Skip to Content

Seurustele Sellaisen Kanssa, Joka Ei Välitä Sinusta Tippaakaan

Seurustele Sellaisen Kanssa, Joka Ei Välitä Sinusta Tippaakaan

Ja tarkoita sitä. Unohda kaikki, mitä olet lukenut tähän mennessä. Lopeta odottamasta sitä oikeaa mistä saapumasta. Kuka tietää, onko hän edes tulossa?

Jos et usko minua, jatka lukemista. Minä tiedän, mutta olen vakavissani.

Seurustele jonkun sellaisen kanssa, joka kohtelee sinua kuin roskaa, jonkun sellaisen kanssa, joka ei välitä sinusta tippaakaan. Seurustele jonkun täydellisen ääliön kanssa!

Älä etsi miestä, joka pitää sinusta huolen ja joka palvoo maata jalkojesi alla. Älä seurustele miehen kanssa, joka rakastaa sinun kaikkein rakastamattominta. Unohda kaikki tuo! Älä elä valheessa.

Jos et vieläkään usko minua… Jatka vain lukemista!

Sinun tulisi seurustella jonkun sellaisen kanssa, jota kaikki ystäväsi vihaavat. Jonkun sellaisen, joka ei ole sinusta niin kiinnostunut. Shokeeraa kaikki valinnallasi. Saa heidät luulemaan, että olet menettänyt järkesi.

Etsi joku, joka ei koskaan soita kertoakseen ikävöivänsä sinua. Joku, joka ei voisi vähempää välittää siitä, näetkö häntä vai et. Etsi joku, joka ei välitä siitä, että itket hänen vuokseen eikä oikeastaan edes välitä, mitä hän sanoo sinulle tai loukkaako se sinua. Seurustele jonkun sellaisen kanssa, joka ei koskaan yritä saada teitä kahta toimimaan, joku, joka on täysin erilainen.

Etsi mies, joka saa sinut tuntemaan olosi täysin arvottomaksi. Joku sellainen, joka saa sinut epäilemään itseäsi ja mielenterveyttäsi. Seurustele miehen kanssa, joka ei koskaan pyydä anteeksi asioita, joita hän on sinulle tehnyt. Jonkun sellaisen kanssa, joka ei ole kiinnostunut elämästäsi ja joka pitää sinua itsestään selvyytenä.

Usko minua, seurustele tällaisen miehen kanssa.

Rakastu häneen korviasi myöten. Esitä, että olet sokea kaikelle sille, mitä hän sinulle tekee ja keksi tekosyitä hänen käytökselleen, koska et halua myöntää, että hän on vain pelkkä luuseri. Yritä muuttaa häntä ja esitä, että se toimii, vaikka tiedät, ettei hän ikinä tule olemaan toisenlainen.

Pysy hänen rinnallaan ja uhraa omat tarpeeksi ja elämäsi hänen vuokseen. Usko, että hän tulee kääntämään elämänsä ylösalaisin ja yhtenä päivänä kiittää sinua ja rakastaa sinua lopun elämäänsä. Kiellä kaikki, se on mahtavaa!

Rakasta häntä, vaikka hän on huonoimmillaan. Näytä hänelle, että välität, vaikka hän on suuri ääliö tällä planeetalla.

Kaiken tämän jälkeen, hajoa palasiksi. Ota aikaa niin paljon kuin tarvitset ja sure ja itke niin monta kyyneltä, kuin haluat. Eroa hänestä ja pidä huolta särkyneestä sydämestäsi. Syytä itseäsi siitä, että olit idiootti, etkä nähnyt, millainen manipuloiva idiootti hän on.

Syytä itseäsi siitä, että lankesit hänen temppuihinsa. Vihaa itseäsi, jos sinun täytyy, kun uskoit hänen valheellisiin lupauksiinsa. Kuvittele ja mieti, mitä olisi voinut tapahtua, jos olisit tehnyt asiat toisin.

Vihaa ja syytä itseäsi siitä, että annoit hänen olla piittaamatta sinusta.

Mutta… Tämän vuoksi sinun piti jatkaa lukemista ymmärtääksesi…

Yhtenä päivänä mikään ei satuta enää. Löydät voimaa siirtyä eteenpäin. Keräät särkyneen sydämesi palaset ja kasaat ne takaisin yhteen. Tulet olemaan täysin uudenveroinen pieniä asioita lukuun ottamatta. Muistot hänestä vainoavat sinua.

Tulet muistamaan kaiken, minkä hän sinulle teki. Mutta se ei satu enää niin paljon. Ne muistuttavat sinua siitä, mitä olet käynyt läpi ja kuinka et tee sitä enää koskaan toiste. Ne muistuttavat sinua kaikesta siitä, mitä et ansaitse.

Sinun täytyy seurustella jonkun sellaisen kanssa, joka ei välitä sinusta, koska silloin kun seurustelet sellaisen kanssa, joka kohtelee sinua huonosti, ymmärrät, että se on jotain, miten et ansaitse tulla kohdelluksi.

Näet, mitä sinä haluat ja millaisen miehen tarvitset rinnallesi. Sinä tiedät tarkalleen, mitä etsiä ja kenen kanssa seurustella. Sinä et enää tuhlaa yhtään aikaasi noihin panomiehiin, manipuloijiin ja pelureihin, koska sinä tiedät, mistä heidät tunnistaa heti.

Et ole enää pelokas pikkutyttö, joka haluaa vain kaikille muille hyvää. Sinä tulet vahvemmaksi ihmiseksi, joka haluaa pitää huolen itsestään. Sellaiseksi, joka tietää, mitä hän haluaa ja kuinka sen saa.

Seurustele jonkun sellaisen kanssa, joka ei välitä sinusta tippaakaan, koska kun näet, millaista se on, et anna kenenkään sellaisen enää päästä lähellesi. Et koskaan tyydy vähempään, kuin mitä ansaitset.