Skip to Content

Jos Hän Ei Pysty Sanomaan Näitä 10 Asiaa Ensimmäisen Kuukauden Aikana, Hän Ei Ole Sen Arvoinen

Jos Hän Ei Pysty Sanomaan Näitä 10 Asiaa Ensimmäisen Kuukauden Aikana, Hän Ei Ole Sen Arvoinen

Olet siis juuri alkanut seurustella jonkun kanssa ja olet luultavasti huolissasi siitä, että hän saattaa olla vain yksi virhe (mikä on täysin ymmärrettävää).

Olet varmasti kyllästynyt etsimään kaikkia niitä johtolankoja ja merkkejä oikeasta miehestä tai merkkejä, jotka takaavat sinulle, että hän on mies, joka ei tällä kertaa mokaa sinua.

Ja jos mietit, onko olemassa salainen kaava, joka paljastaa hänen todellisen luonteensa, uskallan väittää, että sellainen todellakin on olemassa!

Jos haluat tietää hänen todelliset aikomuksensa, kiinnitä huomiota siihen, mitä hän sanoo sinulle, sen sijaan että tarkkailet vain sitä, mitä hän tekee!

Jos hän ei pysty sanomaan näitä 10 asiaa ensimmäisen kuukauden aikana, on aika jatkaa matkaa, koska hän ei yksinkertaisesti ole sen arvoinen.

“Pidän sinusta todella/viihdyn kanssasi mielelläni.”

Jos olette tähän mennessä käyneet useilla treffeillä ja kaikki on sujunut hyvin ja voitte tuntea molemminpuolista vetovoimaa ja kemiaa, on normaalia odottaa hänen tunnustavan, että hän pitää sinusta tai että hän nauttii kanssasi vietetystä ajasta.

Ja jos hän ei pysty sanomaan sitä tai kieltäytyy sanomasta sitä (ajatellen, että tiedät sen jo), hän ei todellakaan ole sen arvoinen.

Mies, joka todella välittää siitä, miltä sinusta tuntuu ja pidätkö hänestä takaisin, varmistaa aina ensin, että hän kertoo sinulle, kuinka paljon hän pitää sinusta.

“Haluan suhteilta tätä/jotain sellaista.”

Jos hän ei määrittele, mitä hän etsii suhteelta, mutta tapailee sinua jatkuvasti ja ehkä lähettää sinulle jatkuvasti sekavia signaaleja, se tarkoittaa, että hän on täysin päättämätön ja luultavasti tunnevammainen.

Lisäksi hän saattaa kieltäytyä kertomasta sinulle, miten hän haluaa asioiden olevan, koska hän jo tietää, että hän on mukana vain manipuloidakseen sinua ja tyydyttääkseen itsekästä egoaan.

Vaadi aina, että hän kertoo sinulle odotuksensa, jotta tiedät, oletteko samalla viivalla vai ette.

“Haluan tehdä asioista virallisia.”

Mies, joka on kiinnostunut vain pinnallisesta romanssista eikä mistään vakavasta, kieltäytyy aina virallistamasta asioita kanssasi.

Vaikka tuntuisi kuinka siltä, että teidät on ehdottomasti tarkoitettu toisillenne, jos hän jättää suhteenne virallistamisen huomiotta, se tarkoittaa, ettei hän ole valmis siihen.

Hän ei halua tehdä sitä, koska hän on ilmeisesti kiinnostunut siitä, että hänellä on joku sivullinen tai hän on täysin päättämätön teidän kahden suhteen.

Olipa todellinen syy mikä tahansa, jos hän ei ole valmis virallistamaan suhdettanne, hän ei todellakaan ole sen arvoinen.

“Haluan, että me…”

Jos hän ei koskaan tee kanssasi tulevaisuuden suunnitelmia (enkä tarkoita kahta vuotta etukäteen), sinun kannattaa pysähtyä hetkeksi ja miettiä asiaa.

Ehdotukset, kuten “Haluan, että menemme konserttiin/näemme jotain”, tarkoittavat, että hän haluaa olla pirun varma siitä, että hän tapaa sinut tulevaisuudessa.

Se tarkoittaa, että hän haluaa viettää aikaa kanssasi ja on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen sitä lisää.

Sanominen “Haluan, että me…” on perimmäinen lause aidosti terveeltä mieheltä, joka tietää, mitä haluaa, eikä pelkää taistella sen puolesta.

“Haluaisin tavata ystäväsi”.

Jos olet jo tavannut hänen ystävänsä, mutta hän ei silti osoita halukkuutta tavata sinun ystäviäsi, hänessä on jotain vikaa.

Ehkä hän ei ole kiinnostunut tapaamaan ystäviäsi, koska pelkää heidän mahdollista tuomiotaan hänestä ja hänen tekemisistään.

Kaiken kaikkiaan, jos hän ei halua tavata läheisiä ystäviäsi, se tarkoittaa, ettei hän ole oikeasti kiinnostunut olemaan myöskään osa elämääsi.

Etkä todellakaan halua tuhlata aikaasi sellaiseen ihmiseen.

“Haluan näyttää sinulle asuntoni.”

On kaksi syytä, miksi mies haluaa näyttää sinulle asuntonsa. Syy yksi: häntä kiinnostaa vain päästä housuihisi.

Syy kaksi: hän haluaa aidosti näyttää sinulle paikkansa.

Voit erottaa nämä kaksi eroa toisistaan kiinnittämällä huomiota hänen tekoihinsa, jos satut käymään hänen luonaan, niin tiedät sen varmasti.

Jos tulkitset, että hän ei ole sellainen mies, joka on kiinnostunut vain viemään sinut sänkyyn, voit olla varma, että hän haluaa aidosti näyttää sinulle paikkansa ja haluaa jakaa elämänsä kanssasi.

“Haluan nähdä sinut uudelleen.”

Jos olette käyneet muutamilla treffeillä (ja teillä on ollut hauskaa yhdessä) ja joka kerta, kun eroatte, hän ei yksinkertaisesti koskaan sano sitä kuuluisaa lausetta: “Haluan nähdä sinut uudelleen”, voit olla varma, että hänessä on jotain hämärää.

Jos hän ei koskaan kuittaa nautintoaan eikä vaivaudu tekemään aloitetta seuraavasta tapaamisestanne, hän ei myöskään ole sen arvoinen, että ponnistelet hänen puolestaan.

“Olen täysin päässyt yli exästäni.”

Jos tiedät, että hänellä oli suhde ennen kuin aloit tapailla häntä, ja hän kieltäytyy puhumasta siitä, on todennäköistä, että hänellä on yhä tunteita häntä kohtaan.

Siinä tapauksessa pakeneminen hänen luotaan olisi hyvä vaihtoehto.

Mutta jos hän jotenkin aloittaa, että hän on täysin päässyt yli exästään (sanomatta sitä suoraan), niin silloin ei ole syytä huoleen.

“Haluan viedä sinut (romanttiselle) illalliselle drinkkien sijaan.”

Ponnistelujen merkitystä seurustelun ja parisuhteen suhteen ei yksinkertaisesti voi korostaa tarpeeksi.

Jos siis miehesi vie sinut jatkuvasti baareihin juomaan drinkkejä rauhallisen, romanttisen illallisen sijaan (silloin tällöin), se tarkoittaa, että hän ei ponnistele tarpeeksi vuoksesi tai tutustuakseen sinuun paremmin, mikä tarkoittaa, ettei hän ole sinun arvoinen.

“Kerro minulle elämäsi tavoitteista.”

Toisin kuin edellisessä kohdassa, jos hän anelee sinua kertomaan hänelle elämäntavoitteistasi, se tarkoittaa, että hän on täysin kiinnostunut tutustumaan sinuun paremmin ja haluaa tuntea kaikki tulevaisuuden suunnitelmasi, jotta hän voi sovittaa ne yhteen omiensa kanssa.

Jos et siis koskaan kuule lausetta “Kerro lisää itsestäsi tai elämäntavoitteistasi” ensimmäisen kuukauden aikana seurustelun aikana, sinun kannattaa vakavasti harkita irtautumista ennen kuin on liian myöhäistä.