Skip to Content

Vaiheittainen Opas Siitä, Miten Saat Hänet Särkemään Sinua Varten

Vaiheittainen Opas Siitä, Miten Saat Hänet Särkemään Sinua Varten

Molemminpuolinen rakkaus, kunnioitus ja tuki ovat varmasti tärkeitä asioita missä tahansa suhteessa, mutta salaa me kaikki haluamme, että miehemme ovat edelleen ihastuneita meihin!

Missä tahansa vakavassa, sitoutuneessa suhteessa tulee jonkin ajan kuluttua vaihe, jolloin olette molemmat niin tyytyväisiä toisiinne, että ette enää ponnistele näyttääksenne hyvältä.

Et vain välitä, koska tiedät, että hän rakastaa sinua joka tapauksessa.

Tämä on totta, mutta kun annat sen mennä liian pitkälle, etkä edes vaivaudu pesemään hiuksiasi tai edes pukeutumaan muuhun kuin verkkareihin päiväkausiin, kumppanisi saattaa menettää sen seksuaalisen halun, joka hänellä kerran oli kanssasi!

Kyse ei ole siitä, etteikö hän enää rakastaisi sinua. Kyse on vain siitä, että seksitekijä ja se alkuinnostus, jota hän tunsi heti, kun hän näki sinut seurustelunne alkaessa, voivat hitaasti muuttua mukavuudeksi ja haluttomuudeksi nousta sohvalta, kun tulet kotiin.

Ja se jättää sinut miettimään, milloin ja miten se seksuaalinen himo, joka hänellä kerran oli sinua kohtaan, on näennäisesti kadonnut ja mikä sai hänet menettämään kiinnostuksensa.

Mutta älä huoli, ongelmaasi on olemassa ratkaisu.

Sinun täytyy todella ponnistella aktivoidaksesi uudelleen tuon seksuaalisen halun hänessä ja saadaksesi hänet himoitsemaan sinua kuten ennen. Se kipinä, joka teillä kerran oli alussa, ei kestä kovin kauan, jos laiminlyöt sen tietoisesti.

Jotta saisit miehesi haluamaan sinua enemmän kuin koskaan ennen ja tankkaamaan molempien seksuaalista ruokahalua, tässä on 7 fantastista tapaa, joilla voit saada hänet aivan villiintymään ja herättää hänessä seksuaalisen pedon!

Ole vain varovainen, tämä saattaa saada hänet hulluksi himosta sinua kohtaan! Pidä itseäsi varoitettuna, ja onnea matkaan.

1. Sano hänen nimensä niin usein kuin voit

Faktat ovat faktoja. Miehet RAKASTAVAT sitä, kun sanot heidän nimensä. Se saa heidät tuntemaan itsensä tärkeiksi ja nostaa heidän halunsa sinua kohtaan.

Kun he näkevät huuliltasi heidän nimensä, tilanteesta riippumatta, he voivat vain ajatella, kuinka kuuma olet juuri sillä hetkellä ja kuinka he tekisivät sinua juuri silloin ja siellä.

Se saa hänet huomaamaan, että hän on se, jota ajattelet, eikä mikään kelluta hänen venettään enempää. Se on miesten DNA:ssa, että heidän on tiedettävä ja tunnettava, että he ovat voittaneet kilpailijat ja saaneet tytön ja tämän jakamattoman huomion.

Mutta älä vain sano sitä tyhjästä, vaan tee siitä tärkeää.

Jos olet esimerkiksi julkisella paikalla ja ympärilläsi on ihmisiä, varmista, että hänen nimensä tulee mukaan keskusteluun niin usein kuin mahdollista, ja vilkaise häntä seksikkäästi joka kerta, kun teet sen.

Laita hänet tajuamaan seksuaalinen vihjailu, kun viattomasti lausut hänen nimensä kaikkien näiden ihmisten seurassa. Se tekee hänet hulluksi ja saa hänet kiihottumaan sinuun.

Hän ei voi tehdä muuta kuin odottaa, että tulet kotiin, ja ottaa sinut intohimoisesti heti, kun avaat oven, sillä hän ei malta odottaa, että pääsee makuuhuoneeseen. Bingo!

On vielä yksi asia, jonka voit tehdä nimen kanssa… Kun olette makuuhuoneessa harrastamassa seksiä, ja hän vaikuttaa siltä, että hän on eksyksissä tai jotain,

Vinkkaa hitaasti ja hiljaa hänen nimeään saadaksesi hänen täyden, jakamattoman huomionsa.

Tulet huomaamaan, kuinka paljon se motivoi häntä ja tekee asioista kuumia ja intensiivisiä lakanoiden välissä.

2. Kurkista yllättäen hänen taskuunsa

Teeskentele, että kurkotat avaimiin, kun molemmat tiedätte liikkeesi todellisen tarkoituksen… Koko tämän tarkoitus on, että hän kokee odottamattoman kosketuksen voiman.

Kun kosketat miestäsi siellä alhaalla yllättäen, herätätät välittömästi hänen halunsa ja saat hänet kaipaamaan koskettamistasi, kun et ole paikalla.

Se tulee olemaan hänelle lyhyt jännityksen hetki, ja se jättää hänet varmasti haluamaan lisää, mikä maksaa itsensä takaisin, kun vihdoinkin pääsette samana päivänä yhteen ja viette sen makuuhuoneeseen.

Hän on enemmän kuin valmis osoittamaan sinulle arvostustaan, ja sinä olet tyytyväinen itseesi, koska sinulla on vielä sitä, tyttö!

Tässä on muutamia muita tapoja, joilla voit suoda hänelle odottamattoman kosketuksen ja ärsyttää häntä hieman:

Jos olet baarissa ja haluat hänen siirtyvän, jotta voit poistua naistenhuoneeseen, älä pyydä häntä siirtymään. Nouse ylös ja kävele hänen ohitseen.

Muista sivellä häntä takapuolellasi matkalla sinne. Usko minua, hän tulee pitämään siitä, ja sinä tulet huomaamaan sen.

Jos istut lounaalla useiden ihmisten kanssa (ystävien, perheenjäsenten tai työtovereiden), istu hänen viereensä.

Ja kun sinun täytyy kurottaa jotain vasemmalle tai oikealle puolellesi (riippuen siitä, missä hän istuu), varmista, että käännyt niin paljon kuin voit, sivelemällä häntä rintojesi kanssa mukavasti ja hitaasti, matkalla saadaksesi suolaa.

Kun todella tarvitset avaimia tai puhelinta hänen taskustaan, älä pyydä häntä antamaan sitä sinulle, vaan kurota vain sisään ja ota se itse.

Tiedän, että ymmärrät, mihin olen menossa… Mikä tahansa odottamaton kosketus, ja erityisesti nuo tietyt kohdat… hän ei pysty peittämään innostustaan.

Kun kosketat miestäsi, hän jää hitaasti koukkuun odottamattomiin kosketuksiisi ja kaipaa niitä aina kun et ole paikalla. Älä siis odota seuraavaa tilaisuutta koskettaa häntä yllättäen. Luo se!

Nautitte siitä lopulta molemmat.

3. Kerro hänelle vähemmän, ja se saa hänet haluamaan sinua enemmän

Mahtava juttu miehissä on se, että mitä vähemmän kerrot heille, sitä enemmän he haluavat sinua!

Joten seuraavan kerran, kun haluat kertoa hänelle kaiken kahden yhteisen ystävänne välisestä uudesta draamasta tai uusimman katsomanne sarjan uusimmasta jaksosta – älä kerro.

Miehet eivät kykene vastaanottamaan niin paljon tietoa, sillä he pitävät sitä epäolennaisena ja lopulta tylsänä.

Oletko koskaan miettinyt, miksi sinun on aina pakko saada häneltä tietoa hänen päivästään tai oikeastaan mistä tahansa? No, nyt tiedät.

Tämä on pääsyy siihen, etteivät he ole yhtä avuliaita kuin me. He eivät vain pidä sitä kiinnostavana tai jakamisen arvoisena, joten he eivät vaivaa meitä sillä.

Nyt kun tiedät sen, lakkaa jakamasta hänen kanssaan joka ikistä yksityiskohtaa elämästäsi (sitä varten sinulla on muutenkin tyttösi), ja katso, kuinka hän hitaasti kaipaa sinua yhä enemmän ja enemmän.

Mitä vähemmän kerrot hänelle mistään, sitä enemmän hän alkaa tulla luoksesi ja kysellä. Hän ei edes tiedä, että tämä kaikki oli sinun tarkkaan harkittu mestarisuunnitelmasi.

Kun olet hieman vähemmän puhelias ja suorapuheinen, hän on paljon kiinnostuneempi siitä, mitä sinulla on sanottavana!

Esimerkiksi kun hän kysyy sinulta työasioista ja sinä vain vastaat: “Ei mitään erityistä, tavallista…”, hän kysyy sinulta lisätietoja ja on aidosti kiinnostunut kuulemaan ne.

Kun olet ulkona tyttöjen kanssa ja kerrot hänelle siitä vain nopealla tekstiviestillä, tarkentamatta missä ja kenen kanssa tarkalleen, hän haluaa kuulla lisää, ja siinäpä se!

Pidä hänet koukussa rajoittamalla tarinankerrontaa, ja saat hänet syömään kädestäsi. Hän haluaa kuollakseen tietää jokaisen tarinan lopun, pidä se vain lyhyenä ja suloisena ja nauti hänen täydestä huomiostaan.

4. Vaihda rutiinejasi ja tee pieni muutos ulkonäössäsi

Tiedätkö, miten saat hiuksesi leikata ja sitten tulla kotiin miehesi luo, vain siksi, että hän ei täysin edes huomaa? No, se johtuu siitä, että miehet eivät huomaa näitä pieniä muutoksia, joita me naiset huomaamme! Heitä ei ole johdotettu niin.

Ole siis ensi kerralla hieman rohkeampi ja tee jotain huomattavan erilaista. Oletko koskaan ajatellut vaihtaa hiusväriä? Se voisi tehdä tepposet!

Jos olet ruskeaverikkö, kokeile vaikka tulisen punaista, niin saat hänet todella huomaamaan sinut tällä kertaa! (Mutta älä koskaan tee sitä vain hänen huomionsa vuoksi. Tee sitä vain, jos se on jotain, mitä sinäkin haluat!).

Jonkin uuden lisääminen lisää varmasti hänen haluaan sinua kohtaan! Sen ei kuitenkaan tarvitse olla hiuksia. Voit vaihtaa myös vaatekaapin osastolla!

Jos esimerkiksi käytät aina farkkuja, vaihda silloin tällöin hameeseen, tai jos käytät aina söpöä mekkoa, vaihda sitä ja investoi hienoihin, korkeavyötäröisiin farkkuihin ja söpöön crop-toppiin!

Usko minua, hän huomaa sen. Häntä kiehtoo tyylisi muuttuminen, ja hän on hyvin kiinnostunut tästä äkillisestä uutuudesta, koska hän ei ole tottunut näkemään sinua tuollaisena.

Toinen muutos, jolla voi olla suurin vaikutus, on rintaliivien poisjättäminen! Anna itsellesi yhtenä päivänä viikossa tauko rintaliiveistä ja nauti vain siitä, että tunnet itsesi kesyttömäksi ja kuumaksi. Ai niin, ja muista tehdä kävelystäsi sinä päivänä mahdollisimman terhakkaa.

5. Opettele kohteliaisuus oikealla tavalla

Miehet eivät ole kuin me naiset. Et koskaan kuule miehen kysyvän tyttöystävältään, näyttävätkö hänen lihaksensa pieniltä tuossa paidassa tai näyttääkö hänen takapuolensa söpöltä. He eivät vain toimi sillä tavalla.

MUTTA, vaikka he eivät kalastele kohteliaisuuksia, se ei tarkoita, etteivätkö he haluaisi kuulla niitä silloin tällöin. (He todella, todella haluavat.)

Enemmän kuin mitään muuta miehet rakastavat tietää, että heitä halutaan.

Ja kun he kuulevat sen kumppaniltaan, he saavat tarvitsemansa vahvistuksen tietääkseen, että tyttö on edelleen seksuaalisesti kiinnostunut heistä. Periaatteessa tieto siitä, että he ovat edelleen saaneet sen, vain syventää entisestään heidän olemassa olevia tunteitaan kumppaniaan kohtaan.

Pidä mielessä, että miehet eivät ole yhtä rakastuneita ja hellä kuin me, joten pelkkä kertominen siitä, kuinka söpö ja upea hän on, ei välttämättä auta.

Ole tarkka!

Tunnet miehesi paremmin kuin kukaan muu, joten varmista, että teet sen oikein. Tiedät, mistä hän on eniten itsetietoinen, joten mainitse jotain sitä silmällä pitäen.

Tai jos hän on todella hyvä keittiössä, muista kertoa hänelle, kuinka fantastinen ateria oli ja kuinka paljon pidit siitä.

Hän ei varmasti hyppää ilosta. Hän saattaa vain nyökytellä päätään, mutta syvällä sisimmässään hän nauttii siitä. Joskus sinun on vain tarkkailtava hänen kehonkieltään, ja se kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää – myös ne asiat, joita hän ei sano.

6. Muistuta häntä ajasta, jolloin ihastuitte toisiinne ensimmäisen kerran…

Ajattele sitä hämmästyttävää aikaa, kun aloitit ensimmäisen kerran dating. Muistatko sen kiireen, jota tunsit joka kerta, kun puhelin soi ja toivoit, että se oli hän? Ja kuinka hänen näkemisensä oli kirsikka jokaisen päiväsi päällä?

Muistuta häntä paikasta, jossa yleensä vietitte aikaa suhteen ensimmäisinä kuukausina. Kävele muistojen polulla ja palaa tuohon paikkaan uudestaan!

Se herättää kaikki muistot suhteenne alkuajoista, ja olette rakkauskuplassa muistellessanne rakastumista kaikki ne vuodet sitten.

Kun hänelle tulee heti mieleen jokin asia, joka liittyy siihen, että hän rakastui sinuun, hän hukkuu tunteisiin.

Hän tuntee nostalgiaa ja kaipaa noita aikoja. On todella erityinen hetki palata vanhoihin perusteisiinne, ja se voi herättää teissä molemmissa vain romanttisimmat tunteet.

Jos sinulla oli jokin hajuvesi, jota käytit koko ajan, kun tapasit hänet, mene ostamaan se uudelleen ja anna hänelle välitön flashback!

Sinun ei tarvitse edes sanoa mitään… käytä vain tuota hajuvettä, kun näet hänet seuraavan kerran, ja heti kun pieni tuulahdus kulkee ylitsesi, hän saa muistutuksen kaikista ensitreffeistänne.

Se tuo hänelle niin paljon onnea, kun tietää, että kaiken tämän ajan jälkeen olet yhä hänen rinnallaan ja teet hänet onnellisemmaksi kuin koskaan.

Yhteys, jonka hän tuntee menneisyyteesi, on niin vahva, ettei sanoja tarvita. Hän siirtyy hetkessä takaisin, ja tiedät hänen kasvoillaan olevasta hymystä, että hän vain tietää sen.

7. Vangitse toisen miehen huomio salaa

Miehet tulevat todella tarkkaavaisiksi, kun he näkevät toisen miehen katselevan heidän tyttöään. Himo todella tekee ihmeitä!

Jos haluat, että miehesi haluaa sinua enemmän, varmista, että käännät muutaman pään, kun olette treffeillä seuraavan kerran.

Älä tee mitään hullua äläkä varsinkaan sitoutu. Kiinnitä vain muutaman satunnaisen miehen huomio baarissa/ravintolassa/kadulla ja katso sitten muualle ja tarkkaile, kuinka miehesi on mustasukkainen salaa.

Kun hän näkee, että muut miehet haluavat sinua, hän tuntee salaa ylpeyttä ja tyytyväisyyttä itseensä, kun tietää, että hän on se, joka saa viedä sinut kotiin!

Joskus on tarpeen silittää hieman hänen egoaan, jotta hän tajuaa, kuinka onnekas hän todella on, kun on sinun kanssasi.

Kun tiedät, että olet tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä, erityisesti miehiä, käytä muutama ylimääräinen hetki valmistautuessasi ja varmista, että hänen leukansa on lattialla, kun hän näkee sinut.

Sitten kun pääset paikalle, ole hyvin ystävällinen ja flirttailevasti joidenkin siellä olevien miesten kanssa (mutta älä liioittele – pidä se kaikessa normaalissa, viattomassa rajoissa).

Hän takertuu sinuun kuin valkonaama riisiin heti, kun näkee siellä olevan kilpailijan himoitsevan sinua. Ja juuri sitä sinä haluat.

Kun siis huomaat, että hän on huomannut saamasi huomion, voit lopettaa tuolloin ja nauttia siitä, että miehesi katseet kohdistuvat sinuun, enemmän kuin koskaan.

Hän tajuaa, että kaikista niistä miehistä, jotka voisivat mahdollisesti voittaa sinut, jos et olisi varattu, hän on se onnekas, joka saa olla kanssasi. Ja se saa hänet arvostamaan sinua ja suhdettanne enemmän kuin koskaan.

Miehet ovat todella omituisia, mutta joskus sinun tarvitsee vain muistuttaa häntä siitä, mitä hänellä on, ja hän on kiitollinen enemmän kuin arvaatkaan.

Sinun ei tarvitse leikkiä liikaa, käytä vain joitakin näistä vinkeistä saadaksesi hänet todella näkemään, mitä hänellä on, ja kun hän tekee niin, saat kaikki tarpeesi täytettyä.

Kaikki mitä miehet tarvitsevat, on stimulointia, ja kun he ovat sitä saaneet, olet hyvässä vauhdissa.