Skip to Content

Jos Emme Liiku Mihinkään, Anna Minun Mennä

Jos Emme Liiku Mihinkään, Anna Minun Mennä

Sanotaan, että kun mikään ei mene elämässä oikein, käänny vasemmalle. Mutta minä en halua kääntyä vasemmalle, en halua siirtyä minnekään pois luotasi, haluan liikkua tässä elämässä kanssasi.

Haluan sinua ja olen halunnut sinua jo kauan. Ja haluan, että me vihdoin otamme tosissamme tulevaisuuden ja elämän. En halua olla jumissa samassa paikassa koko elämääni enkä halua olla yksi niistä ihmisistä, jotka eivät liiku mihinkään.

Tiedän, että pystymme saavuttamaan niin paljon enemmän, en vain ole varma, miksi emme ole.

Voisimme olla niin paljon enemmän ja voisimme mennä pitkälle, mutta jokin on pitänyt meidät samassa paikassa jo pitkään. En pidä siitä.

Olen seikkailunhaluinen ja haluan katsoa elämääni taaksepäin tietäen tehneeni siitä parhaani. Haluan katua vain vähän tai en ollenkaan. Ja tietäen, että jäin liian pitkäksi aikaa suhteeseen, joka ei vienyt mihinkään, tulen katumaan sitä jossain vaiheessa elämääni.

Tätä en voi sallia.

Vihaan leimoja ja vihaan lupausten antamista, mutta totta puhuen, nyt tarvitsen molempia.

Minun on tiedettävä, ettemme ole vain joku merkityksetön välietappi toistemme elämässä, ja minun on tiedettävä, että olemme molemmat samalla sivulla.

En halua olla melkein-suhteen uhri tai se nainen, joka toivoi saavansa jotain mieheltä, joka vain pelleili. En vain aio vapaaehtoisesti tuhlata aikaani, voimiani ja itseäni johonkin, jolla ei ole minkäänlaista tulevaisuutta.

Joskus asioiden ei tarvitse olla elämässä liian monimutkaisia.

Jos haluat olla kanssani, ole kanssani. Mutta vain minun kanssani. Ole minun kanssani äläkä leiki pelejä. Ei muita vaihtoehtoja, ei muita tyttöjä, ei pelleilyä tai toisten asettamista minun eteeni.

Jos teemme tämän, tehdään se oikein. Koska jos emme tee sitä oikein, mitä järkeä on tehdä sitä ollenkaan?

Älkää pakottako minua miettimään, mitä me olemme.

Kaiken tämän ajan jälkeen uskon, että me molemmat ansaitsemme enemmän kuin olla jumissa nimettömässä suhteessa miettimässä, mitä merkitsemme toisillemme.

En pelkää kertoa sinulle, että haluan sinua. Haluan sinut kokonaan ja haluan vain sinut mukaani tähän suhteeseen. Joten jos sinä et ole valmis tekemään samaa, jos toiveemme eivät ole päällekkäisiä, ei tuhlata toistemme aikaa.

Ei luoda illuusiota siitä, että meillä on yhteinen tulevaisuus tai että olemme menossa jonnekin.

Älkää antako minun toivoa, että olemme jotain enemmän kuin mitä todellisuudessa olemme. Ole vain rehellinen minulle – ansaitsen ainakin sen verran.

Ja jos et halua minua yhtä paljon kuin minä sinua, sano se. Sano, että päästät minut menemään. Sano, että saan jatkaa elämääni ja ettet ole valmis sitoutumaan.

Ymmärrän kyllä. Se sattuu ja se murskaa kaikki toiveeni ja kaikki unelmani, joita minulla oli meidän kahden suhteen, mutta en pakota sinua sitoutumaan minuun. En halua sitä.

Asioiden ei pitäisi mennä niin kahden ihmisen välillä. Kenenkään ei pitäisi pakottaa ketään tekemään mitään. En minäkään halua pakottaa sinua sitoutumaan minuun.

Mutta älä odota, että pitäydyn rinnallasi kuin tämä naiivi tyttö, jolle riittää täysin, että saan vain murusia rakkaudestasi. Se en ole minä, enkä ole koskaan ollut sellainen.

Tiedän, että ansaitsen koko rakkauden, koko paketin, ja tiedän, että olen valmis vakaviin asioihin elämässäni. Olen valmis siirtymään siitä, missä olen, koska tunnen, että olen kasvanut tarpeeksi. Jos et ole, se on ihan okei. Mutta minun ei tarvitse jäädä odottamaan sinua, jos et näytä, että olet valmis muuttamaan.

Minulta kesti jonkin aikaa kerätä rohkeuteni ja kohdata pelkoni. Haluan liikkua elämässä ja se voi tapahtua sinun kanssasi tai ilman sinua. Jos me ollaan asia, niin määritellään meidät.

Ja tehdään tavoitteita, rakennetaan yhdessä tulevaisuutta ja ollaan toistemme tukena.

Jos ei, olen valmis, jatkan eteenpäin ilman sinua ja luovun ajatuksesta, että voisimme olla jotain enemmän kuin “vain juttu”.
Tiedätkö, luopuminen ei aina tarkoita, että olet heikko; joskus se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että olet tarpeeksi vahva ja fiksu päästämään irti ja kasvamaan. Ja tämä on sitä, että vihdoin tajuan sen.