Skip to Content

Jos Hän Tekee Näitä 9 Asiaa, Hän Ei Koskaan Rakastu Sinuun

Jos Hän Tekee Näitä 9 Asiaa, Hän Ei Koskaan Rakastu Sinuun

1. Hän tekee suunnitelmia kanssasi viime hetkellä

Olkaamme rehellisiä, hänellä oli luultavasti suunnitelmia ystäviensä kanssa, mutta koska nämä jättivät hänet, hän soitti sinulle, koska ei halua istua baarissa yksin.

Olet hänen viimeinen vaihtoehtonsa, ja hän viettää mieluummin aikaa kanssasi kuin menee kotiinsa tylsistymään.

2. Hän ei esitä sinua tyttöystävänään

Jos hän ei esittelekään sinua tyttöystävänään, se johtuu siitä, ettei hän näe sinua sellaisena. Se on merkki siitä, että hänellä on todennäköisesti joku muu (tai useampi), mutta hän haluaa pitää sinut vaihtoehtona.

Hän ei pidä sinua tärkeänä elämässään eikä halua esitellä sinua ihmisille, jotka ovat hänelle tärkeitä.

3. Hän tavoittaa sinut vain silloin, kun hän haluaa

Jos sait hänet kiinni siitä, että hän tekstaa sinulle kahdelta yöllä ja sanoo kaipaavansa sinua ja haluavansa sinut lähelleen, se tarkoittaa, ettet ole hänelle muuta kuin pelkkä saalistus.

Hän käyttää sinua vain saadakseen haluamansa eikä halua sitoutua lainkaan. Hän pelaa pelejä, mutta on sinusta kiinni, kuinka kauan siedät niitä.

4. Hän ei halua tavata ystäviäsi

Vaikka sanoisit, että elämässäsi on ihmisiä, jotka ovat sinulle äärimmäisen tärkeitä, hän ei koskaan halua tavata heitä. Itse asiassa hän ei myöskään halua edes tutustua sinuun paremmin.

Hän haluaa vain, että olet paikalla, kun hän on innoissaan, ja että jätät hänet rauhaan, kun hän tarvitsee tilaa. Jos näet näitä punaisen lipun merkkejä, sinun kannattaa kertoa hänelle, ettet ole hänen sätkynukkeksensa ja ettei hän voi tehdä kanssasi mitä haluaa.

5. Hän katoaa eikä ota sinuun yhteyttä

Mies, joka on ihastunut sinuun, kertoo sinulle, jos hän ei ole käytettävissä, koska hän tietää, että huolestuisit. Mutta jos poikaystäväsi katoaa pariksi päiväksi ja käyttäytyy normaalisti palatessaan, sinun pitäisi tietää, ettei hän kunnioita sinua.

Sellainen mies ei tule koskaan rakastamaan sinua. Jos hän tekee kaikkia näitä asioita suhteenne alussa, voit kuvitella, mitä hän tekee, kun asiat muuttuvat vakaviksi.

6. Häneltä kestää ikuisuuksia vastata tekstiviesteihisi

Okei, tiedätte kaikki sen taktiikan, ettei tekstiviestiin vastata heti, kun mies tai tyttö on lähettänyt sinulle tekstiviestin, mutta mies, joka on kiinnostunut sinusta, ei pelaa mitään mielikuvitusleikkejä.

Hän näyttää sinulle, että hän on käytettävissäsi milloin tahansa ja että hän on iloinen, että otit yhteyttä. Mutta jos hän jättää tekstiviestisi huomiotta päiväksi tai pidemmäksi aikaa ja näet hänen vastaavan aktiivisesti muille ihmisille, hän on vain luuseri, joka ei ansaitse sinua.

Jatka eteenpäin, kun ei ole vielä liian myöhäistä.

7. Hän sanoo, että hänen exänsä oli narttu

Oletko kuullut tuon sanonnan: Kuolleista ihmisistä ja existä pitäisi puhua vain hyvää?

Mutta jos hän toistaa jatkuvasti, että hänen exänsä oli ämmä ja että hän on syyllinen heidän eroonsa, on mahdollista, että hän ei ehkä ole vielä päässyt yli exästään ja että sinä olet hänelle vain lohtutyttö.

Lisäksi jos hän puhuu tytöstä noin, hän puhuu sinusta samalla tavalla. Hän ei yksinkertaisesti kestä sitä, että hän oli se, joka sotki asiat!

8. Hän kutsuu sinut kylään vain harrastaakseen seksiä kanssasi.

Jos hän kutsuu sinut luokseen vain harrastamaan seksiä kanssasi ja kertoo, että hänen on noustava aikaisin ylös, kun olette lopettaneet, se on merkki siitä, ettei hän ole kiinnostunut sinusta.

Hän ei tule koskaan rakastamaan sinua, ja mitä nopeammin ymmärrät sen, sitä helpompaa se on sinulle. Hän on vain panopoika, joka haluaa käyttää sinua hyväkseen, eikä hänellä ole mitään suunnitelmia nähdä vaivaa vuoksesi.

9. Hän ei ponnistele lainkaan voittaakseen sinut

Tällaisella miehellä on sellainen asenne, että hänen ei pitäisi nähdä mitään vaivaa voittaakseen sinut puolelleen. Hän haluaa sinun tekevän kaiken työn. Ja kun sinä teet kaiken, hän sanoo sitten, ettei ole oikea sinulle ja lähtee.

Asia on niin, että hän ei todellakaan tiedä, mitä hän haluaa. Hän on vain hemmoteltu kakara, joka on saanut kaikki haluamansa tytöt, mutta ei ole koskaan pystynyt sitoutumaan kehenkään heistä.

Jos siis näet tällaista käytöstä, älä siedä sitä, vaan anna hänelle menolippu ulos elämästäsi.

Christine on kirjoittanut kirjan “Staring Into Into The Eyes Of Anxiety And Depression”, joka muuttaa tapasi taistella ahdistusta ja masennusta vastaan.