Skip to Content

Totuus On, Että Hän Ei Ole Emotionaalisesti Murtunut – Hän On Vain Persläpi

Totuus On, Että Hän Ei Ole Emotionaalisesti Murtunut – Hän On Vain Persläpi

Hassu totuus kaikista ihmissuhteista on, että meillä on taipumus perustella niiden ihmisten tekoja, joista välitämme syvästi.

Oikeastaan haluamme oikeuttaa itsellemme sen, että rakastamme jotakuta, joka ei selvästikään ansaitse rakkauttamme ja joka ei ansaitse paikkaa elämässämme, joten keksimme tekosyitä kyseisen henkilön käytökselle.

Tunnemme itsemme nöyryytetyksi ja typeräksi siitä, että välitämme jostakin, jonka tiedämme, ettei se ole hyväksi meille eikä ehkä edes hyvä ihminen yleensä, mutta sydämemme kieltäytyy hyväksymästä tätä ajatusta ja yrittää jatkuvasti nähdä, mikä on tämän ihmisen käyttäytymisen taustalla meitä kohtaan.

Sama juttu on sinun ja tämän yhden miehen kanssa elämässäsi. Siitä hetkestä lähtien, kun tapasit hänet, hän teki joitakin asioita selväksi.

Hän teki selväksi, että hän ei ole ihminen, joka on valmis sitoutumaan ja ihminen, joka voi antaa sinulle ansaitsemaasi rakkautta.

Vaikka hän ei luultavasti koskaan kertonut sinulle tällaista ääneen, hän varmasti osoitti sen sinulle teoillaan.

Ja siitä lähtien, kun tapasit hänet, hän ei ole tehnyt muuta kuin aiheuttanut sinulle tuskaa. Olet kärsinyt paljon hänen takiaan ja sen takia, miten hän on kohdellut sinua, mutta edes se kaikki ei ajanut sinua pois hänen luotaan.

On siis ilmeistä, että sinulla on jotain, joka pitää sinut tämän miehen lähellä.
Tietenkin on ilmeistä, että sinulla on syviä tunteita häntä kohtaan. Rakastat häntä ja tekisit mitä tahansa, jotta hän rakastaisi sinua takaisin.

Mutta jotenkin niin ei tapahdu kaikista yrityksistäsi huolimatta.
Vaikka tämä mies on sinulle suurimman osan ajasta ääliö, aina kun haluat lähteä tästä tilanteesta, hän tekee jotain, joka saa sinut miettimään päätöstäsi uudelleen.

Hän tekee jotain, joka saa sinut antamaan hänelle toisen mahdollisuuden, vaikka hän ei selvästikään ansaitse sitä.

Hän antaa sinulle vähän rakkauttaan ja huomiotaan – juuri sen verran, että pysyt mukana. Ja tästä pidät kiinni kuukausia.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen olet tullut johtopäätökseen. Olet tullut siihen tulokseen, että tämä mies on itse asiassa emotionaalisesti vahingoittunut ja rikki ja että tämä on syy kaikkiin hänen ongelmiinsa.

Tämä on syy hänen käyttäytymiselleen sinua kohtaan ja tämä on tehnyt hänestä sen miehen, joka hän on nykyään.

Tämän vuoksi hän ei halua sitoutua eikä hän halua avautua sinulle tai näyttää sinulle elämäänsä.

Koska häntä on ilmeisesti loukattu menneisyydessä, eikä hän halua antaa tämän tapahtua uudelleen.

Tämä on jotain, joka saa sinut ajattelemaan, että hän ei ole niin paha kuin miltä hän näyttää, ja tämä on jotain, joka saa sinut oikeuttamaan hänen käyttäytymisensä sinua kohtaan.

Oletat yksinkertaisesti, että tämä mies tarvitsee rakkauttasi muuttuakseen, että hän tarvitsee ohjaustasi ja tukeasi läpi elämän ja että et voi jättää häntä roikkumaan.

Näet itsesi supernaisena, jonka tehtävänä on pelastaa tämä mies ja parantaa hänen sydämensä.

No, inhoan olla se, joka joutuu kertomaan tämän sinulle, mutta on mahdollista, että tämä mies ei ole emotionaalisesti vahingoittunut tai rikki.

Todennäköisesti hän on luultavasti vain myrkyllinen mies, joka pelaa mielenleikkejä ilman mitään syytä.

Tiedän, että yrität selvittää hänen käytöksensä syyn ja että yrität löytää syyn siihen, miten hän on kohdellut sinua, mutta on aika hyväksyä, että jotkut miehet tekevät näin, etkä voi tehdä asialle mitään.

Tiedän, että tämä on sinulle tuskallista kuulla, mutta en halua sinun ajattelevan, että tämä mies rakastaa sinua jossain sydämensä syvyyksissä ja että sinun täytyy vain yrittää hieman kovemmin, jotta tämä rakkaus tulisi pintaan.

En halua sinun ajattelevan, että hän itse asiassa pakenee tunteitaan sinua kohtaan, koska pelkää niiden voimakkuutta.

En halua sinun ajattelevan, että hän pelkää kivettyneenä, että satuttaisit häntä, ja että siksi hän kieltäytyy antamasta itseään kokonaan sinulle.

En halua sinun ajattelevan, että tämän miehen sisällä piilee haavoittuva, pieni poika, joka odottaa rakkautta.

Koska mikään siitä ei ole totta.
Tämä mies on yksinkertaisesti käyttänyt sinua ja sinun rakkauttasi ja ystävällisyyttäsi hyväkseen koko ajan.

Hän käyttää sinua egonsa vuoksi, seksin vuoksi tai vain siksi, että hän nauttii siitä, että häntä rakastetaan tai että hänellä on aina joku tukenaan.

Oli miten oli, pointti on sama – lopeta hänen oikeuttamisensa, koska sinun on aika katsoa totuutta silmiin.