos. Jos kumppanisi ei kestä olla muutamaa sekuntia kauempaa ilman sinua, jos hän tarkistaa sinut joka päivä joka minuutti ja jos hän ei kestä muiden miesten läsnäoloa lähelläsi (tai luoja paratkoon, jos sinulla on miespuolisia ystäviä, hän sekoaisi täysin), se voi olla hyvin uuvuttavaa.

Puhumattakaan siitä, että suhteet liian mustasukkaisiin ihmisiin ovat äärimmäisen epäterveellisiä.

Ei ole väliä, kuinka paljon rakkautta ja ymmärrystä naisella on miestä kohtaan, ajan myötä mies tukahduttaa kaiken sen mustasukkaisuudellaan.

6. Jatkuvien riitojen uuvuttama

Kun kaksi ihmistä ei sovi yhteen, he riitelevät kaikesta. Useimmat naiset ovat innokkaita yrittämään selvittää asioita, löytämään yhteisen sävelen ja tekemään kompromisseja.

Mutta jos hänen kumppaninsa ei ole samaa mieltä, jos häntä kiinnostaa enemmän hyvän argumentin tekeminen siitä, voittaako vai häviääkö hän riidan, hän menettää naisensa rakkauden prosessissa.

7. Näkymättömyyden tunne

Tämä on yksi naisten yleisimmistä deal-breakereista. He antavat parisuhteessa kaiken, mitä heillä on, ja kaiken, mitä he ovat, mutta heidän ponnistelunsa jäävät näkemättä.

Heitä pidetään itsestäänselvyyksinä ja aliarvostettuina. Heiltä puuttuu tuki, kiintymys, huomio ja todellinen rakkaus kumppaniltaan.

Kun kaikki suhteessa on yksipuolista, kuka voisi syyttää naista siitä, että hän on rakastunut?