Skip to Content

Jos Hän Ei Pysty Sanomaan Näitä 10 Asiaa Ensimmäisten Kuukausien Aikana, Hän Ei Ole Sen Arvoinen

Jos Hän Ei Pysty Sanomaan Näitä 10 Asiaa Ensimmäisten Kuukausien Aikana, Hän Ei Ole Sen Arvoinen

Olet alkanut seurustella jonkun uuden ihmisen kanssa ja todennäköisesti olet huolissasi siitä, että hän saattaa olla vain seuraava virhe (joka on täysin ymmärrettävää).

Olen varma, että olet kyllästynyt etsimään kaikkia noita vihjeitä ja tosimiehen merkkejä tai sellaisia asioita, jotka vahvistavat sinulle sen, että tämä ei ole mies, joka tulee mokaamaan kaiken.

Ja jos mietit, onko olemassa jonkinlainen salainen kaava, joka paljastaa hänen todellisen luonteensa, voin sanoa, että sellainen on olemassa!

Jos haluat tietää hänen todelliset aikeensa, kiinnitä huomiota siihen, mitä hän sanoo sinulle sen sijaan, että vain tutkisit sitä, mitä hän tekee!

Joten jos hän ei pysty sanomaan näitä 10 asiaa ensimmäisten seurustelukuukausien aikana, sinun on aika siirtyä eteenpäin, koska hän ei yksinkertaisesti ole sen arvoinen.

1. “Minä todella pidän sinusta/nautin viettää aikaa kanssasi.”

mies ja nainen treffeillä

Jos olette käyneet jo useilla treffeillä tähän mennessä ja kaikki sujuu sulavasti ja voit tuntea molemminpuoleisen kiintymyksen ja kemian, on normaalia odottaa hänen tiedostavan sen, että hän pitää sinusta tai että hän tykkää viettää aikaa kanssasi.

Jos hän ei pysty sanomaan sitä tai kieltäytyy sanomasta sitä (ajatellen sinun jo tietävän tämän), silloin hän ei ole sen arvoinen.

Mies, joka oikeasti välittää siitä, kuinka sinä tunnet ja pidätkö hänestä myös, haluaa kertoa sinulle ensin sen, kuinka paljon hän sinusta pitää.

2. “Haluan sitä/tätä parisuhteelta.”

Jos hän ei selvennä, mitä hän etsii parisuhteelta ja jatkaa seurustelua kanssasi ja ehkä lähettää ristiriitaisia merkkejä sinulle, se tarkoittaa sitä, että hän on päättämätön ja todennäköisesti henkisesti hajalla.

Hän saattaa myös kieltäytyä kertomasta sinulle, miten hän haluaa asioiden olevan, koska hän jo tietää että on kanssasi vain manipuloidakseen sinua ja tyydyttääkseen itsekästä egoaan.

Vaadi aina, että hän kertoo sinulle odotuksistaan, jotta sinä tiedät, oletteko samalla sivulla vai ette.

3. “Haluan virallistaa asiat.”

Mies, joka on kiinnostunut tilapäisestä romanssista eikä mistään vakavasta, kieltäytyy virallistamasta suhdettanne.

Vaikka vaikuttaisi siltä, että teidät on tarkoitettu yhteen, jos hän ei tee suhteestanne virallista, se tarkoittaa sitä, ettei hän ole valmis siihen.

Hän ei halua tehdä sitä, koska hän selvästikin haluaa pitää vaihtoehtonsa avoinna tai hän on täysin kykenemätön tekemään päätöstä teidän kahden suhteen.

Mikä tahansa syy onkaan, jos hän ei ole valmis virallistamaan välejänne, hän ei ole sen arvoinen.

4. “Haluan meidän tekevän…”

mies ja nainen puhuvat

Jos hän ei koskaan tee tulevaisuuden suunnitelmia kanssasi (enkä tarkoita kahden vuoden päähän), sinun tulisi pysähtyä hetkeksi ja miettiä asiaa.

Asioiden ehdottaminen, kuten “Haluan meidän menevän konserttiin/näkevän jotain,” tarkoittaa sitä, että hän haluaa varmistaa, että hän saa nähdä sinua tulevaisuudessa.

Se tarkoittaa sitä, että hän viihtyy kanssasi ja hän on valmis tekemään mitä vain ehdottaakseen lisää.

Sanomalla “Haluan meidän tekevän…” hän kertoo selvästi sen, että hän on terve mies, joka tietää mitä haluaa.

Hän ei myöskään pelkää taistella sen puolesta.

5. “Haluaisin tavata ystäviäsi.”

Jos olet jo tavannut hänen ystäviään, mutta hän ei osoita kiinnostusta tavata sinun ystäviäsi, silloin hänessä on jotain vikana.

Ehkä hän ei ole kiinnostunut tapaamaan ystäviäsi, koska hän pelkää heidän tuomitsevan hänet tai hänen tekonsa.

Kuitenkin jos hän ei halua tavata läheisiä ystäviäsi, se tarkoittaa sitä, ettei hän ole oikeasti kiinnostunut olemaan osa elämääsi.

Sinä et totisesti halua tuhlata aikaasi johonkin tällaiseen.

6. “Haluan näyttää sinulle kotini.”

On olemassa kaksi syytä, miksi mies haluaisi näyttää sinulle kotinsa. Syy yksi: hän haluaa vain housuihisi.

Syy kaksi: hän vain haluaa näyttää sinulle kotinsa.

Selvittääksesi hänen aikeensa, sinun tulee kiinnittää huomiota hänen tekoihinsa, jos satut vierailemaan hänen luonaan ja sen jälkeen tiedät varmasti.

Jos huomaat, ettei hän halua viedä sinua vain sänkyynsä, silloin voit olla varma, että hän haluaa yleisesti vain esitellä sinulle kotinsa ja hän haluaa jakaa elämäänsä kanssasi.

7. “Haluan nähdä sinut uudelleen.”

Jos olette käyneet muutamilla treffeillä (ja teillä on ollut hauskaa yhdessä) eikä hän koskaan erotessanne sano tätä kuuluisaa lausetta, “haluan nähdä sinut uudelleen”, silloin voit olla varma, että hänessä on jotain omituista.

Jos hän ei tiedosta hänen viihtyvän kanssasi eikä vaivaudu ehdottamaan seuraavaa tapaamista, silloin hän ei ole sinunkaan vaivasi arvoinen.

8. “Olen päässyt täysin yli exästäni.”

pari puhuu treffeillä

Jos tiedät hänen olleen parisuhteessa ennen kuin aloit seurustella hänen kanssaan eikä hän puhu asiasta, silloin on mahdollisuus, että hänellä on vielä tunteita tätä tyttöä kohtaan.

Siinä tapauksessa hänen luotaan pakoon juokseminen voisi olla hyvä vaihtoehto.

Mutta jos hän jollain tavalla viestii, että hän on täysin yli exästään (ilman, että sanoo sitä suoraan), silloin sinulla ei ole mitään murehdittavaa.

9. “Haluan viedä sinut (romanttiselle) illalliselle drinkkien sijaan.”

Vaivannäön tärkeys treffien sekä parisuhteen eteen, sitä ei voi tarpeeksi painottaa.

Jos miehesi vie sinua jatkuvasti baareihin drinkille sen sijaan, että menisitte rauhalliselle illalliselle (edes joskus), hän ei näe tarpeeksi vaivaa tutustuakseen sinuun paremmin.

Se tarkoittaa sitä, ettei hän ole sinun arvoisesi.

10. “Kerro minulle elämän tavoitteistasi.”

Päinvastoin kuin edellinen pointti, jos hän anelee sinua kertomaan hänelle elämän tavoitteistasi, hän on todella kiinnostunut tutustumaan sinuun paremmin ja hän haluaa tietää tulevaisuuden suunnitelmistasi, jotta hän osaa sovittaa omiaan niihin.

Jos et koskaan kuule häneltä “Kerro minulle itsestäsi tai elämän tavoitteistasi”, ensimmäisten seurustelukuukausien aikana, silloin sinun tulee miettiä vakavasti pois lähtemistä ennen kuin se on liian myöhäistä.

Jos Hän Ei Pysty Sanomaan Näitä 10 Asiaa Ensimmäisten Kuukausien Aikana, Hän Ei Ole Sen Arvoinen