Skip to Content

Joko Haluat Minut Tai Et, Tämä “Melkein” On Kidutusta

Joko Haluat Minut Tai Et, Tämä “Melkein” On Kidutusta

Yhtenä hetkenä vedät minut lähellesi ja seuraavana hetkenä työnnät minut pois. Tiedätkö, miltä se minusta tuntuu? Tajuatko, että sekoitat mieleni ja sydämeni?

Kaipaan johdonmukaisuutta. Inhoan tätä edestakaista menoa, jota teet. Vietämme aikaa yhdessä ja kaikki sujuu hienosti.

Sinä pidät minusta, minä pidän sinusta. Olet kiltti, rakastava ja maailman suloisin mies, kun olemme yhdessä, ja kun olemme erossa, et edes vaivaudu tarkistamaan minua.

Ja heti kun näet minun vetäytyvän pois, lähdet perääni.

Vihaan sitä. Vihaan leikkimistä. Vihaan sitä, että kaipaat minua vain silloin, kun pelkäät menettäväsi minut. Kun olen etäinen.

Tarvitsen muutakin kuin sanoja ja tyhjiä lupauksia. Tarvitsen muutakin kuin: “Anna asioiden olla. “, “Nauti tästä hetkestä, älä stressaa huomisesta”, “Etkö ole tyytyväinen siihen, miten asiat ovat nyt?”…

young woman outdoors thinking

Ei, en ole onnellinen nyt. Sinun on kerrottava minulle, missä mennään. Olen kuullut jo kaikki tekosyyt ja olen kyllästynyt kuulemaan niitä.

Jos välität minusta niin paljon kuin sanot, en näe, että mikään muu kuin oma pelkosi estää sinua.

Olet täynnä “mitä jos” -ajatuksia. Ja niin olen minäkin. Minäkin pelkään.

Mitä jos satutat minua? Mitä jos kaikki menee pieleen? Mitä jos löydät jonkun toisen? Mitä jos särjet sydämeni niin kuin kukaan ei ole koskaan tehnyt?

Tiedätkö mitä? Minäkin olen kyllästynyt mitä jos -tilanteisiin. Emme voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Entä jos olemme mahtavia yhdessä?

Mitä jos meillä on jotain todellista ja menetämme sen pelkojen takia. Mutta olen valmis ottamaan riskin. Olen valmis jättämään pelkoni syrjään. Oletko sinä valmis tekemään samoin?

Toivottavasti olet. Koska en odota enää kauan. Luulen, että olen odottanut enemmän kuin tarpeeksi.

woman sitting on sofa at home deep in thoughts

Minusta tuntuu, että olen ollut tässä jo jonkun toisen kanssa, enkä halua toistaa samaa skenaariota – sellaista, jossa on mukana puolittainen mies, puolittaisia lupauksia ja puolittaista rakkautta.

En halua kokea sitä uudelleen. Ei ole kyse siitä, ettenkö välittäisi sinusta. Välitän todella.

Kuten en ole koskaan ennen välittänyt kenestäkään, mutta sinun on ymmärrettävä, etten voi tyytyä vähempään kuin mitä ansaitsen.

Olen oppinut läksyni menneisyydestä. En halua katsoa taaksepäin ja nähdä sinua vain yhtenä oppituntina lisää.

Toivon, että sinusta tulee enemmän. Tiedän, että voit olla enemmän. Tiedän, että voimme olla mahtavia yhdessä.

Jotenkin aistin, että sinäkin tunnet sen – et vain ole myöntänyt sitä itsellesi. Toivottavasti myönnät ennen kuin on liian myöhäistä. Ennen kuin luovun meistä.

Sinun täytyy vain ottaa minut syliisi ja kertoa, että olet mukana. Sitten voimme edetä hitaasti. Askel kerrallaan.

Minun on vain tiedettävä, että olet minun. Että voit ylpeänä kutsua minua tyttöystäväksesi tai esitellä minut ystävillesi.

Että olet valmis uhkapeliin ja panostamaan kaiken, mitä sinulla on.

Joten päätä. Joko haluat minut tai et. En halua olla enää jumissa keskellä kanssasi.

Vihaan tätä tilannetta, jossa olemme. Se tuntuu kidutukselta.

Se ei tee minua onnelliseksi tai täydelliseksi. Vihaan sitä “melkein” rakkautta, jota annat minulle. Toivon, että ymmärrät, että ansaitsen enemmän kuin melkein. Olemme parempia kuin “melkein”.