Skip to Content

Kuinka Miellyttää Miestä Sängyssä (Vaiheittainen Opas)

Kuinka Miellyttää Miestä Sängyssä (Vaiheittainen Opas)

Tämä vaiheittainen opas siitä, miten miellyttää miestä sängyssä, ei ole mitään tavallista lintujen ja mehiläisten puhetta.

Päinvastoin, se herättää mielikuvituksesi, antaa sinulle vinkkejä ja saa sinut avautumaan enemmän arkaluontoisista aiheista, kuten miehen tyydyttämisestä sängyssä.

Se myös osoittaa, miten käsitykset itsestämme ja seksuaalisista haluistamme vaikuttavat läheisyyteemme.

Tämä opas antaa mehukkaita vinkkejä siitä, miten tyydyttää mies sängyssä askel askeleelta ja mikä tärkeintä, miten vetää itselleen parasta ja saavuttaa suurin seksuaalinen tyydytys.

Vie mielesi ja kehosi paikkaan, jossa nautinto on aina tervetullutta ja haluttua Language of Desire -ohjelman avulla.

Molemminpuolinen nautinto ei ole neuvoteltavissa

Hienossa seksissä on näet kyse molemminpuolisesta tyydytyksestä. Siksi sinun ei pitäisi koskaan sivuuttaa omia tai kumppanisi tunteita ja toiveita.

Monet naiset jättävät mieltymyksensä huomiotta. He asettavat oman nautintonsa toissijaiseksi, ja jonkin ajan kuluttua sängyssä syntyy väistämättä joitakin ongelmia.

Muista, että kumppanisi – edellyttäen, että hän on oikea mies sinulle – haluaa, että nautit itsestäsi yhtä paljon kuin hänkin ja jopa enemmän.

Paras tapa oppia miellyttämään miestä sängyssä on ottaa askel kerrallaan, joten aloitetaan.

Vaiheittainen opas miehen kiihottamiseen

Jos olet aloitteleva seksin harrastaja, haluat, että jokainen pieni yksityiskohta selitetään.

Miten sinun pitäisi aloittaa? Mitä tarkalleen ottaen sinun pitäisi sanoa tai tehdä, jotta tämä ilkeä huutaisi nimeäsi?

Mikä on paras tapa rakentaa jännitystä? Pitäisikö sinun aloittaa seksi vai antaa hänen ottaa ohjat käsiinsä?

Mitä hän ajattelee, kun teemme sitä? Olenko tarpeeksi houkutteleva? Teenkö jotain väärin?

Nämä kaikki kysymykset vaivaavat sinua, mutta onneksi saat pian kaikki tarvitsemasi ohjeet ja enemmänkin.

Lakkaa ajattelemasta asioita liikaa ja säteile itseluottamusta

Ei ole mikään salaisuus, että itseluottamus on äärimmäisen seksikästä. Se säteilee seksuaalista energiaa ja fiilistä, että olet tyytyväinen siihen, kuka olet ja tiedät, mitä haluat.

Tietenkin meillä kaikilla on pienet epävarmuutemme. Sehän tekee ihmisestä ihmisen.

Niitä ei kuitenkaan pidä koskaan tuoda mukanaan makuuhuoneeseen, joten ole varovainen, ettet tee sitä virhettä.

Makuuhuone (tai missä tahansa muualla päätitkin harrastaa seksiä) ei ole paikka, jossa sinulla pitäisi olla epäilyksiä siitä, miltä näytät tai miten suoriudut seksuaalisesti.

Jos mies on aikeissa harrastaa seksiä kanssasi, se johtuu siitä, että hän pitää sinua äärimmäisen viehättävänä, ja hänellä on Alaskan kokoinen seisokki todisteena siitä. Joten pois epäilykset ja sisään seksileikit.

Epätäydellisen täydellisiä yhdessä

Usko minua – hän ei näe pieniä epätäydellisyyksiäsi. Oikeastaan kukaan ei näe – sinä olet ainoa, jolla on pakkomielle vatsastasi, ryppyistäsi tai raskausarhoistasi.

Tämä mies tietää, ettei hän pussaile muovisen Barbie-nuken kanssa. Hän haluaa vierelleen oikean naisen, ja juuri sellaisen hän saikin.

Asia, joka estää meitä saamasta ja antamasta kumppanillemme upeaa seksuaalista kokemusta, on päämme.

Siksi meidän pitäisi varmistaa, että hyväksymme itsemme ja kehomme juuri sellaisina kuin ne ovat.

Meidän tulisi myös pitää mielessä, että asiat, joita pidämme epätäydellisinä, saattavat olla kumppanillemme täydellisiä.

Kaiken kaikkiaan hänellä on varmasti epävarmuutensa epätäydellisyydestään ja hän käsittelee niitä omalla tavallaan. En ole mikään seksiasiantuntija, mutta minun tapauksessani pieni kehu sinulta varmasti auttaa.

Sitä paitsi hän on onnellisempi, kun hän huomaa, että käsittelet puutteesi hienosti. Kun hän näkee, ettet ole täydellinen, hän tuntee olonsa paremmaksi myös omassa nahassaan, koska hän tietää, ettet myöskään etsi täydellisyyttä.

Kun hyväksymme kehomme täydellisine epätäydellisyyksineen, se heijastuu meihin ja kumppanimme havaitsee lähettämämme seksikkäät vibat.

Sinulla ei myöskään ole mitään ongelmaa jättää valoja päälle seksin aikana, olla päällä, kävellä alasti ympäri asuntoa… tai jopa kokeilla kinkkejä, joita et olisi koskaan uskonut kokeilevasi.

Se ei rajoita seksiä vain muutamaan asentoon ja nautitte koko kokemuksesta enemmän, jos katsotte toisianne kunnolla.

Kaikki alkaa mielessänne

Kun olet viihtynyt omassa kehossasi, on aika siirtyä vaiheeseen 2 – kumppanisi mielikuvituksen sytyttämiseen.

Jokainen maailman seksuaaliterapeutti kertoo sinulle saman: aivosi ovat tärkein seksielin. Siitä kaikki alkaa ja päättyy.

Ennen kuin toiminta lakanoiden välissä alkaa, todellinen toiminta tapahtuu mielessämme.

Sytyttämällä palon kumppanimme mielikuvituksessa ja todennäköisesti hänen jalkoväliinsä, tulemme samalla itsekin kiimaisiksi.

Voimme tehdä sen muutamalla tavalla:

Sexting

Sexting on yksi ensimmäisistä ja tehokkaimmista ideoista, jotka tulevat mieleen. Sexting voi mennä moneen suuntaan. Se voi vaihdella hienovaraisesta vaniljaisesta likaisesta puheesta johonkin kovaan.

Se riippuu mieltymyksistäsi, joten anna sen olla ohjenuorasi. Joka tapauksessa sextit räjäyttävät varmasti hänen mielensä ja saavat hänet innokkaasti tapaamaan sinua ja repimään vaatteesi pois päältäsi.

Yksi seksin suurista eduista on se, että sinulla on paljon aikaa miettiä, mitä aiot sanoa.

Flirttailu sekoitettuna seksuaalisiin merkityksiin

On niin monia tapoja, joilla voit flirttailla saadaksesi kumppanisi himoitsemaan sinua enemmän.

Sanat ovat voimakkaita välineitä, joten kuiskaamalla jotain pervoa hänen korvaansa, esittämällä likaisia kysymyksiä, sanomalla muiden ihmisten kuullen jotain, jonka vain hän ymmärtää seksuaalisesti (jokin koodinimi jollekin seksuaaliselle asialle, jonka vain te kaksi tiedätte).

Voit myös sanoa jotain näennäisen viatonta, joka muistuttaa häntä räjähtävästä seksistä, jota teillä oli aiemmin. Se voi olla hauska tarina tai viittaus – tärkeintä on, ettei kukaan muu ymmärrä sitä.

Jos esimerkiksi ystäväsi puhuvat uusien huonekalujen ostamisesta, mainitse vain rennosti, että olet hiljattain hankkinut uuden sängyn.

Yhtäkkiä kumppanisi muistaa, miksi teidän piti hankkiutua eroon vanhasta sängystä – koska te kaksi rikoitte sen. Mutta kukaan muu ei tietenkään ymmärrä vihjailuasi.

Juuri noin, saat hänet muistelemaan kaikkia yhteisiä seikkailuja. Se, että hän ei voi tehdä mitään kiimaisuudelleen ja että kaikki tapahtuu julkisesti, kiihottaa häntä entisestään.

Se, että tiedät, mitä teit koskematta häneen, kiihottaa myös sinua. Tilanne on siis win-win-tilanne, joka päättyy höyryävään seksiin heti, kun pääset eroon seurasta.

Myös kehonkielen käyttäminen voi tehdä ihmeitä, kun kyseessä on flirttailu. Joskus riittää, että katsot häntä tietyllä tavalla, jotta hän saa seisokin.

Nuole huuliasi, kun kukaan ei katso, ja tuijota häntä suoraan. Jos haluat työntää hänet yli äyräiden, matki suihinottoliikettä työntämällä kielesi sisäposkeen.

Seksikkäiden kuvien lähettäminen

Ja ei, älä lähetä alastonkuvia. Se ei ole koskaan hyvä ajatus, koska alastonkuvat voivat päätyä kaikkialle internetiin, niin että jopa ne, joille niitä ei ole tarkoitettu, näkevät ne lopulta.

Vaikka kuinka paljon luotat kumppanisi, koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Myöskään katoavan kuvan lähettäminen (vastaanottaja näkee sen vain kerran ja saat ilmoituksen, jos hän ottaa kuvakaappauksen) ei ole turvallista.

Koskaan ei voi tietää, onko hänellä toinenkin puhelin, jota hän käyttää näytön tallentamiseen. Sitä paitsi on liian myöhäistä, kun saat ilmoituksen siitä, että hän otti kuvakaappauksen DM:stäsi.

Kun lähetät seksikkäitä kuvia tai seksikkäitä Snapchateja, tee siitä siis hienovaraista.

Voit esimerkiksi lähettää dekolteesi (tissisi turvallisesti pitsirintaliiveihin sullottuna), ottaa peiliselfien seksikkäissä housuissa tai jotain vastaavaa.

Ideana on sytyttää hänen mielikuvituksensa, ei paljastaa kaikkea. Loppujen lopuksi hänen on autettava riisumaan sinut.

Puhu likaisia

Likaista puhetta ei tarvitse rajoittaa vain seksisuhteisiin. Se on vielä parempaa, kun teette sen kasvotusten.

Tämä on toinen tilanne, jossa sinun ei pitäisi antaa epävarmuutesi rajoittaa sinua. Ole itsevarma äläkä anna ujouden häiritä.

Et voi mitenkään erehtyä, kun puhut likaisia. Mikään ei ole liikaa, ja ainoa tapa mokata se on se, että olet enemmän kuin selvästi hämmentynyt sitä tehdessäsi.

Mitä ikinä sanotkin, sano se itsevarmasti ja niin kuin tarkoittaisit sitä. Jos likainen puhe on sinulle epämukavaa, on parempi aloittaa asiat hitaasti tai olla tekemättä sitä ollenkaan ensimmäisellä kerralla, kun makaatte yhdessä.

Pahinta, mitä voit tehdä, on pakottaa itsesi johonkin, mitä et halua tehdä. Kumppanisi aistii epämukavuutesi, ja kaikki menee pilalle jo ennen kuin se alkaa.

Esileikki on kaikki kaikessa

Kaikenlainen kosketus ilman yhdyntää yhdistettynä edelliseen vaiheeseen on jotain, joka tekee miehesi hulluksi. Se on kuin johdatus varsinaiseen yhdyntään, joka voi olla yhtä nautinnollista.

Koko esileikin käsite on pullottaa odotusta ja tehdä varsinaisesta seksuaalisesta aktista paljon jännittävämpi.

Halusit tietää, miten miellyttää miestä sängyssä askel askeleelta – esileikki on avain, joka avaa ovet nautintoon. Yleisestä mielipiteestä huolimatta se on todellakin yksi niistä asioista, joista miehet nauttivat makuuhuoneessa.

Saatat luulla, että penetraatio on ainoa asia, joka heitä kiinnostaa, mutta usko pois – miehet pitävät suuseksistä, halailusta, pussailusta ja kaiken tämän mukanaan tuomasta odotuksesta aivan yhtä paljon kuin naisetkin.

Hieronta

Aluksi hyvä kokovartalohieronta on jotain, josta kumppanisi varmasti nauttii. Itse asiassa voit aloittaa hieromalla hitaasti hänen päätään.

Jos joku kysyisi sinulta, et ikinä pitäisi hiuksia ja päätä erogeenisina vyöhykkeinä. Mutta jos teet sen oikein ja otat sen lähtökohdaksi, lupaan sinulle, että se riittää tekemään hänet hulluksi.

Seksi- ja parisuhdeasiantuntija Tammy Nelson, PhD, sanoo, että miesten päänahassa on hermopäätteitä, jotka ovat yhteydessä muuhun kehoon.

Ota hitaasti, laita rakkaudenhakuista musiikkia soimaan, laita hierontaöljyä käsiisi ja anna sormiesi liukua aistikkaasti pitkin hänen vartaloaan.

Jos kiusaat häntä hieromalla hänen sisäreisiään, hän sulaa käsissäsi. Hän ei saa vain seisokin – hän on kliimaksin partaalla.

Ja jos haluat tehdä koko kokemuksesta romanttisen, täytä huone kynttilöillä, himmennä valot ja olet valmis.

Seksikkäät alusvaatteet

Tämä riippuu miehestä, jonka kanssa seurustelet. Jotkut nauttivat seksikkäistä alusvaatteista niin paljon, että he kiihottuvat jo pelkästään niitä katsomalla tai koskettamalla.

Hän luultavasti pyytää sinua jättämään alusvaatteet päälle halailun, hyväilyn ja seksin ajaksi (jos se on mahdollista).

Toisaalta jotkut miehet eivät juurikaan välitä alusvaatteista – he yksinkertaisesti mieluummin repivät vaatteesi pois hetken kuumuudessa ja välittävät enemmän siitä, mitä sinulla on kerrosten alla.

Seksikkäistä alusvaatteista voi olla sinulle myös hyötyä – ja se on tärkeintä. Ne voivat saada sinut tuntemaan itsesi seksikkääksi ja itsevarmaksi, ja se on varmasti jotain, jonka kumppanisi huomaa ja arvostaa.

Vaikka kumppanisi ei välittäisikään alusvaatteistasi, sinä tunnet olosi paremmaksi, kun käytät niitä. Heti kun katsot itseäsi peilistä, ajattelet itsestäsi femme fatalina, ja jo pelkästään se seikka nostaa nautintosi pilviin.

Roolileikki

Se voi olla hyödyksi pitkäaikaisissa suhteissa oleville pariskunnille, jotka ovat juuttuneet rutiineihin ja haluavat löytää keinoja seksi- ja rakkauselämänsä piristämiseksi, mutta myös uusille pariskunnille, jotka ovat innostuneet roolipeleistä.

Uuden identiteetin omaksuminen makuuhuoneessa lisää intiimielämänne raikkautta ja hauskuutta.

Joitakin rooleja, joita pariskunnat yleensä haluavat näytellä, ovat: professori ja opiskelija, remonttimies ja kodinomistaja, ventovieraat baarissa, pornotähdet, cheerleader ja jalkapalloilija, dominoiva ja alistuva, ja lista on loputon.

Tärkeintä on valita seksuaalinen fantasia, joka sopii teille molemmille.

Suutelu

Mikään ei voita suutelua, kun harrastetaan halailua ja hyväilyä. Huulilta aloittaminen on valinta, jossa ei voi mennä pieleen.

Pussailu lisää seksuaalista halua. Ohjaa suudelmasi hänen kaulalleen ja pysy siellä jonkin aikaa.

Napostele sitten hitaasti hänen korvaansa, palaa takaisin kaulalle ja etsi tiesi alaspäin. Suutele jokaista tuumaa hänen vartalostaan.

Suihinoton odotus saa hänen miehuutensa kovaksi kuin puu.

Voit myös muuttaa suudelmiesi voimakkuutta. Tunnelmasta riippuen voit siirtyä hitaasta omistushaluiseen, ehkä jopa sisällyttää hienovaraista huulten napostelua.

Huulesi pehmeys hänen vartalollaan saa hänet kananlihalle. Suutelua pidetään usein itsestäänselvyytenä, vaikka sen ei todellakaan pitäisi olla, sillä se voi tehdä ihmeitä.

Mennä hänen päälleen

Mikään ei huuda niin upeaa esileikkiä (useimpien miesten mielestä) kuin suuseksi.

Suihinotto on jotain, josta miehet nauttivat yhtä paljon kuin seksistä – tai ehkä jopa enemmän. Hänen peniksensä kärki on herkin osa, ja siinä on eniten hermopäätteitä. Siksi se tarvitsee erityistä huomiota.

Yksi asia, joka tekee hänen kokemuksestaan entistäkin suuremman, on se, jos kosketat jatkuvasti hellästi hänen kiveksiään. Voit myös imeä ja suudella niitä.

Se antaa hänelle suurempaa nautintoa kuin hän olisi koskaan voinut uneksia.

69

Seksiasento “69” on jotain, joka epäilemättä aiheuttaa molemminpuolista nautintoa. 69-asennossa 2 ihmistä harrastaa suuseksiä toisilleen.

Kun kuulette toistenne voihkimisen ja nautinnosta puristamisen, kiihdytte molemmat yli rajojen.

Keskinäinen itsetyydytys

Tämä on myös hyvä taktiikka, joka takaa molempien osapuolten tyytyväisyyden.

Pystytte molemmat näkemään toistenne kasvot ekstaasissa ja kuulemaan intonaatiossa muuttuvat voihkimisäänet.

Kun näkö- ja kuuloaistit yhdistyvät nautinnon tunteeseen, jonka herättätte toisissanne käsiliikkeillä, tunne on teille molemmille niin merkittävä, ettei sen selittämiseen riitä sanoja.

Muista, että hän haluaa sinun nauttivan yhtä paljon kuin hänkin.

Hänen kykynsä tyydyttää sinut sängyssä on suuri kiihottaja sekä todiste hänen hyvästä suorituksestaan, jota hän on etsinyt.

Seksilelut

Lelujen ottaminen mukaan makuuhuoneeseen ei ehkä ole seksivinkki aloittelijoille, mutta se on ehdottomasti jotain, joka saa asiat vauhtiin. Jos todella haluat nostaa jännityksen pilviin, järjestä kumppanillesi esitys.

Käytä vibraattoria ja laita hänet katsomaan, kun leikit itselläsi. Se, mikä saa hänet villiintymään, on se, ettet anna hänen koskea sinuun ennen kuin sanot niin. Jos olet hermostunut etkä pysty kostumaan, käytä vain liukuvoidetta ja aloita show!

Myöhemmin, kun olette molemmat täysin rentoutuneita, voitte molemmat käyttää erilaisia seksileluja yhdessä.

Aloita seksi

Miehet pitävät naisista, jotka ovat sinut seksuaalisuutensa kanssa. Hän on siis enemmän kuin tyytyväinen, jos aloitat liikkeet, jotka johtavat vähitellen seksiin.

Se, että sinä aloitat seksin, saa hänet tuntemaan itsensä halutuksi.

Ole suora, mutta tee se hitaasti. Voit esimerkiksi laittaa kätesi hänen jalalleen ja edetä ylöspäin hänen työkalulleen, pyytää häntä liittymään seuraasi ja ottaa sitten hänen kätensä ja ohjata sen pyllyllesi tai tisseillesi.

Hän ottaa siitä kiinni -tai yksinkertaisesti johdata hänet makuuhuoneeseen ja alkaa suudella häntä. On paljon vaihtoehtoja käyttää mielikuvitustasi, ja tulet aivan varmasti ravistelemaan hänen mielikuvitustaan.

Peliaikaa

Kun olet läpäissyt jotkin tai kaikki edellä mainitut vaiheet, olet nyt vaiheessa, jota olet tavoitellut koko ajan, eli varsinaisessa seksin harrastamisessa.

Yleensä tämä vaihe tulee spontaanisti ilman, että sitä tarvitsee ylianalysoida tai -ajatella.

Mutta joskus, kun olette vaihtaneet asentoa ylhäältä alas, haluatte lisätä hieman makua. Siinä kaikki erilaiset seksiasennot toimivat maagisesti.

Jos haluat tietää, miten miellyttää miestä sängyssä, opettele vallankumouksellisia seksiasentoja, jotka järisyttävät hänen maailmaansa. Tutustutaanpa siis joihinkin mielenkiintoisimpiin niistä:

Päällä

Kuten jo sanoin, sinun miellyttämisesi on miehellesi jotain erittäin stimuloivaa.

Kun olet päälläsi, hän pääsee todistamaan nautintosi omakohtaisesti. Hän voi nauttia koko vartalostasi. Mutta hän tekee luultavasti paljon muutakin kuin ihailee vartaloasi.

Hän saattaa tarttua vyötäröstäsi tai hyväillä rintojasi, kun olet hänen päällään. Tämä asento on yksi tärkeimmistä vaiheista tässä vaiheittaisessa oppaassa, jolla voit miellyttää miestäsi sängyssä.

Tämä asento on hyvä myös sinulle, koska se antaa sinulle hallinnan, sinä sanelet tahdin ja näet, miten saat miehen kerjäämään lisää sinua.

Tehostettu lähetyssaarnaaja-asento

Lähetyssaarnaaja-asento on perusasento, ja useimmat parit aloittavat tästä asennosta. Se antaa miehelle hallitsevan aseman.

Mutta se mahdollistaa myös pitkällisen katsekontaktin ja paljon suutelua, ja näin se rakentaa parempaa yhteyttä. Lähetyssaarnaaja-asentoa ei pidä unohtaa, sillä se on luultavasti yksi intiimeimmistä asennoista.

Mutta jos haluat saada siitä enemmän irti, kiedo jalkasi hänen vyötärönsä ympärille ja lukitse ne hänen selkäänsä. Vedät häntä itseäsi kohti, mikä tekee tunkeutumisesta syvempää.

Vaihtoehtoisesti, asettamalla jalkasi hänen olkapäilleen muodostaaksesi “V”-muodon, on sama vaikutus.

Kun hän on päälläsi, voit ajaa sormillasi hänen hiuksiaan, tarttua tai hyväillä hänen käsiään tai tarttua hänen selkäänsä, jolloin sormesi jäävät nautinnon aiheuttamana jäljenä hänen iholleen.

Nämä hienovaraiset liikkeet antavat hänelle ymmärtää, että nautit ja että jos hän jatkaa, tulet todella kovaa todella pian – se on kaikki, mitä hän tarvitsee jatkaakseen.

Lähetyssaarnaaja-asento on hänelle miellyttävämpi, koska hän saa nähdä kasvosi tekevän tyytyväisyyden eleitä.

Hän näkee huuliesi levenevän, kun voihkit ja vapiset puhtaasta nautinnosta. Tieto siitä, että kaikki johtuu hänestä, tekee hänet äärimmäisen onnelliseksi sekä sängyssä että sen ulkopuolella.

Tuoli

Tämä asento vaatii naisen hallintaa, joten älä pelkää ottaa ohjat käsiisi.

Mies edustaa tässä tapauksessa tuolia. Hän istuu jalat edessään ojennettuina ja käyttää käsiään tukena.

Nainen on mieskumppaninsa päällä selkä mieheen päin ja nojaa lähelle miehen vartaloa.

Sinä istut miehen päällä pitäen kiinni hänen lantiostaan ja nojaat päätäsi hieman taaksepäin samalla, kun liikut hitaasti ylös ja alas.

Lusikointi

Se on kuin halailua ja seksiä yhtä aikaa, mikä lisää läheisyyttä. Kumppanisi tulee makuulle takanasi ja tunkeutuu sinuun varovasti.

Tämä asento antaa hänelle täyden pääsyn kehoosi. Hänen kätensä voivat olla kaikkialla sinussa, ja se on täydellinen asento osoittaa kiintymyksensä ja ihailunsa sinua kohtaan.

Kun olet tässä asennossa, voit käyttää käsiäsi ja koskettaa hänen vartaloaan varovasti ja vetää häntä lähemmäs.

Voit myös kosketella itseäsi lisätäksesi nautintoasi – ja myös hänen nautintoaan, sillä heti kun hän näkee, että masturboit hänen edessään, se tekee hänet hulluksi sinuun.

Seksiä peilin edessä

On aika alkaa katsoa peiliin aivan eri tavalla.

Jos sinä ja kumppanisi päätätte harrastaa seksiä peilin edessä, teette sen luultavasti seisaaltaan, kädet painautuneina seinään peilin molemmin puolin.

Kun olette molemmat peiliin päin, kumartukaa hieman, jotta hän voi tunkeutua sinuun.

Pidä päätäsi ylhäällä, jotta hän voi nähdä ilmeesi ja nautintosi tason. Hänellä on myös peilinäköala etuvartalosi osista, kun taas hänellä on täydellinen näkymä alaosastasi.

Hänelle peili tekee ihmeitä. Toisaalta sinua ei laiminlyödä tässäkään, koska voit myös nähdä hänet, tuntea ja nähdä hänen kätensä lanteillasi ja kaiken kaikkiaan nauttia upeasta seksistä.

Seksiä suihkussa

Ensinnäkin suihku on loistava paikka lämmittelyyn. Voit aloittaa ottamalla sienen tai yksinkertaisesti käyttää käsiäsi hieromaan ja pesemään hänen selkäänsä.

Aloita eteneminen alaspäin hänen työkaluaan kohti ja pysyttele sillä alueella jonkin aikaa suudellen samalla hänen vastasuihkuttua selkäänsä.

Kun viivyt siinä asennossa, runkkaa häntä. Se sekä yllättää että hämmästyttää hänet.

Hän ei luultavasti odota sitä – ehkä hän ei ole koskaan saanut ketään koskettamaan miehuuttaan tuosta kulmasta – paitsi tietenkin itseään.

Muut suihkutoiminnot kehittyvät itsestään. Anna hänen tehdä seuraava liike. Harrastatte luultavasti seksiä seisaaltaan, jolloin ei ole vain osa vartalostasi märkä, vaan koko vartalosi on märkä.

Quickie

Quickie ei ole jotain, mitä suunnittelet. Se on jotain, joka tapahtuu. Kun tunnet tarvetta, anna itsesi vain mennä ja nauti siitä. Miehesi arvostaa seikkailunhaluasi.

Pikapano voi tapahtua milloin ja missä tahansa. Tärkein syy siihen on kuitenkin teidän molemminpuolinen polttava halunne, joka kaipaa helpotusta.

Älä siis usko siihen hölynpölyyn, että seksin pitää olla pitkäkestoista ollakseen ikimuistoista.

Kunnon pikaseksi silloin tällöin tekee ihmeitä. Joskus teillä on vain vähän aikaa tai ehkä ei ole halua halailuun tai suutelemiseen, joten ohitatte sen vaiheen.

Pikapano on kuitenkin kaikki, mitä te molemmat tarvitsette ollaksenne täysin tyytyväisiä loppupäivän ajan.

Käänteinen lehmätyttö

Tämä on taas yksi asento, joka antaa sinulle täyden kontrollin. Sinä sanelet liikkeen nopeuden, syvyyden, kulman ja voimakkuuden.

Se on helpoin tapa osua G-pisteeseesi ja saada sinut tulemaan kumppanisi päälle.

Tämän asennon perusasento on, että istut kumppanisi päällä ja käännät selkäsi häntä kohti, kun hän makaa sängyllä.

Voit käyttää hänen polviaan tukena ja yksinkertaisesti tehdä liikkeitä, jotka tyydyttävät teitä molempia parhaiten. Tämä asento on raaempi kuin intiimi.

Se ei tarjoa sinulle katsekontaktia tai läheisyyden tunnetta.

Mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän nautinnollista. Se antaa hänelle upean näkymän takapuolellesi, ja jos hän on peppumies, hän rakastaa tätä asentoa.

Lisäksi voit aina katsoa häntä hetken taaksepäin, kun ratsastat hänellä. Tuo nopea katse heittää teidät molemmat yli hilseen.

Rinkeli

Jo pelkästään tämän asennon nimi on kiehtova ja jotain luultavasti uutta teille molemmille. Onneksi se ei ole niin monimutkainen kuin miltä se kuulostaa.

Tämä asento vaatii, että makaat kyljellesi. Jätä alin jalka ojennettuna ja litteänä.

Hän asettuu polvillaan polvillaan olevan alaraajasi päälle. Toinen jalkasi kiertyy hänen vyötärönsä ympärille.

Tämä asento mahdollistaa syvän tunkeutumisen – samanlaisen kuin koira-asennossa – mutta tässä asennossa saatte arvokkaan katsekontaktin.

Toinen etu on se, että se jättää hänen kätensä vapaiksi tekemään niillä, mitä hän haluaa.

Koiratyyli

Jos kumppanisi palvoo takapuoltasi, tämä on yksi hänen suosikki seksiasemistaan. Tämän asennon saavuttamiseksi sinun on noustava nelinkontin.

Hän polvistuu ja tunkeutuu sinuun takaapäin vartalonsa nojautuessa sinun vartaloasi vasten.

Tämä asento antaa hänelle suuren tyydytyksen. Hän voi ihailla näkymää takaapäin. Hän voi tarttua vyötäröstäsi tai vetää hiuksistasi, jos tilanne käy hieman rajummaksi.

Hänen on myös työskenneltävä kanssasi löytääkseen yhteisen rytmin, joka tyydyttää teitä molempia.

Silitysrauta

Makaa vatsallasi siten, että jalat ovat litteät ja lantio hieman koholla. Hän istuu molempien jalkojesi päällä ja tunkeutuu sinuun polvillaan.

Tämä asento antaa hänelle tiukemman tunteen, joka on hänen ja sinun mielestäsi äärimmäisen nautinnollinen. Usko minua – se on parasta seksiä, mitä hän on koskaan saanut.

Litteärauta antaa sinulle myös läheisyyden ja läheisyyden tunteen, jonka menetät joissakin muissa “takapuolen” seksiasennoissa.

BDSM

Kaikki miehet eivät pidä dominoivasta ja alistuvasta seksistä. Mutta jos sinä ja kumppanisi pidätte siitä, se on loistava tapa lisätä jännitystä.

Valitkaa, kuka ottaa dominaattorin roolin ja kuka subin. Voitte sitoa toisenne tai käyttää ruoskaa maksimaalisen nautinnon saamiseksi.

Kun alatte luottaa toisiinne tarpeeksi, ottakaa käyttöön silmien sidonta, jotta tunnelma todella kuumenee.

Mitä ikinä teettekin, pitäkää mielessä, että seksuaalisella dynamiikalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten asiat ovat rakkauselämässänne. Älä tunne itseäsi nöyryytetyksi siitä, että suostuit hänen kanssaan dominoimaan sinua – se on osa peliä, etkä ole oikeasti alistuva.

Varmista, että kehut hänen suoritustaan

Miehet rakastavat sitä, että heitä kehutaan heidän suorituksistaan. He haluavat, että sinulla on hauskaa heidän kanssaan; he haluavat miellyttää sinua seksuaalisesti.

Mies haluaa kukoistaa seksissä enemmän kuin missään muussa elämän osa-alueessa.

Vaikka tekosi seksin aikana sanattomasti kertoivat, että pidit hänen liikkeistään ja nautit, ei ole huono idea sanoa se ääneen.

Joten seksin jälkeen, kun makaatte sängyssä halailemassa, voit sanoa jotain tyyliin: “OMG, se oli mahtavaa.” tai “Mitä se oli?!”. Wooow.”

Puhu yksinkertaisesti siitä, miltä sinusta sillä hetkellä tuntuu, mutta älä liioittele. Pienet kannustavat sanat riittävät.

Kehut eivät ole vain hänen egonsa kohottamiseksi. Ne ovat olemassa myös siksi, että hän tietää, että vaikka et olisi saavuttanut orgasmia, sinulla oli hauskaa.

Yleensä naiset tarvitsevat miehiä enemmän aikaa kliimaksiin, ja se on jotain luonnollista.

Älä siis tee siitä suurta numeroa. Jollakin seuraavalla kerralla pääset kyllä perille, joten älä alenna hänen itsetuntoaan sanomalla, ettet ollut tyytyväinen.

Ole tuhma ja seikkailunhaluinen

Paras ja luultavasti ainoa tapa, jolla voit epäonnistua yrityksessäsi tyydyttää mies, on jos et tee mitään.

Jos vain makaat selälläsi ja odotat hänen tekevän kaiken. Se ei tee häntä onnelliseksi ja tyytyväiseksi.

Mutta jos olet valmis panostamaan pienintäkään vaivaa, miehesi varmasti arvostaa sitä.

Hän haluaa tietää, että todella nautit olostasi etkä mieti, mitä aiot syödä lounaaksi seuraavana päivänä.

Hän haluaa vain tuntea olevansa haluttu. Paras tapa saavuttaa se on olla hieman tuhma ja seikkailunhaluinen.

Ja vaikka hän saattaa pitää suloisuudestasi ja naisellisuudestasi makuuhuoneen ulkopuolella, makuuhuoneen sisällä hän toivottaisi tervetulleeksi alkukantaiset halusi esiin.

Aloita siis seksi, tartu hänen takapuoleensa, leiki hänen palleillaan, pure häntä kaulaan anna mielikuvituksesi valloilleen. Rentoudu ja nauti itsestäsi.

Älä mieti koko tilannetta liikaa – pidätät vain teitä molempia.

Vaikka kysymyksesi olikin, miten miellyttää miestä sängyssä askel askeleelta, on tärkeää lisätä, että sängyn ei pitäisi olla ainoa paikka, jossa nautinnot täyttyvät.

Ole seikkailunhaluinen. Etsi uusia paikkoja, joissa harrastaa seksiä, tai hemmottele häntä joillakin hänen fantasioillaan.

Mitä sitten, jos teillä on asunto, se ei tarkoita, etteikö seksi auton takapenkillä olisi juuri sitä, mitä tarvitsette.

Voitte myös kokeilla paikkaa, johon liittyy kiinnijäämisen riski – kuten seksiä parvekkeella, jossa on vaarana, että joku naapureistanne saattaa nähdä teidät, tai pikaseksiä pukuhuoneessa seuraavan kerran, kun menette vaateostoksille.

Ole rohkea. Älä anna minkään pelottaa sinua. Ota kaikki irti jokaisesta hetkestä, jonka vietät sängyssä – ja sen ulkopuolella.

Toivottavasti tämä yksinkertainen “Kuinka miellyttää miestä sängyssä askel askeleelta -opas” on sinulle avuksi. Annetuista esimerkeistä on paljon variaatioita, ja pääset niihin omatoimisesti tutustumalla niihin kumppanisi kanssa.

Emotionaalinen side

Avain hyvään seksiin on myös tunneside.

Jos tulet kumppanisi kanssa toimeen muilla yhteisen elämänne osa-alueilla, seksielämäsi kukoistaa siitä.

Sillä jos teillä on sekä fyysinen että emotionaalinen yhteys, teitä ei voi pysäyttää mikään. Ja mitä enemmän harrastatte seksiä, sitä parempi seksi.

Harjoitus tekee mestarin

Kuten kaikki hyvät asiat elämässä, myös seksi paranee harjoittelun myötä. Opit tuntemaan kumppanisi, hänen mieltymyksensä ja vastenmielisyytensä, hänen fantasiansa ja seksuaaliset toiveensa – ja hän tuntee omasi.

Kun olette molemmat mukana molemminpuolisen nautinnon vuoksi, se ei voi enää parantua.

Kuinka kauan kestää tyydyttää mies sängyssä?

Joidenkin tieteellisten tutkimusten mukaan keskivertomiehellä kestää kolmesta viiteentoista minuuttiin saavuttaa kliimaksi penetraatiohetkestä lähtien.

Periaatteessa sinulta ei kestä kauan saada miehellesi hänen tarvitsemansa tyydytys – varsinkin jos tiedät, mitä teet. Älä ole pakkomielteinen hänen orgasminsa suhteen; lupaan, että saat hänet sinne ennemmin tai myöhemmin.

Toisaalta, jos häneltä kestää liian kauan päästä loppuun, älä ajattele, että se johtuu siitä, ettet ole tarpeeksi viehättävä tai ettet saa häntä kiihottumaan.

Tiedäthän, kuinka kaikki miehet ovat pakkomielteisiä sen suhteen, kuinka kauan seksin pitäisi kestää. He ovat huolissaan ennen siemensyöksyä tapahtuvasta siemensyöksystä ja yrittävät parhaansa mukaan jatkaa mahdollisimman pitkään.

Hänellä ei siis ole vaikeuksia saada orgasmia, koska sinä teet jotain väärin. Päinvastoin, hän luultavasti viivyttelee sitä, jotta ei tuottaisi sinulle pettymystä.

Miten voin houkutella miestäni sängyssä?

Jos haluat vangita hänen huomionsa makuuhuoneessa, älä anna periksi ennen kuin näet, että hän on saavuttanut maksimaalisen nautinnon. Käytä aina mielikuvitustasi ja tuo seksielämääsi uusia asioita.

Tarkkaile tarkasti hänen reaktiotaan kaikkeen tekemääsi ja kiinnitä huomiota hänen toiveisiinsa. Mikä tärkeintä: älä anna itsesi muuttua ennustettavaksi.

Tämä on erityisen tärkeää pitkäaikaisissa suhteissa. Jonkin ajan kuluttua yhdynnästäsi tulee jotain, joka on pakko tehdä.

Te molemmat tiedätte, mitä toinen tekee seuraavaksi. Ei ole yllätyksiä siitä, missä asennossa teette sen, missä kosketatte toisianne, missä vaiheessa saatte orgasmin…

Ja se on ensimmäinen merkki siitä, että rakkauselämäsi on ajautunut rutiineihin. Juuri siksi innovatiivisuus on oikea tapa toimia!

Älä myöskään unohda ulkonäöstäsi huolehtimista. Kyllä, aivot ovat ratkaisevan tärkeitä laadukkaan intiimielämän kannalta, mutta haluat silti olla seksuaalisesti houkutteleva miehesi silmissä.

En sano, että sinun on näytettävä huippumallilta, mutta sellaiset asiat kuin säännöllinen suihku, vahaus sekä mani- ja pedihoito ovat välttämättömiä. Jos lisäät siihen meikkiä, uuden kampauksen silloin tällöin, viettelevän hajuveden ja seksikkään asun – tyrmäät miehen jalat alta.

Pakkaa pakettiin:

Nyt kun olet saanut vastauksen kysymykseen, miten miellyttää miestä sängyssä, sinun tarvitsee vain soveltaa tätä teoriaa käytäntöön. Kyllä, jostain puhuminen ja sen todellinen tekeminen eivät ole sama asia, mutta lupaan sinulle, että olet hyvin valmistautunut.

Sinun täytyy vain uskoa itseesi!

Haluan vain vielä kerran korostaa luottamuksen merkitystä kaikessa tässä. Jos päästät epävarmuutesi sivuun ja elät hetkessä, olet jo puolet matkasta.

Älä anna minkään pidätellä itseäsi. Kun annat itsesi tuntea olosi mukavaksi omassa nahassasi, nautit automaattisesti seksistä enemmän kuin koskaan ajattelitkaan.

Se on juuri se laukaiseva tekijä, jota kumppanisi tarvitsee ollakseen tyytyväinen myös sängyssä. Kaikki on yksinkertaista, kun asiaa tarkastelee.

Hänen on tiedettävä, että olet tyytyväinen, jotta hänkin voi olla tyytyväinen.