Skip to Content

Hän Ei Ole Tarvitseva, Hän On Vain Hulluna Sinuun Rakastunut

Hän Ei Ole Tarvitseva, Hän On Vain Hulluna Sinuun Rakastunut

Kun hän halaa sinua, halaus kestää hieman kauemmin. Kun hän suutelee sinua, hän tekee sen intohimoisesti ja pyytää aina yhtä suudelmaa lisää. Kun hyvästelet, hän kuiskaa, että hän haluaa sinun jäävän.

Ei, hän ei tee sitä siksi, että hän olisi tarvitsevainen. Hän on todella, hulluna, syvästi rakastunut sinuun, ja se tekee kaiken eron.

Hän haluaa vapaa-aikaasi, mutta hän ei tarvitse sitä kokonaan.

Tietenkin hän haluaisi viettää jokaisen hereillä olevan hetken kanssasi. Se on vain tunne hänen sisällään, joka saa hänet haluamaan olla mahdollisimman lähellä. Mutta hän tietää, ettei se ole realistista.

Hän tietää, että sinulla on oma elämäsi ja omat ystäväsi, ja hän todella kunnioittaa sitä. Hän on järkyttynyt vain silloin, kun aikaa ei jaeta tasan.

Hän on surullinen, kun hän saa vain pieniä hetkiä vapaa-ajastasi. Hän kysyy itseltään, tekeekö hän oikein jäädessään, jos tulet käymään vain silloin, kun sinulle sopii.

Hänen ei pitäisi kerjätä aikaasi. Sinun ei pitäisi edes pakottaa häntä pyytämään. Sinun pitäisi haluta nähdä häntä yhtä paljon kuin hän haluaa nähdä sinua.

Hän haluaa sinun osoittavan, että välität hänestä.

Hän ei halua miljoonan dollarin kartanoa tai koko asunnon kokoista vaatehuonetta. Hän tarvitsee vain ystävällisen sanan, jonkun, joka kuuntelee ja jonkun, joka halaa hänet uneen.

Hän voi elää pienillä hellyydenosoituksilla. Älä riistä sitä häneltä. Pidä häntä kädestä kiinni, suutele hänen poskeaan ja huuliaan. Halaa häntä, kun hän on masentunut – se tekee kaikesta paremman.

Hän haluaa kaikki ne pienet suuret asiat, jotka osoittavat, että välität hänestä yhtä paljon kuin hän sinusta. Hän haluaa todisteita rakkaudestasi. Hän tarvitsee sitä tunteakseen olonsa turvalliseksi ja varmaksi.

Yksi hänen suurimmista peloistaan on, että hän menettää sinut.

Älä pidä sitä häntä vastaan. Hänellä on ollut rankka elämä. Täynnä ylä- ja alamäkiä. Täynnä kyyneleitä ja rakkauden romahduksia. Täynnä pettymyksiä ja vääriä lupauksia.

Ei ihme, että hän on peloissaan. Hän tietää syvällä sisimmässään, että sinä olet erilainen. Paremmin sanottuna hän toivoo, että olet, mutta hänen menneisyytensä on opettanut hänelle, että kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Rauhoittele häntä. Kerro hänelle, että olet siellä jäädäksesi. Vaikka sinun mielestäsi hänen pitäisi tietää se. Vaikka se saa sinut tuntemaan itsesi tyhmäksi. Sano se vain. Se merkitsee hänelle kaikkea.

Hänen on nähtävä, että halusi häntä kohtaan ulottuu makuuhuoneen ulkopuolelle.

Hän on ihastunut sinuun niin kuin ei ole koskaan ollut keneenkään muuhun. Hän tuntee jokaisen kosketuksesi polun hänen paljaalle iholleen. Hänellä on suukkojesi jälkiä kaikkialla ihollaan. Sinä olet hänen suurin halunsa.

Hän tietää, että hän on myös sinun, mutta hänen on nähtävä, että sinussa on muutakin kuin vain fyysinen puoli. Hänen on nähtävä, että olet kiinnostunut muustakin kuin vain seksistä.

Halaa häntä vain halailun vuoksi. Makaa hereillä ennen nukkumaanmenoa ja kysy häneltä hänen päivästään, kysy häneltä mitä tahansa ja kaikkea. Osoita kaikin tavoin, että arvostat hänen mieltään ja läsnäoloaan aivan kuten hänen alastonta vartaloaan.

Hän tarvitsee sinua päästämään hänet sisään.

Hän haluaa tietää menneisyydestäsi. Hän ei tee sitä kerätäkseen materiaalia, jota hän voi myöhemmin hieroa nenääsi. Hän tekee sen, koska haluaa tietää sinusta enemmän.

Hän haluaa nähdä kaiken sen, mikä tekee sinusta juuri sinut. Hän haluaa kuulla asioista, joista olet ylpeä. Hän haluaa hyväillä arpeitasi ja näyttää sinulle omansa. Hän haluaa sinun sitoutuvan häneen.

Hän haluaa kuulla tulevaisuuden suunnitelmistasi. Ei siksi, että hän suunnittelee hääpäivääsi, vaan siksi, että hän haluaa nähdä, miten mielesi toimii.

Hän haluaa nähdä, kuuluuko hän tulevaisuuteesi, vaikka se olisi joskus pian. Koska sinä olet varmasti hänen tulevaisuudessaan.

Näetkö nyt? Hän ei ole tarvitsevainen, hän on vain hulluna sinuun ja haluaa sinun tietävän sen.