Skip to Content

Jos Poikaystävälläsi On Nämä 7 Ominaisuutta, Mene Hänen Kanssaan Naimisiin Heti

Jos Poikaystävälläsi On Nämä 7 Ominaisuutta, Mene Hänen Kanssaan Naimisiin Heti

1. Hän ei pidä askelten hyppimisestä

Hän ei kiirehtinyt asioita. Hän tietää, että hyvät asiat vievät aikaa, joten hän varmisti, että teillä oli aikaa tutustua toisiinne, ja se on parasta.

Etenkin suhteen alkuvaiheessa on helppo sekoittaa himo ja rakkaus keskenään. Hän tietää sen hyvin.

Siksi hän ottaa hitaasti. Hän ei ole vain ihastunut sinuun, vaan hän haluaa tuntea sinut myös sisältäpäin.

2. Hän on emotionaalisesti älykäs

Jos poikaystäväsi on tunneälykäs, ole tietoinen siitä, että olet törmännyt johonkin harvinaiseen. Pelaajien maailmassa hän on se, joka kertoo tunteistaan avoimesti ja rehellisesti.

Kommunikaatio on jokaisen parisuhteen lähtökohta, eikä sinulla ole ongelmia sillä osastolla. Hän on aina paikalla kuuntelemassa, mutta hänellä ei ole myöskään ongelmia uskoutua sinulle.

3. Hän osaa saada sinut nauramaan

Hyvää huumorintajua ei pidä aliarvioida. Siksi aloitamme sen läheltä listan kärkeä. Elämä on muutenkin rankkaa, emmekä tarvitse ketään, joka masentaa meitä entisestään.

Jos poikaystäväsi saa sinut nauramaan surkeimpana päivänäsi ja kiemurtelee riidasta pois saamalla sinut nauramaan, hän on ehdottomasti pidemmän päälle.

Yhteinen huumorintaju on myös yksi osoitus siitä, että olette yhteensopivia ja että voitte luoda älyllisen yhteyden. Elinikä jonkun kanssa, joka rakastaa tehdä sinut onnelliseksi, ei kuulosta niin pahalta, vai mitä?

4. Hän varaa aikaa sinulle

Hän on jo kaukana lapsellisista leikeistä. Hän soittaa ja lähettää tekstiviestejä ja pitää yhteyttä, ei koko ajan mutta säännöllisesti.

Hän varaa sinulle aikaa ilman, että sinun tarvitsee edes pyytää sitä.

Hän suunnittelee tapaamisia kanssasi riippumatta siitä, kuinka kiireistä tai hektistä hänen elämänsä on. Olet hänen turvasatamansa.

Hän tuntee olonsa onnellisimmaksi ja rauhallisimmaksi, kun hän on vierelläsi.

5. Hän ei näe mitään järkeä pysyä exänsä ystävänä.

Hänellä on kaikki asiat mielessään selvitetty, ja suhde sinuun on hänen ykkösprioriteettinsa. Hän ei kanna mukanaan mitään tunnesaalista tai sekoita menneisyyttä nykyhetkeen.

Hän tietää, että yhteydenpito exäänsä vain pilaisi sen, mitä teillä on nyt, eikä hän halua ottaa sitä riskiä.

6. Hän on ennakkoluuloton

Mies, joka luulee olevansa aina oikeassa, käyttäytyy aina ylivoimaisesti. Hän ei koskaan myönnä tehneensä virhettä, eikä hänellä ole mitään ongelmaa syyttää sinua.

Onneksi olet sellaisen ihmisen kanssa, joka kunnioittaa mielipiteitäsi. Hän on aina kiinnostunut kuulemaan, mitä sinulla on sanottavaa mistä tahansa asiasta.

Hän ei koskaan halveksi sinua, eikä hän pakene virheitään.

Hän tietää, ettei ole virheetön ja että joskus vähintä, mitä hän voi tehdä, on pyytää anteeksi. Hän tietää, että sinä teet samoin.

Olette täydellinen pari, koska ette koskaan anna ongelmienne olla suurempia kuin rakkautenne toisianne kohtaan.

7. Hän on panostanut

Yhteensopivuus voi viedä teidät vain niin pitkälle. Jos ette kumpikaan ole valmiita panostamaan suhteeseenne ja tekemään siitä toimivan, ette saa sitä toimimaan.

Jos sinulla on rinnallasi mies, joka vastaa kaikkiin ponnisteluihisi vastavuoroisesti, olet onnekas nainen. Hän on sitoutunut sinuun ja suhteeseenne, ja kaikista kohtaamistanne kuoppauksista huolimatta hän on siellä jäädäkseen.