Skip to Content

Voiko Mies Nukkua Naisen Kanssa Kehittämättä Tunteita?

Voiko Mies Nukkua Naisen Kanssa Kehittämättä Tunteita?

Oletko keskellä uutta seurustelua tai uutta ystävää, jolla on etuja, ja tunnet rakastuvasi? Mutta entä hän? Olet kysynyt itseltäsi: Voiko mies maata naisen kanssa ilman, että hänelle kehittyy tunteita? Ja niin olet päätynyt tähän.

Yritän vastata kysymykseesi yksinkertaisimmalla tavalla ja samalla antaa sinulle muutamia ohjeita siitä, mitä tehdä ja miten toimia. Älä tietenkään unohda, että kaikki miehet eivät ole samanlaisia.

Joten, mitä tahansa vastausta uskotkin hänen olevan, se voi aina olla erilainen. Tunteet ovat monimutkaisia asioita, emmekä voi hallita niitä. Pidä se mielessäsi ja jatka haluamallasi tavalla.

4 Vastausta: Voiko mies maata naisen kanssa ilman tunteiden kehittymistä?

Voiko mies maata naisen kanssa kehittämättä tunteita? No, vastaus riippuu siitä, millaisen miehen kanssa olet tekemisissä. Tämän mukaan tähän kysymykseen on olemassa muutamia mahdollisia vastauksia:

1. Kyllä

Hän huomasi sinut ja halusi heti seksisuhteen kanssasi. Onneksi sinäkin olit siihen valmis, koska et halua nyt sitoutua emotionaalisesti mihinkään. Mutta nyt tunnet tunteita nousevan. Hän ei tunne mitään. Miksi näin on?

Mies voi maata naisen kanssa kehittämättä tunteita häntä kohtaan. Tämä johtuu siitä, että hänellä ei ole samoja tunnetarpeita kuin naisilla. Miesten aivot on kytketty eri tavalla kuin naisten, eivätkä he tarvitse kontaktia toiseen ihmiseen tunteakseen olonsa tyydytetyksi.

Se voi johtua siitä, että nykyajan deittailukulttuurista on tullut niin monimutkaista ja miesten seksuaalinen halu on niin helposti stimuloitavissa pornografian tai muun median avulla, mikä johtaa siihen, että heillä on vähemmän tarvetta läheisyyteen suhteissaan.

2. Ei

On tosiasia, että useimmat miehet eivät voi maata naisten kanssa ilman, että heille kehittyy tunteita. He eivät ehkä myönnä sitä, mutta syvällä sisimmässään he tietävät sen. On vaikea olla muodostamatta tunnesidettä, sillä mies haluaa vain jonkun olevan tukenaan. Tarkoitan, kukapa ei haluaisi?

Jos näin on miehesi kohdalla, olet onnekas, sillä se tarkoittaa, että voit muodostaa hänen kanssaan suhteen. Kun hän kehittää syvempiä tunteita, voit varmasti tehdä tästä seksisuhteesta pitkäaikaisen tunnesuhteen.

Hän on rakastunut sinuun ja haluaa tehdä sinut onnelliseksi. Hän ei ehkä sano näitä sanoja ääneen, mutta hän tuntee ne sydämessään ja sielussaan. Tämä on merkki siitä, että hän haluaa tehdä sinusta tyttöystävänsä ja on jo muodostanut tunnesiteen.

3. Satunnaisesti

Ajattele miestä, joka vain kukoistaa naisen huomiosta. Hän on mies, joka on aina naisten ympäröimä. Joidenkin kanssa hän on muodostanut seksisuhteen yhden illan juttujen tai friends with benefits -järjestelyjen kautta.

Tämä mies muuttaa satunnaisesti satunnaisen seksitilanteen tunnesuhteeksi. Näin ei tietenkään tapahdu usein, joten hänen vastauksensa on, että hän vain joskus nappaa tunteita. Sanomattakin on selvää, että useimmat näistä suhteista ovat lyhytaikaisia.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle? No, sen, että hänellä on paljon kumppaneita, olisi pitänyt kertoa sinulle, ettei hänen kanssaan kannata pelleillä. Mikä on pahempaa? Se, että hän hyppii kumppanista toiseen ja suhteesta toiseen silmänräpäyksessä, pitäisi pitää sinut varmasti kaukana hänestä.

4. Lopulta

Hän halusi vain pitää hauskaa, siinä kaikki. Mutta mitä enemmän aikaa hän vietti hänen kanssaan, sitä enemmän hän piti hänestä ja sitä vahvemmiksi hänen tunteensa muuttuivat. Hän ei voi välttyä tältä tunteelta nyt, kun hän on ollut niin syvästi tekemisissä naisen kanssa.

Oli väistämätöntä, että hänelle kehittyisi lopulta tunteita häntä kohtaan. Sama tapahtuu sinullekin. Kokemukseni mukaan mitä pidempään olet satunnaisessa suhteessa, sitä suurempi mahdollisuus on, että saat tunteita kyseistä henkilöä kohtaan.

Mistä tiedät, että niin tapahtuu? Hän alkaa viettää enemmän aikaa kanssasi, kutsuu sinua kauniiksi tai erityiseksi. Tunnet sen, koska hän muuttuu yhdessä sen kanssa, että hän ei ole paikalla vain seksin vuoksi. Ei, hän on siellä myös sinua varten.

Mitä satunnainen seksi tarkoittaa pojille…

Miehillä voi olla fyysinen suhde ilman tunteiden kehittymistä, koska heidät on ohjelmoitu etsimään naisia. Miehet on ohjelmoitu löytämään viehättäviä naisia ja tuntemaan yhteyttä heihin, minkä vuoksi seksi on jotain, josta miehet voivat nauttia hetkessä.

Ei tarvitse tuntea oloaan noloksi, jos haluaa olla jonkun kanssa vain fyysisessä suhteessa eikä mennä pidemmälle romanttiseen suhteeseen. Kaikki naiset eivät tietenkään halua samaa. Muista, että fyysinen läheisyys on vain yksi läheisyyden laji.

Fyysinen läheisyys ilman tunteita voi olla terve ja erittäin toivottava kokemus. On kuitenkin tapauksia, joissa se voi olla myös vahingollista.

Monet miehet eivät näe tunteiden kehittämisen merkitystä parisuhteessa, koska he ajattelevat, ettei miesten pitäisi käyttäytyä niin. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että fyysinen läheisyys ilman tunnesiteitä voi vaikuttaa negatiivisesti molempiin kumppaneihin pitkällä aikavälillä.

Joka tapauksessa miehet katsovat seksielämäänsä hyvinvointina. Siksi he voivat olla seksisuhteessa ilman tunnesiteen muodostamista, kun taas useimmille naisille tämä on vaikeaa.

Ajatus fyysisestä suhteesta ilman tunteiden kehittymistä ei ole uusi. Tämä ajatus on kuitenkin viime aikoina yleistynyt sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka etsivät seksikumppania mutta eivät halua kehittää tunteita häntä kohtaan.

4 tapaa, joilla saat hänet kiintymään sinuun

Voi ei, sait tunteita häntä kohtaan. Nyt pelkäät, ettei hän ehkä rakastukaan sinuun. Kun olet vastannut kysymykseen: “Voiko mies maata naisen kanssa kehittämättä tunteita?”, on aika katsoa, mitä voit tehdä, jotta hän kehittäisi tunteita sinua kohtaan:

– Ole hänen paras ystävänsä: Jos haluat saada kaiken irti suhteestasi miehen kanssa, avain on olla hänen paras ystävänsä. Et voi vain ilmestyä paikalle ja odottaa, että hän avautuu sinulle. Sinun on tehtävä selväksi, että olet aina valmis kuuntelemaan ja puhumaan kaikesta, mitä hän tarvitsee tai haluaa.

– Anna hänelle tilaa: Antamalla hänelle tilaa saat hänet tuntemaan, ettei heitä johdeta tai työnnetä mihinkään. Tämä on ratkaisevin vaihe, koska se voi auttaa heitä tuntemaan itsensä emotionaalisesti kiintyneeksi toiseen henkilöön.

– Anna hänen tuntea olonsa turvalliseksi: Naisen tavoitteena miehen viettelemisessä on saada hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi. Hän tietää, että hän voi jakaa kanssasi mitä tahansa! Se, että saat hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi, on keino saada hänet kiintymään sinuun emotionaalisesti ja siihen, että hän tarvitsee sinua elämässään.

– Hyväksy hänet: Kun hyväksyt jonkun sellaisena kuin hän on, teet hänestä virallisen osan elämääsi. Tämä on pakottava tapa saada hänet kiintymään sinuun emotionaalisesti, koska hän tietää, että hän voi olla oma itsensä sinun seurassasi.

Loppujen pitäisi tulla luonnostaan. Itse asiassa tämä mies saa varmasti tunteita, kun hän näkee, että hän voi olla oma itsensä kanssasi.

Mikä saa miehen kehittämään tunteita naista kohtaan?

Fyysinen vetovoima, seksuaalinen yhteensopivuus ja kyky luoda yhteys tunnetasolla ovat kolme tärkeintä tekijää, jotka saavat miehen kehittämään tunteita naista kohtaan.

Kun nainen tuntee vetoa mieheen, hän etsii ominaisuuksia, kuten karismaa ja itsevarmuutta. Nämä kolme ominaisuutta toimivat yhdessä, mutta niiden saavuttaminen voi olla vaikeaa molemmille osapuolille.

Vastaus tähän kysymykseen ei ole niin yksinkertainen kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Monet tekijät voivat vaikuttaa tunteiden kehittymiseen naista kohtaan. Joitakin niistä ovat fyysinen vetovoima, persoonallisuus ja sosiaaliluokka.

Toki seurustelu on hauskaa, mutta halailu jonkun kanssa, johon tuntee emotionaalista vetovoimaa, on loppujen lopuksi emotionaalisesti paljon palkitsevampaa. Paras parisuhdeneuvo, jonka voit saada, on muodostaa romanttinen suhde molempien tarpeiden ympärille.

Monet naiset ovat muuttamassa tapojaan, ja nyt he kertovat avoimemmin, mitä he haluavat suhteelta. He haluavat miehiä, jotka ottavat ohjat käsiinsä, ei vain fyysisesti vaan myös emotionaalisesti.

Miehen tunteet naista kohtaan voivat kehittyä olemalla hänelle emotionaalisesti tukena ja auttamalla häntä, kun hän sitä tarvitsee. Onneksi miehet eivät enää katso naisia pelkkinä seksileluina, tai nämä miehet ovat harvinaisia.

Silti kysymykseen, saavatko miehet tunteita helposti, on yksinkertainen vastaus: Kyllä, mutta ei yhtä helposti kuin naiset. He muodostavat joskus siteen seksiaktin perusteella.

Mitkä ovat mahdollisuudet siihen, että mies kehittää tunteita naista kohtaan sen jälkeen, kun on maannut hänen kanssaan?

Mahdollisuudet ovat olemassa, että mies kehittää tunteita naista kohtaan sen jälkeen, kun on maannut hänen kanssaan. Tähän vaikuttavat monet tekijät, kuten seksuaalinen kemia, fyysinen vetovoima ja emotionaalinen yhteys.

Mahdollisuudet siihen, että mies kehittää tunteita naista kohtaan sen jälkeen, kun hän on maannut hänen kanssaan, ovat suuret. Mikään todiste ei kuitenkaan tue teoriaa, jonka mukaan miehet kehittävät tunteita naisia kohtaan sen jälkeen, kun ovat maanneet heidän kanssaan. Joillekin miehille saattaa kehittyä tällaisia tunteita, mutta ne ovat yleensä lyhytaikaisia eivätkä yhtä voimakkaita kuin naisten tuntemat tunteet.

Saavatko miehet tunteita seurustelun jälkeen? Mielestäni kysymys ei ole siitä, “jos”, vaan siitä, “milloin”. Uskon, että tunteet heräävät väistämättä lopulta.

Tämä johtuu siitä, että miehen aivot on kytketty eri tavalla kuin naisen aivot. Miehillä on lisääntynyt herkkyys estrogeenille ja testosteronille, mikä saa heidät tuntemaan enemmän vetoa seksin käsitteeseen. Saavuttavatko miehet siis tunteita seksin jälkeen?

Seksin odotus voi myös vaikuttaa siihen, miten miehet ja naiset tuntevat toisiaan kohtaan seksin jälkeen. Jos miehellä on korkeat odotukset seksistä, hänellä on suurempi todennäköisyys kehittää tunteita naista kohtaan, jonka kanssa hän juuri makasi, kun taas jos naisella on matalat odotukset, hänellä on pienempi todennäköisyys kehittää tunteita miestä kohtaan.

Miten tiedät, milloin mies on emotionaalisesti kiintynyt?

Se, että hän viettää paljon aikaa kanssasi, on yksi ilmeisimmistä merkeistä siitä, että hän on emotionaalisesti kiintynyt. Hän käyttää aikaansa tutustuakseen sinuun, tai vaikka hänellä ei olisi paljon aikaa, hän saattaa pyytää sinua hengailemaan kanssaan.

Emotionaalinen panostus ja yhteisten kiinnostuksenkohteiden jakaminen ovat varmoja merkkejä siitä, että hän alkaa tuntea vetoa sinuun. Hänen aivonsa alkavat vapauttaa oksitosiinia, ja sinut on ylennetty seksikumppanista mahdolliseksi pitkäaikaiseksi suhteeksi.

Mistä tiedät, että mies on kiintynyt tunteellisesti? Tähän ei ole helppo vastata, koska se on jokaisella erilainen. On kuitenkin joitakin yleisiä merkkejä, joiden avulla voit saada käsityksen siitä, onko hän rakastunut sinuun vai ei.

Hän saattaa esimerkiksi muuttua hellyyttävämmäksi ja osoittaa rakkauttaan sinua kohtaan lahjoilla. Hän saattaa myös suojella sinua ja tunteitasi enemmän. Kun hän on emotionaalisesti kiintynyt, se voi tehdä hänet haavoittuvaisemmaksi ajatukselle siitä, että sinua loukataan.

Toki olit ehkä sanonut haluavasi sitoutumattomuutta, mutta emotionaalinen kiintymys hiipi silti mukaan. Älä ole hänen ystäväpiirissään. Katso, onko hänessä potentiaalia fyysisen läheisyyden ja seksisuhteenne ulkopuolella, ja päästä hänet sitoutuneeseen suhteeseen.

Tunteet ovat ystäviäsi

On monia tapauksia, joissa miehet ovat maanneet naisten kanssa, vaikka he olivat parisuhteessa, ja on myös tapauksia, joissa miehet ovat joutuneet kärsimään tekojensa seurauksista.

Voiko mies siis maata naisen kanssa kehittämättä tunteita? Kyllä, hän voi maata kanssasi ilman tunteiden kehittymistä, mutta se ei ole sääntö.

Muista joka tapauksessa, että tunteesi ovat ystäviäsi. Jos et halua kehittää mitään tunnesiteitä hänen kanssaan, katkaise suhde mahdollisimman pian. Tietenkin, jos haluat jatkaa tunteitasi, kerro siitä kumppanillesi. Hänen on oltava mukana tässä kanssasi.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut friends with benefits- ja yhden yön suhteista, varmista, että käytät suojautumista ja tarkistat itsesi säännöllisesti sukupuolitautien varalta. Muista, että itsehillintä on parempi kuin ei hallintaa. Tämä koskee sekä tunteiden tarttumista että tarttumatta jättämistä seksisuhteessasi.