Skip to Content

Jos Et Halua Enää Vetää Puoleesi Myrkyllisiä Miehiä, Tee Nämä 6 Asiaa

Jos Et Halua Enää Vetää Puoleesi Myrkyllisiä Miehiä, Tee Nämä 6 Asiaa

Niin monien vuosien ajan olin omituisessa kierteessä ja seurustelin näiden kamalien miesten kanssa, jotka veivät paljon enemmän kuin antoivat.

Ilmapiiri oli hyvin myrkyllinen enkä oikeasti tiennyt, mitä ihmettä minä tein väärin ja vedin puoleeni noita kaikkia vääriä miehiä.

Ajattelin asiaa ja tiesin, että on tälle oli oltava jokin järkevä syy, joten suoritin itseanalyysiä ja tulin siihen lopputulokseen, että käyttäytymiseni oli pääsyy sille, miksi päädyin aina yhteen väärän miehen kanssa!

Alitajuntaisesti toin itsestäni esille epäterveitä ominaisuuksia, jotka pitivät minut etäällä niistä miehistä, jotka oikeasti ansaitsin ja sen sijaan uin myrkyllisten miesten meressä.

Jos et halua toistaa minun virheitäni ja haluat saada seurusteluelämäsi raiteilleen, lue nämä 6 asiaa, jotka minä tein väärin ja säästä itsesi vuosien katumukselta.

1. Minuun ihastuivat synkät ja salaperäiset miehet, joiden menneisyys oli täynnä varjoja

Minä olin tarpeeksi typerä uskoakseni, että minä pystyisin murtamaan heidän kovan kuorensa ja saavani heidät avautumaan minulle aivan uudella tavalla.

Selvästikin minä olin väärässä ja se palasi aina vainoamaan minua!

Nuo miehet saattoivat vaikuttaa viehättäviltä pinnalta katsottuna, mutta pinnan alla oli totuus.

Heidän sielunsa oli tuhottu ja he eivät pystyneet rakastamaan itseään, saatikka ketään toista. Päivänselvää!

2. Pidin salaa siitä, kun he olivat minulle hieman ilkeitä

Tämä on sekopäistä myöntää ja tämä todennäköisesti juontaa juurensa lapsuuteeni, jossa minull kerrottiin, että jos poika oli minulle ilkeä ja kiusasi minua, se tarkoitti sitä, että hän piti minusta!

Tämä on hullu konsepti enkä voi uskoa, että kukaan koskaan sanoi minulle näin!

Toin sen mukanani aikuisuuteen jossa uskoin, että kun hän huusi minulle, hän selvästikin välitti minusta! Kuinka halpamainen asia uskoa.

3. Kiltit miehet eivät kiinnostaneet minua

Kiltit miehet vaikuttivat minusta aina jotenkin tylsiltä.

Tiedän, että kukaan ei voi tuomita kirjaa sen kannen perusteella enkä enää tee niin, mutta aiemmin uskoin, että en voi kokea iloa ollessani kiltin miehen kanssa.

Se vaikutti vain liian tavalliselta. Na nyt minä tappaisin tuon ‘tavallisen’ rakkauden vuoksi! Vakautta ennustamattomuuden sijaan.

4. Pidin miehistä, jotka olivat vasta päättäneet parisuhteen

Minulle vieläkin tuntemattomasta syystä jostain syystä aina rakastuin miehiin, jotka olivat vasta päässeet ulos edellisestä parisuhteesta ja kantoivat aiempien parisuhteiden henkistä taakkaa mukanaan.

Ajattelin typerästi, että minä voisin olla se, jonka kanssa he löytäisivät onnellisen loppunsa ja että minä saan heidät takaisin radalleen!

Se ei mennyt niin ja se oli lähinnä tuskaa, kun tunsin aina olevani kuin toinen vaihtoehto.

Nyt näen sen, että minun olisi pitänyt odottaa heidän pääsevän yli edellisestä rakkaudestaan ennen kuin aloitin mitään heidän kanssaan.

5. Jätin miehiä ilman kunnollista syytä

Pidin oikeassa olemisesta hieman liian paljon, joten sen sijaan, että selvitin asiat, minä ennemmin jätin miehet, ettei minun tarvinnut riidellä heidän kanssaan.

Minä kiersin todella myrkyllistä kehää, joka oli epäterveellistä meille molemmille ja se oli kokonaan minun syytäni.

Minä en voinut hyväksyä sitä, että minä en ollut oikeassa koko ajan, joten minulle oli helpompaa lopettaa koko leikki ja etsiä toinen myrkyllinen mies korvaamaan hänet.

Minä olin todella itsekäs enkä koskaan ymmärtänyt sitä.

En oikeasti ajattele heidän olleen niin pahoja, minä jotenkin sain heidät käyttäytymään sillä tavalla kieroutuneen ajatustapani ja käyttäytymiseni vuoksi.

6. Sekosin, jos asiat eivät menneet minun toivomallani tavalla

Jos asiat eivät menneet minun haluamallani tavalla, minä syytin miestä siitä.

Minun oli saatava aina tahtoni läpi ja sain itseni jotenkin uskomaan, että jos mies ei ollut siihen tyytyväinen, hän ei ollut se oikea mies minulle ja hänessä oli oltava jotain vikaa.

Ja koko tämän ajan minä olin se, joka oli sotkenut kaiken. Minä olin liian itsepäinen myöntämään olevani väärässä ja minä maksoin siitä hinnan.

Luojan kiitos näen nyt, että parisuhde on kaksisuuntainen tie ja molempia osapuolia tulee kuunnella.

Tasavertaisuus tulee tiedostaa. Mikään muu ei ole reilua ja vihdoin näen sen.

Jos Et Halua Enää Vetää Puoleesi Myrkyllisiä Miehiä, Tee Nämä 6 Asiaa