Skip to Content

Hänen Tulisi Olla Sinun Ykkönen, Ei Vaihtoehto

Hänen Tulisi Olla Sinun Ykkönen, Ei Vaihtoehto

Ei kierrellä asiaa vaan myönnetään se, että tätä tapahtuu monessa tapauksessa, kun mies tapaa hyvän naisen. Hänellä ei ole aavistustakaan, mitä tehdä hänen suhteensa. Hän ei tiedä, kuinka kohdella häntä, mitä ajatella tai miten käyttäytyä edes alkuun.

Joskus kun mies tapaa hyvän naiden, hän tietää saman tien, että haluaa tämän elämäänsä, mutta jotenkin sotkee asiat. Usein tapahtuu niin, että aluksi hän yliajattelee ja ylianalysoi kaikkea, pienimpiäkin tilanteita omassa elämässään ja hän vain päätyy olemaan myrkyllinen itselleen ja naiselleen.

Jossain kohtaa käy ilmi, että miehelle oli liian aikaista olla vakavissaan elämässään, hän ei ole valmis tai halukas asettumaan aloilleen tai sitoutumaan yhteen naiseen, mutta hän ei halua missata mahdollisuuttaan sitoa tämä upea nainen itseensä. Joten hän raahaa tätä hyvää naista mukanaan johonkin sellaiseen, joka saattaisi olla parisuhde, mutta saattaa myös olla olematta.

Ja se on vain väärin. Se on väärin niin monella tasolla.

Kun tapaat hyvän naisen ja ajatuksesi ovat solmussa, on pari asiaa, joita sinun tulisi tehdä: joko astua ulos pelistäsi tai antaa hänen mennä. Joko kerrot itsellesi, ”Tätä minä olen odottanut koko elämäni”, tai sanot ”Hän on upea, mutta emme ole samalla sivulla, joten annan hänen mennä”.

Kun olet epävarma siitä, haluatko sitoutua vai et, sinun ei tule antaa tyhjiä lupauksia, älä puhu hänen kanssaan tulevaisuudesta äläkä suunnittele asioita, jos et ole valmis toteuttamaan niitä. Älä raahaa hyvää naista johonkin sellaiseen, josta sinulla ei itsellä ole aavistustakaan, mitä se on. Älä hämmennä häntä äläkä pidä häntä lähelläsi ja anna hänen odottaa, kunnes olet valmis sitoutumaan.

Joskus elämä maustaa asioita meitä varten, mutta joskus taas asiat eivät ole niin monimutkaisia, tiedäthän sen? Elämä on helpompaa, kun molemmat, onni ja suru, jaetaan toisen ihmisen kanssa. Joten kun tapaat oikean naisen, sinun ei tule selitellä sitä, miten et ole valmis tai kuinka aika ei ole oikea tai luoja tietää mitä. Sinä joko saat sen tapahtumaan tai päästät hänet menemään.

On olemassa naisia, jotka rakastavat täydestä sydämestään, nauravat sydämensä pohjasta, itkevät lujaa, eivät pelaa pelejä ja puhuvat totta. On olemassa naisia, jotka saavat asiat tapahtumaan heille itselleen, naisia, jotka eivät tarvitse miestä täydentämään itseään ja jotka eivät pelkää elää elämäänsä täysillä; tiedäthän, sellaisia naisia, joista äitisi puhui ja isäsi kehotti menemään naimisiin tällaisen kanssa?

Tällaiset naiset eivät pelkää sitoutua yhteen mieheen. He eivät pelkää viettää elämäänsä yhden miehen kanssa tai rakentaa perhettä tämän miehen kanssa, panostaa häneen ja tähän parisuhteeseen. He eivät pelkää sanoa ”Ei” muille miehille tai muille mahdollisuuksille.

Tällainen nainen tulisi olla sinun prioriteetti ykkönen, ei vaihtoehto. Tällaiselle naiselle sinun ei tule valehdella tai pelata pelejä eikä johdattaa uskomaan, että hänellä on tulevaisuus sinun kanssasi, kun itse olet hämilläsi siitä, mitä sinä tahdot elämältäsi. Sinä ansaitse tällaisen naisen silloin, ja vain silloin, kun sinä tiedät tarkalleen, mitä häneltä haluat.

Kun tapaat hyvän naisen, sinä unohdat kaiken sen, miksi se ei voisi toimia ja sinä alat ajatella, kuinka sinä saat sen toimimaan. Et keksi tekosyitä vaan astut ulos pelistäsi ja saat sen tapahtumaan. Sinä kerrot itsellesi, että tämä on once in a lifetime –tilaisuus ja sinä et hukkaa tätä.

Kun tapaat hyvän naisen, asetat hänet ykköseksi. Ei ole mitään muttia, ei muita vaihtoehtoja, ei pelejä. Kun tapaat hyvän naisen, sinä yksinkertaisesti miehistyt. Sinä alat rakentaa elämääsi, alat rakentaa itseäsi ja alat ymmärtää mitä toiseen sitoutuminen oikeasti on. Sinä vihdoin ymmärrät, että sinua ei ole luotu haahuilemaan tähän elämään vaan löytämään toinen puoliskosi ja olemaan onnellinen.

Minä muistan sanat, jotka äitini sanoi veljelleni, kun hänen päänsä oli sekaisin: ”Jos hän arvostaa sinua, jos hän on uskollinen ja kohtelias, kiltti ja fiksu, älä anna hänen nähdä muita miehiä kuin sinut. Jos hän on hyvä nainen, älä anna hänen odottaa sinua tai anna hänelle tilaa epäillä aikeitasi. Otat häntä kädestä ja kerrot, kuinka paljon hän merkitsee sinulle ja asetat hänet prioriteettilistasi ykköseksi.” Jos tämä ei ole kultainen ajatus siitä, kuinka naista kohdella, en tiedä mikä on.