Skip to Content

Makaatko Sielunkumppanisi Kanssa? 12 Keinoa Selvittää Se

Makaatko Sielunkumppanisi Kanssa? 12 Keinoa Selvittää Se

1. Rakkaus on läsnä ennen, jälkeen ja seksin aikana

Hänen rakkautensa ei muutu ja se on aina vakaa, harrastatte te seksiä tai ette. Seksin aikana tunnet olevasi rakastettu, lähellä ja enemmän yhteydessä toisiinne.

Joskus saatat jopa kutsua sitä rakasteluksi. Vaikka se saattaa kuulostaa kornilta, se on oikea termi sille, mitä koette.

2. Alastomuus ei ole kiusallista

Tunnet olosi mukavaksi hänen seurassaan maatessanne alasti sängyllä tai kävellessäsi alasti asunnossa. Hän ei saa sinua tuntemaan itseäsi epävarmaksi ja sinä tiedät, että hän palvoo vartaloasi juuri sellaisena, kuin se on.

Myöskin on monta hyötyä alasti nukkumisessa, joten vitsailette siitä, koska se on hyvää terveydellesi.

3. Sekoitus vaniljaa & rajua

Kun tulee valita vaniljan tai rajumman välillä, valitset molemmat. Se riippuu mielialastasi ja tunnelmasta, jotka molemmat havaitsette esileikin aikana.

Monet ihmiset ajattelevat, että ainoa tapa osoittaa rakkautta on tehdä se hitaasti, hellästi ja toisia silmiin tuijottaen. Mutta se ei aina ole näin.

Intensiivisen ja eläimellisten vaistojen seuraaminen ei ole väärin. Omien seksuaalisten halujen tutkiminen sen jokaisella tasolla saa teidät janoamaan toisianne enemmän.

4. Seksin jälkeiset halailut

Halailut ovat parhaita. Kun on kyse sielunkumppanista, seksin jälkeiset halailut eivät jää koskaan väliin. Ne saattavat kestää pitkään tai vain muutaman minuutin, sillä ei ole väliä. Tärkein asia on se, että ne tuntuvat mahtavilta.

Halailu seksin jälkeen on jopa tärkeämpää, kuin itse seksi. Se saa parit yhdistymään. Se saa heidät tuntemaan turvaa ja sanomaan ”Minä rakastan sinua.” ilman, että tarvitaan sanoja.

5. Ajattelet häntä masturboidessasi

Ennen häntä sinä sukelsit mielikuvitus-maailmaan. Nyt totuus on parempaa ja hän on kaikki, mitä ajattelet. Vain hänen suudelmiensa ajattelu saa sinun vartalosi kuumaksi.

Kaikki nuo jakamanne intiimit hetket, kaikki kurvit ja kulmat hänen alastomassa vartalossaan, kaikki hyväily ja suudelmat ovat juuri tarpeeksi saadakseen sinut tulemaan.

6. Seksi tapahtuu spontaanisti

Sinun ei tarvitse ajatella sitä etukäteen, aikatauluttaa tai pakottaa mitään. Seksi vain tapahtuu. Useammin kuin ei, sinun ei tarvitse sanoa tai tehdä mitään. Tunteesi ohjaavat sinua.

Aloitatte halailuin, suudelmin tai kiusoitteluin tai joskus vain katsotte toisianne silmiin ja ennen kuin huomaatkaan, vaikeroit nautinnosta.

7. Esileikki ei jää välistä juuri koskaan

Aivan kuten halailu on pakollista seksin jälkeen, esileikki tulee ennen kaikkea. Se on tärkeä osa rakastelua. Se kasvattaa mielihalua ja tekee seksistä upeampaa.

Suutelu, koskettelu, toistenne hyväily ovat keinoja, joilla varmistatte molempien kliimaksin ja nautitte aktista.

8. Puhutte avoimesti siitä, mikä kiihottaa teitä ja mikä ei

Kommunikointi on menestyksekkään parisuhteen avain ja seksin myös. Jos et pidä jostain, pystyt sanomaan sen ääneen.

Jos pidät jostain, kerrot myös sen. Sinä ehdotat uusia asentoja tai uusia paikkoja, joissa voitte harrastaa seksiä ilman, että pelkäät tulevasi väärin ymmärretyksi. Sinä tiedät, että hän ymmärtää sinua.

9. Nauratte noille kiusallisille hetkille

Joitain kiusallisia ja epämukavia hetkiä tapahtuu kaikille. Me olemme vain ihmisiä ja mitä tahansa tapahtuukaan, se ei aiheuta häpeää tai epävarmuutta välillenne.

Ainakaan kovin pitkäksi aikaa. Te nauratte kömpelyydellenne yhdessä tai omituisille äänille. Mille tahansa kiusalliselle asialle, jota saattaa tapahtua. Se ei ole iso asia.

10. Kemia ei haihdu ajan myötä

Olette olleet yhdessä jonkin aikaa, mutta välillänne on edelleen kemiaa. Vieläkin haluatte hyökätä toistenne kimppuun hyvin usein. Ajalla ei ole vaikutusta siihen, kuinka paljon janoatte toisianne.

Pidätte edelleen toisianne kuumina ja äärimmäisen viehättävinä. Löydät joka päivä jotain uutta, johon rakastut. Seksi vain paranee ajan myötä ja siteenne vahvistuu koko ajan.

11. Se, ettet halua seksiä ei ole iso asia

Voitte viettää päiviä tai öitä jutellen, halaillen, elokuvia katsellen, ulkona käyden tai tehden jotain muita asioita, kuin harrastaa seksiä. Jos jompikumpi ei ole sillä tuulella jostain syystä, se ei ole huolestuttavaa.

Ei ole mitään syytä pakottaa asioita. Seksi on tärkeää, mutta se ei määritä teidän parisuhdettanne. Mitä siitä, jos se jää muutaman kerran väliin. Tiedätte, että pääsette takaisin sinne, kun molemmista tuntuu siltä.

12. Ajatus siitä, että hän tulee olemaan ainoa, jonka kanssa makaat lopun elämääsi, ei pelota sinua yhtään

Sinä tiedät, että haluat vain häntä ja tiedät, että hän tuntee sinusta samoin. Et pelkää tai ahdistu siitä. Se vain tuntuu oikealta.

Tiedät, että tämä on jotain aitoa ja jotain, jota et voi kokea kenenkään muun kanssa.