Skip to Content

Minun 5 Miespuoliset Ystävät Paljastavat, Mitä He Pitävät Vastustamattomana Tytöissä

Minun 5 Miespuoliset Ystävät Paljastavat, Mitä He Pitävät Vastustamattomana Tytöissä

Mitä miehet haluavat naisilta? Olen viettänyt tuntikausia keskustelemalla näistä perimmäisistä kysymyksistä tyttöystävieni kanssa. Ja tiedätkö, mihin päädyimme? EMME MITÄÄN.

Joten päätin muuttaa strategiaani. Sen sijaan, että puhuisin asioista omieni kanssa, miksi en pyytäisi miespuolisia ystäviäni antamaan minulle vastauksia?

Tiesin voivani olla varma, että he olisivat täysin rehellisiä minulle. He eivät iske minua, ja siksi heidän ei tarvitse valehdella pettääkseen minua.

Juuri näin minä tein. Kysyin viideltä ystävältäni, mitä he pitävät tytöissä vastustamattomana. Tässä on, mitä he paljastivat.

Kun hän tekee aloitteen, Alex (27)

“Se, mitä vihaan deittailussa eniten, on se, että miehen odotetaan aina tekevän ensimmäisen liikkeen. Älkää käsittäkö minua väärin, minua ei haittaa lähestyä naisia, eikä kyse ole siitä, että olisin liian hermostunut siihen.

Mutta totuus on, että mies nauttii myös siitä, että tuntee itsensä halutuksi. Hänen ei tarvitse ostaa minulle kukkia tai mitään sellaista, mutta kun tyttö tekee aloitteen, se riittää sinetöimään sopimuksen.

Loppujen lopuksi te tytöt haluatte tasa-arvoa kaikessa, eikö niin? Joten, mitä maksaa sinulle pyytää kaveria ulos? Usko minua, jokainen on innoissaan rohkeudestasi.”

Tapa, jolla hän katsoo minua, Dennis (29)

“Suoraan sanottuna en osaa oikein selittää sitä. Luulen, että se on se värähtely, se kemia, se energia, jonka hän lähettää minulle. Kutsu sitä miksi haluat.

Hän voi olla maailman kaunein tyttö, hän voi täyttää jokaisen miehen villeimmätkin fantasiat ja kaikki minun vaatimukseni, mutta jos hänessä ei ole sitä ‘jotain’, olen pahoillani, mutta en ihastu häneen.

Vuosikausia yritin selvittää, mikä tämä X-tekijä on. Sitten tajusin: se oli katsekontakti. Sinulla ei tarvitse olla sinisiä tai vihreitä silmiä, mutta sinun täytyy tosiaan katsoa minua tietyllä tavalla, ja olen kokonaan sinun.”

Kun hän ei ole takertuvainen, Benjamin (34)

“Kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi sitoutua. Olen vakavien suhteiden kannalla. En kuitenkaan voi sietää takertuvia tyttöjä.

Se, mikä minusta on naisissa vastustamatonta, on heidän itsenäisyytensä. Pidä oma elämäsi äläkä käytä kaikkea vapaa-aikaasi minun häiritsemiseeni.

Anna minulle mahdollisuus kaivata sinua. Älä leiki mielikuvitusleikkejä äläkä tee sitä tahallasi, vaan anna sen tapahtua, koska olet kiireinen nainen ystävineen, harrastuksineen ja kiinnostuksen kohteineen.”

Tyylikäs mutta ei kireä, John (38)

“Jos tyttö haluaa päästä ihon alle, hänen on oltava rento. En voi sietää kireitä tyttöjä, jotka luulevat olevansa prinsessoja.

Toisaalta en halua, että hän on liian mauton. Voimme olla ystäviä, mutta et ole paras kaverini. Hänen pitää olla myös vähän tyylikäs.

Kun kuulet tällaisia asioita, oletat varmaan, että etsin mahdottomia, mutta asiat ovat oikeastaan aika yksinkertaisia.

Yksinkertaisesti sanottuna minusta on vastustamatonta, kun tyttö löytää täydellisen tasapainon sen välillä, että hän on nainen, jonka voi viedä illanistujaisiin, ja rento tyttö, jonka kanssa voi käydä pizzalla ja oluella.”

Kun hän on itsevarma, Eduardo (40)

“Kaikista asioista, joita nainen voi olla, itsevarmuus on asia, joka tekee minut hänessä hulluksi eniten. Heti kun näen, että tyttö tietää, mitä hän haluaa, eikä pelkää saada sitä, olen tyrmistynyt.

Tiedät varmasti, mistä puhun. Puhun naisesta, jolle et voi pysyä immuuni. Hänen ei tarvitse olla kaikkein kuumin tyttö, mutta kun hän astuu huoneeseen, kaikki katseet kiinnittyvät häneen.

Hän on sellainen nainen, joka ei pelkää tunnustaa tunteitaan, nainen, joka ei pelaa pelejä. Sen sijaan hän on aina suora kaikesta.

Usko pois, tällainen nainen erottuu joukosta. Kun olet hänen kanssaan, sinun ei tarvitse teeskennellä olevasi ajatustenlukija, vaan kaikki on avoimesti esillä.”