Skip to Content

Miksi Miehet Palaavat Kuukausia Myöhemmin (19 yleistä syytä)

Miksi Miehet Palaavat Kuukausia Myöhemmin (19 yleistä syytä)

Ihmetteletkö, miksi miehet palaavat kuukausia myöhemmin? Mikä voima ajoi heidät kirjoittamaan tuon viestin tai soittamaan tuon puhelun? Tarkoittaako se edes mitään vai mietitkö sitä vain liikaa?

Yksi asia on varma: se merkitsee jotain.

Miehesi syyt voivat olla joko itsekkäitä tai hän haluaa aidosti olla kanssasi. Näissäkin kahdessa kategoriassa on kuitenkin liian monta alaluokkaa.

Ja se vaihtelee miehittäin, joten on sinun tehtäväsi analysoida tilanteesi tämän artikkelin avulla.

Miksi miehet palaavat takaisin kuukausia myöhemmin: 19 syytä

Jos sinua kiinnostaa tietää, miksi exät palaavat elämääsi, ota huomioon seuraavat syyt:

1. Olet täydellinen nainen.

Se on hyvin yksinkertaista. Miehesi voi tulla takaisin, koska kukaan muu ei pääse lähellekään. Ehkä yhteys, joka hänellä on kanssasi, on jotain, mitä hän ei ole koskaan kokenut uudelleen.

Hän siis palaa elämääsi, koska tuntee, että olet ainoa, joka ymmärtää häntä… hänen sielunkumppaninsa. Hän on innokas näyttämään todellisen minänsä jollekulle ilman, että häntä arvostellaan.

Kaiken kaikkiaan hänestä tuntuu, että olet se arvokas nainen, jota hän on aina etsinyt.

Hän lähti, koska yritti löytää sen muualta… kunnes tajusi, että hänellä on ollut se koko ajan.

2. Hän tietää, että rakastat häntä edelleen.

Kyllä, joskus miehet palaavat takaisin vain siksi, että he voivat. Miehesi on luultavasti tietoinen tunteistasi häntä kohtaan, mutta pitää sinua silti itsestäänselvyytenä.

Aina kun hän tarvitsee egon kohotusta, hän palaa ovellesi. Ja koska sallit sen tapahtua, hän saattaa tehdä sen toistuvasti.

Tämäntyyppinen mies on liian kypsymätön parisuhteeseen, eikä välitä siitä, että hän satuttaa sinua.

Hän tietää vain, että otat hänet aina avosylin vastaan. Hän pitää siitä, että sinua rakastetaan, mutta ei rakasta sinua takaisin.

3. Hän haluaa vain seksiä.

Se on surullista, mutta mahdollista. Hän joko ei löydä seksikumppania tai on kyllästynyt jahkailuun. Mitä hän siis tekee?

Hän palaa henkilön luo, joka varmasti antaa hänelle sen, mitä hän haluaa.

Ja koska olet nainen, luonnollisesti ajattelet liikaa. Haluat, että seksillä on merkitystä, joten uskottelet itsellesi, että hän on tunteidensa johdattama.

Mutta usko minua… jos hän haluaisi jotain muuta kuin seksiä, hän kertoisi sen sinulle. Hän ei vain ole valmis suhteeseen.

Romantiikkaa ei ole olemassa. Keksit sen juuri. Ja sinä ansaitset enemmän kuin keksityn tarinan.

4. Muistot vainoavat häntä.

Ehkä ex-poikaystäväsi näki sosiaalisessa mediassa kuvan sinusta tai meemin, joka muistutti häntä vanhoista hyvistä ajoista. Ehkä hänelle tuli mieleen vitsi, jonka kerran sanoit, ja se laukaisi kokonaisen ajatusprosessin.

Hän taisteli tunteitaan sinua kohtaan ja hänen oli vain PAKKO kokea uudelleen se, mitä teillä oli yhdessä. Se, ettei hän puhunut sinulle, oli jotain, mitä hän ei voinut sietää. Hän oli valmis saamaan lääkkeensä.

Mutta siinä se ongelma onkin. Sinä olet hänelle vain paikka.

Vaikka hän todella välittäisi sinusta syvällä sisimmässään, heti kun hän saa osansa täyttymyksestä, hän katoaa taas, koska hän ei halua suhdetta kanssasi.

5. Olet haaste.

Usein mies ryntää takaisin luoksesi, koska hän tietää, ettei voi saada sinua.

Me kaikki tiedämme, että miehet ovat hulluna vaikeisiin naisiin, jotka jatkuvasti torjuvat heidät.

Jos mies on jo yrittänyt seurustella kanssasi, mutta sinä et halunnut häntä tai annoit hänelle sekavia signaaleja, hän haluaa yrittää uudelleen.

Hän ei voi sietää hylkäämistä, mutta samaan aikaan hän on uskomattoman ihastunut sinuun.

Hän rakastaa sitä, että olet vaikeasti tavoitettavissa. Ja hänen mielestään mikään ei saisi häntä tuntemaan oloaan paremmaksi kuin tällaisen naisen sydämen voittaminen.

6. Olet päässyt yli hänestä.

Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi miehet palaavat kuukausia myöhemmin – he eivät vain kestä sitä, että muutit eteenpäin!

Jos miehesi näkee, millaisen täydellisen pienen elämän olet luonut itsellesi hänen poissa ollessaan, hän vihaa sitä, ettei hän ole osa sitä.

Niinpä hän tietysti hakeutuu taas luoksesi ja häiritsee rauhaa. Hän ei ole edes tosissaan sinun suhteesi. Tällainen mies ei kestä sitä, että hänet unohdetaan.

Hän palaa muistuttamaan sinua olemassaolostaan… näyttääkseen sinulle, tai pikemminkin itselleen, että hän on muistamisen arvoinen.

7. Hän todella haluaa sinut takaisin.

Aivan oikein. Ehkä hänen paluunsa ei ole mitään itsekästä peliä. Ehkä hän on aidosti hyvä mies, joka haluaa palata yhteen.

Hän epäili ensimmäisellä kerralla, mutta yhteydenpitokielto sai hänet tajuamaan, että hän rakastaa sinua.

Oletko huomannut merkkejä siitä, että hän yhä rakastaa sinua? Tuntuuko sinusta, että hän haluaa elvyttää vanhan suhteenne?

Jos et ole varma vastauksista, ei se haittaa. Mutta kerron sinulle yhden asian:

Luota aina intuitioosi.

Suoraan sanottuna, jos me kaikki noudattaisimme sitä useammin, meillä olisi parempi olla.

8. Hänen ystävänsä kannustivat häntä.

Ah, et voi koskaan olla täysin immuuni muiden ihmisten mielipiteille. On siis hyvin mahdollista, että miehellesi on sanottu, että sinun jättämisesi oli suurin virhe, jonka hän on koskaan tehnyt.

Syyllisyydentunteen ajamana hän kurottautuu uudelleen. Mutta se syyllisyys ei edes tule hänestä itsestään.

Se on vain jonkun toisen teko. Hän ei usko, että sinä olet se oikea hänelle – he uskovat.

Sinä tunnet miehesi parhaiten. Jos hän on helposti vaikutuksille altis, tämä voi olla juuri se syy, miksi hän palasi luoksesi.

9. Hänen suhteensa ei ole täyttävä.

Tämä on todella klassikko. Jos hänellä on jo tyttöystävä, mutta hän silti tavoittelee sinua, se tarkoittaa, ettei hän ole aivan niin onnellinen kuin miltä vaikuttaa.

Tämä on yleinen syy, miksi miehet palaavat kuukausia myöhemmin.

Hänen suhteestaan puuttuu jotain… jotain, mitä hänen tyttöystävänsä ei voi tarjota hänelle, mutta sinä voit. Se voi olla emotionaalista tukea tai kiusaamista.

Mikä se sitten onkin, se on hänelle tärkeää, ja hän tarvitsee sinua täyttämään hänen tarpeensa. Heti kun hän tekee sen, hän joko eroaa tyttöystävästään tai jättää sinut… taas.

10. Pelaajana oleminen ei riitä hänelle.

Jotkut miehet pelkäävät rakkautta. He eivät halua päästää jotakuta sisäänsä, koska se tarkoittaa, että he saattavat päätyä loukkaantumaan.

Niinpä he valitsevat helpomman vaihtoehdon – satunnaiset seurustelut, jotka eivät merkitse mitään.

Ehkä miehesi päätti seurustella satunnaisten naisten kanssa deittisovelluksista, koska hän pelkää sitoutumista.

Hän halusi vain pitää hauskaa yhden kanssa ja siirtyä sitten seuraavaan…

Jos hän palasi luoksesi, hän luultavasti sai oivalluksen.

Hän tajusi, että naistenmiehenä oleminen ei tee häntä niin onnelliseksi kuin hän luuli. Hän haluaa sittenkin jotain merkityksellistä.

Hän tietää, miten arvokas nainen olet, ja hän on vihdoin valmis antamaan sinulle sydämensä.

11. Hän on hämmentynyt.

Miehet eivät aina tiedä, mitä he haluavat. Sinun miehesi voi olla aidosti hämmentynyt siitä, mitä hän tuntee sinua kohtaan.

Ehkä hän ei ole edes tietoinen kamppailustaan, mutta jokin vain vetää häntä sinua kohti. Hän huomaa olevansa rinnallasi ymmärtämättä, mitä se oikeasti tarkoittaa.

Mutta miksi hän ylipäätään on hämmentynyt?

No, hän luultavasti luulee, ettei hänellä ole mitään mahdollisuuksia, mutta hänellä on silti houkutus puhua sinulle.

Hänen tavoitteenaan voi olla suhde kanssasi tai sitten ei, mutta yksi asia on varma: hän pitää sinusta kovasti.

12. Hän on katunut.

Et vain voi elää katumatta tiettyjä valintoja, vai mitä? Siksi miehet palaavat joskus kuukausia myöhemmin. He katuvat eroamista.

Ehkä miehesi on juuri tajunnut, miten hieno suhde kanssasi oli, ja nyt hän haluaa korjata asiat. Hän haluaa näyttää sinulle, miten suuren virheen hän teki.

Tiedät, että tämä on hänen tavoitteensa, jos hän näkee paljon vaivaa saadakseen takaisin sen, minkä menetti. Ponnistelujen määrä vastaa hänen rakkauttaan sinua kohtaan.

Olisitko valmis antamaan hänelle toisen mahdollisuuden?

13. Hän on vain kyllästynyt.

No eikö olekin ihanaa! Mies tavoittelee sinua, koska hän on liian laiska aloittamaan uuden suhteen! Kuvittele, että olisit vain jonkun viihdykkeenä.

Se sattuu varmaan paljon, varsinkin jos välität hänestä. Mutta valitettavasti sinun on välitettävä itsestäsi enemmän.

Riippumatta siitä, kuinka paljon rakastat häntä, tajua, että et ole hänelle mitään muuta kuin tapa tappaa hänen tylsyytensä. Hän ei arvosta sitä, mitä sinulla on tarjota. Hän ei vain tiedä, mistä muualta etsiä.

Haluatko todella olla jonkun vaihtoehto? Hyväksytkö miehen, joka antaa sinulle vain minimit?

14. Hänellä ei ole ketään muuta.

Se vain muuttuu surullisemmaksi, eikö vain? Syy siihen, miksi miehet palaavat kuukausia myöhemmin, voi olla myös naisseuran puute.

Hänellä ei luultavasti ole tyttöystävää eikä hän ole tavannut ketään uutta, joka kiehtoo häntä. Mitä hän siis tekee? Hän palaa jonkun luo, josta hän varmasti nauttii – sinun.

Tiedän, että osa sinusta on imarreltu, mutta sen ei todellakaan pitäisi olla. Tämä mies ei ole tosissaan sinun suhteesi. Hän vain käyttää sinua hyväkseen, koska ei pidä sinkkuelämästä.

Hän jätti sinut, koska ei välittänyt sinusta tarpeeksi ensimmäisellä kerralla, ja on epätodennäköistä, että hän välittäisi tälläkään kertaa.

Tämä ei tarkoita, että olet virheellinen ja ansaitsematon hänelle. Päinvastoin, hän ei ansaitse SINUA.

Sinun pitäisi hyväksyä vain mies, joka tulee luoksesi, koska kukaan muu ei voi verrata; mies, joka asettaa sinut etusijalleen.

15. Hän on vihdoin valmis olemaan kanssasi.

Se, että haluat upean rakkauselämän, ei tarkoita, että olet valmis siihen. Joskus tarvitset toisen kerran.

Surullinen totuus on, että et voi olla terveessä parisuhteessa, ellet ole rauhassa itsesi kanssa. Siis voit, mutta se on hyvin vaikeaa.

Ehkä rakkaasi tarvitsi ensin paljon aikaa löytää itsensä. Ehkä hän oli emotionaalisesti liian epätasapainossa, mikä ei sallinut hänen olla kanssasi aluksi.

Hän luultavasti ajatteli, että olisi parasta kulkea erillisiä teitä, kunnes hänestä tulee parempi ihminen.

Ja nyt, kun hän on kasvanut, hän voi vihdoin rakastaa sinua niin kuin hän on aina halunnut.

16. Joku puhui sinusta.

On aina tuskallista, kun joku sattumalta mainitsee henkilön, jota kerran rakastit ja jonka menetit. Ja, joskus sydänsuru on niin suuri, että päätät ottaa yhteyttä häneen.

Tämä voi olla syy siihen, miksi miehesi ei voinut vastustaa puhumista sinulle uudelleen. Kaikki muistot palasivat hänen mieleensä, ja hän halusi tuntea sen, mitä hän kerran tunsi kanssasi.

Jos hän tekee näin, hän välittää sinusta todella paljon. Mikään määrä aikaa tai etäisyyttä ei saa sinua pois hänen päästään. Vain yksi sana riittää, että hän tekstaa/soittaa sinulle uudelleen.

Se ei silti välttämättä tarkoita, että hän jäisi. Mahdollisuudet OVAT korkeat, jos hän on tehnyt sen tämän yhden kerran, mutta jos hän palaa jatkuvasti, se on suuri punainen lippu.

Ehkä hän rakastaa sinua… ei vain sillä tavalla kuin ansaitset.

17. Hänen suhteensa epäonnistui.

Kun suhde päättyy, on luonnollista etsiä lohtua. Ihmiset tekevät sen puhumalla ystävien kanssa, juomalla vähän liikaa… tai yksinkertaisesti palaamalla takaisin ex-tyttöystävänsä luokse, jolla on aina heidät.

Tiedän, että tämä ei ole etsimäsi vastaus, mutta saatat olla hänen lohdutuspalkintonsa.

Hän luultavasti menetti haluamansa eikä tiennyt, mihin muualle mennä. Ainoa, joka tuli mieleen, olit sinä.

Usko minua, ansaitset paljon enemmän kuin olla jonkun kanssa, joka tulee luoksesi, koska olet ainoa saatavilla oleva.

Huolimatta siitä, kuinka paljon välität hänestä, sinulla on tarpeeksi itsehillintää olla olematta hänen luonaan. Vaikka haluaisit kuollaksesi jutella, ole vahvempi kuin halusi.

Hän ei ansaitse edes viittä minuuttia ajastasi. Omista se jollekin, joka on kanssasi, koska ei voi kuvitella olevansa kenenkään muun kanssa.

18. Hän käy läpi syyllisyydentunnetta.

Loukkasiko hän sinua, kun viimeksi puhuitte? Pettikö hän sinua?

Jos suhteenne päättyi huonosti, on mahdollista, että hän syyttää yhä itseään. Niinpä helpottaakseen omaa tietoisuuttaan hän hakeutuu luoksesi.

Saatat luulla, että exäsi haluaa olla taas kanssasi, mutta jos hän palasi vain hiljentääkseen ajatuksiaan, hänen motiivinsa ovat itse asiassa itsekkäitä.

Hän ei välitä siitä, miltä sinusta tuntuu. Hän ei vain kestä sitä, että hän tuntee huonoa omaatuntoa siitä, mitä hän teki sinulle.

Jos hän välittäisi, hän ei olisi enää elämässäsi, koska hän tietää, että hänen paluunsa saattaisi pilata rauhan, jonka olet luonut ilman häntä.

Mutta sinun rauhasi ei ole hänen prioriteettilistallaan, vaikka hän saattaakin uskotella itselleen, että se on.

Paluu toisen elämään hetken mielijohteesta ei ole koskaan oikein.

19. Hän vain tarkistaa, miten voit.

Ei, syy siihen, miksi miehet palaavat kuukausia myöhemmin, ei aina ole niin syvällinen. Vaikka hän haluaisi puhua kanssasi, se ei välttämättä tarkoita, että hän pitää näitä keskusteluja arvossa.

Ehkä hänelle vain tuli mieleen: ”Ai, en olekaan puhunut hänelle vähään aikaan! Katson, mitä hänellä on meneillään.”

Ei tietenkään ole mitään pahaa siinä, että tarkistaa ihmisten kuulumiset. Mutta jos se satuttaa sinua joka kerta, kun hän tulee takaisin, älä anna sen tapahtua enää.

Mielenterveytesi on etusijalla.

Viimeiset ajatukset

Toivottavasti sinulle on tullut paljon selvemmäksi, miksi miehet palaavat kuukausia myöhemmin. Jokainen mies on erilainen, ja on sinun tehtäväsi ymmärtää exäsi motiivit.

On kuitenkin erittäin tärkeää olla rehellinen itsellesi. Älä maalaa kuvaa kauniimmaksi kuin se on. Älä sekoita hänen huomiotaan rakkauteen.

Jokainen parisuhdeasiantuntija kertoisi sinulle saman asian:

Vaikka se tappaisi sinut sisältä, ansaitset, että sinua kohdellaan kuin kuningatarta. Jos et ole hänen prioriteettinsa, älä anna hänen olla enää elämässäsi.

Se, miten hän kohtelee sinua, on paljon tärkeämpää kuin se, mitä sinä tunnet häntä kohtaan.