Skip to Content

Vahva Nainen Ei Jahdaa Sinua – Hän Korvaa Sinut

Vahva Nainen Ei Jahdaa Sinua – Hän Korvaa Sinut

Halusipa joku myöntää tai ei, totuus on, että useimmat tytöt noudattavat samanlaista kaavaa, kun heillä on epäonnea törmätä mänttiin, joka yrittää huijata heitä.

Sen sijaan, että he lähtisivät mahdollisimman pian pois hänen luotaan ja säästyisivät kaikelta siltä tuskalta, joka väistämättä tulee tulevaisuudessa ajan myötä, he tekevät täysin päinvastoin.

Sama pätee sarjahuijareihin, narsisteihin ja kaikkiin muihin myrkyllisiin tyyppeihin – sen sijaan, että jotkut tytöt juoksisivat heistä karkuun, he juoksevat heidän perässään.

Ja ollaanpa rehellisiä – kuka voi syyttää heitä?

Kyse ei ole siitä, että nämä naiset nauttisivat siitä, että heitä loukataan tai että he haluavat tuhlata vuosia elämästään suhteeseen, joka on tuomittu epäonnistumaan.

Kyse on vain siitä, että nämä kusipäät onnistuvat vakuuttamaan heidät siitä, että juuri he voisivat muuttaa heidät.

He manipuloivat jokaista näistä tytöistä uskomaan, että hän on se erityinen nainen, joka pakottaa tämän ääliön ryhdistäytymään ja että hän on ainoa, joka onnistuu muuttamaan hänen elämäntyylinsä.

Pahat pojat ovat haaste useimmille tytöille, ja sen sijaan, että nämä naiset pelastaisivat itsensä, he päättävät yrittää pelastaa heidät.

Tietenkin jokainen päätyy pettymään ja särkemään sydämensä sen jälkeen, kun tämäntyyppinen mies on tehnyt hänestä selvää.

Tämä tyttö ei kuitenkaan ole millään tavalla samanlainen kuin muut.

Hän on täysin erilainen ja ainutlaatuinen, joten jos aiot houkutella häntä mielikuvitusleikeilläsi, et voisi olla enempää väärässä.

Tämä nainen on nimittäin vahva.

Hän voi olla hulluna sinuun, mutta jos hän näkee, ettet ole oikea hänelle, hän potkaisee sinut pois elämästään silmänräpäyksessä, vaikka se tarkoittaisi sitä, että hän joutuu särkemään oman sydämensä.

Hän tietää, kuka hän on ja tietää, mitä ja ketä hän ansaitsee, eikä hän todellakaan laske vaatimustasoaan vain siksi, että sait hänen sydämensä vapisemaan.

Hänellä on arvokkuutta, joten hän ei koskaan tyydy rakkautesi muruihin, joita hänen täytyy kerjätä.

Hän arvostaa itseään liian paljon, jotta hän ei istuisi ja odottaisi kärsivällisesti, että sinä ryhdistäydyt.

Hän ei laita elämäänsä jäihin, kunnes valitset hänet, eikä hän todellakaan anna sinun vetää häntä mukaan sairaisiin ja epäkypsiin tunnepeleihisi.

Suurin ero hänen ja kaikkien muiden välillä on siinä, että hän ei koskaan jahtaisi sinua.

Sen sijaan hän korvaa sinut ennen kuin huomaatkaan, jos osoittautut hänen aikansa ja energiansa arvottomaksi.

Älä ymmärrä väärin – hän ei ole sellainen tyttö, joka hyppii suhteesta toiseen, eikä todellakaan sellainen, joka ei voi olla sinkku.

Hän kuitenkin jättää sinut ja lähtee etsimään miestä, joka ansaitsee hänet ja joka voi antaa hänelle kaiken, mitä hän haluaa ja tarvitsee, sillä sekunnilla, kun tulet edes ajatelleeksi, että kohtelisit häntä huonosti.

Hän ei käytä vuosia yrittäessään voittaa sinua takaisin tai odottaessaan, että tulet takaisin joka kerta, kun päätät jättää hänet.

Hän ei vietä unettomia öitä makuuhuoneessaan miettien käyttäytymistäsi ja analysoiden jokaista sanaa, jonka sanoit, yrittäen päästä aikeidesi ja tunteidesi jäljille.

Hän ei tuhlaa energiaansa mieheen, joka asettaa hänet toissijaiseksi, mieheen, joka ei panosta suhteeseensa hänen kanssaan tai mieheen, joka ei ole varma hänestä.

Hän ei tyydy mieheen, joka ei ole johdonmukainen käytöksessään ja jonka sanat eivät vastaa hänen tekojaan.

Sen sijaan, että hän olisi loukussa loputtomassa rakkauden ja vihan sekä erojen ja sovintojen kehässä, hän siirtyy mieluummin jonkun toisen luo, kun hän näkee, ettei teillä kahdella ole yhteistä tulevaisuutta.

Sen sijaan, että hän antaisi sinulle toisen mahdollisuuden ja yrittäisi korjata suhteenne, joka on korjauskelvottomaksi rikkoutunut, hän etsii miestä, joka ei koskaan tekisi hänelle väärin.

Se on itse asiassa aika yksinkertaista – niin karulta kuin tämä saattaakin kuulostaa – jos näytät hänelle, että olet väärässä hänelle, hän korvaa sinut sopivammalla miehellä.

Miehen, joka rakastaa häntä kaikilla tavoilla, joilla hän haluaa ja ansaitsee tulla rakastetuksi, ja miehen, joka ei käytä häntä egon pönkittämiseen.

Kyllä, tämä nainen tulee rakastamaan sinua niin kuin kukaan muu tyttö ei ole koskaan rakastanut.

Kyllä, hän antaa sinulle anteeksi monta kertaa, mutta kun hän on vihdoin valmis, et pysty tekemään mitään voittaaksesi hänen sydämensä takaisin.