Skip to Content

Mitä Hänen Suudelmansa Kertoo Hänen Tunteistaan Sinua Kohtaan?

Mitä Hänen Suudelmansa Kertoo Hänen Tunteistaan Sinua Kohtaan?

“Istutaan alas ja puhutaan tunteistamme”, ei mies yleensä sanoisi.

Toki sääntöön on joitakin poikkeuksia, mutta miehet näyttävät mieluummin tunteensa kuin puhuvat niistä.

Jos he välittävät, he löytävät keinon todistaa sen. Helpoin tapa tehdä se on suudella sinua.

Jos olet valmis huomaamaan, mitä hänen jokaisen vihjeensä taakse kätkeytyy, näytän sinulle jotain, joka räjäyttää tajuntasi. Sen nimi on Ihastumisen käsikirjoitukset, ja lupaan sinulle – SE TOIMII.

Mutta mitä hänen suudelmansa kertoo hänen tunteistaan sinua kohtaan?

Suudelma voi itse asiassa kertoa paljon. Se voi kertoa enemmän kuin sanat. Se paljastaa, kuinka ihastunut hän on sinuun.

Se paljastaa hänen kiintymyksensä. Se paljastaa hänen todelliset aikeensa. Se vastaa kysymykseen: “Onko hän todella kiinnostunut minusta?” Näet siis, että suudelmat voivat puhua enemmän kuin sanat.

Ja rehellisesti sanottuna, ketä kiinnostaa? Kun sinulla on kaikki oikeat temput hihassasi, voit saada kenet tahansa haluamasi miehen, siksi näytän sinulle Make Men Worship You – ainoan taikurin, jota tulet koskaan tarvitsemaan.

Nämä erityyppiset suudelmat ovat täydellisiä paljastavia merkkejä hänen todellisista tunteistaan sinua kohtaan:

1. Nopea suudelma suljetulla suulla

Huulenne yksinkertaisesti koskettavat toisiaan sekunnin murto-osan ajan tervehdyksen tai hyvästelyn merkiksi.

Se on yksi täydellisimmistä tavoista suudella naista, johon olet ihastunut, mutta tässä on pieni juju.

Jos hän suutelee sinua näin vain silloin, kun olette kahden, hän on vielä epävarma tunteistaan sinua kohtaan.

Mutta jos hänellä ei ole mitään ongelmaa tervehtiä sinua suudelmalla muiden ihmisten nähden, hän on varmasti varma sinusta eikä häntä haittaa, vaikka koko maailma näkisi sen.

2. Ranskalainen suudelma

Pussailu suhteen alussa on ehdottomasti merkki siitä, että hän on ihastunut sinuun.

Nuo pitkäkestoiset suudelmat ovat tavallisia, kun olette aloittamassa suhdetta ja lykkäätte seksiä, kunnes näette, missä tilanteessa olette.

Kun olette jo seksuaalisesti aktiivisia, nämä suudelmat ovat loistava esileikki. Huulemme ovat äärimmäisen herkät ja suuteleminen kiihottaa kehoamme.

Niinpä ranskalaiset suudelmat ovat myös hyvä tapa osoittaa, että hän pitää sinua viehättävänä.

3. Suudelma poskelle

Tämä on hankala juttu. Se voi tarkoittaa, että hän on kiintynyt sinuun ja hän suutelee sinua poskelle hellyydenosoituksena.

Toisaalta se voi tarkoittaa, että hän pitää sinusta vain ystävänä ja pitää etäisyyttä.

Jos hän tavoittelee jotain muuta kuin ystävyyttä, suudelma poskelle kestää pidempään kuin on tarpeen ja siihen liittyy halaus.

Sitä on vaikea havaita, se riippuu tilanteesta ja viboista, joita hän lähettää sinulle.

Kaiken kaikkiaan älä mieti asiaa liikaa; jos hän pitää sinusta enemmän kuin ystävänä, hän suutelee sinua jollakin muulla tavalla, joten sinun ei tarvitse kyseenalaistaa sitä.

4. Otsasuudelma

Tätä suudelmaa pidetään platonisena vain, jos hän tekee sen eräänlaisena vitsinä.

Yleensä ystäväsi eivät suutele sinua otsallesi, ja se olisi hieman outoa, jos he tekisivät sen. Tämä suudelma osoittaa keskinäistä luottamusta ja syvempää yhteyttä.

Se on kaikista suutelutyyleistä sydäntä lämmittävin, koska se paljastaa hänen tarpeensa pitää sinut turvassa, suojella sinua ja saada sinut lähelleen.

Se osoittaa miehen alkukantaisen tarpeen haluta pitää huolta naisesta, johon hän on rakastunut.

5. Niskasuudelmat

Kaulasuukot ovat sekä seksikkäitä että suloisia. Mies tietää, että kaulasi on heikko kohtasi, ja hän käyttää sitä provosoidakseen intohimoa.

Jos hän suutelee sinua kaulalle, se on tapa osoittaa, että hän haluaa sinua ja hän haluaa sinut juuri nyt.

Se on kuitenkin pikemminkin merkki himosta kuin emotionaalisesta läheisyydestä tai hänen rakkaudestaan sinua kohtaan.

Hänen rakkautensa havaitsemiseksi on oltava mukana useampia tekijöitä, kuten suhteenne tila, hänen yleinen käyttäytymisensä sinua kohtaan, hänen yleiset pyrkimyksensä ja niin edelleen.

6. Ylösalaisin oleva suudelma

Tämäntyyppinen suudelma tunnetaan myös nimellä Hämähäkkimies-suudelma. Tämä suutelutyyli on todella erikoinen ja luova, ja sitä on hieman vaikea selittää, joten löysimme apua Urban Dictionarysta: “Poikkeuksellinen suudelma, jossa toinen suutelee toista ylösalaisin, jolloin ylähuulesi suutelee hänen alahuultaan ja päinvastoin; toimii parhaiten silloin, kun toinen on jo makuuasennossa sohvalla tai täysin vaakatasossa”.

Näin paljon ajatusta ja vaivaa suudelmaan panostaminen tarkoittaa, että hän on valmis panostamaan yhtä paljon suhteeseenne. Hänen päätavoitteensa on täyttää sinut kunnioituksella ja tehdä sinut onnelliseksi.

7. Käden suuteleminen

Se on täysin epätavallista, koska emme ole enää 1800-luvulla. Mies tekee sen kuitenkin siksi, että hän haluaa tehdä sinuun vaikutuksen.

Hän haluaa vaikuttaa suloiselta, joten hän käyttää vanhan koulukunnan kosiskelutekniikoita.

Tai hän käyttää vanhan koulukunnan keinoja saadakseen hymyn kasvoillesi. Joka tapauksessa käsisuudelma on hyvin suloinen tapa päästä lähemmäs sinua.

8. Suudelma nenälle

Tällainen suudelma on hieman outo, mutta liian söpö sanoiksi. Se on suloinen tapa osoittaa hellyyttä, edellyttäen, että olette syvemmällä.

Ollaanpa rehellisiä – jos joku, jonka kanssa vasta alkaisit seurustella, suutelisi nenääsi, ensimmäinen ajatus, joka tulisi mieleesi, olisi: “Onko hänestä puuttunut yksi voileipä piknikille?”.

Jos olet kuitenkin jo kehittänyt syvemmän siteen kumppanisi kanssa, tämä on enemmän kuin OK.

Teillä on sisäinen universuminne, ja suudelma nenälle on selvästi merkki siitä, että olette toisillenne jotenkin outoja, ja se on enemmän kuin täydellistä.

9. Suudelma korvaan

Tällainen suudelma kertoo fyysisestä läheisyydestä. Aivan kuten kaula, korvalehti on yksi erogeenisistä vyöhykkeistäsi ja hän tietää tarkalleen, mitä hän aikoo saavuttaa, jos hän jatkaa korvasi nakertamista ja suutelemista.

Jos ette ole vielä harrastaneet seksiä tai ette ole siinä tilanteessa, että voisitte harrastaa sitä juuri sillä hetkellä, hän toivoo suudelmiensa laukaisevan mielikuvituksesi ja herättävän intohimosi.

10. Typerät suudelmat

Ehkä hän pysähtyy kesken teidän pussailunne kesken vain kertoakseen sinulle vitsin tai jotain hauskaa, jota hän ajatteli, ja tekee jotain hassua huulillaan.

Hän antaa sinulle minuutissa kymmeniä suljetuin suupaloja, ja päädyt luultavasti nauramaan joka kerta. Ja se oli hänen tarkoituksensa. Saada sinut nauramaan. Tehdä sinut onnelliseksi.

11. Vatsasuudelma

Monet naiset tuntevat olonsa hieman itsetietoiseksi vatsan alueestaan. Jos olet yksi näistä naisista ja miehesi suutelee vatsaasi, on aika rentoutua. Hän ei katsele vartaloasi silmilläsi.

Hän ei näe epätäydellisyyksiä, jotka sinä näet. Hänelle olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet.

Vatsasuudelma saattaa myös viitata siihen, että hän suunnittelee tulevaisuutta kanssasi ja että suutelemalla sitä hän kuvittelee tulevia lapsianne.

12. “Voisitko olla hiljaa” -suudelma

Tämä on hänen tapansa voittaa riita tai lopettaa monologi.

Se on yksi tehokkaimmista tavoista saada nainen lopettamaan puhuminen, puhumattakaan suloisimmasta. Kuka voisi suuttua miehelle, joka vetoaa asioihinsa suudelmilla?

13. Mustekalan suudelma

Se, miten tulkitset tämän suudelman, riippuu siitä, mistä pidät. Mustekala-suudelmaan kuuluu suudelma huulille tai jollekin muulle ruumiinosalle ja varovasti imukuppien tekeminen.

Jos pidät siitä, se kiihottaa sinua, mutta jos et pidä siitä, tunnet epämukavuutta.

Joka tapauksessa hänen tarkoituksensa on kiihottaa sinua eikä pelottaa sinua, joten älä syytä häntä siitä.

14. Suutelee rintojasi

Tämäntyyppinen suudelma on epäilemättä erittäin seksuaalinen. Silti se kätkee sisäänsä salaisuuden – hän keskittyy nautintoosi.

Hän haluaa, että nautit siitä. Ja hän haluaa, että hänen tekniikkansa makuuhuoneessa huomataan.

15. Olkapääsuudelma

Tällainen suudelma paljastaa sekä fyysiset että emotionaaliset siteet, joita teidän kahden välillä on.

Kun hän suutelee olkapäätäsi, hän alitajuisella tasolla luovuttaa sydämensä, kehonsa ja sielunsa sinulle ja kiittää sinua siitä, että olet tukenasi. Ennen kaikkea hän kertoo luottavansa sinuun ja arvostavansa sinua.

16. Suutelee vartalosi jokaista senttiä

Tällaiset suudelmat liittyvät tietenkin esileikkiin, mutta tällaista ei tehdä kenen tahansa kanssa.

Suutelet jokaista senttiä jonkun vartalosta vain silloin, kun hän merkitsee sinulle kaikkea. Se on merkki ihailusta.

Nämä suudelmat ovat hyvin intiimejä ja intohimoisia. Ja jos sinulla on joku, joka suutelee sinua näin, olet hyvin onnekas nainen, koska sinulla on rinnallasi mies, joka säästää kaikki suudelmansa vain sinua varten.

Mielenkiintoinen seikka suudelmista on se, että vaikka muistat aina ensimmäisen suudelman, jonka sait kumppanisi kanssa, suudelma paranee suhteen kasvaessa. Niistä tulee rakastavampia ja intohimoisempia, kun muodostat syvemmän yhteyden jonkun kanssa.

Toivottavasti olet saanut selville, mitä hänen suudelmansa kertoo hänen tunteistaan sinua kohtaan.

Suudelmat ovat intiimeimpiä osoituksia jonkun kiintymyksestä. Ne voivat kertoa enemmän kuin sanat.

Voit tuntea tunteet ihollasi. Ne voivat kertoa, kuinka paljon kumppanisi on sinusta kiinnostunut.

Ne voivat kertoa, kuinka paljon hän rakastaa sinua. Ne voivat kertoa, kuinka paljon hän palvoo kehoasi.

Muista kuitenkin, että ihmissuhteet ovat muutakin kuin suukkoja, halailua ja kauniita sanoja.

Ne vaativat sitoutumista, kunnioitusta, arvostusta ja ehdotonta rakkautta, jotta asiat toimisivat.

Siksi sinun on luotettava myös kaikkiin muihin suhteenne osa-alueisiin.

Joka tapauksessa, jos sinulla on oikea mies rinnallasi, anna hänen suudella sinua. Anna hänen suudella sinua usein ja kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Koska suuteleminen on paras kommunikaation muoto ja mitä enemmän suutelette, sitä läheisempiä olette.