Skip to Content

7 Asiaa, Joita Itsenäiset Naiset Haluavat Mieheltä

7 Asiaa, Joita Itsenäiset Naiset Haluavat Mieheltä

Itsenäisen naisen kanssa yhdessä oleminen voi olla elämäsi paras parisuhde, jos tiedät, kuinka heitä kohdella oikein.

Mutta valitettavasti miehet vaikuttavat olevan peloissaan näiden naisten lähellä, joten he yrittävät venyttää itseään mukana, kunnes päättävät lopettaa.

Itsenäisen naisen kanssa seurustelun juttu on se, että sinun tulee pitää mielessäsi, että hän ei tarvitse sinua ollakseen kokonainen; hän on jo.

Mutta hän haluaa sinut parhaaksi ystäväkseen, rakastajakseen ja seurakseen loppuelämäkseen ja ei ole suurempaa kunniaa kuin olla se – kun sellainen ihminen, joka on täysin tyytyväinen itseensä, haluaa sinut hänen elämäänsä.

Joten pitääksesi itsenäisen naisesi onnellisena ja elää tuo mahtava parisuhde täysillä, lue lista asioista, joita itsenäinen nainen haluaa hänen mieheltään.

Ja löytääksesi keino saavuttaa kuka tahansa nainen, klikkaa tästä: https://www.hypnosisdownloads.com/10-steps/attract-women

1. Kunniotus

Me haluamme sinun kunnioittavan omaa aikaamme, omia mielipiteitämme ja omia tunteitamme. Jos parisuhteessa ei ole kunnioitusta, me emme totisesti jää siihen.

Se on yksinkertaista. Arvostamme itseämme ja me olemme käyneet läpi helvetin ollaksemme paras versio itsestämme ja aina on tilaa parannukselle.

Mutta jos vähättelet mielipiteitämme ja tarpeitamme, vain koska ajattelet sinun näkökulmasi olevan ainoa oikea, sinut jätetään yksin miettimään näkökulmiasi ja lämmittämään itse sänkysi.

2. Aika

Me tarvitsemme aikaa. Kemiasta, yhteydestä ja vahvasta vetovoimasta huolimatta me emme todellakaan päästä sinua sisälle nopeasti. Meidän tulee olla varma siitä, että olet meidän aikamme ja rakkautemme arvoinen.

Olemme oppineet hoitamaan elämämme itse ja jonkun sisälle päästäminen on todella pelottavaa. Joten ole kärsivällinen ja anna meille aikaa selvittää, oletko oikeanlainen.

3. Myötätunto

Vaikka vaikutamme kylmiltä ja etäisiltä, me emme sitä todellakaan ole. On olemassa syy, miksi olemme sulkeneet tunteemme ja on olemassa syy, miksi olemme rakentaneet muurit.

Joten päästääksemme sinut sisälle, sinun tulee näyttää, että välität. Sanat eivät tarkoita mitään, jos teot eivät niitä seuraa. Näytä myötätuntosi, näytä rakkautesi.

Luota meihin, ei ole mitään seksikkäämpää, kuin oikea, raaka tunne ja rakkaus.

4. Vapaus

Tätä emme vain halua, tämä on jotain, mitä me todellakin tarvitsemme. Me tarvitsemme aikaa olla yksin ja se ei tarkoita sitä, ettemme rakastaisi sinua tai olisimme kyllästyneitä sinuun.

Se vain tarkoittaa sitä, että me tarvitsemme sen pitääksemme itsemme koossa, sulkeutuaksemme ja noustaksemme takaisin satulaan.

Kun tajuat, ettemme petä sinua tai ajelehdi pakoon sillä välin, kun otamme oman aikamme, me tulemme rakastamaan sinua entistäkin enemmän.

5. Rehellisyys ja aitous

Ei pelejä, ei mielen manipulointia. Jos me haluaisimme pelata pelejä, me vain lähtisimme ulos ja ottaisimme yhden yön suhteen tai pitäisimme hauskaa jonkun satunnaisen kumppanin kanssa.

Mutta jos olemme tosissamme kiinnostuneita sinusta, sinun tulee olla aito ja rehellinen. Meidän tulee tietää, ettei tämä ole vain yksi uusi haaste sinulle, voittaa itsenäinen nainen itsellesi ja haihtua paikalta.

Meidän tulee tietää, että todella tarkoitat sitä.

6. Rakkaus

Me voimme vieläkin satuttaa itsemme, riippumatta siitä kuinka vahvoja ja itsenäisiä olemme. Me satutamme itsemme joka kerta, kun ajattelet meidän laittavan uramme sinun edellesi.

Loukkaannumme aina kun epäilet rakkauttamme, koska me emme ole mitään sellaista kuin aiemmat tyttöystäväsi. Sinun tulee tietää, että kun rakastamme, rakastamme ehdoitta.

Kun päätämme päästää jonkun sisälle, päästämme hänet sisälle kokonaan. Meidän tapauksessamme ei ole olemassa puolittaista rakkautta ja me emme odota sinulta yhtään sen vähempää kuin itseltämmekään.

Joten ole kiltti ja rakasta meitä ja pidä hyvää huolta sydämistämme, koska ne ovat paljon lempeämpiä miltä ne voivat näyttää.

7. Itsenäiset miehet

Tarvitsemme jonkun, joka ymmärtää meitä. Jonkun, joka ymmärtää, että me emme kaipaa jotain viestittämään meille 24/7 ja viettämään kanssamme jokaisen ikisen vapaa-ajan hetken kanssamme.

Jonkun, joka ymmärtää, että koska me teemme töitä uramme eteen, ei tarkoita sitä, että emme panostaisi parisuhteeseemme. Joku, joka vastaa hehkuumme.

Joku, joka tietää kuinka pitää huolta itsestään eikä odota meitä täyttämään äitinsä saappaita. Me tarvitsemme tasa-arvoisen kumppanin. Miehen, joka tietää, että vaikka olemme kaksi yksilöä, se ei tarkoita sitä, ettemme voisi silti olla yksi.