Skip to Content

25 Merkkiä Siitä, Että Häntä Pelottaa, Kuinka Paljon Hän Sinusta Pitää

25 Merkkiä Siitä, Että Häntä Pelottaa, Kuinka Paljon Hän Sinusta Pitää

Oletko koskaan miettinyt, miksi hän esittää etäistä? Ensimmäisenä ajattelet, että hän ei ole niin kiinnostunut sinusta. Mutta usko minua, asia ei välttämättä ole niin.

Miehet eivät ole kuin me. Useimmat heistä eivät ole tottuneet ilmaisemaan tunteitaan ja he ovat oikeasti peloissaan näistä uusista tunteistaan, joita he ovat pitäneet sisällään.

Miehet ovat vähän kuin: ”Minä olen macho-mies, rakkaus ei voi minua muuttaa!” ja sitten BOOM, yhtäkkiä he huomaavat olevansa täysin rakastuneita sinuun.

Ja pidä mielessäsi, hän ei ole etäinen – hän vain kohtaa uusia tunteitaan ja ehkä hän ei tiedä, kuinka niitä käsitellä. Tämän sanottuani, kiinnitä huomiota siihen, mitä aion sinulle kirjoittaa.

Nämä ovat selviä merkkejä siitä, että hän pitää sinusta, mutta pelkää kuollakseen kuunnella sydämensä ääntä ja antautua.

1. Hän tuijottaa

Tiedäthän sen tunteen, kun vaistoat, että joku katselee sinua? Että hän katselee sinua? Tiedät, että hän tuijottaa sinua ja että hän ajattelee olevansa onnekas, että on saanut sinut.

Kyllä, sinä tiedät ja se tuntuu niiiin hyvältä. Et halua nostaa katsettasi, koska pilaisit sen hetken.

Jos hän ymmärtää, että sinä olet ihastunut häneen, että sinä tiedät hänen katselevan sinua, hän lopettaa, koska häntä pelottaa myöntää sinulle ja itselleen, että hän pitää sinusta.

2. Häntä on satutettu aiemmin

Aina silloin tällöin hän mainitsee, miten häntä on satutettu aiemmin ja hän tekee kaikkensa välttääkseen sen tapahtuvan uudelleen. Se on syy, miksei hän antaudu täysillä suhteeseenne.

Häntä pelottaa, että särjet hänen sydämensä niin kuin hänelle tehtiin aiemmin. Ja se on täysin normaalia. Aseta itsesi hänen kenkiinsä.

Jos mies on särkenyt sydämesi, luottaisitko johonkin toiseen saman tien vai pelaisitko turvallisempaa peliä, kunnes näet kirkkaana mielikuvan, ettei se sama ole tapahtumassa uudelleen?

3. Pitäisikö minun vai eikö minun pitäisi?

Tämä on ilmiselvä merkki siitä, että hän välittää, mutta on peloissaan. Yhtenä hetkenä hän on rakastava, kiltti ja huolehtiva ja seuraavana hetkenä etäinen ja kylmä.

Tämä vaikuttaa joltakin loputtomalta sisäiseltä taistelulta. Päästääkö hän sinut sisälleen vai ei?

Hän lähettää ristiriitaisia merkkejä etkä tiedä, kuinka sinun tulisi reagoida. Jätätkö hänet, koska ajattelet hänen vievän sinua vai jäätkö hänen luokseen tarpeeksi pitkäksi aikaa, jotta hän voi tulla esiin ja sanoa MINÄ PIDÄN SINUSTA! Se päätös on sinun!

4. Hän viettää kanssasi aikaa

Hän vie sinut ulos, kutsuu elokuviin ja niin edespäin. Tämä tarkoittaa, että hän pitää sinusta.

Jos hän ei haluaisi viettää sinun kanssasi aikaa tai haluaisi vaikkapa pelkästään seksiä, hän ei soittaisi sinulle ja haluaisi viettää niin paljon aikaa kanssasi. Hän viihtyy seurassasi, mutta hän ei myönnä sitä sinulle vielä.

5. Hän ei ota ensimmäistä askelta

Olet vakuuttunut, että hän pitää sinusta. Kaikki merkit ovat kristallin kirkkaita, mutta hän ei tee aloitetta. Tiedät, että tämä on totta tavasta, jolla hän katsoo sinua ja tavasta, jolla hän puhuu sinulle.

Niin se on; kun mies pitää sinusta, sinä vain tiedät sen, sinä tunnet sen. Ja kuten jo sanoin, jos hän ei tee siirtoaan siitä huolimatta, että hän oikeasti haluaa sinut, hän on todellakin liian pelokas tekemään niin.

Joku särki hänen sydämensä tai ehkä hän pelkää sinua tai ehkä hän ajattelee sinun olevan liian hyvä hänelle. Kun ymmärrät, mikä näistä syistä on oikea, anna hänen tietää, että on OK lähestyä sinua ja että haluat hänen tekevän niin.

6. Hän on hermostunut sinun lähelläsi

Onko sinulle koskaan tapahtunut niin, että hän möläyttää sinulle asioita tai hän käyttäytyy kummallisesti? Hän on hermostunut jostain, mutta et ole varma mistä.

No, kultaseni, tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta on peloissaan. Hän vain pelkää, että hän tekee tai sanoo jotain, joka pilaisi kaiken.

Hän haluaa tehdä kaiken täydellisesti. Kuin sinun olisi tehtävä jotain, joka on hyvin tärkeää, josta välität kovasti, silloin on normaalia, että tunnet hermostuneisuutta ja kätesi hikoavat, koska väität niin paljon, miten toimit.

Sama hänen kohdallaan, mutta syy hermostuneisuuteen olet sinä.

7. Hänen ystävänsä tietävät sen, mutta sinä et?

Tämä on selkein merkki siitä, että häntä pelottaa se, kuinka paljon hän sinusta pitää. Jos olet ”kuuma puheenaihe” hänen ystäviensä kesken, tyttö, sinä osuit asian kantaan!

Jos hän puhuu sinusta ystävilleen, se tarkoittaa, että hän todella pitää sinusta, koska miehet eivät juttele vakavia tytöistä, joiden kanssa ei eivät suunnittelisi olevansa yhdessä. Jos hänen ystävänsä kertovat tämän sinulle, olet onnen tyttö.

8. Hän punastuu lähelläsi

Tiedän, että kaikki te ajattelette, että vain naiset punastelevat. Väärin! Miehetkin tekevät tätä sellaisten tyttöjen edessä, joista he pitävät.

Jos huomaat hänen punastuvan kertoessaan elämäntarinaansa sinulle, tämä on merkki, että hän pitää sinusta, mutta on liian pelokas myöntämään sitä. Tämä tarkoittaa, että hän todella välittää, mitä ajattelet hänestä ja hän haluaa antaa hyvän vaikutelman itsestään.

Mitä sinun tulee tehdä, on yrittää saada hänet tuntemaan itsensä mukavaksi ja kysellä häneltä kysymyksiä. Se ohjaa ensimmäisiä treffejänne oikeaan suuntaan!

9. Hän hikoilee

Meillä kaikilla on tapana hieman hikoilla, kun kohtaamme jonkun uuden asian, joten voit vain kuvitella, kuinka miehesi on hermostuksissaan ja hikoilee ensimmäisillä treffeillänne. Hän yrittää olla paras versio itsestään sinun edessäsi, mutta samaan aikaan, hänestä näkyy kaikki hermostuneisuuden merkit.

Älä ole hänelle liian kova. Yritä rauhoittaa häntä hymyilemällä hänen vitseilleen ja kysymällä uusia asioita hänestä.

Hän vain osoittaa merkkejä siitä, että hän välittää sinusta, mutta on liian peloissaan myöntämään sitä. Kunnioita tätä. Ehkä hän on kuitenkin sielunkumppanisi.

10. Hän on sinulle kohtelias

Tiedätte kaikki, mitä tämä tarkoittaa. Jos mies on sinulle kohtelias, se on merkki siitä, että hän pitää sinusta.

Hän tekee tämän, jotta voi nähdä sinun reaktiosi. Ja myönnä se, se tuntuu hyvältä, kun mies, jonka kanssa olet treffeillä, kertoo sinulle, kuinka hyvältä näytät tiukassa mekossasi.

Voi, voisin kuunnella sitä koko päivän. Entä sinä?

11. Hän avaa sinulle oven

Tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta myös merkki siitä, että miehesi on oikea herrasmies. Myönnetään se naiset – tuollaisia herrasmiehiä ei ole enää paljoa olemassa.

Kaikki miehet ympärillämme ovat vain moukkia, jotka haluavat sänkyyn. Jos miehesi tekee tämän ensimmäisillä treffeillänne ja kaikilla myöhemmilläkin, voit ajatella itseäsi onnekkaaksi, koska hänestä kannattaa pitää kiinni.

12. Hän nauraa sinun vitseillesi

Sinun ei tarvitse edes olla hyvä vitsinkertoja, hän nauraa niille silti. Tämä on todistettu merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta on liian pelokas sitä myöntämään.

Hän pyrkii luomaan miellyttävän ilmapiirin teille kahdelle ja nauraa vitseillesi ensimmäisenä askeleena kohti sitä. Jos saat positiivista palautetta, pystyt rentoutumaan ja nauttimaan loppuillasta.

Jotkut ihmiset vain on luotu saamaan päivämme onnistuneeksi, eikö vain?

13. Hän kuuntelee ongelmiasi

Mies, joka kuuntelee sinua, kun kerrot elämäsi ongelmista, on lopulta hyvä puoliso. Tämä on merkki siitä, että hän välittää sinusta, mutta on liian pelokas myöntämään sitä, koska hän pelkää sinun säikähtävän.

Hän vain näyttää, että mitä tahansa tapahtuu, hän on siinä sinua varten ja suojelee sinua pahoilta ihmisiltä ja asioilta. Sinä olet siunattu, kun sinulla on tällainen mies elämässäsi, joten varmista, että tuet häntä myös.

14. Hän katkaisee katsekontaktin

Kehonkieli on hyvin tärkeää, jos me vasta alamme tapailla jotain, niissä hetkissä, kun emme tiedä, pitääkö mies meistä vai ei. Jos huomaat hänen katselevan sinua ja yhtäkkiä hän katkaisee katsekontaktin, se on selvä merkki, että hän pitää sinusta, mutta on liian pelokas kertomaan sitä sinulle.

Totta puhuen, ehkä hänellä ei ole koskaan tarpeeksi rohkeutta kertoa niitä sanoja sinulle suoraan. Ehkä hänestä tuntuu paljon paremmalta, jos hän viestittää sinulle, että hän rakastaa ja välittää sinusta.

Tämä on merkki tosirakkaudesta, mutta merkki siitä, että hän on vielä hermostunut lähelläsi. Uskoisin sinun tietävän hyviä keinoja saada hänet rentoutumaan, eikö vain?

15. Hän ei pyydä sinua ulos

Luultavasti ajattelet, että tämä ei voi olla merkki siitä, että hän pitää sinusta, eikö vain? Kuulkaas tyttöni, sinun on ymmärrettävä, että joskus parhaat miehet ovat niitä ujoja.

Ehkä hän on yrittänyt pyytää sinua ulos jo päiviä, mutta jotenkin hän ei löydä oikeaa hetkeä sille. Älä ohita häntä listaltasi saman tien.

Anna hänelle mahdollisuus. Ehkä hän on suloisin mies, jonka koskaan tapaat. JA ehkä hän tekee sinusta maailman onnellisimman naisen.

16. Hän käyttäytyy suojelevasti

Jos sinulla on ongelma, hän yrittää jopa mahdottomia ratkaistakseen sen; tällä tavoin hän osoittaa rakkauttaan sinulle. Tämä on yksi selvimmistä merkeistä, että hän rakastaa sinua.

Hän vain tarvitsee hieman aikaa saadakseen tunteensa järjestykseen. Ja luota minuun, se vie paljon enemmän aikaa oikeasti myöntää, että hän rakastaa sinua.

Miehet ovat sellaisia, meidän tulee ymmärtää sitä. Mutta hei, siksi me pidämme heistä!

17. Hän viestittää sinulle

Mies, joka pitää sinusta, haluaa tietää, miten päiväsi sujui. Ehkä hän viestittää sinulle toivottaakseen hyvää huomenta ja ehkä hän jopa pyytää sinua aamupalalle taukosi aikana.

Juttu on siinä, että hän haluaa viettää kanssasi niin paljon aikaa, kuin mahdollista. Tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta on liian peloissaan myöntääkseen sitä.

Hän vain haluaa tuntea sinut paremmin ennen kuin uskaltaa sanoa sinulle nuo kolme kauneinta sanaa: ”Minä rakastan sinua!”

18. Hän käyttäytyy mustasukkaisesti, kun toinen mies on sinun lähelläsi

Vaikka te kaksi ette olisi virallisesti pari, hän on mustasukkainen, kun toinen mies lähestyy sinua. Hän näkee mahdollisen ihailijan, eikä se ole hänelle ok.

Hän yrittää suojella sinua kaikilta noilta ihailevilta katseilta ja haluaa sinun olevan vain hänen tyttönsä. Tämä on merkki siitä, kuinka paljon hän sinusta pitää, mutta pelkää myöntää sitä.

Hän mieluummin ajaa nuo muut miehet pois sinun ympäriltäsi kuin myöntää tunteensa. Mitä voin sanoa, miehet ovat monimutkaisia.

19. Hän ei asettanut etikettiä suhteellenne, mutta on päivänselvää, että hän pitää sinusta, koska hän katsoo sinua sillä tavalla

Kun olet hänen lähellään, hänellä on aina nuo koiranpentu-silmät eikä hän saa katsettaan sinusta irti. Hän ajattelee sinun olevan täydellinen nainen ja hän haluaa sinut osaksi elämäänsä.

Hän rakastaa hymyäsi, silmiäsi ja suloista ääntäsi. Itse asiassa, tämä mies on korviaan myöten rakastunut sinuun, mutta on liian pelokas myöntämään sitä edes itselleen.

20. Hän ei mainitse muita naisia

Vaikuttaa siltä, että hän on löytänyt sen, mitä on etsinyt eikä hänellä ole mitään tarvetta mainita muita naisia. Itse asiassa, hän on tällä hetkellä kiinnostunut vain sinusta eikä hän mahda itselleen mitään.

Hänen ystävänsä kiusoittelevat häntä, mutta hän ei välitä siitä tippaakaan. Hän haluaa elämäänsä vain yhden naisen ja se nainen olet sinä!

21. Hän antaa sinulle kaiken tukensa

Milloin tahansa sinulla on ongelma tai vain kohtaat vaikean vaiheen elämässäsi, hän on siinä antamassa sinulle lohtua.

Hän tietää, että se on hyvin tärkeää tulla rakastetuksi, joten hän tekee parhaansa ollakseen kanssasi silloin, kun häntä tarvitset. Hän on totisesti mies, johon voit luottaa ja hän tekee kaiken vuoksesi.

22. Hän kiinnittää huomiota yksityiskohtiin

Jos hän muistaa koirasi nimen tai viime kerran, kun olit lomalla, se tarkoittaa sitä, että hänellä on tunteita sinua kohtaan.

Jos mies ei ole kiinnostunut sinusta, hän ei edes yritä muistaa tuollaisia asioita, muta tämä on selvä merkki, että merkitset hänelle paljon ja hän on tosissaan kiinnostunut sinusta.

23. Hänen ystävänsä paljastavat hänen salaisuutensa

Jos hänen ystävänsä kertovat, että hän pitää sinusta, silloin ei ole epäilystäkään siitä, että se on totta. Hän kertoo ystävilleen, jos hän pitää jostain ja tässä tapauksessa se henkilö olet sinä.

Joten, se on nyt sinusta kiinni, annatko hänelle mahdollisuuden vai rikotko hänen särkyvän sydämensä. P.S. Toivottavasti et ole niin sieluton.

24. Hän on surullinen, jos sinä olet surullinen

Jos olet surullinen jostain, mitä sinulle on tapahtunut, hän jakaa surusi. Jos hän pitää sinusta, hän ei pysty olemaan onnellinen ja nauramaan, jos sinä olet masentunut ja surullinen.

Tämä on mies, joka todella välittää tytöstä, josta pitää ja hän on varmasti mahdollisuuden antamisen arvoinen. Mainittakoon vielä, että hän on aviomies-materiaalia ja että hän todennäköisesti tekee kaikkensa tehdäkseen sinusta onnellisimman naisen ikinä.

25. Hän kertoo pitävänsä sinusta

Hän ei enää pysty olla olematta kanssasi koko ajan, antaa sinun olla tietämättä hänen oikeista tunteistaan, joten hän rikkoo jään ja myöntää sen sinulle. Hän kertoo sinulle, että on sinusta kiinnostunut ja olisi imarreltu, jos antaisit hänelle mahdollisuuden.

Hän pitää sinusta niin paljon, että unohtaa kuinka ujo hän on naisen vieressä. Eikä minun tarvitse kertoa sinulle, että tämä on kaikkein selkein merkki siitä, että hän todellakin tuntee kovasti sinua kohtaan, eikö vain?

Tässä on vain joitain merkkejä siitä, että hän pitää sinusta, mutta on peloissaan. Paras tapa ottaa selvää siitä, pitääkö mies sinusta, on kysyä sitä häneltä.

Mutta jos et ole tarpeeksi rohkea tehdäksesi sitä, voit luottaa joihinkin todistettuihin merkkeihin miesten mielenkiinnosta.

Viimeisimpänä, että sinä tunnet, onko hän oikeasti ihastunut sinuun vai ei. Tämä voi auttaa sinua, jos sinulla on vaikeuksia päättää, pitääkö hän sinusta vai ei.

Jos olet täysin varma siitä, että hän PITÄÄ sinusta, odottele vielä hetki ja hän murtaa muurinsa ja vapauttaa tunteensa. Se on vain ajan kysymys!